176915
banner
  • Evogordon
    Akkor már rendelem is a turokot. Ezer köszönet hogy mutattad ezt az oldalt nem esne jó pluszba 5e ft-ot kidobni csak azért mert itthon veszem a játékot.
  • Kandurex
    Most olyan 338 Ft körül van egy angol pound, persze ez az vételi ár, de esetünkben elkerüljük a váltó irodák további 3-4% -al magasabb eladási árát
  • s73
    Igazad van, vazze.
    Még a végén tényleg nem lesz nuke.
    No, mindegy, pár nap alatt kiderül.
  • ThugEdge
    mondjuk itt az usa verzió,akár még ez is lehet amit seedel
    de mondom mire ez kiderül kint lesz a scene release:)
  • Kandurex
    csakhogy ezek a cégek egyike se a multiktól szerzi be a játékait, rossz példa, inkább jobban megéri nekik hasonlóan hozzám rendelni, majd ritkább esetben 20-25% -al, általánosságban 40-50% -al adják drágábban a kiskereskedők
  • s73
  • Kandurex
    erről még csak most konkrétan a Bioshock -ot 9k -ért, máshonnan átlagosan 5-7 nap, szóval itt is ennyit kell várni
  • s73
    Távol álljon tőlem, hogy az ország gazdaságirányítását védjem, de a fogyasztói árakról elsősorban a multi cégek hazai cégei vagy disztribútorai döntenek.
    Egy nagy műszaki multi magyar leányválalatánál dolgozom, és folyamatosan azt magyarázom (hazudozom) a legnagyobb vevőinknek, hogy ugyan miért adjuk 30 százalékkal drágábban a terméket, mint mondjuk a németeknél, vagy az olaszoknál (és nem az áfa miatt, abban nincs jelentős eltérés)
  • ThugEdge
    hát sztem akkor minimum bannolják,megkeresik és még szájba is verik:)
  • Evogordon
    És hány nap kb mire megkapom? te rendeltél már erről az oldalról?
  • Kandurex
    nem 12k, hanem csak 11,5k, a kiszállítás még 500Ft rá

igen, itthon minden drágább, sajnos Magyarország az egyetlen az EU országok közzül ami saját magát teszi tönkre
  • Evogordon
    Itthon 17e ft egy játék kint meg csak 12?
    Hány Ft is pontosan 1 angol font?
    game.co.uk-n ingyenes a kiszállítás?
  • s73
    Ott kicsit gyanús a dolog, hogy a japán verzió region-lock, erre pedig van egy Pal-os, ami fut minden régióban?
    Hát, volt már rá példa egy-kettő, de azért nem ez a megszokott.
    Kiváncsi vagyok, tényleg fake ez a verzió. (engem szerencsére abszolút nem érdekel ez a játék, de nem semmi a csákó, ha valóban átkúr ennyi embert.)
  • Kandurex
    itthon ne akarj vásárolni, alapban 13 ezerről indul minden bolt, és ebbe még házhozszállítás sincs
  • Kandurex
    hát, 12k házhoszállítással, a game.co.uk -ról,

ez nem rossz ár, használtan is hasonló árért adják még itthon
  • Evogordon
    Akkor úgy kérdezem mikor lehet megvenni kishazánkban a turokot? (legalitás powa :D)
  • ThugEdge
    hát ez nem hangzik jól
    mondjuk olyan rohadt lassú,hogy kb 1 az arány folyamatosan
    szal végül is nagy gondot nem okoz
    de mire egyáltalán a végére ér a dolog már lesz scene release is:)
  • Dévids
    Sziasztok!!
    Ujrairható DVD-re szoktam a demókat kiírni.Azt szeretném kérdezni hogy lehetséges-e az, hogy több demót írjak ki egy DVD-re????És ha igen akkor hogyan ?
    Előre is köszi!
  • Sephi
    Aki letoltotte, mindenki panaszkodik. Rossz copy. Azaz nuke.
  • ThugEdge
    honnan veszed,hogy nuke?
    volt egy nuke verziója a csávónak,mert nem volt archiválva,de ez valszeg nem az
  • trick daddy
    az joo :) kössz !
  • arty
    régihez kell
  • woodbear
    igen megy!
  • grayfox
    Eh, ez az ace combat nekem nagyon bejövős :D kurvaszép nem utolsósorban :D
  • woodbear
    pioneer 109D ,imageburn
  • Xenu
    Milyen progid/íród van?
  • grayfox
    ment priv.
  • spammer
    Meg szabad kérdeznem hogy hol vetted? Mert már a tököm kivan, vagy nincs raktáron Arcade ahol nézem, vagy qrva drága flashelve máshol :-/

Akár priviben is jöhet, köszi!
  • trick daddy
    hy ha az x-hez az usb-s mp3-at csatolom akor ami zene rajta van az játék közben is megy ??
  • grayfox
    hát ma megvettem végülis a boxot :) egy flashelt arcade lett a vége.. jövök mass effect ^^
  • woodbear
    van,h 30%ig jut el, van hogy visszaolvassa az egészet de baromi lassan, és ilyen nem fordul elő verbával, legalább is eddig
  • CaviaR
    Az pontosan mit jelent h szarul olvassa vissza? Unreadable Disc-et ír minden próbálkozásra, vagy néha be is tudja olvasni? Ha beolvassa, de véletlenszerű helyeken kifagy, az lehet a lemez hibája?
  • ágybanalvó
    hát jah én is így vagyok vele, kár hogy még annyit kell rá várni. ahogy itt mondanák: kötelező darab :D
  • naval
    köszi a válaszokat.
  • woodbear
    25-ből 10 rossz! a többit meg szarul olvassa vissza
  • Brash
    Nekem negatív. 2-ből 2 rossz. Többet nem is pazaroltam rá.
  • naval
    TDK DVD+R 8x Double Layer, valakinek van tapasztalata?
  • Naxos
    valaki légyszi segítsen aki boxon használja a Media Centert. következő a gondom: mikor elindítom a media centert bejelentkezik aztán a menü megjelenése után pár másodpercig nem reagál a kontroller majd kiírja ezt a hibaüzenetet: The Xbox 360 has been diconnected because an application has launched UI unexpectedly. Would you like to reconnect? és ha reconectre megyek akkor ez a folyamat ismétlődik.
  • fozelek
    Elakadtam a Turokban. Konkrétan. Úgy autosave-elt, hogy elhalálozás után beragadtam valami pixelbe, és az istennek nem tudok onnan kimozdulni. Nem kezdem újra. Asszem végeztem a turokkal.
  • woodbear
    már seedelem :D