176915

-
Akkor már rendelem is a turokot. Ezer köszönet hogy mutattad ezt az oldalt nem esne jó pluszba 5e ft-ot kidobni csak azért mert itthon veszem a játékot. -
Most olyan 338 Ft körül van egy angol pound, persze ez az vételi ár, de esetünkben elkerüljük a váltó irodák további 3-4% -al magasabb eladási árát -
Igazad van, vazze.
Még a végén tényleg nem lesz nuke.
No, mindegy, pár nap alatt kiderül.
-
mondjuk itt az usa verzió,akár még ez is lehet amit seedel
de mondom mire ez kiderül kint lesz a scene release:) -
csakhogy ezek a cégek egyike se a multiktól szerzi be a játékait, rossz példa, inkább jobban megéri nekik hasonlóan hozzám rendelni, majd ritkább esetben 20-25% -al, általánosságban 40-50% -al adják drágábban a kiskereskedők -
-
erről még csak most konkrétan a Bioshock -ot 9k -ért, máshonnan átlagosan 5-7 nap, szóval itt is ennyit kell várni -
Távol álljon tőlem, hogy az ország gazdaságirányítását védjem, de a fogyasztói árakról elsősorban a multi cégek hazai cégei vagy disztribútorai döntenek.
Egy nagy műszaki multi magyar leányválalatánál dolgozom, és folyamatosan azt magyarázom (hazudozom) a legnagyobb vevőinknek, hogy ugyan miért adjuk 30 százalékkal drágábban a terméket, mint mondjuk a németeknél, vagy az olaszoknál (és nem az áfa miatt, abban nincs jelentős eltérés) -
hát sztem akkor minimum bannolják,megkeresik és még szájba is verik:) -
És hány nap kb mire megkapom? te rendeltél már erről az oldalról? -
nem 12k, hanem csak 11,5k, a kiszállítás még 500Ft rá
igen, itthon minden drágább, sajnos Magyarország az egyetlen az EU országok közzül ami saját magát teszi tönkre -
Itthon 17e ft egy játék kint meg csak 12?
Hány Ft is pontosan 1 angol font?
game.co.uk-n ingyenes a kiszállítás? -
Ott kicsit gyanús a dolog, hogy a japán verzió region-lock, erre pedig van egy Pal-os, ami fut minden régióban?
Hát, volt már rá példa egy-kettő, de azért nem ez a megszokott.
Kiváncsi vagyok, tényleg fake ez a verzió. (engem szerencsére abszolút nem érdekel ez a játék, de nem semmi a csákó, ha valóban átkúr ennyi embert.)
-
itthon ne akarj vásárolni, alapban 13 ezerről indul minden bolt, és ebbe még házhozszállítás sincs -
hát, 12k házhoszállítással, a game.co.uk -ról,
ez nem rossz ár, használtan is hasonló árért adják még itthon -
Akkor úgy kérdezem mikor lehet megvenni kishazánkban a turokot? (legalitás powa :D) -
hát ez nem hangzik jól
mondjuk olyan rohadt lassú,hogy kb 1 az arány folyamatosan
szal végül is nagy gondot nem okoz
de mire egyáltalán a végére ér a dolog már lesz scene release is:) -
Dévids #36451 Sziasztok!!
Ujrairható DVD-re szoktam a demókat kiírni.Azt szeretném kérdezni hogy lehetséges-e az, hogy több demót írjak ki egy DVD-re????És ha igen akkor hogyan ?
Előre is köszi! -
Aki letoltotte, mindenki panaszkodik. Rossz copy. Azaz nuke. -
honnan veszed,hogy nuke?
volt egy nuke verziója a csávónak,mert nem volt archiválva,de ez valszeg nem az -
az joo :) kössz ! -
régihez kell -
igen megy! -
Eh, ez az ace combat nekem nagyon bejövős :D kurvaszép nem utolsósorban :D -
pioneer 109D ,imageburn -
Milyen progid/íród van? -
ment priv. -
spammer #36441 Meg szabad kérdeznem hogy hol vetted? Mert már a tököm kivan, vagy nincs raktáron Arcade ahol nézem, vagy qrva drága flashelve máshol :-/
Akár priviben is jöhet, köszi! -
hy ha az x-hez az usb-s mp3-at csatolom akor ami zene rajta van az játék közben is megy ?? -
hát ma megvettem végülis a boxot :) egy flashelt arcade lett a vége.. jövök mass effect ^^ -
van,h 30%ig jut el, van hogy visszaolvassa az egészet de baromi lassan, és ilyen nem fordul elő verbával, legalább is eddig -
Az pontosan mit jelent h szarul olvassa vissza? Unreadable Disc-et ír minden próbálkozásra, vagy néha be is tudja olvasni? Ha beolvassa, de véletlenszerű helyeken kifagy, az lehet a lemez hibája? -
ágybanalvó #36436 hát jah én is így vagyok vele, kár hogy még annyit kell rá várni. ahogy itt mondanák: kötelező darab :D -
naval #36435 köszi a válaszokat. -
25-ből 10 rossz! a többit meg szarul olvassa vissza -
Brash #36433 Nekem negatív. 2-ből 2 rossz. Többet nem is pazaroltam rá. -
naval #36432 TDK DVD+R 8x Double Layer, valakinek van tapasztalata?
-
valaki légyszi segítsen aki boxon használja a Media Centert. következő a gondom: mikor elindítom a media centert bejelentkezik aztán a menü megjelenése után pár másodpercig nem reagál a kontroller majd kiírja ezt a hibaüzenetet: The Xbox 360 has been diconnected because an application has launched UI unexpectedly. Would you like to reconnect? és ha reconectre megyek akkor ez a folyamat ismétlődik. -
fozelek #36430 Elakadtam a Turokban. Konkrétan. Úgy autosave-elt, hogy elhalálozás után beragadtam valami pixelbe, és az istennek nem tudok onnan kimozdulni. Nem kezdem újra. Asszem végeztem a turokkal. -
már seedelem :D