176915

-
tomeck01 #36588 tudja valaki, hogy ez miért nuke? Devil.May.Cry.4.PAL.MULTI5.XBOX360-ARROGANE -
jatszom a Turokot es azert neha leesik az allam a dzsungeltol... lehet hogy nehol rondacska a graf... de azert neha ahogy allok ott a kurvanagy sziklak es fak kozott.. azt kivanom hogy barcsak elerheto lenne mar a virtual reality es tenyleg ott tudnek allni es ugy jatszani.. valahogy ez az erzes meg az assasin creednel se jott elo.. pedig az a jatek gyonyoru.. -
Keresztapa81 #36586 Konzol eladásból maradt X360 játékok 1000FT ért eladóak!! Mindegyik új philips lemezen van.Mindegyik karcmentes és papírtokban vannak.
mail: [email protected] tel : 06-20-482-3861 -
tsabigo #36585 Halo3 is elösször így jött ki. assclone nevű gyerek rippelte le otthon. Arra is mindenki azt mondta hogy fake. Én leszedtem és sokkal elöbb toltam mint a hitetlenkedők. És ezért tolom már a DMC4-et is. :P -
Az Xbox-Sky-on levő DMC4 pedig biztosan működik, több user által is megerősítve! Szóval nyugodtan szedhetitek! ;) -
Ragnar360 #36583 HOHÓ DMC4 , na AZ MUST HAVE ! -
Devil.May.Cry.4.PAL.MULTI5.XBOX360-ARROGANE
gondolom stolen.. :P érdekes, hogy most dobták ki..dehát sebaj :) -
Devil may cry 4 - PAL region free
Ez mar működik. Csak mashonnav van. Itt mar jók a videók és a hangok, bar a felirat nem tudom miért nem angol hanem nemet. -
Köszi! -
Hát ebben nincs semmi különös..megesik az ilyen, volt már rá példa nem kevés az ilyen "usermade" non-scene rilízekre, hajaj...vagy kikerül a scenere egy idő után NOGRP-ként, szóval ez nem jelent semmit, hogy egy szál mezei emberke tette fel a netre. -
Időközben meglett, nforce-on is linkelték, tessék:
-
oksa! azért arra kíváncsi lennék, hogy egy szerverel nem rendelkező ember, hogyan tudta egyes-egyedül megszerezni a dmc4-et. És még csak nem is valami group! -
Passz..de nem hazudok :)
Most nincs kedvem meg sávszélem se nagyon átnézni, de ott kell lennie. Tegnap láttam még délután azt hiszem.. -
spammer #36575 multiformat.hu
platinumshop.hu
globalgame.hu
battagame.hu
egyéb más konzolboltok címe: xbox360.lap.hu -
spammer #36574 Golemkonzol holnapon ugyan van webshop, de nem bolt, mégcsak céginfo sincs semmi. Mert magánszemélyek csinálják. -
hol van itt kép?? hanyadik oldali hsz-ban? -
kajak működik???
áhhh én holnap nem megyek suliba az fix!!!
-
Látom már pár helyre fel is dobták egyből, useneten is van pl..
Szóval biztosan nem fake :)
-
Jóhogy nem az...csak nem scene rilíz, ennyi. Aki fake-ezte meg nuke-ozta, jól ki is baszták. :) De ott a kép is már mióta az XDVD Mulleterrel "bevizsgált" imageről a kép is...Nekem lassan lennt van :) Amúgy ha fake lett volna, törölték volna. Csak várni kellett, merthát 1 megás nettel nehéz kiszolgálni ~3500 embert... -
Mégsem fake a DMC4!! -
Grizzly4x4 #36568 Sikerült rájönnöm hogy tudom a dvd-t visszaírni lemezképfájlba de most meg az imgburnnel 44%-nál error-t ir a gép. Ilyenkor még van valami esély rá hogy sikerül vagy hagyjam az egészet a francba és töltsem le megint? ha ujra letöltöm akkor valaki be tudná linkelni a warezlistát amit még asszem james holden linkelt be volt ott egy jó oldal csak most nem találom sehogy sem előre is köszi -
Köszönöm a válaszokat, remélhetőleg 1 hét múlva én is részese leszek a Magyar x360 társadalomnak :) -
live arcade gammák csak live-on keresztül elérhetőek? :)
értitek :P -
Torry #36565 Itten sokmindent megtalálsz.
Ezt a boltot sokan ajánlják, de jobb ha alaposan szétnézel. -
Balinthun #36564 hi! egy box beszerzésen gondolkozom de előtte még szeretnék megkérdezni egy pár dolgot ami nem világos: hol lehet flashelt boxot venni (garanciával); ha flashelt a box akkor a live ·elveszik"; megoldották e már a híres\hírhedt túlmelegedési problémát; és ha nem hdtv van hanem egy 100hz-es 80 valahány centis sony tvm akkor milyen képminőségre számíthatok? előre is thx a válaszokat! ui: olvasgattam faqot csak ezek a kérdések megválaszolatlanok maradtak. -
szvsz a turoka nnyira nem gaz.. szinte koze sincs a regihez csak annyi hogy vannak dinok is es turok nevu a fohos de ennyi.. mindenesetre szvsz egy 7/10 et siman megerdemel. -
Isoba be gépre utána isoból ki lemezre. -
hát mivel soha nem javittattam még 3 ledes gépet igy azt sem tudom hol javitják. Az hogy nem válaszolunk az lehet, hogy csak azt jelenti hogy fogalmunk sincs. A konzolkiegészitőkről sem tudok sokmindent mondani, xbox kontroller tecsoban volt akcióban 9990-ért én akkor vettem ott. -
ha csak ezért regisztráltál ide, kár volt, itt nem, hogy az oldal üzemeltetői, de maguk a fórumozók is hánynak a reklámtól -
tessék, de ha nem 50X -er akkor egyszer se volt beszúrva -
Tomy Lee #36558 Ha sms küldős akkor be se tedd ide a linket amit lefelejtettél:)
-
Tomy Lee #36557 Csak 1 volt de az is felesleges:)
google-x360 szervíz-kiválasztasz 1-et,beszélsz velük majd megcsinálják.Érdemes a "nagyobb" cégeket piszkálni ilyennel ha nagyon mész a megbízhatóságra. -
Konzolboltok?:D -
berecz01 #36555 császtok ezt a letöltő oladlt skubizzátok a legjobb konzol gamekat letöltő oldal a legfrisseb tartalommal kurva jó nekem egy haver adta nagyon kira -
köszönöm hogy több mint 30 hozzászólás alatt figyelembe vettétek kérdéseimet. Support 10/10. -
Tomy Lee #36553 Jól van.Ügyes vagy.Rendelj ám sok mindent!
Különben nem állítottam hanem kérdeztem
-
Grizzly4x4 #36552 Hali mindenkinek lenne egy olyan kérdésem hogy: ki van nekem irva a forza 2-de nem tudok vele játszani mert a box mindig kb 10-edszerre olvassa és nem akarom nagyon nyektetni szóval az van hogy az img filet már letöröltem a gépemről vissza lehet valahogy a lemezről hozni mert a pc beolvassa. halottam hogy imgburn tud ilyet de hogyan kéne légyszi segítsetek mert tökre játszhatnékom van vele de igy nem tudok. Lehet hogy a lemezzel van a baj mert fujfilm de lehet hogy csak az írom kurta el mind1 most vettem verbát arra akarom kiirni hogy tuti legyen,
Előre is köszi a segítséget!! -
Viszont külső Hddt is rá lehet dugni. -
Tudtommal nem lehet rámásolni. -
Rádugtam a box-ra egy pendrive-ot amin zenék vannak faszán le is játsza de azt nem tudom hogy lehet lemásolni harddrive-ra valaki megtudná mondani?