176915

-
"BenQ Philips Ricoh Memorex Maxell Omega DVD+R DL lemezek mennyire jók?"
Semennyire. -
Én még nem találkoztam rossz meghajtóssal. Inkább Rrod hiba szokott lenni. -
"Itt van leírva milyen nálam:#37282
Nagy xar az egész.Ez van..."
Nálam pl soha nem vált összevissza, nem megy el a hangja a kommentátornak (ami mellesleg kurvajó ennek a két hülyének olyan beszólásai vannak hogy csak na), az arcok meg nekem nem tűnnek csúnyának :o -
itt olvasgass
http://x-media.xel.hu/news.php -
milyen bordát hova?? :P -
én meg pont úgy tudom
nem tesznek bele hűtés módot a garanciálisokkal
csak 1 kis bordát ragsztanak bele azt kész meg kicserélik a drive-ot nehezen átalakítható Hitachi 79-re
most olvastam -
szerintem nem véletlenül tesznek a garanciával visszaküldött boxokba hűtésmodot ezzel kijavitva a hibát de mivel én nem tudom hogy kell legalább probálkozok valamivel lehűteni azt -
amúgy tud valaki 1 képet dobni hogy kell a gyári ventinek 5V helyett 10V-t adni
meg válaszolhatnátok az elöbbi kérdéseimre is többen is #37337 és 37336-re is
köszi előre is -
Igen. Meg láttam a haver hűtésmodolt gépét beszarni, az is megelőzésnek volt szánva. Amelyik gép be akar szarni az be fog. -
talán hallottál már a megelőzésről ... ;) -
Szerelj. AZ jó hűtésmod lesz. Igaz, hogy csak ront a helyzeten, de legalább mod lesz:D -
Felesleges hozzányúlni. Inkább úgy fogalmaznék igen finoman, hogy kibaszott kreténség hozzányúlni egy géphez ami hibátlanul működik. -
fuck ...
na mind1 szerelek rá coolert mivel nem tudom hogy lehetne a hűtésmodot megoldani... -
Tibcsitroll #37340 KAI-n keresztül hogy tudok szervert indítani? Elöször a játékban csinálok hostot? Utána azt látnom kéne a pc-n?Vagy ez játék függő? -
ismerősőm memorexet vett és jó volt
azért kérdem -
spammer #37338 Mint ahogy már mindenki 100x leírta:
Csak Verbatim vagy Ricoh.
Lehet hogy a többi is jó most még ha kiírod, de lehet h fél / 1 év múlva kuka. -
létezik olyan hogy xbox premium HDmi-ből egyből DVI jön ki? vagy ilyen átalakító
?ft kb -
BenQ Philips Ricoh Memorex Maxell Omega DVD+R DL lemezek mennyire jók?
mert olcsók -
A szeptemberiek még a régi verziósok... -
Enyém is 2007. 9-10 hó körüli és az is 203W-os. Igaz nem arcade, hanem premium. Nem tudom mi szerint van ez a 175W. Gyanítom, hogy nagyban függ a szerencsétől is. De ha nem, majd kijavítanak. Hehe... -
hello!
vettem egy használt x360 arcadet amelyet az 576ban vásároltak 2007.11.20 án a box MFR Date je: 2007-09-05 és 203 wattos ...
van ennélujabb verzio vagy miért nem 175 wattos ez a darab?? -
Az sose' baj, ha "japcsibb" a cucc. :) -
Nem adom el a játékaimat.
-
ja, és ha neked megvan az eternal, ha végigtoltad eladhatnád nekem...
-
Az eternal-t keresem én is a graf-hangulat-ZENE trió miatt. ez szerintem fogyaszthatóbb európai szemmel, a bd-vel nem is igen tudtam játszani az japcsibb sztem. (demókról beszélek). -
Köszi a gyors összefoglalót! :) -
Enchanted armsba erekesek a szereplok es jo a harcrendszer.
Eternal Sonata gyonyoru szep , imadnivalo karakterek , uncsi sztory es eleg faraszto ismetlodo harcrendszer.
Blue Dragon ures jatek , ures helyszinekkel , erdekes sztorival es idegesito szereplokkel.
-
Ok. Köszi! Megnéztem az olvasói review-kat több oldalon 3-tól 10-ig dobálják a pontokat rájuk. Mindegy, előbb utóbb úgyis megveszem mindhármat. :) -
Hát, a helyedben ebben a sorrendben nyomnám. EA a leggyengébb láncszem szerintem. Az eternal gyönyörű, a BD meg nemtom:) -
Szerintetek mivel kezdjem a sort?
1. Enchanted Arms
2. Eternal Sonata
3. Blue Dragon
JRPG-ben -szinte- mindenevő vagyok. :) -
Nekem megvolt és 1-2 achievment-en kívül minden ki volt unlock-olva. Szerintem megveszem újra, mert nagyon szerettem. -
DMC4 nagyon zsir tud lenni:D neha kicsit felidegel az iranyitas meg a kameranezet ( foleg mikor megyek.. kepvaltas van es a sticket nyomom ugyanabba az iranyba mire visszafut az emberuk oda ahonnan jott.. merthogy a kameranezet elugrik es emiatt lyan mintha ellentetesen nyomnam a sticket.. nah mindegy.. de neha az uj karddal olyanokat lehet verekedni hogy jujj.. valami yamato a neve aszem:D verekedtem agnussal meg a pappal.. mindketot ugy vegeztem ki hogy hasznaltam a yamatot + devil bringer es ugy elpicsazta oket hogy orom volt nezni!!:D:D:D:D mindig igy vegezzetek ki az ellent mert NAGYON LATVANYOOOOOS! -
Tomy Lee #37321 Nekem is és még sz.tem úgy 60%-nak is akik itt fórumoznak.
Miért kérdezed?:-) -
nem muszáj
én csak csapkodtam ezerrel az üveget,meg persze a kardokat is közben
de tény a te megoldásod stílusosabb:) -
Nekem megvan... -
hello!haveromnak nem birja a meghajtója a gameket lökdösi az olvasó fejet az meg karcolja a dvd-t mint atom!megjegyzem premiumja van ,de kb még csak fél éve..nah most énis premiumot szeretnék venni..érdekelne hgy mindegyik meghajtója cseszeg..?? vagy csak haverom fogott ki egy rosz gépet???? -
nincs mit! -
#37316 THX.Köszike szépen!!!
-
elkapod a repülő kardokat, és neki baszarintod a nagy plexi üvegnek devil bringerrel! -
#37314 HI.AGNUS-t,hogyab kell megölni a DMC4-ben??Csak jönnek a repülő kardok de nem tudom megsebezni.