176915
banner
  • narumon
    "BenQ Philips Ricoh Memorex Maxell Omega DVD+R DL lemezek mennyire jók?"

Semennyire.
  • narumon
    Én még nem találkoztam rossz meghajtóssal. Inkább Rrod hiba szokott lenni.
  • narumon
    "Itt van leírva milyen nálam:#37282
    Nagy xar az egész.Ez van..."

Nálam pl soha nem vált összevissza, nem megy el a hangja a kommentátornak (ami mellesleg kurvajó ennek a két hülyének olyan beszólásai vannak hogy csak na), az arcok meg nekem nem tűnnek csúnyának :o
  • MaSzKa
    itt olvasgass

http://x-media.xel.hu/news.php
  • crazyclone
    milyen bordát hova?? :P
  • MaSzKa
    én meg pont úgy tudom
    nem tesznek bele hűtés módot a garanciálisokkal
    csak 1 kis bordát ragsztanak bele azt kész meg kicserélik a drive-ot nehezen átalakítható Hitachi 79-re

most olvastam
  • crazyclone
    szerintem nem véletlenül tesznek a garanciával visszaküldött boxokba hűtésmodot ezzel kijavitva a hibát de mivel én nem tudom hogy kell legalább probálkozok valamivel lehűteni azt
  • MaSzKa
    amúgy tud valaki 1 képet dobni hogy kell a gyári ventinek 5V helyett 10V-t adni

meg válaszolhatnátok az elöbbi kérdéseimre is többen is #37337 és 37336-re is

köszi előre is
  • DanielT
    Igen. Meg láttam a haver hűtésmodolt gépét beszarni, az is megelőzésnek volt szánva. Amelyik gép be akar szarni az be fog.
  • arty
    talán hallottál már a megelőzésről ... ;)
  • deep
    Szerelj. AZ jó hűtésmod lesz. Igaz, hogy csak ront a helyzeten, de legalább mod lesz:D
  • DanielT
    Felesleges hozzányúlni. Inkább úgy fogalmaznék igen finoman, hogy kibaszott kreténség hozzányúlni egy géphez ami hibátlanul működik.
  • crazyclone
    fuck ...
    na mind1 szerelek rá coolert mivel nem tudom hogy lehetne a hűtésmodot megoldani...
  • Tibcsitroll
    KAI-n keresztül hogy tudok szervert indítani? Elöször a játékban csinálok hostot? Utána azt látnom kéne a pc-n?Vagy ez játék függő?
  • MaSzKa
    ismerősőm memorexet vett és jó volt
    azért kérdem
  • spammer
    Mint ahogy már mindenki 100x leírta:

Csak Verbatim vagy Ricoh.

Lehet hogy a többi is jó most még ha kiírod, de lehet h fél / 1 év múlva kuka.
  • MaSzKa
    létezik olyan hogy xbox premium HDmi-ből egyből DVI jön ki? vagy ilyen átalakító

?ft kb
  • MaSzKa
    BenQ Philips Ricoh Memorex Maxell Omega DVD+R DL lemezek mennyire jók?
    mert olcsók
  • DanielT
    A szeptemberiek még a régi verziósok...
  • cenobite
    Enyém is 2007. 9-10 hó körüli és az is 203W-os. Igaz nem arcade, hanem premium. Nem tudom mi szerint van ez a 175W. Gyanítom, hogy nagyban függ a szerencsétől is. De ha nem, majd kijavítanak. Hehe...
  • crazyclone
    hello!
    vettem egy használt x360 arcadet amelyet az 576ban vásároltak 2007.11.20 án a box MFR Date je: 2007-09-05 és 203 wattos ...
    van ennélujabb verzio vagy miért nem 175 wattos ez a darab??
  • cenobite
    Az sose' baj, ha "japcsibb" a cucc. :)
  • cenobite
    Nem adom el a játékaimat.
  • Shan
    ja, és ha neked megvan az eternal, ha végigtoltad eladhatnád nekem...
  • Shan
    Az eternal-t keresem én is a graf-hangulat-ZENE trió miatt. ez szerintem fogyaszthatóbb európai szemmel, a bd-vel nem is igen tudtam játszani az japcsibb sztem. (demókról beszélek).
  • cenobite
    Köszi a gyors összefoglalót! :)
  • Sephi
    Enchanted armsba erekesek a szereplok es jo a harcrendszer.

Eternal Sonata gyonyoru szep , imadnivalo karakterek , uncsi sztory es eleg faraszto ismetlodo harcrendszer.

Blue Dragon ures jatek , ures helyszinekkel , erdekes sztorival es idegesito szereplokkel.

• cenobite
    Ok. Köszi! Megnéztem az olvasói review-kat több oldalon 3-tól 10-ig dobálják a pontokat rájuk. Mindegy, előbb utóbb úgyis megveszem mindhármat. :)
  • deep
    Hát, a helyedben ebben a sorrendben nyomnám. EA a leggyengébb láncszem szerintem. Az eternal gyönyörű, a BD meg nemtom:)
  • cenobite
    Szerintetek mivel kezdjem a sort?

1. Enchanted Arms
    2. Eternal Sonata
    3. Blue Dragon

JRPG-ben -szinte- mindenevő vagyok. :)
  • cenobite
    Nekem megvolt és 1-2 achievment-en kívül minden ki volt unlock-olva. Szerintem megveszem újra, mert nagyon szerettem.
  • CSOCSO
    DMC4 nagyon zsir tud lenni:D neha kicsit felidegel az iranyitas meg a kameranezet ( foleg mikor megyek.. kepvaltas van es a sticket nyomom ugyanabba az iranyba mire visszafut az emberuk oda ahonnan jott.. merthogy a kameranezet elugrik es emiatt lyan mintha ellentetesen nyomnam a sticket.. nah mindegy.. de neha az uj karddal olyanokat lehet verekedni hogy jujj.. valami yamato a neve aszem:D verekedtem agnussal meg a pappal.. mindketot ugy vegeztem ki hogy hasznaltam a yamatot + devil bringer es ugy elpicsazta oket hogy orom volt nezni!!:D:D:D:D mindig igy vegezzetek ki az ellent mert NAGYON LATVANYOOOOOS!
  • Tomy Lee
    Nekem is és még sz.tem úgy 60%-nak is akik itt fórumoznak.
    Miért kérdezed?:-)
  • ThugEdge
    nem muszáj
    én csak csapkodtam ezerrel az üveget,meg persze a kardokat is közben
    de tény a te megoldásod stílusosabb:)
  • Silius
    Nekem megvan...
  • Okami Amaterasu
    hello!haveromnak nem birja a meghajtója a gameket lökdösi az olvasó fejet az meg karcolja a dvd-t mint atom!megjegyzem premiumja van ,de kb még csak fél éve..nah most énis premiumot szeretnék venni..érdekelne hgy mindegyik meghajtója cseszeg..?? vagy csak haverom fogott ki egy rosz gépet????
  • woodbear
    nincs mit!
    THX.Köszike szépen!!!
  • woodbear
    elkapod a repülő kardokat, és neki baszarintod a nagy plexi üvegnek devil bringerrel!
    HI.AGNUS-t,hogyab kell megölni a DMC4-ben??Csak jönnek a repülő kardok de nem tudom megsebezni.