176915

-
Tomy Lee #37515 Jól van:((
Körbe nézek neten máshol talán nem tiltott minden:( -
szélmalom ez Dredd :) jelenleg még a sötét oldal az erősebb, és sajnos ez míg régebben pénzkérdés volt, mára mentalitássá süllyedt -
#37511 -
Tomy Lee #37512 De azt nem keresik +.
Ide kell bebiggyeszteni,hogy Off T. azt kész.Na befejezem,döntsetek.Ha kell megnyitom de csak akkor ha be lesz ide téve a Banner-ba!! -
Ha off, azaz semmi köze az x360-hoz, akkor ne írd ide, de ha nem konzolos kérdés, akkor máshova sem a konzolosban. Ha warez, akkor meg kímélj meg minket tőle. Ennyi! 1xű mint a vasmacska! :D -
Gabe18 #37510 Volt már a "saját fórumokban" Xbox360 warez topic....ki tudja hol van már...
-
Tomy Lee #37509 Az mind1!Off és ez a lényeg.Oda mehet bármi ami a fő topic-ban tiltott
-
ha épp nem arról beszélnek, hogy milyen lemezre, meg mennyiért, hány példányba égették ki a lemezt, elég jól el lehet velük diskurálni a játékokról is -
Mi az az offtopic? WAREZ? -
Tomy Lee #37506 Off Topic-ot akarok.Miért nem lehet?Nekem vannak kérdéseim azaz lehet lennének.Megnyithatom???Beleteszitek a Banner-ba?
Majd ott is lenne banner és benne a Faq warez résszel. -
A következő amúgy szvsz. a PSP topic lesz, de azok azonnal lázadni fognak, meg feljelentenek az összes létező fórumon, Brüsszelben, Helsinikben és Nyerges Úrnál személyesen is, meglásd! :D
Én úgy vagyok vele, mint Dredd, már nem izgat. -
Nemkötekedéskép, DE miért kéne?:) -
Valamilyet. Jól mondod. De a főbb topic-okban semmilyet. Így a "tisztes" állampolgárok sem hőböröghetnek, hogy hádemeginawarezosok és warezosok is elmunkálkodhatnak sötét sarkokban... :D -
az én véleményem az "is - is" kategória, nem szeretem a túlzott warezt, sőt kifejezetten taszít a mellverő huszárok jelenléte, de, sajnos, a fórumozók 60-70% warezol, így valamilyen teret hagyni kell nekik is -
metlogen #37501 Köszönöm szépen a választ!! -
spammer #37500 Pl. Xbox 360 Arcade, 175W-os.. Elvileg már mind új Falcon alaplapos cuccok, kevésbé melegszik, de biztosat csak később lehet mondani, mert ezek tavaly októberben jöttek ki. Én bízom benne hogy bírni fogja, mert nekem is ilyen van :D
Augusztusban vagy később a pletykák szerint jön az újabb változat a Jasper, melyben már a GPU is 65nm -es lesz így olcsóbb lesz és talán az már tényleg megbízható(bb) lesz (még kevésbé melegszik).
Ha most veszel akkor mindenképp Falcont (Arcade pl.) vagy vársz őszig. -
Naív-e vagy?! :D Ééés ha nem teszi a "dolgát" a házigazda, akkor mi történik?! (kíváncsi) -
Ragnar360 #37498 Hát baszki , akkor az ilyen nem házigazda , minek vállalta ? Aszitte ,h csakúgy van ez , mert Házigazda törlhet hsz-t!
A fejekben van ám a bibi...
HÁzigazda feladat : - nyomon követi folyamatosan a topic történéseit ,ahogy ideje engedi
- a témára vonatkozó beszélgetéseket "engedi"
- a nemkívánatos hozzászólásokat törli
- ügyel a topic moráljára
- legyen szubjektiv
- ha a dolgok elfajulnak ,akkor értesít egy moderátort
Röviden ennyi.
Nem okoskodni akarok ...de hadd ne nekem keljen már téged (is) felvilagositani eről baszki :D
Na ennyi! -
metlogen #37497 ?? -
Pl ez nem warez, nem játék mégis a 360ról szól:) -
Ragnar360 #37495 Sztem neked van baj az értelmezéssel!
testvér-testvért öl , ha ezt arra érted ,h en is ware*huszi vagyok , azt gyorsan felejtsd el :P /rossz nyomon teccik járni ! -
Legtöbb házigazda lesenem szarja a topicjait, ez van. Ezen én sem tudok segíteni, jogom sincs hozzá. -
metlogen #37493 Sziasztok!
Most nézegetem az X-box 360-at hogy beinvesztálok egybe, de elég lesujtó cikkeket látok miszerint túlmelegedés miatt leolvad a processzor forrasztása. Kérdésem az lenne hogy az új gépeknél ezeket állítólag már megoldották, csak melyek ezek az új gépek?
köszönöm -
ŐŐőőőő! Nem hinném, hogy az én feladatom nyaggatni az embereket, hogy beszélgessenek bármiről is. Az már annál inkább, hogy miről NEM beszélgethetnek itt. Nem vagyok topic házigazd aitt, de ha az lennék, még akkor sem az én dolgom lenne. Az emberek ha akarnak beszélgetnek játékokró, ha nem, akkor nem. Szívük joga.
Anno sokan nyüzsögtek, hogy dehát a moderátornak/topicházigazdának követnie kell a társalgást. érteni magasfokon aza dott témához, vezetnie a beszélgetést és újabb témákat felvetni stb.-stb. Valóban. Ez enyhénszólva is KISSÉ gyerekes elképzelés. Ha az ember főállásban ezt csinálná napi 7x24 órában, akkor sem lenne képes 5-10 nagyobb topicot így életbe tartani, ha ő a világ legokosabb embere még akkor sem. A moderátorok örülnek, ha a napi feljelentések egy töredékét el tudják dolgozni NÉHA! (az embereknek amúgy vicces elképzelései vannak a moderátotokról, még saját barátaimnak is, mintha a modik valamiféle Istenek, avagy angyalok lennének, korlátlan szuperhatlamommal és utazhatnának az időben, meg minden) :DDD
A moderátor olyan mint az önkéntes rendőr! Nem tanít, nem okosabb nálad, nem mondja meg mit csinálj, de ha rosszat teszel, akkor jól megbüntet. ENNYI! :D -
na ez már polgárháború lesz,testvér testvért öl:)
hát igen senki nem szent csak páran annak akrják magukat látattni -
Ragnar360 #37490 SQJ ,hamár itt tartunk , most jutott eszembe ,hogy magának a Házigazdának is dolga lenne , sőt!
Ismered CSOCSO-t , nincs vele bajom , de köztudottan "warezhuszár" :D (ő is) . Mer vannak moderátorok az addig oké ,de ha megnézed legtöbbször a informatikai,játék fórumok vannak a TOP10-be , szal (mondjuk a többit nem is nézem,de nem hinném ,h annyira vészesek lennének azok) esetleg többet kellene átirányitani :)
De mondom , mi a picsért van akkor a házigazda is ?
-
továbbra is mondom:
ebben a topikban soha nem a játékoké értsd:JÁTÉKOKÉ volt a főszerep
tehát ha már intézkedsz,ami szíved joga és lehetőséged is van rá,ne csak tilts,hanem kezdeményezd,hogy emberek beszéljünk a játékokról is,mert speciel a konzolosok fórumában a 360 tulaj jobb ha ide jön,mert gyakoribbak a hozzászólások,mint adott esetben egy játék nevével fémjelzett topikban,így várná,hogy esetlegesen válaszolnak neki,de nem,hanem azt olvashatod csak,hogy...amiket említettem
ha továbbra sem értettél meg akkor részemről ennyi,reagáld le vagy ignoráld nem írok a témában többet -
Ragnar360 #37488 Hallottam már igy félfüllel énis pár emberkétől ,hogy az SG-t már nem veszik annyira "komolyan" (mint régebben) , ergo a többi fórumhoz képest.
Én azért kitartok SG fórumánál ,2 éve is azt mondtam ,h az 1ik legjobb , most is azt mondom ...mindenhol van rossz idöszak (ha fogalmazhatok igy) , ezért kell rendet rakni , pontosan!
Azt hozzáteszem még,hogy most cska a fórumról beszélünk , mert én legalabbis , max ,ha nagyritkán a Film menüre ha rákattintok oszt annyi.(Mondjuk ott is volt nem 1 cikkirói baki , meg nem 2 nemhozzáértő iromány)

-
Nem igazán értem mi a problémád?! Kb. ugyanrról beszélünk. Viszont mivel a warezt semmilyen módon NEM támogatjuk, így annak hiánya miatt nem változtatunk meg semmiféle címet. Komprende?! :D
A tisztogatás szépen halad, ahogy éppen erőnkből futja. Anno a DS topicnál ezt már lejátszottuk (is). -
említhetted volna psp topikot is,mert ott állandóan megy a téma a legújabb firmökről,ait nyilván mindenki azért tesz a gépére,mert megveszi az umd lemezeket:)
máskülönben meg akkor mondja meg a főnök úr,hogy mégis még miről megy itt a beszélgetés?
vga kábelekről,fülhallgatókról,tft/lcd-ről?ez minden?
mert ha régebben kérdeztem játékkal kapcsolatos dolgot,vagy linkeltem esetleg trailereket és később visszanéztem majdnem soha nem volt rá reagálás,csak ment tovább a jajj milyen hűtést tegyek rá és társai
tehát kérem,hogy a tisztelt bíró úr szíveskedjen a topik nevét átírni XBOX360 technikai tanácsadás topikra
az eddig is alap volthogy értelmes user nem ad letöltési tanácsokat főleg nem linkeket,aki meg ilyet kér az butácska
szvsz -
Ragnar360 #37485 Teljes mértékben igazad van! -
PC-s fórum ügyben nem tudok nyilatkozni. Sajnos "ők" 99%-ban warezból élnek és brutálisan sokan vannak (átlagéletkoruk meg nem éri el 14-et), így tulajdonképpen nagyjából be is lehetne záratni az egész sulinetes warezfórum szekciót. Ámde én konzolos modi vagyok, ott csak besegítek mostanság, nem túrhatom szét a jó kis homokozójukat. Ha 1x elég modink lesz (ez most pont fordított tendencia sajnos), talán ott is lesz egy órási tisztogatás, de erre most kevés remény van...
Legutóbb aki nagyon a képükbe mászott, attól minden jogát elvetették és örülhet, hogy nem rúgták ki a fórumról végleg! Senki sem komázza a Bosszúvágy főszereplő ténykedéseit élőben! :DDD -
Igen. Szerencsére a régebbi gépek és topicjaik kihalnak. Amúgy xbox360-ra is vannak warez topic-ok, de szerencsére maguktól elsüllyedtek időben.
Lényeg, hogy legalább az adott géptípus FŐ topic-jában ne legyen warez, ez már egy jó kezdet. Van ahol már sikerült. Sajnos kismillió topic van, mindet szemmel tartani lehetetlen, így csak bejelntésre tudunk tisztogatni. Viszont, a főtopic-okat (én személy szerint is) kedvencekben tartjuk, így jó eséllyel lehet őket tisztítani. Így legalább az egyszeri gép júzer, aki nem kíváncsi sem a moddingra, sem a warezra nem fog szembesülni hatszáz oldalas periratalapanyaggal minden nap. Már egy jó pont!
Másrészt a warez témára gyűlnek a lehető leghülyébb és legvisszataszítóbb figrák és cseppet sem moderáltnak nevezhető a társalgásuk. Viszont a fő topic-okban legalább ezeket távol lehet tartatni már csak azzal, hogy kedvenc "témájuk" tiltott gyümölcs. A mocskos kis szubtopicjaikban meg garázdálkodhatnak, míg be nem zárjuk őket is...
Persze a harc reménytelen, mint a bűnüldözésé általában, de ettől függetleneül egy minimálisan elviselhető szintet fent kell tartani. -
Gabe18 #37482 És amúgy a "Ps2 Chipek" meg a "PS2+chip+online" illetve gyakorlatilag az egész pc-s fórum (de a 90% tuti) az hogy illik az új "no warez" elméletbe?
Engem aztán annyira nem érdekel,de kissé furcsa ez a topikonként változó szabályrendszer.
Ezzel nem azt mondom hogy az jó ha 2 hozzászólásonként az a kérdés hogy mit honnan lehet letölteni,de ennyire durva tendenciát itt még én nem láttam.De lehet csak kimaradtam épp belőle. -
Teljesen lényegtelen mennyire pörög a topic, ha csak a wareztól pörög. Jó pár éve átesett már az SG a warezkátyúból való kikászálódáson (és akkor még finoman fogalmaztam). Azóta max. jóindulatból/hanyagságból/erőforráshiányból élhetnek itt warezpistikék. De NE éljenek itt! Semmi gond azzal, ha warezolnak, de ne itt publikálják hőstetteiket, mert a keresőkbe bekerül a fórum szövege és az oldal üzemeltetőit b@sszák meg érte! Így gondolom már világos?!
SZal. ha warezolsz, akkor kussolsz és mindenki boldog! Ámde vannak elmebetegek, akik még le is hülyézik a legális szoftvereket használó emberkéket és verik a mellüket hozzá. Mire föl?!
Amúgy van warezharc topic, a warez rossz címmel (vagy valami ilyesmi), ott lehet eszmét cserélni a témáról, máshol nem igazán toleráljuk itt a konzolosban. -
ez igy szerintem is oké de ha nincsen rá lehetőségem hogy a megfelelő helyen megkérdezzem akkor kényszerülök ide irni ... igy nem lehet tisztán tartani egy topicot!!! -
Néztem gametraliers-en videókat a RS: Vegas első részéről és pár jelenetben mintha belassúlna a játék, esteleg már szaggat. Akinek megvan ez a játék az pls írjon, hogy vallóban ilyen a játék, vagy csak a videón tűnik úgy. -
Amihez már hozzá vannak nyulva meg buherálva van.. szerintem az lenne a legtisztább h nyisstaok a sját fórumra egy olyan topikot ahova az x360 moddinggal lehet ügyes bajos dolgokat beszélni... én pl erre sem vagyok kíváncsi... a gépet soha nem szedném szét mert minek, nem warezolok, nem hekkelek, csak játszok. -
Megjött már? -
de, ez már warez!