176915
banner
  • ThugEdge
    de elolvastad mire válaszoltam neki????
    ne legyél már vak
    vagy a barátod?
    mert a barátaimat én is a végsőkig védem,szal akkor megértelek főnök úr
  • Sir Quno Jedi
    Namost mindenki múltját fel fogjuk emlegetni ezer évre visszamenőleg (tudom, idehaza az nagy divat), vagy mi van?! MOSTANTÓL és ITT van warez mentes övezet. Ennyi, nem több és nem kevesebb. Ehhh...
  • ThugEdge
    ezek után nyilván azért írtad úgy,hogy 24 S06,mert azt is megvetted és eredetiben nézed
    SZÁNALOM
  • ThugEdge
    a pofám leszakad rajtad
    mégis mit képzelsz????
    hogy lehetséges,hogy már a dmc4 topikban február 6-án írtad,hogy neked megvan és toltad is,amikor 8-án jelent meg európában????????
    akkor te mit jártatod a pofádat a warezről????
    és most mindenki megtekintheti miről van szó:
    katt
    hazug kis senki vagy
    ja és jöhet a főnök úrtól a felkiálltójel,ha úgy gondolja a hozzászólásomért
  • Tomy Lee
    Ja mek vissza én is GW-ni:)
    Mai estét úgyis feleslegesen töltöttem itt:D bye
  • Sir Quno Jedi
    Kérdezd meg a főszeresztő urat, hogy örül-e neki, hogy csökken a hozzászólások száma a warezmentes topic-okban! :D DE tényleg! Kíváncsi vagyok, mit fog szólni...

Mert ha pl. nem örül, megyek én, nem probléma. Pár ősmodi már végleg kilépett, csak azért, mert nem adtak elég eszközt a kezükbe a rendtartáshoz. Én azért rugalmasabb vagyok és kevésbé szívom mellre.
  • Istencsászár
    Ofkorz engem itt nagyon idegesített h mindenki warezol csak én nem:), ha én nem akkor senki se:DD ennyi, jólesz ez igy.
  • Ragnar360
    Ja , idegenelésnek is hivják :D (csinátam jórégen a határba :DDDDDDD,muhahaha)
  • Istencsászár
    Amugy pécés fronton is van anti warezosség, a szimulátoros topikokban 99%ban tiltott és elfogadott, köszönhetően a házigazdáknak, s ez igy van rendjén.
  • Ragnar360
    XDDDDDDDDDDDDDDDD

Az biztos báttya'
    Ne fürgyetek má'n le' ! :D

Mi ketten SQJ -vel , meg par leáldozottas emberke :D átvettük a topic felett az iranyitast :DD

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    na mind1 , most brb cigi, aztan wathcing 24 S06 , mar 1 oraja tervezem folytatni :DDD
  • Sir Quno Jedi
    Ugyan-ugyan! Anno voltak hasonló szigorhadjáratok (dúrvábbak sokkal), sokan el is költöztek végleg, de aztán helyreállt a rend. Akkor is útáltak érte (ha éppen én csináltam), de azután meg hálásak a rendért és a nyugiért. Renitensek meg mindenhol vannak, de a gyomokat gyökerestől kell kitépni a termőföldből, különben gyorsabban visszanőnek, mint a haszonnövények!
  • Istencsászár
    Nem attól lesz egy topik jó h sokan irnak bele, hanem attól h normális emberek irnak értelmes dolgokat:) s ehhez nem kell napi 100 hsz, elég 10 is.
  • Tomy Lee
    Egyértelmü,hogy visszaesik a látogatások száma:(
    Ki örül ennek
  • Tomy Lee
    Látom már W...z nincs hanem csak Off:D
    Lehet ezt is be kellene szüntetni.Nem??
  • Ragnar360
    Hmmm :) a közös nevezö mi ? :DDD

Inkabb a nem ITT , szal kikéne venni a favbol a topicot
  • Istencsászár
    Szvsz mostmá mindenki ugy belett fenyítve h egy lélek nemfog ideírni:D
  • Sir Quno Jedi
    Na, viszont most új világ van. ITT vagy jófiú vagy, vagy nem vagy ITT. Értjük egymást látod! :D
  • Ragnar360
    Egyébként is ne legyél már ünneprontó ...ha az alapján vonsz le következtetéseket , akkor elég baj .
    Sokan ismernek itt sokmindenkit <-- de hadd ne tartsak mar az emberi kapcsolatokrol kiselöadást :D , a lényeg ,h ebbe a topicba soha nem volt olyan aki miatt JÓFIUNAK AKARTAM LACCANI ...minden topic mas , mashogy ir,mashogy viselkedik az ember.
  • Sir Quno Jedi
    Elhiszed, hogy leszarom?! Ha "kényszerítenek", számolj 10-ig, vagy menjél levegőzni. Ennyi. Fel kéne már nőni!
  • Ragnar360

Azt sokszor kikélnyszeritették belölem :DDDD
  • Ragnar360
    Azis igaz ,h nyilván a gépről,liverol,eszközökröl nem lenne mit beszélni 37535 hsz-en keresztül :D
  • Ragnar360
    De ha gondolod vess egy pillantast a topic nevére :D
    Ahhoz ,h ez(jatekok tárgyalása) tökéletesen beilljen eme "komfortba" :D ,ahhoz a topic cimét kéne megvaltoztatni ,ha van vmi jo ötlet , hallgatom ,de valszeg hulyén nézne ki és akkor visszajutottunk oda ,h ha ez igylenne akko esetleg minek topic külön a jateknak.
  • Sir Quno Jedi
    Nem. EZ az XBOX360 topic. Játékok, hardware, minden belefér, kivéve a warez-t, anyázást stb.
  • Sir Quno Jedi
    Amúgy csak szólok, hogy ne örüljél, mert legközelebbi ámokfutásodkor te is mész pihenni! Ez az első és utolsó figyelmeztetés! Anyázás, többiek minősítgetése, vagy BÁRMI probléma felmerül veled kapcsolatban, repülsz!

A dolgoknak két (vagy több) oldala van, csakhogy értsd a helyzetet! :DDD
  • Ragnar360
    Gondolj bele , itt fő-fő "motivumrol beszélunk , azaz XBOX360 KONZOLRÓL
    az mástészta ,hogy a mérleg masik oldalan az 360 JÁTÉKOK állnak
  • Ragnar360
    "(többen csinálják errefelé)! :DDD"
    Ezen most jót nevettem :DDD hihihi ,mer a lealdozotton kivül mashol nemvolt még ilyen (itt biztos nem :P) ,de ott se azert linkelnek néha olyan képet ,(ahol latszik a moncsi is)hogy azt bizonygassák ,h ők eredetivel nyomják ...amugy ertem a poént :DDD
  • Sir Quno Jedi
    Mér lenne OFF??? Nem biztos, hogy van az adott játéknak toic-ja, de ha van is, az sem számít, ide belefér, ha xbox360!
  • Sir Quno Jedi
    Betettem, meg a hivatalosat is. Ha van még FAQ anyag, szóljatok, beteszem!
  • Ragnar360
    Igazad van , ez nem tilos csak OFF
    Viszont nehéz kérdés ,mert ha emberek szemszögéből nézzuk (és most nem jövök azzal ,h ki mennyire láma me mindig elakapd meg noob) ,akkor valszeg jobban megéri neki ideirni ,mint a játék topicjába ,mert lehet ,h ott napokba telne mire megkapja a választ.Ebből következve jön rá a delikvens arra ,hogy ha ideirja akkor hamarabb kap választ , és ha egy elkezdi akkor nincs vége csak ilyen retorziókkal!
    Tudod az is közrejatszik ,h "ha neki lehet , akkor nekem is mán:D"
  • Sir Quno Jedi
    Nem tilos, ha raksz be képet a gammáról, amint ott a doboza a monitorod/TV-d előtt, amin ezen topic aznapi tartalma látható (többen csinálják errefelé)! :DDD
  • Ragnar360
    Akkor nem olvastad el az elözö hózzászolasokat!

Nade ne csürjük ,csavarjuk tovabb fölöslegesen tovabb a szót :P
  • Gabe18
    De amúgy ez a "warez" témakör elég tág.
    Pl. ha én "beszerzek" egy jétékot ami még mondjuk nem kapható,és leirom ide hogy szerintem ilyen vagy olyan,vagy megkérdezem hogy a 3. pályán hogy kell továbbmenni,persze a letöltés,torrent,Verbatim stb...szakszavakat mellőzve, akkor az most már tilos?
  • Ragnar360
    Végülis ez is igaz.
    Én se azt mondtam , h rossz vagy távolitsuk el :D

Maradjunk annyiban ,hogy kezd helyreállni a rend ,meg a fegyelem.

ELVTÁRSAK! / COMRADES!

SZABADSAG,BÉKE,TESTVÉRISÉG!

• Sir Quno Jedi
    Köhhh... Azé a legjobbtól messze van, de nem problémás legalább.
  • Tomy Lee
    CSOCSO a legjobb HG itt SG-n csak megsugom nektek!Nem volt felesleges törlés,átvariálás se semmi eddig
  • cenobite
    FAQ-szerűség, szerintem mehetne bannerbe. Sok mindenről szó van benne.
  • Sir Quno Jedi
    Én értem, de attól semmi nem változik. CsoCso még egész jó házigazda. Nem használ, de nem is árt. Vannak (sokkal) rosszabbak is. De mivel úgysem tudom eltávolítani (legalábbis nem simán) és más "alkalmasabbat" sem igazán tudunk ugye a helyére, így...

Hozott anyagból kell dolgozni.
  • Sir Quno Jedi
    Sok szerencsét!
  • Sir Quno Jedi
    Noprob. De azt is meg kell érteni, hogy ha a tisztes polgárok hőzöngenek, kénytelen vagyok az érdekeiket képviselni, nem mondhatom azt nekik, hogy tűrjék és húzzák meg magukat! Legalább a főutcákon ne legyen fényes nappal gyermekprostitúció/drogbiznisz és az máris egy jó kezdet! Éééérted?! :D
  • Ragnar360
    Akkor te felejtsd el sztem a javulast ,v ne legyen házigazdda , mer minek , ugyse csinal semmit , cska ott van a szaros neve vazze!
    Hülyén hangzik de vmien szinte övé a topic , ÉREZNI KÉNE EGY KIS FELELÖSSÉGET BASZKI! (Példa.: csinaltam egy dmc4 topicot , nem pörög , de azért vhogy mégis probalja az ember a "gondjat viselni")
    Ha ezt nem érted akkor nincs miröl beszélni :D