176915

-
ez+ mi a rák?
tvshopos abflex? -
-
az drága nagyon
ismerős jó 25eFt-al vette olcsóbban ami neked van -
Vedd meg az enyémet 90e-ért. Core gép prémiumosítva (20GB-os vinyó, vezeték nélküli kontroller, frankó kábel), flashelve, dobozában, Play&Charge Kittel, kb. 30 jó játékkal. Számlája megvan.
És akkor nem kell szarakodnod a játékok kiírásával sem. -
most találtam 1 használt gépet
premium jó állapot keveset használt minden kacatjávak 54eft lenne
nem tudom melyikkel járnék jobban
elönyei:
új
hdmi-s kevesebbet fogyaszt
kevesebb az esély hogy 3 ledes lesz
2500Ft-ét van hozzá olcsó DVI kábel
hátrányai:
-15eft-tal több -
spammer #37882 A hdmi-s premium elvileg falconos, az árakat pedig nézd meg magadnak
xbox360.lap.hu
konzolbolt címek -
Jól nyomod CsoCso! De lehet még keményebben is! Sok tisztogatás, SEMMI kegyelem! Brávó! [büszke a gyermekeire] -
találtam 1 helyet 69eFt a premium hdmi 3év garival
ennél olcsóbban találok valahol?
ezek már tutti hogy Falconos alaplappal vannak szerelve?
konzoljatek.extra.hu -
Elveon #37879 Fable 2! -
Maszka.. tudsz olvasni? no warez!!!!!!!!!!!! arrol hogy eredetirol masolatot hogyan kell csinalni...fingod nincs..szal ne mentegetozz hogy csak ezert keresel jo alapanyagot... ha azt sem tudod mi a jo alapanyag akkor 1000% ek hogy nem masolatot csinalsz magadnak hanem warezoskodsz....
ha linkelsz be kepet ahogy ra van dugva az xbox drive a gepedre hogy masolatot csinalj es a progi is fut a monitoron akkor esetleg elnezest kerek.. -
>"Mert hinni egyszerűbb, mint gondolkodni."
Ez igaz. -
Gondolkodni nehéz! 

Apropopó gondolkodás: miért van több hívő, mint filozófus?
Mert hinni egyszerűbb, mint gondolkodni.
-
Ragnar360 #37875 Nagyon megéri!
Bár vannak apróbb hibái,de még igy is fenomenális!
Majd még én is nekiesek! -
Ragnar360 #37874 Mondtam én, ezek nem birnak magukkal :DDDD
Most kicsit hamarabb hagytuk abba a GoW-ot, bár van még egy másik szoba,csak épp tele van...késöbb még lehet benézek! :D
Menjetek ti is játszani! :D -
Ragnar360 #37873 Hát én ezt nem ródtam fle negativumnak :) ...ha kicsit gondolkozol akkor ésszerü,h ha befejezted a pályát és mentesz,de nem nyomsz a NEXT -re attól még ott a lehetöség ,h továbbmenj -
A DR-nek ennél jóval szarabb a mentési rendszere! -
nah majd kiderül! mindenesetre beszerzem! mostmár nem kérdezősködök, csak mindenhol dicsérték, gondoltam itt is rákérdezek! Akkor kösz mindenkinek a válaszokat! -
Ezt nem értem. Nekem ugyan ps3-on van, de nekem ezt nem csinálja! A betöltés után ki lehet választani melyik mission-ön játszok, és default-ból a következő pályára áll. -
Nem nehéz! Tehát nem frusztráló. Nekem speciel semmi gondot nem jelent újrakezdeni, mert tudom, hogy a szintjeim megmaradnak, legfeljebb ledarálok még párszáz zombit, mire eljutok addig ahol abbahagytam. :D -
azért, mert így úgytűnik mintha több kiegészítőt kapnál :) hosszabb a list:D -
Brash #37867 Hát milyen előlap? Rajta van a gépen, persze. -
Brash #37866 Ja és a driveot így nemtudom, szerintem az változó. Nekem az ismerőseimnek az Arcade és a Premium is BenQval van szerelve. -
de ez milyen előlap?
a gépen is van nem? -
Brash #37864 Előlap meg minden gépen van, nem tudom azt miért emelik ki mint tartozék. Az a gép eleje. -
Brash #37863 Azt nem tudom a 2 kábel miben különbözik. Szerintem abban, hogy a Premium kábelén van kapcsoló amivel HD-ra is áttudod kapcsolni. Szóval HD TV-hez. Mondjuk szerintem az Arcade gépé is ilyen, de lehet rosszul tudom. Ha ennyi az árkülönbség akkor Premiumot érdemesebb venni, de csak ha van rajta HDMI, mivel az újabb. Persze az Arcade is ugyan úgy jó. -
ja és ez mit jelent?
Microsoft Xbox360 előlap -
köszi
az lenne még a kérdésem
Xbox 360 Arcade Pack (XBOX360)
Termék: Microsoft Xbox 360 Arcade Pack
Model szám: -
Tartozékok:
- Digitális HDMI kimenet!
- Microsoft Xbox360 256MB memóriakártya!
- Microsoft Xbox360 vezeték nélküli joypad
- Microsoft Xbox360 Av kábel
- 5db Arcade játék! 60eFt
Termék: Microsoft Xbox 360 Premium Pack
Model szám: -
Tartozékok:
- Microsoft Xbox360 20GB merevlemez
- Microsoft Xbox360 vezeték nélküli joypad
- Microsoft Xbox360 fejhallgató
- Microsoft Xbox360 előlap
- Microsoft Xbox360 component HD-Av kábel
- HDMI digitális kimenet 70eFt
a 2gép AV kábelje miben különbözik?
ezek milyen driveokkal vanna szerelve?
melyiket érdemesebb venni? -
jaa, hogy ez ennyire nehéz?! pff akkor a dmc ehez képest mario, örök élet kóddal :)) -
Néha elég messze vannak egymástól a mentési helyek. De a DR lényege úgyis az, hogy többször újra kell kezdeni, fejleszteni a karaktered, mire végig tudod tolni. Ha egyszer meghalsz, akkor ne töltsd vissza a legutóbbi állást - mármint a játék eleje körül -, hanem "save and quit"-el újrakezdheted. Ekkor a szintjeid megmaradnak, így könnyebben boldogulsz. Én már vagy 4.-jére kezdtem újra, bár most kicsit pihentetem a játékot, mert mást is tolok.
Jó játék, nem bánod meg ha megveszed! -
Ennek kurva rossz vége lesz... -
tehát nincs értelme spórólni
és 2,4x vagy 8x-es a jó?
-
Jó, hogy írtad, különben kérdéses, hogy mikor szúrtam volna ki, hogy tovább lehet lapozni a következő pálya elejére. Ezt elég bénán oldották meg, de azt hiszem ez a játék leggyengébb pontja, másba nem tudok belekötni. -
kösz hogy segítettél :-( -
Én nem tudom ezeket hol hallottad, de BenQ csak gagyikat gyárt. Philips maximum cdben gyárt jót, dvdből az is csak hulladékot.
-
jaa, értem! kösz, csak arra voltam kiíváncsi, h nem kell e órákat tolni egy mentésig! mert nem mindig szoktam egy huzamban sokat játszani! Akkor bevállalom DR-t! így DMC4 után :) -
Nemkel a száni duma netovábbja, te nem veszed meg, s nem is másolod le... minek másolnád le? hogy ilyen kérdéseket rakj fel? logika rulzik:D jézusom... és megmagyarázza... -
DR-ben bármikor menthetsz a mosdókban és egyéb save point-oknál. Szóval itt nem úgy van, hogy fejezetenként ment. Nekem semmi gondom nincs vele, kicsit nehezebb mintha bármikor/bárhol menthetnél, de ez még - nálam - bőven belefér. -
tihibaby #37848 Én is 22"-os monitoron játszom,Nekem nem -és ismerőseimnek sem- tűnik fel a torzítás,de tény hogy torzít egy kicsit.De sztem ezért kár a fekete csíkokat bámulni,csak hogy ne torzuljon a kép egy picit. -
Gears of War 2 bejelentés
Haha, vártam már rá! :) Ráadásul X360 exkluzív..legalábbis gondolom egy jódarabig megint :) -
akkor úgy kérdezem, hogy kb milyen idő közönként lehet számítani mentésre?!