176915

-
... és ehez sajnos én is hozzájárultam :( -
Évben. Nem hetekben! -
Ez a topik egy mocsok volt az utóbbi hetekben. Nem mehetett tovább. -
Gabe18 #37925 Most kicsit belepillantottam a PS2 és a Wii topikokba.
Mindkettőre azt hiszem mondható hogy "fő" topik.Mindkét topik utolsó hozzászólás oldalán van szó chipelésről,wiikey-ről... Egyik topik fejlécében sem virít bannolásal riogató üzenet.
Úgytűnik a 360 külön "állatfaj" ebben a warezmentesitő hullámban.A "Ps2 chipek" topik is újraéledt "ha nem lesz szó benne warezről" feltételel.Hát nem tudom... -
Ne morogj medve :D -
Én is így gondolom, ilyen gyerekes hülyeségekkel foglalkozni...
"nem szabad warezolni mert baj lesz" stb.
mindenki tudja azt jól van
ez a topik se azért fog behalni mert tilos a kalóz dolgokkal foglalkozni, hanem a hülye hozzászólások miatt, egy jóérzésü ember utálja ha fenyegetik, hogy figyelmeztetést kapsz, meg bant ha nem jól viselkedsz! -
Innen fogsz a leggyorsabban a banamákra menni PS3 is találtál olcsón... -
Némó12345 #37921 [moderálva]
-
Ragnar360 #37920 A legszánalmasabb tudod ebbe az ,h mikor volt W FAKÚ ,akkor is jött-ment itt a sok nyomi és kérdezgetett, pedig a FAQba minden benne volt ,nem-e ? -
Ragnar360 #37919 :DDDD -
mindenki készíthet bakcupot, aki nem akarja, h karcoldjon az eredeti lemeze :)) az egy más dolog, h nem bírja lejátszani:D:D -
-
Ez nem semmi.
A bann PS fekete stilus, és együttérzésböl a PS3-sozokra gondolva, tilos a warez!?
Pfffff.... Kezd zülleni az X360 topic!? Na joccakát akkor! :)
-
Cseles! Direkt bakcupot írsz (backup helyett), hogy még ebbe se lehessen belekötni és bannolni.
-
Amíg akár 1 albumnyi mp3 ott csücsül a vinyótokon/mp3- lejátszón, vagy netán 1 pár xvid, senkinek semmi joga mások "warezkodása" felett ítélkezni.
Persze, azzal egyetértek, hogy a hülyeséget szűrni kell (hogy írom ki, milyen lemezre, kijött -e már stb), azt mindenki csinálja burkoltan.
De ettől a nagy antiwarez faszságtól hányok. lehet törölni. -
Érdekes mód egy ilyen embert nem láttam erre napok óta. Amugymeg kit érdekel. -
Tévedsz
Egy békekereső / békeszerető ember csöppet sem kétségbeesett kiáltása ez
Nekem mindenem megvan már, de gondolni kell az újakra is (legalább egy FAQ szintjén), akik információért jönnek ide pl. bakcup DVD lejátszáshoz... Ennyi, részemről a téma lezárva. -
de legalább burkoltan teszi..:D -
A W-huszárok utolsó kétségbeesett kiáltásait vélem felfedezni a hozzászólásban!
-
Hazudsz. Én minek másoljam le az eredti játékaimat?:DDDDD hazudsz! -
Látom megy a nagy banhammer... 
Lenne egy javaslatom, csak hogy a káposzta is meg a kecske is...
A FAQ-ban (ami ugye nem az SG-n van, csak link mutat rá) benne lehetne a backup lemezkészítés módja és feltételei (hiszen backupot készíteni mindenkinek szíve joga). Egy másik topikban ezt profin megoldották, itt is megoldható lenne és akkor ez a topik tényleg érdemleges témákról tudna szólni, ugyanakkor informatív is maradt azok számára is, akik biztonságban akarják tudni eredeti játékaikat
-
ha van ilyesmihez tehetséged, akkor érdemes megcsinálni :) de a box belseje nem ATX szabványu, szal buherálni kell rendesen ... -
Azt már baszhatod, de olvasd el fentebb a szép piros betűket és távozz békével míg teheted :) -
Hűtőbe majd nyáron! :)) -
Attól azért sokkal jobb, mintha a te nevedben írna a moderátor.
-
Én meg már azt hittem, hogy itt mindenkinek őszinteségi rohama van.
De átírni valakinek a hozzászólását anélkül, hogy azt jelezné az, aki átírta, tényleg gáz. -
szerintem miért nem teszed inkább a hűtőbe?
-
thomee84 #37900 ajj de unom már a 3ledet:) holnap elviszem megjavíttatni aztán ha visszakapom átdobom az egész cuccost egy pc-házba, ventikkel a procikon stb, szerintetek? -
Mi meg tőled:) ( többen vagyunk ), pápá. -
Már a saját hozzászólásomat is átszerkesztik a "tisztelt" fórum adminok? Gratula! Hányok tőletek -
szlav #37897 Ostoba spammer vagyok. -
Nem reklámozok más warez fórumokat és nem okoskodok többet! Tudom mi jár érte... -
spammer #37895 Akkor előbb talán olvasd el a kommenteket is, mielőtt okosságokat jelentesz ki előre (forrást meg sem adva persze)
szóval: http://x-media.xel.hu/comment.php?comment.news.244
idézet Wadarrtól:
" Jo hirem van.... ezt a gepet valaki komolyan "molesztalta" ennek a nyomai hatarozottan lathatoak az alaplap aljan. Szoval nem kell aggodni az uj gepek tulajainak, feltehetoen ez a hibakod nem magatol jott" -
Persze, ebből tömeges hullahoppra lehet következtetni, teljesen logikus:) -
'A minap egy érdekes, eddig nem látott hibakóddal érkezett szervizünkbe egy Xbox 360-as. A gépen átlósan 2 piros led villog szaporán, a képernyőről pedig az E52-es hibakód olvasható le. Próbáltam utánajárni mi lehet a hiba oka, egyelőre sikertelenül. Mindenesetre tudomásom szerint ilyennel senki nem találkozott még az xbox scene berkein belül sem. A gép egy újfajta hdmi-s 65 nm-es darab.'
Nos ugy tunik a falconos gepek is hullani fognak elobb utobb... -
Használt gépeknél honnan deríted ki, hogy az a legjobb? Honnan tudod, hogy hogyan működött az a gép a megelőző pár hétben, hónapban?
Én azt mondom, hogy a nagyon olcsó használt gépeknél sokszor büdös valami. -
a lehettőlegkevesebbért akarom megvenni a legjobbat -
Tegnap este még egy 70 ezres Prémiumról kérdezted, hogy megérné-e. 30 játékra még ráköltesz 20-21 ezret, Play and Charge Kitre 6500-öt, az akkor sem jön ki 65.000-re, ha jól számolom.
Különben nem is gondoltam komolyan az ajánlatot, hiszen annak, aki 80 Ft-ot akar spórolni egy DL-dvd-n (úgy hogy megveszi eredetiben is a játékokat), az biztos nem tud 40-50 ezernél többet kiadni egy Prémiumos gépre. -
XBox360_Wireless_Headset.jpg :) -