176909
banner
  • rastaman
    semmi gond. már megkaptam a válaszomat. kép->lcd, hang->hifi. ha nálad működik akkor nálam is fog
  • DanielT
    Ez csak a leáldozott topikosok fala, más nem kerülhet fel.
  • Aguinaga
    Hopp, azt hiszem, félreértettelek. Csak arra válaszoltam azt, hogy nekem így van, hogy kép LCD monitoron, hang hifin van nekem, de ezt a HD-AV kábelt nem ismerem.
    Bocs, ha félrevezettelek !
  • Tomy Lee
    Én mindenképpen Arcade pack-ot vennék.Premiumommal nagyon kivoltam és el is adtam(régi kiadásu).Arcade a legújabb kiadás(Elite előtt).Azt vegyél!
  • spammer
    Nem kellene "követelőzni"... De azért én válaszolok..

Úgy tudom, az EW-ben kapható akciós prémium nem Falconos, 203W-os, HDMI nélküli. A tapasztalatok alapján eldöntheted h megéri e neked.

Arcaderól szerintem senki nem tud biztosat kijelenteni, merthogy még fél éves sincs. De egyébként az tűnik a legmegbízhatóbbnak. Van 1 nekem is, 1 hónapos lesz. Hátul általában langyos levegőt fúj, kivéve GOW, mert ott jó meleget. Viszont játékban egy idő után jó meleg lesz az alja ennek is, tehát belül durván meleg lehet. Tettem alá nagy talpakat h alul is szellőzzön + szerelhető rá külső venti is.

Én azt mondom, ha live/demo letöltés miatt nem fontos a vinyó, akkor nem éri meg a prémium, kivéve ha eredeti cuccal nyomod, mert ott a 3 év MS gari, és mert jelen esetben jó áron van.
  • xridergabo
    Hali! Nem tud valaki adni egy listát hogy milyen kormányok használhatok 360-on?
  • HUNMarcus
    Van egy eladó THERMALTAKE Tide Water vízhűtésem, Tökéletesen működik fél éves garanciás, ára: 15.000.-
    érdeklődni priviben!
  • Fido4life
    megerőltető lenne #38272 erre válaszolni ?
  • spammer
    Jasper lapos, a pletykák szerint nyár végén/ősszel várható és már a GPU is 65nm-es lesz.
  • rastaman
    ok köszi akkor már csak a pénzt kellene összeszednem hozzá
  • Aguinaga
    Nekem így van (volt).
  • rastaman
    van még 1 kis kérdésem: ez a hd-av kábel, ennek egyik fele megy a boxba, a másik fele pedig d-sub, vagy dvi, vagy milyen kimenetű? ja és még 1 milyen audio kimenet van a boxon? tehát megoldható hogy a kép menjen az lcd monitorra, a hang pedig a hi-fire?
  • cenobite
    Bannerba ez nem mehetne ki? Így talán jobban lehetne kontakt a játékosok közt is.
  • arty
    semennyire. néhány játék igényli 1-2 extrához (multi, replay, stb) de más hátránya nincs, ha nincs - ha mégis kell, utolag 12-14ezerért veszel egyet
  • Scotty99
    Új alaplapos? Az milyen lesz? És mikor? Még nem hallottam róla, azért kérdem...
  • rastaman
    lehet hogy hülye a kérdés: de a 20gb-os merevlemezt mennyire használják ki a játékok? ha nem akarok filmet nézegetni a boxon, csak játékra kellene meg legfeljebb letölteni 1-2 demot akkor elég ha csak az új hdmi-s premium pakkot veszem meg, és nem kell az elit a 120gb-tal nem?!
  • Freedy
    Hi!
    Igen, van rá lehetőség, nekem is így megy a boxon a net. De sajnos az a hátránya, hogy mindig bekapcsolva kell lennie a PC-nek is.
  • Kalozoner
    igazából mostmár rájöttem hogy egy progit kell kiírni és akkor feltelepíteni, mert nekem nincs rákötve a boxra a net (wireless van és nem veszek 10+-ért vevőt:) )...egyébként köszi
  • Kandurex
    itt az összes kompatibilis játék listája

(regisztrálni kell magad, ha nem vagy)
  • Kalozoner
    szevasztok. xbox játékot szeretnék indítani a gépemen, vinyón kivűl van szükség másra is? (persze a kompatibilitási listáról)..THX
  • Fido4life
    khm
  • Torry
    Hihi!
    Olyan kérdésem lenne, hogy a PC-nél van nekem a box és a PC wireless-es kártyával megy(másik szobában van a router).
    Van arra lehetőség, hogy az alaplapi hálókártyával összekötve a boxot lenne a boxon net?

Előre is kösz!
  • woodbear
    akkor inkább várd meg az új alaplapost boxot!
  • Scotty99
    Án = Én :D
  • Scotty99
    Án is ezt tervezem, hogy nyár elején veszek egy új Arcade pakkot, és a mostaniról átrakom a vinyót, és talán kevésbé kell aggódnom a rettegett RROD miatt, amit már volt szerencsém látni.
  • Aguinaga
    Sztem a fejlécbe be lehetne tenni azt a jatekaim.hu oldalt is, nem ? Vagy az már reklám ?
  • james69holden
    nem
    viszont van aminek a multijához kell (pl. burnout paradise) ill. van amiben a visszajátszást kell elfelejtened hdd nélkül (pl. forza2)
  • Aguinaga
    Erre gondoltam én is, max. venék egy árkád pakkot, a vinyó, kontrollerek megmaradnának, és lenne egy új boxom, csak olyan túl sokat nem tudok rákölteni, ezért eladnám a rosszat. Vagy a Wadarrnál történt javítás után adnám el, ha úgy jobban jönnék ki.
  • Pacal17
    elvileg van olyan game ami HDD nélkül el se indul. ez igaz?
  • Fido4life
    de az úgy már 75 ezer :D jobb egyszerre 60-at kiadni hogyha nincs túl sok külömbség a gépek között. csak azért kérdem mert valahol azt mertem olvasni hogy az Arcadeban jobb a hűtés, azaz kevésbé RROD esélyes. de ha ez kacsa, akkor rohannék Premiumhoz, mert a végén már beporosodik az Oblivionom :D
  • james69holden
    miért vinyót nem tudsz venni külön?
    15K újonan...
  • Fido4life
    Érdemes beruházni az electro worldben található premium gépre amihez egy viva pina meg még nemtommi van ? vagy inkább maradjak az arcadenál ami csak pár ezressel drágább ? (bár ott a vinyó hiány aggasztana)
  • Tomy Lee
    Pontosan ezért 20 Hz - 20KHz-ig mert nincs váltakozás;-)
  • WiZZaRD
    Én kétszer csináltattam, másodszorra ment vagy két napig...vegyél új dobozt szvsz.
  • Adi
    szerintem csináltasd meg Wadarr nél. 7 ezer asszem.. aztán ha megint 3 ledes lesz akkor ad el.
  • Aguinaga
    Na, valaki adjon egy tippet, hogy mennyiért lehet eladni egy 3ledes x360-at.
    Buzi MS support szerint bannolt a gép, miheztartás véget nemhogy live-on, még netközelben sem volt, amióta (nekem) megvan.
    Esetleg még Wadarr szervíze szóba jöhet, de nem tudom, egyszer meghibásodott konzolban már nem bízom.. Szóval tippeket várnék, mennyiért tegyem fel így apróhirdetésben ?
  • Adi
    na nekem egy ilyen adapter kénne amivel lehet faszán kapcsolgatni, h mute vagy belegyen a hangom kapcsolva. Mint a gyári headseten.:)
    ezen az adapteren ahogy elnézzem nem igen lehet!:(

adapter
  • Adi
    HA nincs más kábel ami a fülesből kimegy vagy amit a füleshez tudsz csatizni, akkor más hangot nem igen fogsz hallani.
    Ügye a joy csak a voice hangot közvetiti!:)
    Mondjuk ez szivacs, ha felteszed a füledre alapból nem úgy hallasz. Már mint a hangfalakból kijövö hangokat!:)
    HA fülest akarsz akkor vegyél 5.1 fülest az uberkonzol.hu-nál.
  • Sipka
    lehet igazad lesz, bár akkor több dolgot nem értek, pl. minek 20-20,000 Hz beszédhez...
  • testerlnx
    Jah, az király :) Nah akkor kipróbálom a voice chat-et... Köszi!