176915
banner
  • tomeck01
    ez nagyon nagy!:)
  • Kalozoner
    hát én egyik haveromnál jáccottam és singlebe nem adja vissza a játék örömét, egyértelmű coop game.... egyébként meglepően jó lett a játék...bár én nagyon vártam..
  • TH0R
    HI!

eladó 7db X360 Premium pack full felszereléssel.
    Alapgép
    20 giás vinyó
    vezetélk nélküli kontroller
    HDMI csatlakozó + kábelek
    Headset
    Ethernet kábel

Mind flashelve van így másol játokot is viszi! Ha LIVE!-ozni akarsz akkor elég egyszer fellépni velük az internetre és vissza álítja a legfrissebb firmware-t és már netezhetsz is (ez eseben utánna nem fogadja el a másolt lemezeket). Egyszer voltak kipróbálva. Mind müködik!!!! Teljesen újjak! Sűrgőssen eladók családi okok miatt! Garancia is megoldható!!! Irányár: 70 ezer ft/Pack

Ha elfogadható távolságon belül laksz akkor házhoz viszem. Ha nem akkor megbeszélt helyen átvehető vagy postai utánvétellel (ez esetben a postaköltséget hárítom).

[email protected]
    msn
    [email protected]
    tel: 0630/413-1681
  • Scotty99
    Én a tetejére akarok rakni egyet, csak nemtudom , megéri-e...Szerintem rosszabb nem lesz, egy jó nagyot, ami hűti rendesen.
  • woodbear
    Az oldalára ott szvsz van értelme!
  • spammer
    Több fajta intercoolert gyártottak hozzá, amit itthon kapható legtöbb helyen, az tényleg nem sokat ér. De van más típusú is, ami videók és az ott elmondottak alapján nem tűnt rossznak, bár szerintem se érdemes venni. No a lényeg a lényeg, aki akar rak rá, aki nem nem, én oldalra raktam és fogok még egyet, mert az nem árt.
  • woodbear
    amúgy még a külső ventiket sem ajánlották hozzá, amiket hivatalosan forgalmaznak!
  • spammer
    Keresgess youtube-on.. De nem arról beszéltem főként, csak megemlítettem.
  • Szeszmester
    Vákum, mi?
  • spammer
    Miért rekedne bent? Ami már kikeveredett azt gyorsabban távolítja el a gép közeléből, hiszen az már kijött, bekerül a külső venti lapátjai közé és nem áll a gép közelében hanem nagyobb erővel messzebb fújja.. Mellesleg ha megfelelő vákum képződik (zárt megoldás kívül) akkor egyenes kiszívja a meleget onnan, belső venti ide vagy oda. Ilyen megoldásokat elég sok verzióban lehet nézni a youtubeon (sima venti, zárt vákumos stb.)..

Nem kötelező semmi, én csak annyi mondtam h ártani nem árt, az oldalsó semmiképp sem árt, mert a box jobb oldalon amúgy is szívja be a levegőt, 1-2 venti csak segít rajta.
  • iguanodon
    Szevasztok, nem tudjátok lessz az Army of two-ban system link multi vagy csak livon lehet tolni. Mert az xbox.com-on azt írják lessz máshol meg azt hogy nem.
  • Szeszmester
    Tényleg nem semmi :D
  • Kandurex
    így már okésabb :)
  • rambuu
    Az Army of Two-rol mit tudtok??
    Singlebe is tuti kis game lehet?
  • woodbear
    hátul úgysem bírja olyan gyorsan kifújni a belső venti, mint ahogy a külső pörög, és bennt reked a levegő, szvsz még ártasz is vele!
  • spammer
    A másik oldalán (jobb) szívja a levegőt, oda szerelhetsz fel külső ventit, pl. 1-2 db 80mm-est ami befele fúj, hátra is rakhatsz akár 2 külsőt, ami kifele szívja a meleget. Megoldhatod külső adapter vagy usb csatlakozással. Nekem már van fent jobb oldalt 1 usb-s venti, de amint lesz pénzem és időm beszerezni a cuccokat, szerelek rá még :)
  • Kalozoner
    szakadok..láttam már sokmindent de ez top5 ...
  • jaszy
    Tanul az ember
  • KG21
    najó kidobom, úgyis ronda :S
  • Tomy Lee
    Viccet félretéve:vedd el onnan azt a ventillátort,nem kell oda nem lesz gondod vele még sokáig!
    Szerk: meg talán szebbé teszi a környezetet ha nincs ott ;-)
  • KG21
    az nem tojástartó, asszem a DVD íróm dobozából való :)
  • AntiHero
    Tojás tartó LOL:D
  • Evogordon
    Hát ezen a ventin beszartam xDDD
  • woodbear
    felesleges fújatni! ha akar úgyis bedöglik, akár Boeing turbinával is nyomathatod rá a levegőt :D
  • KG21
    nem, de a szék, meg a ventillátor tőle van :D
  • Tomy Lee
    Ez öreganyód szobája?
  • Tomy Lee
  • KG21
    nah ennek így van értelme?
  • ThugEdge
    hát én is ezt mondom,de néhány hete itt olyan mód véresszájú lett mindenki,hogy még
    de leginkább ment a 2 színűsködés

flame off
  • KG21
    jó, akkor oldalra rakom, ott jó lesz?
  • woodbear
    elöl nincs is rajta szellőző :D
  • KG21
    akkor hova tegyem, elé?, vagy oldalra?
  • jaszy
    Ha vissza akkor tuti ettöl lessz 3 ledes :)
  • joshua
    Te most visszafújod a levegőt a boxba?:D Vagy az szívja?
  • Minstrel
    az nem lesz, csak jó poros
  • woodbear
    pont oda raktad a tojástartót ahol a levegőt szívná be :D szóval nem érsz el többet ilyen meg emeléssel! én a közepe alá raktam a Pillangó c. könyvet :D kellően magas :D
  • KG21
    minek nagy lóvékat kiadni mindenféle extrahűtésre, a nagymama régi összeragasztott turbinája is kiváló, tuti nem lesz a boxom 3 ledes :)
  • woodbear
    Aki próbálta army-t az írjon véleményt plz! mert érdekelne a game! kösz (Sephi jellemzésénél kicsit részletesebben)
  • Sephi
    Gyönyörű grafika, remek stílussal és játékmenettel megáldva.
  • mucsácsó
    Igazad van, de azért ilyen visszafogottan nehogy már ne lehessen beszélni róla...:) Tudom, hogy nem gondoltad komolyan, de akkor is, mielőtt még valaki kicsapná a hisztit tényleg...Ha még ennyit sem engednek meg, akkor abszolúte de nem lesz élet ebben a topicban..

Amúgy valaki próbálta már az Army of Two-t?