176909
banner
  • mama2
    Értem, és befejeztem, köszönöm. Amúgy a 360 mit jelent a xbox nevébe? 360 forint?XD
  • Sir Quno Jedi
    Tényleg ENNYIRE retardáltak vagytok, hogy sem olvasni nem tudtok, sem a szabályokat nem vagytok képesek betartani?!!!! (komolyan, ezt már nehéz elhinni)

Aki a továbbiakban tovább folytatja (esetleg értetlenkedik, hozzászól, oksokodik, jogvéd, felháborodik, kikéri magának, játssza az elmebeteget/óvódást), azt figyelmeztetés nélkül banolom, aztán mehet sírni ahova akar!
  • grayfox
    Sajnos csak iphone-al tudnék fotót készíteni, szerintem azon nem látszana a kép minősége, max az, hogy alul és felül van egy fekete sáv. (16:10 vs 16:9, nem húzza szét az 1080p-t 1920x1200-ra). Az egész kép észrevehetően élesebb/ropogósabb az 1:1 pixelmapnak köszönhetően. Amúgy az ára 157 az iponban, ezért már egy lcd tv-t kapsz, igaz nem 1080p, illetve nincsenek olyan paraméterei, mint egy s-ips monitornak, de a nagy átló kárpótolhat. Nekem mindenképpen monitor kellett, pc-n is játszom, dolgozom, ez tűnt a legjobb kombinációnak.
  • Gideon Wieth
    rendben rendben nincs warez
  • Adi
    Adi01 a nickem:)
  • Adi
    mér nem szólsz? Én nyomnám!:)
  • CSOCSO
    warezos hsz ek torolve lettek... tobb hulyekerdes ne legyen.. barmilyen lemezre lehet irni csak alkoholos filccel probaljatok ne grafitcerkaval...
  • Sephi
    Toltam multiba AO2, de harom ember kozul egyik sem volt ertelmes :P

Kurva jo.
  • AntiHero
    NINCS WAREZ! (bünti lesz)
  • Brash
    Szia. Érdemes beszerezned, ma kezdtem el, de nagyon lekötött, alig tudtam kiszállni előle.
  • Gideon Wieth
    Army of Two-t érdemes beszerezni ??? :)ki mit tud róla??
  • woodbear
    Ezt én is szeretném tudni!
  • naval
    mi történt az x-bok paradise .hu-val???
  • Scotty99
    ITT javítanak Pesten boxot, meg talán országos szinten is a legmegnízhatóbbak. E74-es hibával van most ott az én boxom is, remélem hamarosan visszakapom. :)
  • Brash
    Köszi. El is olvastam és írja esetleges AV kábel hiba, de azt már próbálta másikkal és nem oldotta meg. A második lehetőség ha jól olvastam akkor valami chip hiba. Kihez érdemes ezt vinni Budapesten? Én vidéki vagyok és holnap megyek fel Pestre egy esetleges hely kellene ahol pár óra alatt megvizsgálják a gépet és megmondják a hibáját meg hogy mennyibe kerülne a javítás. Tudtok ilyet? Javításra persze otthagynám csak a kivizsgálásra is ott kell vajon hagynom? Köszi a segítséget.
  • WiZZaRD
    http://forums.xbox-scene.com/index.php?showtopic=484726

itt eleg jol le vannak irva a kulonfele hibakodok
  • HUNMarcus
    mit kell letölteni h fel tudjam telepiteni a box joy-t a pcre????
  • DanielT
    Nyomj már róla egy fotót amikor a box képe van rajta, én kerestem ilyen monitort de sehol nem találtam.
  • ThugEdge
    attól függ mennyi a lé?
    amúgy ami sztem most a leglényegesebb:
    nézd meg,hogy 175 W-os tápja legyen,mert azok a "javítottabb" vasak
    ami még lényeges szempont a választás tekintetében:
    döntsd el kell-e a vinyó vagy nem
    ha nem akkor a 175W-os hdmi-s arcade tök jó választás
  • Brash
    Sziasztok.
    Egyik havernak a gépe valami E74-es hibát ír és jobb alsó LED folyamatosan piros. (1 LED) Ilyenkor mi a probléma? Lehet ezt csináltatni? Valakinek esetleg hasonló baja volt már?
  • zee13
    Sziasztok!

Kérlek segitsetek nekem, szeretnék egy XBOX-360-at venni.
    Irjátok már meg nekem (akár privi uziben is) hogy melyiket konzolt ajánljátok és miért!
    A válaszotokat előre is köszönöm!

• Adi
  • woodbear
    tudsz róla képet dobni?
  • grayfox
    Végre meglett a 24"-es dell moncsim, 1:1 pixelmappal gyönyörű képet ad vga-n. Akinek van ilyen funkció a moncsin, használja ki :)
  • Ragnar360
    Kipróbáltam én is az army of 2-t ...nagyon király!

Bár tegnap még nem mentek a serverek...szal online nem tudtuk nyomni :( ,akivel toltam volna annak állitolag meg ment és tudott csatlakozni az EA servereihez ,nekem ott mindig kiirta ,h Unable to connect...

Aki gondolja jöjjön és nyomhatjuk valszeg már jólesz.
  • BobaFett
    Igen, de hol lehet külön ilyen vevőegységet kapni ? Ugyanez áll a media remotera is, bár azom nincsen.
  • Istencsászár
    zsinóros kontrollert simán usbre dugod a pécén és megy, de a wireless is csak ahhoz kell vevőt is venni, az drágább mulatság
  • BobaFett
    Megvettem még pénteken a 29 havi részletre a gépet electroworldben.
    Érdekes, hogy bár prémiumnak hirdetik, olyan mintha csak az EW pakolta volna össze, mert se dobozon se sehol nincs ez ráirva (nem akcios dobozokon volt), és persze a régi fajta, no hdmi, 203W :( Hát reméljük a legjobbakat :S

Viszont lenne egy kérdésem. én láttam már olyan x360 irányítót amihez volt egy USB-s csati amivel PC-re lehetett kötni. Ilyet nem lehet valahol külön kapni ? mert persze a konzolhoz nem adtak.
  • arty
    :(

pedig az 'engedelmes' ai alap lenne ... R6+graw után ez elég gázul hangzik :( amugy mi történik, ha előremegy és kinyiratja magát ? game over?
  • mucsácsó
    Valahogy én is így vagyok vele, de szerintem azért jópofa, majd biztos végigtolom. :) Persze az biztos, hogy coopban sokkal nagyobb fun lehet az egész. =/
  • Gabe18
    Van benne valami Versus is.
    Viszont a coop modhoz Xbox Live-ot akar,ugyhogy a Xlink Kai-s trükk szerintem nem megy,mert System Link nincs benne.Ja meg osztott képernyős lehetőség van még.
    Egyedül meg hát nem tudom.Kicsit olyan semmilyen.
    Nekem egyedül főleg az nem tetszik hogy a társunkat nem lehet egy bizonyos pontra elküldeni,hanem ha előreküldöd akkor megy a maga útján.Jó ki lehet ügyeskedni hogy magaddal viszed,aztán aztán otthagyod,vagy előreküldöd,és ha jókor adod ki a "hold" parancsot akkor esetleg pont abba a fedezékbe áll ahova te akartad,de hát mondanom se kell ez igy elég körülményes.
    De azért jól látszik hogy két személyre tervezték,úgy biztos érdekes.Mondjuk ezt előre lehetett tudni ugye.Csak pl egy Rainbow Six Vegas-ban akik veled voltak azok valóban pontról pontra azt csinálták amit te terveztél (aztán legfeljebb odavesztek... ). Itt ennyire precíznek az egy játékos részét nem érzem.
  • Adi
    Multiplayer van benne amúgy? vagy csak coop?!
  • mucsácsó
    Nah kipróbáltam az Army of Two-t :) Most szabadultam épp tőle, nehezen ment (mármint a szabadulás) :D Eleinte úgy nem is tudom, talán annyira nem is tetszett...meg eléggé fűrészfogas (nálam legalábbis...), pedig nem sok gamet láttam idáig, amin ne lett volna élsimítás...Hát ebben a gameben nem vitték túlzásba, az tuti.
    Ugyan nem néztem utána még, de szinte 100%-ra veszem, hogy a gamma alatt UE 3.0 pöfög. Nemcsak a kinézet és effektek miatt, hanem mert elég lomhán pakolja ki sajnos a textúrákat itt-ott. :( De nembaj, a grafika tényleg elég szép tud lenni! :) Nagyon nagy ötletek rejlenek a játékban, ez coopban (mármint 2 élő emberrel) hatalmas nagy élvezet lehet! De azért így is nagyon jó, hogy AI irányítja társunkat, hiszen még így is megvan az a feeling, hogy van egy társunk, aki segít mindenben! :) A trainingben figyeljetek oda, olvassatok el figyelmesen minden szöveget, nehogy később valami ne legyen világos. :) Eddig nekem eléggé bejön a gamma, a training utáni első küldetés feléig vittem el kb.
  • KG21
    örülök hogy ennyire tetszett mindenkinek, de hót komolyan gondolom ezt a ventit :D 1 hónapos az arcade boxom és kétszer már lefagyott, gondoltam kéne rá vmi extra, és ezt találtam :D
  • tomeck01
    ez nagyon nagy!:)
  • Kalozoner
    hát én egyik haveromnál jáccottam és singlebe nem adja vissza a játék örömét, egyértelmű coop game.... egyébként meglepően jó lett a játék...bár én nagyon vártam..
  • TH0R
    HI!

eladó 7db X360 Premium pack full felszereléssel.
    Alapgép
    20 giás vinyó
    vezetélk nélküli kontroller
    HDMI csatlakozó + kábelek
    Headset
    Ethernet kábel

Mind flashelve van így másol játokot is viszi! Ha LIVE!-ozni akarsz akkor elég egyszer fellépni velük az internetre és vissza álítja a legfrissebb firmware-t és már netezhetsz is (ez eseben utánna nem fogadja el a másolt lemezeket). Egyszer voltak kipróbálva. Mind müködik!!!! Teljesen újjak! Sűrgőssen eladók családi okok miatt! Garancia is megoldható!!! Irányár: 70 ezer ft/Pack

Ha elfogadható távolságon belül laksz akkor házhoz viszem. Ha nem akkor megbeszélt helyen átvehető vagy postai utánvétellel (ez esetben a postaköltséget hárítom).

[email protected]
    msn
    [email protected]
    tel: 0630/413-1681
  • Scotty99
    Én a tetejére akarok rakni egyet, csak nemtudom , megéri-e...Szerintem rosszabb nem lesz, egy jó nagyot, ami hűti rendesen.
  • woodbear
    Az oldalára ott szvsz van értelme!
  • spammer
    Több fajta intercoolert gyártottak hozzá, amit itthon kapható legtöbb helyen, az tényleg nem sokat ér. De van más típusú is, ami videók és az ott elmondottak alapján nem tűnt rossznak, bár szerintem se érdemes venni. No a lényeg a lényeg, aki akar rak rá, aki nem nem, én oldalra raktam és fogok még egyet, mert az nem árt.