176915

-
Freedy #38561 Nincs véletlenül valakinek itt elite kiszerelésből(vagy akárhonnan) eladó "hangkimenete"?
Amit akkor kell használni, ha HDMI kábellel kötjük össze a boxot a tv-vel, és kell még nekeünk az optikai kimenet.
---
Hát nem tudom, de szerintem nyugodtan rárakhatott volna az ms külön egy hülye optiki kimenetet a box-ra... Még az első szériás ps2-n is alapból volt... -
LIVE "GOLD" 12+1 hónapos kód eladó, EU regisztrációs géphez: 12.000 Ft.
(Küldés azonnal e-mail-ben/sms-ben/pü.-ben.) -
spammer #38559 Rakj a 4 sarkához (lábához) 4 talpat, akár kockát fából, hungarocellből, akármi. Így emelve lesz és nincs akadályozva alatta a levegő. Én hűtőpadot fogok csinálni, csak be kell szerezni a hozzávaló faanyagot :P -
Beni521 #38558 én tanultam :D nem sűrűn használom mer lassan jönnek az eredeti játékok melyeket nővéremtől szerválok ki angliában és és olcsóbban tudja beszerezni. de egy évben 1-2x fordul elő h mi megyünk v h ők jönnek és így... nem is tervezek semmilyen extra-hűtést rá :D -
Tomy Lee #38557 

multi pc-vel és ps-el az igazi:)
-
Vidd el haveromét, igaz nem bannolt, az eredeti firmware is megvan, sztem odaadja 55-ért :) -
peer2peer multi pénzért??? anyád MS :( ;)
multira jo a pc, ott a játék megvételén tul legalább ingyen van (ugyis csak bf1942 ill. bf2 jön be), nomrális, dedikált szervereken, jó pinggel
szal, ha tud vki egy bannolt, 175W árkádot olcsón, az szoljon - hátha sporolok a ban miatt pár ezrest :D (premiumot is igy vettem) -
Ne szépítsük. Ebből kifolyólag valszeg. adócsaló, áfacsaló, fiktívszámlahamisító, számlabűvész és szélhámos ésésésés. A többi már csak finomkodás ugye... (ne monjduk a rabló bácsira sem, hogy rabló bácsi, mert az olyan dúúúúrva, még megsértjük vele) LFS! -
Gólomkonzolossal én is beszéltem anno.. nagyon nem tetszett a hozzáállása, amikor rákérdeztem a számlára.. azért mert futószalagszerűen flasheli a boxokat számlát még adhatna. :D -
Akkor ennyi. Adja el. A hülyék a másik oldalon laknak, érted... :D -
Karácsony előtt volt, szerintem röhögve eladta volna másnak... :D -
Hülyeség...
Nekem le van rakva és kész... havernak másfél éve be van rakva a földre az asztal alá ( feltól 20 cmerre... ) állítva, s semmi baja... -
hello! ha a box alá beraktam egy könyvet az ér valamit? csak azért, hogy alulról is jobban szívja be a levegőt! de viszont így nem terül el a box alatt a levegő :S -
Igen. De kell hozzá kütyü. -
skygabee #38547 Sziasztok egy kérdésem lenne : a Microsoft Xbox 360 Wireless Controller-t lehet PC-hez használni? -
Ilyenkor azt kell mondani, hogy semmi probléma, ha nincs róla papír, akkor az egy használt gép, ergó ÁFA-t pofátlanság lenne rá fizettetni, máris 25%-kal kevesebbet ér, plussz semmi nem bizonyítja, hogy új, ezért azzal is 25%-kal kevesebbet ér, hiszen még garipapír sincs rá, mint egy többéves, már szétgyűrt gépnek. ÉÉÉS előveszed a FELÉT az árának, amiért a hülye kisköcsög odapofátlankodott!!! Elmegy már a jó édes kurva anyukájába! Gondolom guvvadt volna a szeme az istenbarmának... -
én telón beszélgettem velük, de aztán valahogy gyanus volt a dolog, inkább kihagytam és irány a médiamark -
Gólemkonzol? Egyik spanom kért meg, hogy vegyek neki onnan egy chipelt Wiit. Hívom őket, kellene gép. Jó, majd hívnak. Fel is hívtak (persze mindig hívószámkijelzés nélkül), oké, személyes átvétel Blahán. Hozza a srác a gépet, semmi papír nincs róla, hogy onnan vetted, még egy bizonylat sem. :D Kérdeztem tőle, hogy ezt így hogy, erre annyit modnott, hogy nekik sem érdekük, hogy szart adjanak el. =) "Gólemkonzol garancia", hehehehe. Megjegyzem, nem volt velük ezen kívül tapasztalatom, lehet, hogy tényleg rendesen intézik ezeket a javításos dolgaikat.
Mindenesetre az MS supportban jobban bízom, mint a házibarkács hűtésmodokban, egyebekben. Ha meghal egy ilyen (időzített bomba) flashelt gép, és lehet venni újat, érdekes lenne utánaszámolni, hogy a warez legalább pénzben megérte-e... -
hát sajnos, az új gépeknél a matrica jellegéből adandóan nem leszedhető bizotnságosan, szóval ugrik, de javaslom tolj eredetit, már olyan jó kis, eladós, cserélgetős rendszer alakult ki, hogy alapvetően kis beruházás után folyamatosan tudsz játszani, salz.-.
tipp: jatekaim.hu -
de az nem megoldható esetleg, hogy ha gond van, eredeti firmware-t visszateszik, és mehet a microsoftnak garanciába? -
Ragnar360 #38541 Végre rájöttél! Fölösleges bármilyen hütésmód is.
Ha veszel majd gépet gyere Live-ra :P -
Akkor az én postom most ugrott? :) -
Scoty meg Grayfox, spammer snecik vagytok :D egy azon időben küldtétek a hozzászólást így cserélődött. -
Azt én írtam---rákattintottam a nevedre, hogy válasz...lol -
Egyezik a hozzászólás száma, ha egyiket töröljük, a másik is megy vele -
Na ezt hogy csináltam? Én írtam grayfox nevében?? -
wtf? ezt nem is én írtam :D -
Épp egy ilyen oldalra van szükségem, ahol híreket, és cikkeket publikálhatok, hogy talán egyszer feljebb kerüljek az írás ranglétráján :)
(apropó, te használtad már, vagy használod az oldalt? Mert szeretnék egy hírbe képeket is berakni, de nem igazán találok olyan funkciót, ahol képeket lehet az oldalra feltölteni, és úgy belinkelni...akkor töltsem imageshack-re?) -
Már csak onnan tudom, hogy az első boxom onnan akartam venni...a golemből.. -
spammer #38532 (Hopsz bocs, nem tudom hogy lett dupla, admin vagy vki törölje az egyiket, köszi) -
tévedés, csörögj rá a boltra, semmelyik se ad agranciát flash-elés után a gépre, kizárólag magára a flash -elére, arra is pár hónapot, microsoft garancia meg ugrott, érted e? -
spammer #38530 Ez egy "blog" szerű oldal, igen ide mindeki írhat úgymond cikkeket, írásokat, csak nem árt igényeles tálalni :)
Egyébként a prohardver.hu -hoz tartozik, illetve a logout.hu -ból nőtt ki, direkt játékokra specializálódva.
És ahogy látom, a gamer365.hu -val is kapcsolatban van, mert az ottani hírek, leírások megjelennek a gamepodon is. -
a legolcsóbb az nem 63 hanem 59e minden corában és 576ban ennyi. Persze ettől még a tiedhez van vga kábel, meg moddolt. Mondjuk a 60 az szerintem is tulzó mert pont az újnak az árában van, de azért eladható szerintem. (mondjuk 55 körül valószinűleg könnyebb lenne) -
Nem számoltam a gépeket de sok. Nem konzolboltban dolgozom, de van közöm a konzolokhoz elég sok átfut a kezeim között. ;) -
Hű, erről az oldalról nem is tudtam. És ide mindenki írhat teszteket, leírásokat, híreket, meg minden egyéb finomságot? -
+1Év GolemKonzol garancia+3Év Microsoft! látod -e? :)
akkor is 3k-val még beljebb vagy :D -
spammer #38525 http://www.golemkonzol.hu/webshop/
60 ezer Ft, flashelve. Kábel már 2500-ért vehető, így még olcsóbb is 500Ft-tal :) -
ja és ha boltban veszed, és átalakítják ugyanúgy "ugrik a gari" mégis 70-et fizetsz érte nem hatvanat.. -
Tévedés, a bolt ad rá 1 év garit. Simán lehet alakítani a matrica sértése nélkül. Még az msn-ek is küldtek már vissza gépet :))
De tökmin1 lehet hurrogni, én leszarom mert nem az enyém :D -
Máasrészt az átalakítás miatt ugrott a garancia, ez súlyos ezres mínuszokat jelent, ez a gép kb. 40e ér,