176908

-
Alan Wake-ről ki mit tud ? :) főleg h mikor jelenik meg ? merthogy március vagy április amit utoljára tudok róla :) -
Azt a viccest nyugodtan teheted idézőjelbe. Én még itt vicces utalást nem láttam. -
SDF mutáns 
-
Én átveszem, de akkor warezra még vicces utalások sem lesznek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D -
Forza 2 , PGR -
és azt hogy tudom, hogy benne van-e! tudsz mondani pár példát amiben van screenshot? -
Magadhoz képest későn, vagy hozzánk képest későn
-
Csak ha a fejlesztők belerakták a lehetőséget. -
játék közben hogyan lehet screenshotokat csinálni xbox-al? nem is tudtam,hogy van benne ilyen funkció
-
valaki atvenne a hazigizdasagot????? egyszeruen nem sok idom van mostansag:((((( valaki jelentkezo aki minden nap olvassa a topikot?
vegulis en is olvasom de olyan kurvakeson jutok gephez hogy nemigaz... mi ertelme a moderatoroskodasomnak ha egyszer fel napot csuszok a dologgal es addig ugy is itt van minden olvashato feketen feheren... -
-
Aleksz #38583 Hello! Egy kérdésem lenne: a játékok közbe készített képeket át lehet-e menteni gépre jpg v vmilyen más formátumba? ha igen leírnátok nekem? előre is thx -
Nyugi, úgysem lesz ilyen olcsó. Itt a cápák bekajálják amit lehet. Kb. 5.000 Ft-os csökkenés esetleg befigyelhet.
Ne legyen igazam! -
Pedig itt december környékén mintha írta volna valaki, hogy az övé meghalt. -
Nah, részvétem, nekem is ugyanígy történt, nem igazán volt se fagyás, se semmi, egyik nap délelőtt még használtam, aztán másnap délután már a 3 LED fogadott, többszöri próbálkozásra is.
Én is azon gondolkozom, hogy eladom a faszba, aztán vagy veszek egy Arcade-ot, vagy megvárom az őszt, amikor már az új, csökkentett csíkszélességű GPU-s verzió kijön. -
Na, az nem lenne rosz, 50 ojró az kb. 12-13 ezer FT, azaz 45 körül lehetne venni Arcade-ot, ha 80 euróval, akkor már 40k körül. Asszem vennék is egyet. -
Tomy Lee #38578 Drasztikus Xbox 360 árcsökkentésre készül Európában a Microsoft -
zsolti360 #38577 Bocsi rájöttem a bakira amint elküldtem!Meghajtót akartam irni!Én hülye!!De amúgy már nem garanciális és arra lennék kiváncsi hogy házilag kitudom-e cserélni és hogy nem gond-e ez a csere.Már szétboritottam az x-et egy párszor az nem probléma. -
Alapvető fogalomzavarokban szenvedsz... a "vinyó" nálad az ami optikai meghajtó akar lenni. Amugy semmi probléma ha van rá gyári gari akkor cserélik mert valszeg a meghajtó megadta magát. -
zsolti360 #38575 Üdv minden XBOX 360 fannak!
Fiúk és lányok kellene egy kis segitség nekem!Vinyó gondom van.Némelyik lemezt beolvassa némelyiket nem és van olyan amit egyáltalán nem.Valami unplayed felirat van de ezek a lemezek régebben futottak.Berakom a lemezt és nemtudja bútolni csak klattyog.A kérdésem az lenne hogy ha vennék valahol egy új vinyót akkor azt simán kitudom cserélni úgy mint egy számitógépnél? Ráadásul az én vinyom hitachi és nemtudom hogy kompatibilis-e mondjuk Samsungal vagy LG-vel.Ha valaki segitene ebben a kérdésben azt nagyon megköszönném.Esetleg azt is hogy hol tudnék ilyet venni? -
Freedy #38574 Köszönöm szépen mindenkinek a jótanácsokat! A kábelszétszedés bejött!!!
-
spammer #38573 Ez nem sokat ér a tapasztalatok szerint és zajos. A hűtés segítését megoldhatod külső ventikkel (pl. 8cm-es ház venti), külső adapterrel vagy 1 ventit usb-sre is átalakíthatsz. -
Ragnar360 #38572 Felejtsd el. :P
Kinem szarja le ,h fizetni kell érte,manapság miért nem kell vazze...
Nagycucc vettem 1 éves goldot 14 000 ért és 1 évig kurvára jóvagyok...szal sztme ez hulyeduma ,h a Liveért hulyeség fizetni! Kinek mi ...az máskérdés ,h HANGSULYOZOM NÉMELYIK JÁTÉKNÁL lehetne jobbis a net,kapcsolat , stb.
PC-n aminek van értelme (játéknak) azaz MMO + COD2 COD4 ...ez megy igazából! (battlefield már rég nem olyan erős és sok játékost vonz/produkál ...szvsz bf seholnincs már , a régi részek kiöregedtek ,az uj bf 2142 meg kurvaszar)
Ez tendencia és tény! -
zee13 #38571 Sziasztok!
Ehhez mit szóltok?
Szerintetek segít? Szökésg van rá, ha 175Wattos gépem lenne?
http://cgi.ebay.co.uk/COOLER-FAN-PREVENT-OVERHEATING-PLUG-N-PLAY-FOR-XBOX-360_W0QQitemZ350032749859QQihZ022QQcategoryZ112846QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem -
kilcsir #38570 és ezzel még a monitorra is csatlakoztathatod -
kilcsir #38569 http://www.uberkonzol.hu/index.php?data[mid]=2&data[id]=1196 -
kilcsir #38568 találtam olcsobban!:) itt -
Szétbaszod egy csavarhúzóval a komponens kábeled műanyagburkolatát, és akkor elfér mellette a HDMI kábel...
-
Freedy #38566 tudom
De azért köszi! Nem értem, hogy miért kell ilyen drágának lennie?? Egy olyan dolognak(optikai kimenet), ami manapság igencsak általánosnak mondható ilyen eszközökön. Még az 5 éves hifinken is van optikai kimenet. vagy mégtöbb éves...
Szerintem elég szánalmas, hogy külön kell venni, ráadásul ennyiért. -
kilcsir #38565 itt van ujjonnan, de nagyon drága. -
Más bolt nincsen? -.- -
zee13 #38563 Sziasztok!
Erről a GOLEMkonzol webshopról van még bármilyen tapasztalatotok?
Tényleg Garanciás marad a gép flashelés után?
Vettetek már Tőlük gépet?
Kicsit félek ettől a vételtől...
Irjatok!
Köszi!
-
Freedy #38562 Erer valaki?
-
Freedy #38561 Nincs véletlenül valakinek itt elite kiszerelésből(vagy akárhonnan) eladó "hangkimenete"?
Amit akkor kell használni, ha HDMI kábellel kötjük össze a boxot a tv-vel, és kell még nekeünk az optikai kimenet.
---
Hát nem tudom, de szerintem nyugodtan rárakhatott volna az ms külön egy hülye optiki kimenetet a box-ra... Még az első szériás ps2-n is alapból volt... -
LIVE "GOLD" 12+1 hónapos kód eladó, EU regisztrációs géphez: 12.000 Ft.
(Küldés azonnal e-mail-ben/sms-ben/pü.-ben.) -
spammer #38559 Rakj a 4 sarkához (lábához) 4 talpat, akár kockát fából, hungarocellből, akármi. Így emelve lesz és nincs akadályozva alatta a levegő. Én hűtőpadot fogok csinálni, csak be kell szerezni a hozzávaló faanyagot :P -
Beni521 #38558 én tanultam :D nem sűrűn használom mer lassan jönnek az eredeti játékok melyeket nővéremtől szerválok ki angliában és és olcsóbban tudja beszerezni. de egy évben 1-2x fordul elő h mi megyünk v h ők jönnek és így... nem is tervezek semmilyen extra-hűtést rá :D -
Tomy Lee #38557 

multi pc-vel és ps-el az igazi:)
-
Vidd el haveromét, igaz nem bannolt, az eredeti firmware is megvan, sztem odaadja 55-ért :) -
peer2peer multi pénzért??? anyád MS :( ;)
multira jo a pc, ott a játék megvételén tul legalább ingyen van (ugyis csak bf1942 ill. bf2 jön be), nomrális, dedikált szervereken, jó pinggel
szal, ha tud vki egy bannolt, 175W árkádot olcsón, az szoljon - hátha sporolok a ban miatt pár ezrest :D (premiumot is igy vettem)