176908

-
Az EA Sports-os NBA a szar.Szedd le a demót,ott aztán lesheted mikor dobják be palán alól az embereid.Plusz minden meccs ugyanaz,semmi újdonság nincs benne.
Először nekem se jött be az NBA 2k8,de tényleg gyakorolni kell.Vedd le a nehézséget amíg belejössz.
Hidd el,tényleg a legjobb kosaras gém.
Nem mintha olyan nagy lenne a választék:) -
Erről van szó!
Ha van goldod felvehetnél friend-listre, szívesen lenyomnék néha egy-egy meccset. -
ja és a védekezésnél lehet állítani double teamet, váltani zónára ,emberfogásra, oda lehet segíteni a labdásra... könyörgöm ha fogalmatlan valaki a sporthoz ne pocskondiázzon -
hál istennek, csak remélem h DTM lesz benne:D -
de okos vagy 10 perc játék után, 2k8 egyértelműen a létező legjobb kosaras játék, egyrészt nem láma nehézségi szinten kell lehúzni az ai-t, másrészt ha beletanul az ember, a legrealisztikusabb egyértelműen. De neked tudom ajánlani a live sorozatot, ott aztán orrba szájba zsákolhatsz hatalmasakat. -
"a Toca Race driverek,meg a Dirt is bizonyított."
igen, bizonyitotta, h a CM maximum közepes árkád játékokra képes :)
(a trailer meg nem sokat ér, látványos, de minimum ingame video kellene, h következtetni lehessen. egyelőre ez egy toca race drive 4...) -
Ja meg az AI. Az említett cikkben dícsérik, de az azért szerintem elég géz, hogy mondjuk feldobásnál elütött labdáért a nem általam irányított játékos (mivelhogy "én ugrottam") nem mozdul, kimegy bedobásra. Meg a leszerelt, ellenféltől elpattant labdáért egyszerűen képtelenség menni, mert nem mozdul senki érte, hogy a védekezés nemlétéről ne is beszéljünk (mert ugye maximum egyszerre egy emberrel tudok védekezni, a többiek meg állnak, mint lóf*sz a hidegvízben. -
Nálam kipróbán az NBA 2k8.
Egyszerűen nem tudok megbarátkozni vele. Az addig oké, hogy mondjuk takarásből meg rohanásból nem megy be a kosár (olvastam a cikket róla az OGI.hu-n), na de az, hogy a palánk alatt álló centerem, senkitől se zavartatva, nem tudja betenni a lasztit a kosárba, meccsenként 10+ alkalommal, az nálam kiveri a biztosítékot.
Az EASports-os NBA is ilyen fos ? -
Ja hát pécéhez mérve persze. A gond csak az, hogy egy jó gép 150-200k körül van monitor nélkül, de ez hagyján, nem érdekes. A gond, hogy NINCS RÁ JÁTÉK! Harmadannyi se, mint boxra. -
Pc-hez mérve. De remélem nem lesz igazam :) Csak sajnos ez a tapasztalat. :(
Btw ne dobjátok ki a headsetet mert ehhez pl jól jön :) KATT -
meg lehet azt nézni valahol hogy milyen nevek foglaltak a live-on? még nincs meg az X-em, de már gondolkodnék rajta hogy mi legyen -
Itt biztos mindenki a 360-at ajánlja majd. Tedd fel a kérdést a PS3 topicban is, aztán próbálj meg dönteni. Sok sikert! :) -
Ha rákkutatni akarsz, akkor ps3, ha játszani akkor box:) -
Boxon? Mihez képest? PS3-hoz? Mert az eddigi trend épphogy a box javára billenti a mérleget élsimítás és grafika téren... -
piamania #39223 Hello!
Gondolkozom,hogy vegyek vmi konzolt.MElyiket ajánlanátok inkább?XBoxot 360-at vagy PS3-mat? -
Háát azért félek boxon picit gyengébb lesz a graf de hogy recésebb az 100%. -
Ja, és ha valakivel beszélgetni akarsz, nem pedig pötyögni az üzenetet, szintén kényelmesebb egy chat-re meghívni és úgy váltani pár szót. Szóval jó az a headset. :) -
"...nekem is van, de halál felesleges..."
Online játék közben kifejezetten hasznos, hogy tudj kapcsolatot tartani a többiekkel. Én mindig felveszem online, jókat lehet beszélgetni a többiekkel.
Persze ha nincs ingerencia a társalgásra, akkor tényleg felesleges. -
naugye :D pixelmapping ftw! -
Szerintem igen. Nekem is megvan, bár én lekopogom, még nem fagyott le, 2 és fél óra játék után. Viszont most nagyon ráálltam a Condemned2-re, nem egyszer éreztem, hogy elindul a "meleghugy a lábamon"... :] -
en most kezdtem el.. egesz jo kis lovolde de nem egy top 10 es jatek..
-
Gabe18 #39216 Na igy hajnalra a Vegas 2 végére értem.Jó volt,bár igazi "vegasos" pálya jó ha kettő volt.Kicsit olyan érzésem volt hogy a nagy ötleteket ellőték az első részben pályák szempontjából,ugyanazt nem volt képük idetálalni még egyszer,igy jöttek ezek a világos,napos helyszinek.Ezek se voltak rosszak,csak valahogy más.
Realistic-on vittem,hát helyenként nem volt könnyű.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!főleg mikor egyedül kellett menni,hát ott szinte minden ellenség egy külön életveszély volt aki csak ránk vadászott
A vége meg idegesitő volt hogy
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a két társam szépen megáll azt megvárja hogy én kimenjek oda aztán helikopter meg 3 felől előrontó gyalogosok ellen hősködhetek ott egyedül,mikor meg végére érek akkor előjönnek mint aki jól végezte dolgát...na meg hogy ott az animáciot nem lehet elnyomni,végignéztem vagy 50x...
Ezzel együtt soha rosszabb folytatást. -
ez valoban nagyon nagyon nagyon allatul nez ki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
remelem nem baxak el! -
Ha a Bully Scholarship fagy az teljesen természetes urak?
Olvastam vmi olyasmit itt a fórumon.
-
én nálam minden automatán van.. kivéve a boxnál a dns cím.(már mint maga az x-box beállításoknál:) -
Gabe18 #39212 Gears of War-t is ad egy "secret gamer picture"-t ha végigviszed legnehezebb fokozaton. -
Új GRID trailer!
Állat nagyonXD
Szerintem új király van születőben,igaz egy csak egy trailer,de a Toca Race driverek,meg a Dirt is bizonyított.
HD trailer -
spammer #39210 Megvettem PGR4-ben az 1 millio kudos képet, be is raktam gamerpic-nek jól. A kérdésem az lenne, hogy milyen játékok adnak még ilyen képeket?
Be lehet rakni egyénit, vagy csak liveról lehet venni MS pontért? -
spammer #39209 http://xboxlive.uw.hu/ -
tihibaby #39208 Kinézel a netről egy kamu angol címet irányítószámmal,és regisztrálsz.
-
Banner! -
Te eltudnád magyarázni hogy hogyan tutok a Sliver Livere vagy mire felmeni? Az elejétöl a végéig. Mert kéne egy pár demo játék és nem tudom hogy hogyan lehet mert 2 napos az XBOX és nem értek hozzá nagyon még. -
Fülhallgató. Xbox Premium változathoz lehet kapni ilyet (nekem is van, de halál felesleges)Ez ilyen félfüles fajta, mert a másik oldalt a mikrofon van, és a csak Live!-on beszélgető embereket hallod vele, a játék hangja játék nem szól vele. -
Egy ún. XBOX360-VGA kábelt kell szerezned, ami az Xbox-ból megy a monitorodba, ezen van RCA csatlakozó (nálam csak, "fehér meg piros" hang :] ), amivel össze tudod kötni hangfallal, DVD-lejátszóval, sokmindennel. A lényeg hogy hangot is "mellékel" hozzá. -
Mi az a headset? -
shamboy #39202 Sziasztok
Most vettem egy Xboxot és monitoron akkarnám használni mert jobban látszanak rajta a dolgok mint a TVn,ehhez csak kábelt kell beszereznem vagy valami átalakitó is kell? -
Aham olvastam, hogy pl. a régi, "akciótervezős" rész nincs benne, de az mondjuk nem gáz. Valamilyen szinten lehet taktikázni, úgy vettem észre. Kérdés, hogy AI-ügyileg mennyire "reális" ez ? -
kattints már a bannerben levő dreampage xbox oldala linkre ... ;)
minden le van irva -
ha azonos a bele, akkor igen - mivel a winyo méretén kivül az égvilágon semmiben sem külömböznek
175W-ost keress
-
De a Sliverel tudok XBOX 360-ra demokat tölteni? Mert mondom nem vagyok ebe profi. És hogyan lehet belelépni a Sliverbe?