176907
banner
  • Kandurex
    nincs, vegyél lcd tv -t vagy kösd monitorra
  • Jacsó Viktor
    van olyan átalakitó xbox 360 vagy Ps3-re ami tisztitja képminőséget sima tv-n?? ( ugy fog nézni mint egy LCD tv :) )
    és megadjátok a linkét is! előre is köszi!
  • edios
    Szükséges hozzá egy kéz, és egy elemlámpa. De tény, hogy el lehet bonyolítani sokkal jobban. Ugyanakkor nem hiszem, hogy röntgen sugarakkal kéne bombázni szegény boxot, szétolvad az magától
  • Istencsászár
    "Itt egy kis help azoknak, akik nem tudják eldönteni, hogy milyen alaplapjuk van"

Mi ez a feltétlezeés h az otthonokban széria feleszereltség a röntegen?:D
  • edios
    A régi lapok 90 nm-esek voltak úgy tudom.

Nem teljesen logikus, amit mondasz. Attól, hogy Falcon, még lehet 203-as. Fordítva nem igaz, Zephyr meg Launch ugyanis nem menne 175Wattal..

Ezen a fórumon tárgyalják ezt a témát:
    Fórum

Itt egy kis help azoknak, akik nem tudják eldönteni, hogy milyen alaplapjuk van:
  • DanielT
    Agyon kéne verni. Fogalma nincs mitől Falcon a Falcon. A 65nm-es CPU-tól ami nem lehet 203 wattos, hisz épp attól fogyaszt kevesebbet, hogy nem 95nm-es.
  • edios
    Ezt majd írd bele a könyvedbe
  • edios
    Többek közt ez a forrásom, mely szerint van 203-as Falcon:

Jucsuba

Nem mondom, hogy az életemet is rábíznám, de máshol is olvastam olyanról, hogy kezdetben gyártottak ilyet is.
  • Istencsászár
    akkor fizettél érte h elromoljon:)
  • zole72
    Aki fps játékkal játszik az joy-al nyomja mert sztem ez elég szokatlan legalábbis nekem vagy van xfps átalakító?
    Mert én próbáltam a Turok nevű játékot hááát a kis dínót elég volt becélozni vele.
  • Istencsászár
    valakinek sokági valakinek 1 napig, valakinek meg sose lesz baja... a fórumokra mindig az ír akinek baja van... habár ez az arány sajnos kicsit sok, a jó gépek azért többségben vannak:), elkurta az MS, ingyenes 3 éves garral kompenzálja a dolgokat, szóval nagy baj nincs, vagy veszel vagy nem veszel, belebukni nem lehet
  • zole72
    Nem tom de gari az nincs rá mert már modosítva volt.
  • DanielT
    Minek? Szét fogod szedni a gépet?
  • zole72
    Valaki nem tud olyan linket ahol megmutatják hogy melyk alaplap a régi fajta és melyk az új.
  • DanielT
    Te viszont még ne írj, mert csak a 175 wattos a Falcon. Az alap 203 vattos a Xenon, a HDMI -s 203-as pedig a Zephyr néven ismert.
  • DanielT
    Remélem csak véletlen címezted nekem, mert a témáról könyvet írhatnék :D
  • edios
    Ez úgy van, hogy minden 175-ös Falcon, de van 203-as Falcon is. Tehát ha táp 175-ös, akkor tuti Falcon, avagy 2007júli+ a gép, avagy van rajta +hűtőborda, meg némi egyéb módosítás, és már egész faszán megbízhatónak számít. (Persze youtube-on láttam rrod-t falconon, de az egyrészt ritka, másrészt nemtom, h igaz-e.)

A másik pedig annyi, hogy Arcade dobozról abban az esetben lehet biztosan megmondani, hogy Falcon, ha 175 van rajta. Tehát ha Arcade dobozod van, és 203 van ráírva, akkor nem tudhatod, hogy régi, v új fajta gép van benne.

Jó taktika a gép verziójának azonosítására alul bekukkantani, ha három induktort látsz, akkor rrod már úton van, ha kettőt, akkor a jelenlegi "legstabilabb" box tulajdonosa vagy.
  • SlickAdam
    hát a számomra érdekes multikat már kivégeztem, de ezen a PGR-en gondolkodok. autós cucc most annyira nem érdekel. végülis ahogy nézem már elég olcsón hozzá lehet jutni... majd elválik
  • DanielT
    PGR4, meg az összes többi multiplatform amit kihagytál mert egyszerűen jobbak a gépen. Ha a PS3 -nál lenne ez a helyzet akkor azt tartanám meg.
  • zole72
    Akkor ez szopás.
    Egyébként meddig bírják ezek a gépek úgy általánosságban.
  • SlickAdam
    köszi a válaszokat. "természetesen" nem tervezek semmi alattomos dolgot a majdani géppel, nem lesz megbontva a burkolat.:)
    mivel eddig a Lost Odyssey az a játék, ami valóban érdekel Xboxra, és ma meglepetésemre kiderült, hogy nyertem belőle egy példányt, ezért sztem beruházok egy dobozra. Aztán idővel eladom, de előtte a nagyobb címeket végigtolom rajta gyorsba (kb. úgy vagyok vele, mint te a PS3-al).
    Tényleg, ajánljatok már játékokat, amiket érdemes lenne tolni!
    én ezeket néztem ki:
    Gears Of War, Bioshock, Eternal Sonata, Mass Effect, Dead Rising
  • Ragnar360
    Jéézusom jót nevetek ezeken a gépem tönkrement ,rrod dolgkon ,mindezt még tetőzi,h vízhűtése is volt :D

MAJD RÁJÖN EGYSZER A JÓNÉP HOGY HÜLYESÉG BÁRMILYEN HÜTÉSMODOT IS BELERAKATNI! Addigis vígan röhögök a markomba a modoktól "steril" HIBÁTLAN gépemmel együtt :P
  • DanielT
    Akkor az :)
  • Istencsászár
    És a gari papír amit a üzlettől kapsz, pöcséttel meg mindennel?
  • Istencsászár
    nemhiszem, ez a motor ennyit tud, fel lett tunningolva minden effektel, tele AA-val... sose volt gyors engine, ezzel csak roszabbodott
  • DanielT
    Ha nincs számla akkor a gép hátulján lévő dátumot veszik alapul, tehát jobban jársz ha megvan. A sértetlen burkolat alap persze, de belül is annak kell lennie, mert a ház lebontása után is van biztonsági cimke amit nem látsz. Bár ehhez elég csak az előlapot levenni.
  • Istencsászár
    Mi számít durvának? érezhető... idegesített, aztán elindultam és jött a szaratás megint:), állandóan a hátam mögé néztem, persze senki nemvolt ott... nembírom én ezt már idegileg:D, ezért sem játszok vele csak napi 1 órát, persze közbe 5ször meghalok tuti és kezdem ujra a részt:)
  • DanielT
    Az egész gép belül egyetlen alaplap, arra van rárakva minden. Tehát magadnak nem tudod cserélni, illetve semmi értelme.
  • Gideon Wieth
    lesz patch ? ha már megvettem elvárnám...
  • Scotty99
    Tudod, nekem nem gyári garis.

SlickAdam: 80 00-ért? lol, az egy csöppet sok :)
  • Gideon Wieth
    nem tudom, én még nagyon az elején vagyok, de nem tapasztaltam még szaggatást...Nagyon durva ? vagy átvészelhető azért ?
  • SlickAdam
    én ma láttam egy boltban arcade-ot 79990-ért!:D
    kérdeztem is, hogy mért ennyi. azt mondta a faszi, hogy azért, mert ez régebbi beszerzés... LOL
    tudtommal annyi soha nem is volt a gép (arcade):D
  • Istencsászár
    Szar volt a mod?:) vagy mi a javíthatalan, egy alaplap csere INEGYEN és kész.
  • Scotty99
    Úgy tűnik a boxomnak javíthatatlan ramhibája van, régi premium, már 3 ledes is volt :(

Tervezem, hogy veszek helyette egy Arcade packot, ami megbízhatóbb, talán nem kell rettegnem a 3 ledtől. Konzol stúdióban láttam 52 000 forintért, ami elég kedvező árnak tűnik. Valaki tud ennél olcsóbban, vagy e körül mozog az ára mindenfelé?
  • SlickAdam
    no de ha nem mutatok számlát, akkor honnan tudják, hogy érvényes-e még a gari? mondjuk ha tegyük fel nem RROD a hiba, de már egy évnél régebbi a gép. lényegében annyi kell nekik, hogy sértetlen legyen a burkolat?
    bocs a hülye kérdésekért, de szeretnék jól felkészülni.:D
  • zole72
    Premium a gép.
    Az nem jó ha időzített bomba:)
    Egyébként az alaplapot akkor nem lehet majd lecserélni egy falcon-osra vagy ehez teljesen egy új gépet kell majd venni?
  • DanielT
    Nem kell számla. 2 hét től 1 hónapig.
  • SlickAdam
    gondolom szépen be kell csomagolni és felmutatni a számlát. mennyi idő a javítás?
  • Örm
    Nekem 2006. márciusi a gépem és még se 3 ledet, se bannt nem kaptam. Pedig játszok vele rendesen. A Viking játékról tudna valaki mondani valamit?
  • DanielT
    Arcade? Premium? Micsoda? Dobozára mi van írva?

Ha a gép hátulján 2006 van akkor az egy időzített bomba.