176908
banner
  • Istencsászár
  • Kandurex

• Kandurex
    bazz, a tokban 4 DVD figyel..

[füttyent]

hűűű...
  • Kandurex
    fogalmam nincs :) este ülök neki, de én amúgy is role-play fan vagyok, FF stílusú játék nagyon komoly hangulattal és story -val, eddig csak jót mondtak rá, nem hiába ruháztam be rá :)
  • zole72
    Az nekem is fent van a gépen de eddig még nem írtam ki mit mondasz megéri kiírni jó gép?
    jó grafika?
    történet?
  • arty
    egy 'publikus' bétába mi a warez ?

igazábol csak a gfx és a rombolhatoság, ami igy érdekelne :) ha azt meg lehetne nézni, megérné az 1 gigás klienset lecibálni

Istencsászár: thx! :(
  • Istencsászár
    Nem, videó, menü, quick game, no server.
  • Kandurex
    Ma kaptam Lost Odessy :) zsííííííííír! :)
  • Torry
    Mennyiért lehet manapság eladni egy fél éves régi gyártású flashelt premium boxot?
  • rambuu
    Na erre akartam én is kitérni, csak hát ugyen "NO WAREZ" alapján nem akartam be írni...
    De engem is csak az érdekel hogy magát a mappokat, meglehete nézni, de arty akkor se a single mappokat birod hanem csak a multy-kat.
  • arty
    nem lehet szingliben megnézni a mapeket ?
    csak mert kikerült netre a mp_beta :)
  • Zsoltika 007
    Nem kellett fizetni, ingyen is kaptál key-t ha gyors voltál. Amúgy ez nem multi demó, hanem béta teszt. Semmit se tudsz csinálni csak 25-én mikor is elindulnak a szerverek.
  • rambuu
    Hali all!
    A Bad Company MP Demo-ba tudok én is pályát csinálni?
    Pontosabban csak az érdekelne, hogy bele akarok, nézni nem akarok senkivel se játszani Live-on, me nincs kedvem kifizetni azt a 3k forintnyi összeget, amiért a filefront-on kapsz valamit, (már nem emlékszem mi az).
  • dienesoft
    Huu köszi :]
  • Istencsászár
    Backstory Guide
  • dienesoft
    Na, pont ez az, ameddig értem. Mivel csak a legvége, a legutolsó része maradt ki a játéknak, és láttam a "game ending"-et, viszont nem értem, nem tudom összerakni. Szóval ehhez kellene egy kis magyarázat :]
  • Istencsászár
    További infók
  • Istencsászár
    "A játékban egy bizonyos Ethan Thomas nevezetű, meglehetősen komor FBI ügynököt alakítunk, aki nem mellesleg a sorozatgyilkosokkal foglalkozó osztály tagja - nem véletlen, hogy nem egy derűs figura. A történet egy rutinszerű helyszíneléssel indul, melyet egy sötét városrészben ejtünk meg, ahol is brutálisan meggyilkoltak valakit. A feladat egyszerű: a rendőrséggel karöltve el kell takarítani a nyomokat és ki kell deríteni, hogy mi történt. Persze, a dolgok nem ilyen egyszerűen alakulnak, de nem szeretném lelőni a poént. Thomas úgy dönt, egyedül ered az őrült gyilkos nyomába és csak egyvalakinek a segítségére számíthat: a kolléganőjére, Rose-ra, akivel mobiltelefonon tartja a kapcsolatot (egyelőre)."
  • dienesoft
    Sziasztok!

Valaki el tudja magyarázni nekem a Condemned 1.részének lényegét? Anno nem sikerült befejeznem és az első ill. második részt nem tudom összekötni. Leírást sehol sem találtam. Köszönöm szépen! (Akár mehet spoilerbe is)
  • woodbear
    Van minden! annyira nem nagy szám szerintem! de neked hátha bejön!
  • zole72
    Van egy játék és mellette van egy mappa Stealth Files azzal kell csinálni valamit vagy nem.
  • Zsoltika 007
    Meg lehet oldani ha amcsi proxy-n keresztül kapcsolódsz. De passz hogy azt hogy tudod kivitelezni. :)
  • Pacal17
    ...majd...
  • Pacal17
    Nah, úgy néz ki ballagási pénzből + zsenpénz veszek egy Arcade-ot :)
  • grayfox
    175w-os Premium van? Az mennyi? :)
  • Kandurex
    Pl itt
  • D4nY
    Sziasztok! Játék közben néha a jobb sarokban kiír ilyen dolgokat, rangokat?! Azokat amiket ott kiír nem lehet valahol megtekinteni, hogy mik léteznek?!
  • zole72
    Egy nap ide vagy oda azt csak kibírom.
  • zole72
    Tud vlaki vlamit erről az odalról Bitsoup.org
    Mik vannak fent pc game-ek?konzolok,filmek???
    Mennyi torrent van fent.
  • Gideon Wieth
    én ugy tudom 25
  • zole72
    Kösz szépen akkor nemsoká itt lesz az.
  • Tomy Lee
    Vannak még free car packok tdu-hoz Live-on?Nemtudja valaki?Mennyi van összesen?thx..
  • Brash
    Saturnban 49.990Ft.
  • Istencsászár
    26
  • zole72
    Dark Sector-ból mikor jön a teljes nem ebben a hónapban kellene megjelennie?
  • rayx
    És más hogyan nem lehetne letölteni?
  • rayx
    Az fasza.
  • Zsoltika 007
    Crackdown-t se tudod. A Ms ip alapján nézi honnan akarják tölteni és ha amcsi accountnál pl magyar ip-ről akarsz tölteni akkor nem engedi mert a demo csak amcsiban van engedélyezve.
  • rayx
    Egy pár játékot nem tudok letölteni az XBOX Piacról Pl:Condemned Criminal Oringins, CrackDown,Stranglehold,The Club. Ezekel mivan?
  • Zsoltika 007
    Nekem azóta nem jön be mióta átálltak az űrbázisos történetről erre az elhagyatott városra. A régi koncepció sokkal jobb volt. KATT