176908

-
-

-
bazz, a tokban 4 DVD figyel..
[füttyent]
hűűű... -
fogalmam nincs :) este ülök neki, de én amúgy is role-play fan vagyok, FF stílusú játék nagyon komoly hangulattal és story -val, eddig csak jót mondtak rá, nem hiába ruháztam be rá :) -
zole72 #39433 Az nekem is fent van a gépen de eddig még nem írtam ki mit mondasz megéri kiírni jó gép?
jó grafika?
történet? -
egy 'publikus' bétába mi a warez ?
igazábol csak a gfx és a rombolhatoság, ami igy érdekelne :) ha azt meg lehetne nézni, megérné az 1 gigás klienset lecibálni
Istencsászár: thx! :( -
Nem, videó, menü, quick game, no server. -
Ma kaptam Lost Odessy :) zsííííííííír! :) -
Torry #39429 Mennyiért lehet manapság eladni egy fél éves régi gyártású flashelt premium boxot? -
Na erre akartam én is kitérni, csak hát ugyen "NO WAREZ" alapján nem akartam be írni...
De engem is csak az érdekel hogy magát a mappokat, meglehete nézni, de arty akkor se a single mappokat birod hanem csak a multy-kat. -
nem lehet szingliben megnézni a mapeket ?
csak mert kikerült netre a mp_beta :) -
Nem kellett fizetni, ingyen is kaptál key-t ha gyors voltál. Amúgy ez nem multi demó, hanem béta teszt. Semmit se tudsz csinálni csak 25-én mikor is elindulnak a szerverek. -
Hali all!
A Bad Company MP Demo-ba tudok én is pályát csinálni?
Pontosabban csak az érdekelne, hogy bele akarok, nézni nem akarok senkivel se játszani Live-on, me nincs kedvem kifizetni azt a 3k forintnyi összeget, amiért a filefront-on kapsz valamit, (már nem emlékszem mi az). -
Huu köszi :] -
Backstory Guide -
Na, pont ez az, ameddig értem. Mivel csak a legvége, a legutolsó része maradt ki a játéknak, és láttam a "game ending"-et, viszont nem értem, nem tudom összerakni. Szóval ehhez kellene egy kis magyarázat :] -
További infók -
"A játékban egy bizonyos Ethan Thomas nevezetű, meglehetősen komor FBI ügynököt alakítunk, aki nem mellesleg a sorozatgyilkosokkal foglalkozó osztály tagja - nem véletlen, hogy nem egy derűs figura. A történet egy rutinszerű helyszíneléssel indul, melyet egy sötét városrészben ejtünk meg, ahol is brutálisan meggyilkoltak valakit. A feladat egyszerű: a rendőrséggel karöltve el kell takarítani a nyomokat és ki kell deríteni, hogy mi történt. Persze, a dolgok nem ilyen egyszerűen alakulnak, de nem szeretném lelőni a poént. Thomas úgy dönt, egyedül ered az őrült gyilkos nyomába és csak egyvalakinek a segítségére számíthat: a kolléganőjére, Rose-ra, akivel mobiltelefonon tartja a kapcsolatot (egyelőre)." -
Sziasztok!
Valaki el tudja magyarázni nekem a Condemned 1.részének lényegét? Anno nem sikerült befejeznem és az első ill. második részt nem tudom összekötni. Leírást sehol sem találtam. Köszönöm szépen! (Akár mehet spoilerbe is) -
Van minden! annyira nem nagy szám szerintem! de neked hátha bejön! -
zole72 #39417 Van egy játék és mellette van egy mappa Stealth Files azzal kell csinálni valamit vagy nem. -
Meg lehet oldani ha amcsi proxy-n keresztül kapcsolódsz. De passz hogy azt hogy tudod kivitelezni. :) -
...majd... -
Nah, úgy néz ki ballagási pénzből + zsenpénz veszek egy Arcade-ot :) -
175w-os Premium van? Az mennyi? :) -
Pl itt -
Sziasztok! Játék közben néha a jobb sarokban kiír ilyen dolgokat, rangokat?! Azokat amiket ott kiír nem lehet valahol megtekinteni, hogy mik léteznek?! -
zole72 #39410 Egy nap ide vagy oda azt csak kibírom. -
zole72 #39409 Tud vlaki vlamit erről az odalról Bitsoup.org
Mik vannak fent pc game-ek?konzolok,filmek???
Mennyi torrent van fent. -
én ugy tudom 25 -
zole72 #39407 Kösz szépen akkor nemsoká itt lesz az. -
Tomy Lee #39406 Vannak még free car packok tdu-hoz Live-on?Nemtudja valaki?Mennyi van összesen?thx.. -
Brash #39405 Saturnban 49.990Ft. -
26 -
zole72 #39403 Dark Sector-ból mikor jön a teljes nem ebben a hónapban kellene megjelennie? -
És más hogyan nem lehetne letölteni? -
Az fasza. -
Crackdown-t se tudod. A Ms ip alapján nézi honnan akarják tölteni és ha amcsi accountnál pl magyar ip-ről akarsz tölteni akkor nem engedi mert a demo csak amcsiban van engedélyezve. -
Egy pár játékot nem tudok letölteni az XBOX Piacról Pl:Condemned Criminal Oringins, CrackDown,Stranglehold,The Club. Ezekel mivan? -
Nekem azóta nem jön be mióta átálltak az űrbázisos történetről erre az elhagyatott városra. A régi koncepció sokkal jobb volt. KATT