176900

-
Itt az emberek többsége:
Pc-> net és munka
Konzol-> játék és élvezet. -
mochee #39629 Kösz a válaszokat mindenkinek. Szerintem veszek egyet.
1 az hogy beleéltem magam egy kicsit, másik hogy hamarabb jelennek meg rá a játékok. Emellett van egy ilyen sajátos "konzol hangulata" a dolognak, amit a haver sima xboxánál tapasztaltam, valahogy problémamentesebben megy az egész. Világ életemben PC-n azzal szívtam, hogy sosem volt elég jó a legújabbaknak, ha meg igen, akkor 1 év után megin azt várhattam hogy mikor lesz elég pénzem újítani. Most tényleg jó a PC-m, de pl a TimeShift folyamatosan döcögött, akadt. Pedig nem kecvés pénz van benne. És egy év múlva mi lesz?
Valójában azt remélem ezért a 64 ezerért, hogy bosszankodás, csalódás, meg ilyesmi nélkül tudok a legújabb és legszebb játékokkal nyomulni, és pár évig ez így is marad. Ha ez lesz akkor nekem megéri. -
A HALO 3 nál ez a heroic map pack ez micsoda? VAgy ez, h hozzható bejátékon belül.. bocs a láma kérdésért:D -
Eheh.. ez jo :) No mindjart megoldom. -
WADARR szerviz mar reg nincs?? a logod azert jol nez ki:D -
stanleyyyy #39625 szerintem csak viccelt. :P -
1. - olyan, hogy "Wadarr szerviz" mar reg nincs. Console Corner van szervizreszleggel.
2. - valoszinuleg azert hordja minden konzolboltos hozzank a javitani valo 360-akat mert mindenkit lehuzunk es rossz a hirnevunk :)
3. - szanalmas ez az irigykedes... -
ajánlom wadarr-t megbízható! -
EasyLife #39622 még mindig nincs rá mód h wireles joyt lehessen működtetni pc-n play and charger kit el? csak az a wifis modul amit lehet kapni pc hez? -
Ő csak a tudatlan júzerek húzza le pénzel és jókat röhög, hazudik majd bezsebeli a pénzt. Messze elkerülendő figura. -
erdei1989 #39620 Wadarr mindenféle xbox360 at javit? -
most viccelsz ugye??? ossze sem lehet hasonlitani...ha az ms kormany olyan eros lenne mind a g25 vagy a momo akkor el sem lehetne forgatni anelkul hogy elfordulna az oledbol........ ezenkivul ar kulmbseg is van...ha jol tudom ki az egyetlen lehetoseg az ms kormany hogy fotelbol jatszhass kormannyal.. -
ellington #39618 tenksz -
http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=26155 -
ellington #39616 a hír hol van? -
Pont néztem ma.. :) Meg úgy általában a Rockstaros gameket, hogy mennyivel jött előbb a rilíz, mint az eredeti...éshát ha minden igaz, úgy 2-4 nappal előbb fog szerintem a GTA 4 is, mint pl anno a SA PS2-re.. :) De kitudja...meg néztem a PAL-os Bullyt, az is 3 nappal előbb jött a kelleténél.
Amúgy rohadt jó lenne, ha ez a leaked GTA IV cucc igaz lenne.. :) Magát a hírt azt hol olvastátok egyébként?
-
Én most vettem egyet, szerintem nagyon király!!!!
-
isten'ments, h itthonról rendeljem elő, egyrészt ÉN 29. este játszani akarok az eredetivel, másrészt, nincs kedvem kifizetni a horror árat, ami minimum. 18k környékén van, harmadrész a pihe-puha, most hozzám csap még 500 ms pontot is, szalzs,.. -
miért nem kötöd a PC-t hdtv-re ? :O
konzolon ugyan ez a 'feeling' - nagyobb képernyő, nagyobb élvezet
a géped elég jo majd mindenhez a krizisen kivül, konzolt a másfajta játékok miatt vegyél: verekedősök, szép+jo+licenszes árkád autosok ... ha ezek bejönnek, kötelező a konzol, hiszen PC-re ilyenek nincsenek. ha RTS/RPG gamer vagy, akkor felesleges -
Xtian #39611 A hazai forgalmazónak hála a GTAIV itthon ugyanúgy csúszni fog, mint ahogy az eddigi összes GTA epizóddal történt!
Sztem kb a szokásos 1 hetes csúszásra most is számítani lehet! -
Na most már tényleg lehet szedni a heroic map packot. -
nah IE behozta! bakker tényleg igaz lehet :O -
nézd már meg amit be linkelt! az egy semmi kép! én arra értettem! vagyis nekem nem jön be a kép! -
Nem is tudom, hogy volt e ra pelda hogy egy GTA hamarabb legyen e kint mint ahogy megjelenne. -
mondjuk zsír photoshop munka akkor :/ -
Nekem alapból nem jön be a kép, szóval nem tudom. -
ezen a képen semmi nincs ami utalna a gta4-re szal fake!
-
Miert, amikor a AC egy hettel elotte mar warezon volt, vigan toltak... tele volt a net a uzerekkel akik mar jatszak...jo lehet azok teszterek voltak a cegtol vagy mitomen...
Egy honapot most mar csak kibirunk... -
http://www.maxconsole.net/content_img/gtaivleak.jpg
Szerintem majd április 1-jén fog megjelenni scene-en. ^^
Mindenesetre ha ki is kerül, mókolt géppel livera merészkedni vele ápr. 29 előtt, hát... Részvétem az illetőnek. -
ellington #39601 ezt a gta négyes dolgot hol hallottad? -
Jaja! -
Inkább PC van nagy dühöngés warez téren, ...nos, legalább, ha még is sikerült lenyúlni, nem veszek zsákba macskát, mert majd az itteniek jól letesztelik nekünk :) -
Tomy Lee #39598 Hajrá 
Legalább kipróbáljuk:) -
Tomy Lee #39597 G25-höz képest seholsincs... -
Mától ingyenes a Heroic Map pack Xbox liveon! (Igaz jelen pillanatban még nem, de a mai napon várható hogy ingyenes lesz, és nem kell 800 ms pontot csengetni) -
Ez nem warez csak erdekesseg szal nem kell anyazni.
Alitolag a mai nap delutanjan sikerult egy ugyes USA beli pasinak lemasolni a GTA4-et... eleg erdekes lenne ha mar egy honappal a megjelens elott igy megjelenne a scene-en...
Azert ez mar durva. Az Assassins Creed 7 nappal a megjelenes elott leak-elodott es igy is fel vilagnak megvolt... -
kiproszaltam az xbox kormanyt.. egesz jo! nem mondom hogy nagyon elvezetes az oledben tartani a kormanyt de kibirhato.. az iranyitas meg sokkal kircsibb.. forza 2 ben eleg faszakat lehet driftelgetni!!!! holott joy al soxor kifordultam, kifaroltam -
Ragnar360 #39593 Na ugylatom ,h végre normális kerékvágásba "került" a topik :) -
Ragnar360 #39592 Hááát igen :D -
Hülye kérdések:)
Magától leszedi, ezek ujítások javítások... no warez szóval itt most abba is lehet hagyni, mert tudom mire megy ki a játék:)