176857
banner
  • orichalcos
    Ki beszél TR-ről? :DXD
  • Totti5
    One week after launching worldwide, Halo 5: Guardians has made history as the biggest Halo launch and fastest-selling Xbox One exclusive game to-date, with more than $400 million in global sales of Halo 5: Guardians games and hardware, pushing the franchise to over $5 billion lifetime. With the highest week one attach rate for a Microsoft first party title on Xbox One, the game was the most played of any game on Xbox One, as well as the most played on Xbox Live.

Fans have logged more than 21 million hours of total gameplay, including 12 million hours in campaign mode alone. The widely praised multiplayer modes have also led to nine million total hours played with nearly seven million multiplayer matches played across Arena and the all-new Warzone mode. In addition, Halo fans are taking to the new Requisition System in a big way, with over 45 million REQ Packs acquired, totaling more than 568 million REQ Cards.

Last week’s Halo 5: Live earned a GUINNESS WORLD RECORDS™ title for the most watched video game launch broadcast, setting a precedent with more than 330,000 unique streams on the evening of the broadcast. Additionally, content from the broadcast generated 5.5 million total views throughout the week. This resulted in a spike in digital sales of Halo 5: Guardians, leading to it becoming the best-selling digital game ever in the Xbox Store for an opening week.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.11.04. 20:11:43
  • TBTPumpa
    Embargó van, semmilyen információt nem oszthatsz meg, különben a Microsoft megnyúz és akkor a te (véres) nyomaid lesznek majd a hóban.
  • TDC Geronimo
    Ilyen már az UC2ben is volt 6 éve
  • orichalcos
    Bmeg ilyen apróság hogy megyek a hóban és rendesen van nyoma...Jézusom....Imádom.
    Utoljára szerkesztette: orichalcos, 2015.11.04. 19:37:51
  • Botond #163217
    Kár. :(

/szerk: de attól még gyönyörű. :)
    Utoljára szerkesztette: Botond, 2015.11.04. 19:17:17
  • Totti5
    Pontosan, mi ennek a közelébe sem megyünk sosem, nem hogy kézbe vegyük, de attól tartok a földön vannak még így pár milliárdan:)
  • Botond #163215
    Elite csomagjuk nincs? :)

Totti, erről a forza6 kontrollerről szóló kérdésemre válaszoljá mán lécci. Most tényleg csak egy kiállítási darabot csináltak csigázni a népet és nem lesz tömeggyártása? :(
  • darkSectorxxx #163214
    Biztos? :)

• darkSectorxxx #163213
    Ez elég olcsó szerintem.
  • Selminar
    csömöri auchan gazdaságos tomb raider bundle

• Totti5
    Fanboy vagyok minden tetszik amire MS logó van írva!
  • TBTPumpa
    Vótmá!
  • TDC Geronimo
    Honnan tudod, hogy tetszeni fog? :P

Bias :(
  • Totti5
    Már csak 6 nap. Jelzem hogy 1day és tetszeni fog, akárcsak az előző részek, így aki tőlem fikát vár erre ismét csalódni fog. Bocsánat.
  • darkSectorxxx #163207
    Huh ezzel már most de játszanék!!!!!!!!
  • darkSectorxxx #163206
    Internetsebesség függő is...:)
  • darkSectorxxx #163205
    Jó azt bírja, de nekem live vagy psn tökmindegy 1 évben 1x jüön valami végig maxon... :D
  • Totti5
    Az azért erősen internet sebesség függő, mennyi idő alatt jön le... gondolom én. De igen, rohatt MS, szar lassú szerverei és elnézést meg bocsánat mindenkitől.
  • TDC Geronimo
    Már párszor írtam, hogy 5 megás netem van.
  • darkSectorxxx #163202
    Hája ha beleveszem hogy maxon nem lehet nagyon tölteni gondolom akkor nem is vészes. :)
  • TDC Geronimo
    60gb os játék...
  • TBTPumpa
  • darkSectorxxx #163199
    25+ óra? Az még a határvidéken is soknak számít. :D
  • Muttley
    x360-on a Black Ops 3
    OFFline üzemmódban
    csak zombie mód?
    (campaign nincs - ezt leközölték régóta f.szbukon)
    v.
    van még más játékmód is, ami elérhető OFFline x360-on?

• TDC Geronimo
    Akkor jó, mert halo 25+ órát tölt és nem akarok úgy felkelni holnap, hogy rányomok és bumm még 9 giga patch :D
  • Totti5
    Igen.
  • TDC Geronimo
    Boxon digitális vásárlásnál a gép egyből a legújabb felpatchelt verziót szedi?
  • darkSectorxxx #163194
    Nekem is tetszik.

Akár esélyes hogy még idén szerzek X1-et. :D
    576-nál van beszámítási akció, megkérdezem a régi konzolomat hátha ésszerű összeg jön ki a végére. :)
  • Totti5
    És egyben a számban leközölt exluzív Remedy factorys bejárós interjú?! gondolom én, de nyilván szar, meg nem jó. Bocsánat, és elnézést!
  • Totti5
    Nagyon király! ( és egyben elnézést azoktól akik telibeszarják, bocsánat hogy nekem tetszik és 1day lesz, tényleg elnézést. Mocskos fanboyvagyok. )
  • SlickAdam
    ez olyan, mint a trailer trailer-e. vagy a announcement trailer trailer-e.
    vagy a 2 mp-es sneak peak render trailer-e.
    most a coverage-t trailer-eljük.
    mert egy jo nap mindenkepp trailer-el kezdödik.

4 life.
  • TDC Geronimo
    ? :)

Ehavi szám címlapja.
  • SlickAdam
    game informer coverage trailer
  • TDC Geronimo
  • Macccy
    Fuuuuhu pedig ilyet még én is vennék 50-60-ba
  • darkSectorxxx #163186
    Úristen dekemény...kár hogy nem lehet venni.
  • Botond #163185
    Nem megvásárolható? Csináltak egyet mutatóba és ennyi?
  • Harlekin
  • Harlekin
    Tudni kell minden játékot a helyén kezelni és nincs csalódás.Én se szoktam soha csalódni,hogy bele kezdtem vagy megvettem és ne nyomjam végig.Viszont RENGETEG olyan volt amit az első percben kibasztam volna a kukába,de csak tovább vittem és pozitív lett az élmény vagy talán kicsivel több is...
    Mindenki magának alakítja a játék élményt,tehát ha a szart akarja benne látni akkor a szart fogja kapni.
    És a legnagyobb baj az,hogy nagyon nagyok az igények amit még tovább gerjeszt a tömeg és ez miatt mindig a csalódás a vége azoknál akik így állnak hozzá...