176898

-
Ami a premium pack-hoz jár HD kábel, milyen minőségű képet ad? Rosszabb/jobb mint a VGA/HDMI kábel? -
Milyen szolgáltatónál vagy? Nem Chello véletlenül? -
Hú, ezzel én is szoptam, de végül megoldottam valahogy. Csak sajnos nem tudom hogy. Nekem is az MTU-nál vacakolt állandóan.
Valahogy a hálózati helyeknél kell megnézni a "helyi kapcsolatot" (jobb egérgom--->Tulajdonságok), majd katt a Támogatás fülre, utána katt a Részletek-re, és ott lesz ilyen, hogy "fizikai cím", "IP cím", stb... Innen kell a "fizika címnél" található adatokat bemásolni oda ahol az MTU-t kérdezi. Ez egy ilyen xx-xx-xx-xx-xx-xx (tehát 6szor kettes) sorozat lesz.
Utána elvileg mennie kell. Legalábbis nekem is közvetlenül megy a modem a box-ba (nincs router) és úgy emlékszem így oldottam meg. -
Ha nem fizetsz nem tudsz multiban játszani, de nem kerül pénzbe. Elhasználod a fullos 1 hónapot, utána is megmarad multiplayer nélkül (demók stb) tökingyen. -
crolando #40067 Ez nagyon érdekes.Ma megnéztem tölhető e már és még nem az Uefa Demó.Erre látom hogy egy új demó van fent az új 2 Arms vagy mi nem toom most hirtelen a nevét.És tegnap este óra került fel valamikor.És erre tölthető:O na ez milyen? -
És úgy nem tudok gépet venni, hogy ne legyen hozzá Live ?
Vagy vissza kell mondani ?
Majd később szeretnék... -
Ahogy először felmész Livera onnan indul az 1 hónapod. Igen, van díja, éves szinten kb 9 ezer ft ha ebayról veszed az előfizetést. -
Ez egy gigantikus nagy szopás, sehol nem láttam egyértelmű megoldást a gondra. Én is belefutottam és ott ahol ez volt soha nem sikerült összehozni.
Főleg úgy, hogy direktben van összekötve, mert így mennie kellene. -
Lenne még 1 kérdésem :
Ha ugye most veszek konzolt akkor kapok XBOX Live! Gold előfüzetést
ami 1 hónap múlva átvált Silver előfizetésre.
Ez mit takar ennek van havidíja mint az internetnek ?
Illetve, hogy érik azt el hogy az én Xbox-omon legyen ez a dolog ?
Köszi szépen előre is ! -
Nyik666 #40062 Hali!
Tudna nekem segiteni valaki abban,hogy ha szeretnék felmenni a live-ra akkor mindig megáll nekem az MTU-nál ami nem tudom hogy micsoda.Pedig rögtön a modemre van kötve a gép.Help!Köszi -
Akkor szerintem Premium lesz ! ;)
Köszi a segítséget. -
Ha érdekel a Live (letölthető demók, játéktartalmak, live arcade játékok, online multi...) akkor Premium, egyébként Arcade. -
Köszi !
Küldtem Privátot... -
A prémiumot 65k-ért.
Van egy két bolt ahol ennyi! -
Sziasztok !
Most készülök venni Xbox360-at, de nem értek hozzá...
Szerintetek melyiket válasszam ?
1. Van az Arcade de ahhoz nincs winchester. 55k
2. Van a Premium van hozzá winchester (20GB) de az 75k
Jah és ugye nem kell hozzá HD tv a HD csatlakozóhoz ? -
Nem muszáj dombornyomott. Nekem Raiffeisen-es "sima" okoskártya van - ami Mastercard-nak felel meg -, Paypal-tól kezdve, egy vagon külföldi oldalon át, pókertemekig mindenhol elfogadták. -
Kellene:)) -
akkor nem jártál még ugy látszik vidéken -
Áh! Na akkor csináltass! Manapság már nem kerül semmi extrába nem? -
Volt már rá példa, de talán az lehet az oka, h nincs dombornyomott bankártyám. -
Te miért nem rendelsz külföldről? -
17995-öt kérnek ezért a játékért lol. :D
Sztem csak véletlenül írták az elejére az egyest. Vagy a végére az ötöst.. -
Az más kérdés h igy is a drága árakra rápakolnak még 2-3 ezer hasznot pl az 576 vagy konzol studioban... no comment. Egyszerűen hülye aki ezekbe az üzletekbe beteszi a lábát. -
Van! Jó, más kérdés hogy ki veszi meg itt:D
De még 18000-es is van!:DDDD -
17 ezer forintos játék NINCS. 15 max, itt bantulenden. -
nem minedn ország ilyen csóré mint mi, szal máshol nem olyan nagy pénz ez.
a másik, hogy a jobb konzolboltokban 15k max az új játék és a használtakat lehet cserélgetni, így ha van 1-2 megunt játékod 3-4 ezerért hozzájuthatsz egy újhoz -
Rena11 #40045 részben igazad van de lényegtelen :D -
Grizzly4x4 #40044 Pontosan nem érdekel minek az ára egy kurva játék mindkét nextgen konzolra 16 vagy 17 ezer forint legalább is az újabbak és ha azt nézzük hogy átlagosan 10 játékból szerintem csak 1 vagy max 2 ami ér is valamit mert a többi egy összedobott szar akkor elmehetnek a picsába és még csodálkoznak is hogy mindenki warezol meg internetről szed demokat meg ilyenek! Lehet hogy nem kerül sokba havi lebontásba de ha mindent egyszerre nézel hogy mennyi lóvé jön be az ms-nek akkor már igazán nem kéne a demoknál is megkülönböztetést tenni meg hasonlók. Inkább raktak volna össze egy konzolt ami nem szarik be egyfolytában. -
Az a hardver és a szoftver ára. -
Szerintem meg fizessék szépen a 17.000 Ft-os játékokból a szerverfarmokat... -
Lehet 8 ért is csak direkt többet irtam mert ezek belekötnek mindenbe. Amúgy ebayen tudsz. -
Rena11 #40040 hol lehet 9 ezerért venni 1 évest nekem kellene 1 linket megköszönnék
-
Nem ugyanezt, a Sony ingyen sok játékhoz dedikált szervereket is ad, és reklámokat se tol a pofádba. =)
De azt el kell ismerni, hogy az Xbox Live egységes rendszerével és szolgáltatásaival a PSN nem veszi fel a versenyt, a GT5P online módja szép nagy pofon ebből a szempontból. -
Ugyanezt, csak "kissé" silányabb minőségben. -
Akkor vegyél azt. Senki sem kötelez semmire. -
Gabe18 #40036 Ugyanezt a Sony kihozta ingyen... -
Azért nem ártana belegondolni hogy miből tartják fent a szerver farmokat amik a liveot kiszolgálják... Na ezért kell csengetni. Ahogyan ha kijön valami demó, még szép hogy az tölthesse először le aki fizetett azért a szerverért ami azt szolgáltatja, és csak miután lecsengett a roham (gondoljunk rá mi lenne ha kijönne pl egy gta IV demó!) azután használhassák a silveresek rendszert. Az egy dolog hogy eladják neked a konzolt, de attól még nem fognak ingyen menni a szerverek. És csak nézzetek szét mennyibe kerül egy játék és egy kommunikációs szerver bérlése egy évre bármely hosting cégnél aztán számoljatok utánna hogy mennyire megéri hogy bármikor egyetlen menüpontra pöttyintéssel saját szervert indithatsz a live keretein belül.
És ha már itt tartunk 1 éves live előfizut lehet venni kevésbé ideális esetben is 9 ezer ft(De 8 ezerért is bőven kaphatsz). Ez havi 750 ft. Most akkor mire veritek a seggeteket? 750 forintra?
-
bllo #40034 egyébként ez tényleg így van, host alapú a live?
én még nem próbáltam, de azt mertem gondolni, hogy ha már beszedik a pénzt a gamerektől, akkor dedikált szerverek vannak!
és egyébként a késleltetett demóletöltés tényleg rosszul esik, hisz a box hivatalosan csak live-ról tud leszedni bármit, ilyen baromságot pedig, hogy egy reklám-célú szoftvert, mint egy játékdemót, ne lehessen ingyér azonnal leszedni . . .
így marad a warez már a demókhoz is lassan :D azért ez szerintem vicces . . . -
Gabe18 #40033 Megy,de mint lentebb is írják,várni kell rá néhány napot,mig a Gold előfizetők tölthetik egyből. -
Nem.