176898
banner
  • Okami Amaterasu
    az én nevem RepliedCloud jelöljetek plz
  • Okami Amaterasu
    cshásztok kéne span akit elverhetek tf2-őben vagy gearsofban:P
    szal neveket kérek amin felvehetlek titeket friend listbe kösz cshás!
    hozzá teszem elegem van a franciákból ,skótokból stb..:S
  • Istencsászár
    Vidd vissza ha nem tökéletes.
  • Istencsászár
    Nekem meg nem is kattan mert földhözvágtam a kontrollert, és erőből kell nyomni, ami 5 per után már baromira kényelmetlen és fárasztó az ujjnak... szóval csönd:D
  • Evogordon
    Jaja nekem is akkor kattan kicsit kényelmetlen pl condemned 2-ben mert azzal a gombbal kell futni.
  • Minstrel
    ez nekem is pont igy van, csak akkor kattan ha teljesen a végén nyomom meg, pedig teljesen új
  • AntiHero
    grat:)
  • Gorbesz
    vettem en is egy boxot nagyon komoly :D
  • Katun
    VAlaki említette, hogy a Microsoft küldött újat neki és még a rosszat is megtarthatta, nem tudom mikor és ki írta :S
  • Evogordon
    Azt vettem észre hogy a kontrollerem LB gombja nem nagyon akar működni nem kattan és nem lehet akárhol benyomni. Mit tudnék csinálni? Gariba gondolom nem veszik be és adnak újat vagy igen? Ha igen mennyi idő mire vissza kerül hozzám a kontroller?
  • AntiHero
    Update mellé egy Condemned 2 demó is érkezet:)
  • arty
    az 1440x900, 1680x1050, 1920x1200-rol már inkább szót sem ejtek ;)
    az óceánon tul nem tünt fel senkinek, h melyik felbontások is terjedtek el a kijelzőkben az utobb 5 évben ... MS :(
  • Katun
    Támogatom mind a kettő javaslatot!!!
  • arty
    feliratot a filmek alá
    normalis 1280x1024 supportot (xbox classic játékok)
  • Istencsászár
    Konkrétan mit hiányolsz jelenleg?
  • Katun
    frissítettem én is a semmire, meg vagyok elégedve
  • Freedy
    értem... azt reméltem lesz benne valami használható újítás.
  • DanielT
    Kaptunk frissítést ami semmit nem csinál ami érezhető lenne.
  • Freedy
    mi a lényege ennek a szövegnek? Sajnos nem tudok angolul:(
  • Kandurex
    :)
  • DanielT
    "A few minutes ago, the team released a system update for the Xbox 360 over Xbox LIVE. Sometime over the next few hours when you sign in to Xbox LIVE you’ll recieve a prompt to accept this mandatory update. This update contains code to ‘prepare for future growth of the service.’ There are no other changes or enhancements in this update…in other words no new features. The next obvious question you’ll have is about the Spring update. At this point we have nothing to announce, and the moment there is information to share I will do so."
  • DanielT
    Na ez marha jó. Bekapcsolom a gépet és dahsboard update :DDD

Be nem jelentett cuccról van szó.

"Normally they seem to inform us before something like this happens, but this time Major Nelson himself was chiming in several minutes after the confusion had set in. It was over so quickly that I wasn’t sure whether or not I’d dreamt it or mistook it for another title update for a game I hadn’t played in a while. But confirmations from a couple of Exclusive Geekpulp Brethren made it clear - there’s a dashboard update available for the 360 and it apparently does nothing more than contain code to ‘prepare for future growth of the service.’ - funny, I thought that’s what the maintenance next week was for - it seems a tad odd. Also, is this indicating how they’re going to do this in the future? Previously updates would come in a decent sized chunks at a predetermined time, in stark contrast to the almost constant micro-updating of the PS3."
  • DanielT
    Muhahhaha :D Persze, első dolguk lesz :D Egyébként nem ez kellene, hanem install lehetőség a vinyóra.
  • Minstrel
    pedig igazán dobhatnának bele egy dvd olvasási sebesség állító alkalmazást
  • DanielT
    Elvileg jönnie kellene a szokásos tavaszi updatenek, de volt róla szó, hogy kihagyják, mert nincs mit beletenni és csak ősszel jön.
  • Örm
    Hello!
    Várható a közeljövőben dashboard update?
  • arty
    alkalmazott panel függvénye - jobb/drágább modelleken már nincs ilyen gond
  • deep

Akkor az én tévém a jövőből jött, nálam nincs ilyesmi.
  • VLB
    amúgy az összes lcd tévénél ilyne 16 bites színmélység feeling van? Mert akkor én maradok még a régi tvnél.
  • arty
    nekem a monitor előtt egy kanapénál kényelmesebb relax fotel van ... mostakkor ? ;)
  • LordAndrew
    Izlés dolga. A konzol fílinghez hozzá tartozik szerintem a kanapén történő punnyadás is, ami sima monitorral nem kivitelezhető, tévével meg de. Nekem sima tévén is tetszett a Box képe egyébként: korántsem tökéletes, néhány apró felirat olvashatatlan, 50 herzen villog (vízszintes vonalaknál én szinte láttam, hogy az elektronsugár kirajzolja a vonalat), de használható és nem mondható csúnyának... Persze mihez képest. Most, az LCD TV után már semmi pénzért nem váltanék vissza katódcsövesre.
  • fishBNS
    PGR3-at viheted is 3ezerert,ha kell. =]
  • ellington
    a Saint's Row-ban, mikor megcsinálok egy Stronghold missiont, mindig kiírja, hogy ez a városrész az enyém, és termel napi 3000 dollárt. ezt a pénzt fel tudom valahol venni? mert a lakásomban csak napi 2000 termelődik.
  • TVelvet
    ty
  • Istencsászár
    Forza2, PGR3 ért pár ezerért hozzá tudsz jutni, akár ujonnan is boltból, de jatekaim.hu-n mindenkép. PGR4 is kötelező de azt is lehet kapni jópénzért ( 7ért vettem fóliásat 2 hónapja )... Bornout Paradise 9-10ért kapható, Colin Dirt sajna kevés van, de 8-10ért azt is lehet szerezni akár boltból is használtan.
  • kvanta
    köszönöm a válaszokat. Akkor még vacilálok hogy monitor vagy Tv... csakhát 17 colos monitoron nem sok kedvem van szűkölködni. Már csak az az egy kérdésem lenne, hogy nincs valakinek eladó autós játéka? :D mert igazából azok érdekelnének. Elnézést a sok kérdésért csak tájékozódom (tudom van az a játékaim vagy miféle nevű honlap ott már nézelődtem)
  • Istencsászár
    ToTheGame - Release-Lists and Info for PC, PlayStation 2 (PS2), PlayStation 3 (PS3), Xbox, Xbox 360, Nintendo GameCube, Wii, DS and Sony PSP
  • Istencsászár
  • Istencsászár
    Már hogy lenne szép? alapból alacsony felbontásba indulunk, a részletek elvesznek... xbox 1 szint szeb effektekkel meg kidolgozással, de ez a jótól messze van. Ha nincs minimum egy LCD tévé akkor inkább monitor mint SD tévé.
  • ThugEdge
    battlefield bad company szintén június