176897
banner
  • Istencsászár
    Akkor ne játsz vele, mert nem a te játékod... hoppá még kise jött? warezt szidjuk?:) kapcsold ki, törld el a kiírt lemezt, keress más játékot.
  • CSOCSO
    gratulalok..... amugy tenyleg tulsagosan felporogtem.. jo jatek ez csak kiboritott az IGN 10 pontja................... nah ott elborult az agyam...

9 es pontot is csak jo szivvel erdemelne meg.. a grafika meg mindig kiborit.. tiszta maszat, csik, homaly az egesz. szvsz RONDA!
  • Dévids
    Itthon mennyi legolcsóbban egy ÚJ 20gb HDD ?
  • Guer
    hat ez szomoru

azert koszi a tippet :)
  • Dévids
    Mert őszintén megmondom hogy használtat nem szívesen veszek
  • Dévids
    És ezek újak amúgy ?
  • kisgabo
    + vám + áfa. aztán túléli e a postát.
  • james69holden
    pl.

van még a srácnak 4db

12K pk-val együtt
  • Dévids
    Van itt olyan aki ebay-ről rendelt vinyót?Ha igen akkor tudna linket adni ?
    Előre is kösz!
  • Kaplan
    Ez az igazság ára.. :D
  • Ragnar360
    Huh látom megy a GTA fikázás ostoba érvekkel alátámasztva egyesektől. :D

Én csak ennyit füznék hozzá:

Foxhound kolléga msn szem. üzije: "Aki nem szereti a GTA-t, az nem ember!"

Persze aláírom ez kicsit túlzás, mert attól még ugyanolyan ember vki :)...véleménye meg mindenkinek lehet, de amiket pl CSOCSO is mondott, az mind csak fröcsögés...(de szeretem ezt a szót :P)
  • Sir Quno Jedi
    Neeem, nekem már ez is sok(k).
  • Istencsászár
    A Bio egy cső fps, ahol mindig annyit kell látnod ami egy szobában van... nincsenek távolságok csak méterekről beszélünk, teljesen más...
  • Istencsászár
    Örülünk neki... 1,5-2 év mulva erre visszatérünk.
  • zantebanks
    Szerintem nagyon nincsen benne logika,hogy miért is kéne a vinyó...nézd már meg a bioshock-ot....ha máshoz nem na azért tényleg kellett volna a háttértámogatás....valjuk meg öszintén 3 nap tapasztalában...a rockstaros skacok el**-ták...
  • MaSzKa
    a gta4 majd pc lesz jó megint
  • SD456
    Hi all!

Az Xbox 360-at hogyan érdemes monitorra kötni? Vegyek egy VGA kébelt vagy ikább HDMI-->DVI kábellel? Hangot meg gondolom egy ilyen kis átalakító kábellel oldhatom meg.
  • Istencsászár
    Akkor ne is legyen ilyen, ugorjunk 10 évet és amjd akkor csináljanak játékokat mert talán megfelelő lesz a szint? addig meg minek próbálkozni, ugyis szar...
  • Sir Quno Jedi
    Nalátod, el is mondtad mi nem tetszik alapban az ilyen gammákban. A túlzottan "élő" szimuláció. Ezek igen béndzsa helyzeteket tudnak szülni. Miért? Mert az AI gyerekcipőben jár még mindig...
  • LordAndrew
    Kinek a pap, kinek a Schultz Gizi... Én is vagyok egy csomó dologgal úgy, hogy a nagy hype kapcsán megnéztem, aztán 30 perc alatt meguntam (Sims, Halo3). De adtam nekik 30 percet...

Próbáld ki, adj neki (és magadnak) 30 percet, hiszen azt el kell ismerni, hogy a GTA4 játéktörténelmet ír, ahogy tette azt az elődje és annak elődei is.

Hihetetlen gyönyörű élő városban játszódik. Nem egy digitális izével kerülsz interakcióba, hanem szinte valós emberekkel, akik élik a kis virtuális életüket - amíg bele nem halnak egy rosszul vett balkanyarodba... A story pedig nagyon ütős (a korábbi részekben is jó volt). A játékmenet pedig a lövöldözésen és vezetésen kívül számos más elemet is tartalmaz, változatos.

30 percet megér az életedből. Ha utána sem tetszik, felejtsd el...
  • Sir Quno Jedi
    Nem nekem való. Ríőltájm városban puffogtatás Midtown Maddness szinten, ez nekem smafu.
  • Istencsászár
    IGN rivjú) hátha...
  • Sir Quno Jedi
    Nohát ez sem győzött meg-e. :D
  • Istencsászár
    GTA4 totyikból

"Lássuk a IGN értékelést:

10 pont, Történet, felépítés (Oscar díjas story szint)

10 pont, Grafika (Liberty City egy élő, lélegző város, valódi film)

10 pont, Zene, hangok (Kiváló hangok és zenék, kiemelve a 200 szinkronszínészt!!)

10 pont, Játékmenet (Az új fedező rendszert említik, a missziók tökéletes felépítését)

10 pont, Szavatosság (25-45 órára becsülik a végigjátszást, de persze kiemelik a kiváló multiplayert)

10 / 10"
  • Sir Quno Jedi
    Akár.
  • Sir Quno Jedi
    Nem győztél meg! :D Jelzem ez az első GTA, amiben látok némi potenciált magam számára is, de sajna rossz előérzeteim vannak. Ja és eme potenciál max. az ütős sztoriban leledzene, ha lesz/van, talán! De ha mondjuk a béndzsa akció részek elveszik a kedvemet, akkor az sem ér sokat...
  • Display
    Eladó egy 2007.10.10.-ei (FDOU 0741) gyártású Falcon alaplapos, 175W-os, HDMI-s, 120GB HDD, XBox360 ELITE tökéletes állapotban, minden gyári tartozékával együtt, 3év garanciával. Kipróbálható, letesztelhető! (Ajándék VGA kábellel és egy ajándék játékkal). ---> 80.000 HUF :)
  • Istencsászár
    Ha jóltudom a HALO3 jóval a COD4 előtt jött ki, amugy a két stílus teljesen különböző... hiába FPSek mások, egyikkel sincs semmi baj, talán annyi hogy mind a kettő alulmulja önmagát a technikai kidolgozás terén... persze ettől még jók meg szépek, de lehettek volna jobbak is.
  • DanielT
    Nem attól lesz valami az évtized játéka, mert mindenkinek tetszik.

• deep
    Pl ezért is az év játéka. Máshol ilyet nem látsz.

Például volt egy ürge, akit el kellett tennem láb alól. Bunyózni kellett volna vele, de nem volt épp túl jó bőrben Nico. Na mondom akkor hozzávágok valamit, találtam egy téglát, becéloztam és hozzábasztam, erre megtántorodott és hanyattesett, de mögötte üvegtábla volt, kiesett rajta, és lezuhant. Nincs script, de hihetetlenül élethűen viselkednek a karakterek.
  • Sir Quno Jedi
    Mingyá ménem az évtízezredé baszki! Nekem egyik GTA sem jelent semmit sem, ha soha nem jöttek volna létre, észre sem venném (és sok gémer van így vele). Ez olyan mint a Sims. Van aki arra esküszik, legnagyobb eladások stb. Valaha én is eljátszogattam benne, de se kép, se hang, nem izgat.
  • DanielT
    Kicsit túlpörgetted magad CSOCSOkám :DDD Ez az év, ha nem az évtized legjobb játéka.
  • Freedy
    végigvittem, tényleg nagyon jó, és jobban is élveztem, mmint a halo3-at.
  • CSOCSO
    pl cod 4 oda tartozik.. nem irom le miert.. aki jatszotta ugyis tudja miert:D
  • Sir Quno Jedi
    Izé, szvsz. most pont nem savazani akartam. Halo3 télleg egy fosszarhúgy (asztalomon csücüsl azis) és valószínű a gTanégy sem fog meglepni etéren.
  • Freedy
    szted melyik FPS-ek tartoznak a legjobbak közé?
  • CSOCSO
    haggyjuk mar ezt savazast.. nem vagyok profi.. lehet hogy proli velemenyem van de legalabb nem vakulok el a hypetol mint a tobbi majom.. kozel sem olyan jo mint azt sokan mondjak..

halo3 mint legjobb fps?? LOL [hörgés, köhög]

• Sir Quno Jedi
    navégre egy pártatlan, profi vélemény...
  • CSOCSO
    Nah.. kiprobaltam a gta4 et.. egy ujabb rohadt nagy hype mint a halo 3 nal...

egesz jo de kozelsem olyan hubazdmeg jatek... a grafika szvsz elegge gaz... engem nem kerdezett meg a jatek semmifele telepitesrol.. menu a jatekban NINCS.. bekapcsolod a gamezt bejon par rajzos kep meg zene es jon a loading felirat es ott allsz ahol mentettel... startot lenyomva sincs lehetoseg beallitani hogy masoljon a HDD ra.. szal nemtom mivan ezzel.

lehet az en keszulekemben van a hiba de az NFS tuningmizeria is kb ket reszig volt erdekes.. a carbon meg legutobbi is full feleslegesen jott ki.. gta is csak a 3. resznel volt erdekes.. nem birtam letenni a kov reszt ki se jatszottam csak valami RC helikopteres reszig.

gta4 et meg probalgatni fogom de eddig nem nyugozott le egyaltalan.. szinte semmivel.. iranyitas se nagyon fasza.. az elmeny se sok, grafika se az igazi.. stb....
  • Minstrel
    überkonzol meg 14.900-ért adja.