176898
banner
  • piamania
    Hello!

Szándékomban áll venni Xbox360-at,de nagyon nem értek hozzá.Segítségeteket szeretném kérni.
    Xbox 360

Szerintetek ez megérné?Demóval nem szoktam játszani,ezután se fogok.Előre is köszönöm a segítségeteket.
  • dienesoft
    És ha nem hajlamos a fagyásra/RROD-ra, akkor meg nem kell feltétlen hozzányúlni...
  • GyimiGábor
    Hali

XBOX 360-al lehet csatlakozni PC-re? (pl Gears of War)
  • Örm
    Én szeretem a képregényekből készült filmeket, játékokat. Azért a demonak lehet, hogy adok egy esélyt.
  • Istencsászár
    Tömören? szar:D
  • Örm
    Hello!
    Az Iron Man játékról tudna valaki írni egy pár szót? A Demot nem tudtam még letölteni.
  • Istencsászár
    Egyesek még most sem tudták felfogni hogy a warez itt tiltott bármilyen formában? pl Maszka? ennyire nem lehetsz korlátolt..., értelmes felnőtt ember, vagyis nem az mert nem tudod betartani a játékszabályokat, már sokadjára.
  • bertino
    ennyit az X360ról :)
  • Énvagyokazapád
    banhammer
  • CSOCSO
    hat ja.. szvsz vizhutes nem jobb mint az xcm hutes...
  • CSOCSO
    LOOL:D de igen.. azt akartam irni:D jaaj:D
  • Darth Razor
    Hát ha ezt az egy hónap folyamatos játék dolgot véghezviszi, akkor maximum a híradóban lesz csak benne, egy GTA IV ellenreklámként, "Gyilkos videójáték" cím alatt...
  • Kaplan
    Ragnar Uri Geller élő utódja, csak még nem tud róla a 3/4 világ, de miután elsőként vitte ki 1000/1000 a GTA IV-t a világon (fél hónap folyamatos játék után alvás és széklet ürítés nélkül.) akkor majd mindenki megtudja ki is Ő! :DD
  • Evogordon
    Jól mondják ha egy gép hajlamos a RROD-ra akkor tehetsz bele vízhűtést is akkor is megdögli :D
  • joshua
    ragnar a világ ura...nem tudtad??
  • Kandurex
    amikor átfutottam a hozzászóláson én is így értettem elsőre :))
  • mucsácsó
    Ilyen nagy sztár lett ragnar? :DDD
  • jAsOn VoOrHeEs
    Az öccsét küldi ragnarnak, a gépet meg wadarrnak.
  • james69holden
    ragnarnak? :)
    nem wadarrnak véletlen?
  • CSOCSO
    nah ocsem xboxja behalt............. RROD!!!! ha jol emlexm tobb mint 100 dolcsiba kerult az XCM hutes elore/hatra kuldessel egyutt es igy is megpusztult!!!!! igaz ocsem 5-8 orakat jatszik naponta bar ezt o tagadja hogy csak 1-2 jatszik :D:D:D:DD yeah right! minden nap azon a buzi gepen ul.. nem is latom soha csak azt hallom hogy anyazik a neten a tobbi jatekossal.

gondolkodom hogy hazakuldom ragnarnak bar szvsz a kuldes tul sok lenne... :( mondjuk egyszerubb mint megint venni egy uj xboxot..

megha feleannyiba is kerul a kuldes + ragnar dija az is nagy megtakaritas
  • SlickAdam
    és melyik a "jó" ezek közül?
  • SlickAdam
    mondjuk akkor jellemző inkább ha meghalok, vagy visszatöltök mentést (de akkor elég durván)... ja igen, bioshock télleg durva és abban semmi ilyen nincs:D
  • james69holden
    amúgy
  • Kandurex
    szinte mindenkinek ilyen, UE3 motor sajátosság, bár annyira nem vészes...érdekes, hogy pl. a Bioshock -ban meg szinte nincs is popup, holott ua. a motor
  • BiG G
    Köszönöm a felhomályosítást, mostmár mindent értek :)
  • SlickAdam
    hali!
    honnan lehet megtudni a gép szétszedése nélkül hogy milyen meghajtó van a gépben? és melyik jó minőségű?
    nekem GoW sokszor pop-uppol, ez lehet szarabb meghajtó hiba, vagy mindenkinek ilyen?
  • arty
    az xboxbol kijöhet:
    -kompozit, rgb, svideo, komponens, vga és dvi/hdmi jel is. emellett digitális optikai és analog sztereo kimenete is van.

az egyetlen kérdés, h milyen kábellel kötöd be a megjelenitődre :)
    a legolcsobb a géphez adott kábel (arcade pakk: kompozit (fos!!!!), premium: komponens), utána jön az utángyártott vga vagy egy bármilyen hdmi kábel

amit még tudnod kell, ha hdmi képet és optikai hangot akarsz, akkor vagy drága MS kábelt kell venned, amin ezek együtt vannak, vagy hdmi mellé csak ugy megy be az optikai kimenetes kábel, ha leszeded a müanyag boritást (fizikailag nem férnek jol el egymás mellett)
  • arty
    simán elég a memkártya

az 50mb bioshock mentés egy kiragadott, ferditett, rossz példa. akkor annyi, ha minden sarkon mentettél egyet és mindig ujat mentettél. más játékoknál pl. van h 100-200kbyte egy mentés ... pokoli sok játékot nyomtam már a gépemen, de a 256mb kártya a mentéseknek SIMÁN elég lenne. te pedig azt mondod pár játékot nyomnál live-on, sokáig. gta4en kivül eddig nem volt gond a popuppal sem, tény, h itt eléggé előjött, ha a meghajtod már fáradtabb, de még1x: egyedi jelenség, más játékok nem nagyon igényelnek winyot (najo, van még 1 kivétel: pl burnout paradise multihoz KELL a winyo)

irány az árkád pakk, 46-47ezerért már rá lehet lelni konzolboltokban. ha a netes játékot komolyan gondolod, warez szoba se jöhet, mert bannolnak. a netes játék fizetős, évi 8-16ezerért szerezhetsz előfizut (ebay - mediamarkt, stb)
  • galmat
    vegyél akkor hdmi-dvi kábelt.
  • galmat
    az xbox hdmi-s, nincs vga-s box.
  • BiG G
    Köszi, de valamit nem értek. Most HDMI vagy VGA kimenete van az XBOX360-nak? A monitorom DVI csatis, szóval elvileg elég egy VGA-DVI kábel? Vagy HDMI-DVI? A hang az tiszta, köszi.
  • DanielT
    Csak a PS3 követel HDCP-t, hogy dögölne meg. A 360-nak minden kijelző jó, az 50 éves tv től kezdve a mai csúcsmodelleken át az összes monitort beleértve.
  • SD456
    Hi!

Vagy veszel egy VGA kábelt. Vagy egy HDMI-->DVI átalakító kábelt. Úgy tudom ha nem HDCPs a monitorod akkor nem fogadja majd a HDMI-->DVI kábel jelét. A hangot egy RCA-->Jack átalakítóval megtudod oldani, vagy digitális kábellel.
  • galmat
    Asszem 2011-ben jön az újabb xbox, szóval addig biztos lesz rá játék. Az 1. generációs xbox 2001.nov-ban jött ki az USA-ban, az Xbox 360, meg 2005. nov.-be. Szóval a konzolok kifutása 5-6 év kb.
  • BiG G
    Valaki valamit erre, htxvm :)
  • Darth Razor
    Hát az attól függ kitől veszed. Nem mindegy, hogy vigyáztak rá, vagy poénból lelökdösték a polcról...
  • Darth Razor
    Ha winyón vannak a fájlok, akkor gyorsabban be tudja tölteni őket a box, mint lemezről. Így nincs pop-up, és gyorsabbak a töltési idők valamivel.
  • Firerock
    és általában ezek a használt boxok milyenek?
  • Firerock
    az micsoda?mármint az opcionális install
  • Kandurex
    demók, egyéb multimédia anyagok (zene, mozi videók, stb.), kiegészítők, patch -ek, de elsősorban DEMÓK! (valamint várhatóan a jövőben megfog jelenni az opcionalis install játékoknál)