176895
banner
  • DanielT
    Árat nem látok.
  • Istencsászár
    Grand Theft Auto IV Special Edition
  • DanielT
    GTA IV SE verziót ki mennyiért hol látott itthon?
  • Deviance
    egyszerubb :D
  • Istencsászár
    Inkább vegyél 4 db ujratölthető elemet és egy töltőt.
  • Aleksz
    Hello nem tudja vki h mon ilyet hol lehet venni?: ezt
  • DanielT
    HDMI (jobb mint a mostani kábeleddel)

VGA (nincs fekete kontúr, pixelhelyes a kép)
  • DanielT
    Be kéne rendesen állítani azt a tévét... meg a boxot is.

Pc házimozi mode ON például...

Boxban meg felbontást a tv felbontására és expanded reference level

• Kaplan
    Aki megtudja mondani, hol a rákban tudom regisztrálni a gépet serial szám alapján az dobhatna egy privit.
  • Istencsászár
    www.uberkonzol.hu 67ezer, de van benne egy Viva Pinata + Forza kettő, szerintem megéri vagy globalgame.hu ( én pl itt vettem anno )... erről a két boltról tudom azt mondani h velem teljesen korrektek voltak.
  • piamania
    Tudnál ajánlani,hogy merre találok ilyet?kössz
  • Kandurex
    bármelyik audio - hifi boltban, vagy műhelyben
  • Istencsászár
    Én pl osanba, teszkóba vettem:)
  • AntiHero
    Ilyet holl lehet venni?
  • Istencsászár
    Pedig olyan:) a hang pedig a vga kábel végén levő két kimeneten jön amire rádugsz egy olyen kábelt ami ilyenbe végződik s ezt dugod a tévébe vagy akárhova, ha pedig házimozi akkor jobb-bal kimenetessel hosszabítod meg.

• milk41
    szerintetek érdemes venni egy xbox 360-at egy ilyen TV mellé?
  • Deviance
    megkkora a pal szabvany?
  • Deviance
    hat akkor mekkoraba jon a tv adas? :D
  • joshua
    320*240??? Nem egy telefonra gondoltál?:D
  • Deviance
    19es samsung eleg hozza?:) xboxhoz? vagy a kinti aszem 320*240es 92centis plazma inkabb?
  • juventus
    Samsung HD-Ready-s tévémre toltam rá , hangot oda ahova kell de semmi hang , aztán dugtam össze vissza ahova lehetett de sehogy sincs hang, a kép meg nem olyan mint ahogyan sokan leírták.
  • juventus
    És akkor minden egyes Xbox előtt toljam fel a kontrasztot meg a színt utána meg vissza? Ezt nagyon nem szeretném:) De azért köszi a tippet , maradok a HD AV kábelnél. Nálam sokkal élesebb és letisztultabb.
  • Deviance
    hali
    lenne par kerdesem..
    1. hasznalt xbox360at erdemes venni?
    2. mire kell figyelni ha hasznaltat veszek?
  • joshua
    Mire kötötted vele? És hang hogyhogy nincs?
  • juventus
    Jah , :D Eladó VGA kábel , mai , zsír új még szinte meleg. 3 ezer Ft. Akinek szüksége van rá dobjon egy üzenetet.
  • Istencsászár
    Kevesebb a rece = letisztúltabb a kép, adj rá egy kis színt, kontrasztot a tévéből és máris jólesz.
  • juventus
    Miért írja mindenki hogy VGA kábellell jobb a box képminősége mint a HD-AV kábellel? Hát én ma vettem egyet 5 ezerért és hát rohadt szar a képmiősége , hang meg nincs is de ez már csak egy kis extra. Beállítottam a felbontást meg mindent de a színek sokkal fakóbbak és nem is olyan éles a kép. Én vagyok balfasz vagy rossz minőségű a kábel? Vagy mi a ....?:) Kidobtam öt rugót..:(
  • SD456
    Értem. Köszönöm a válaszokat!
  • edios
    2-3 nap, nem kell a hó.
  • Istencsászár
    Nemérdemes, sőt tilos. Van akinek 4nap, van akinek 1hét, van akinek pár hét.
  • Kandurex
    a garancia RROD -ra 3 év, viszont minden javítás után még tolódik 1 évvel

(a javítást lezavarják 2 hét alatt)
  • SD456
    Hi all!

Ha meglesz az Xboxom akkor amíg nem jár le a gari addig nem érdemes hűtés moddal babrálni? Garival mennyi ideig tart amúgy a RROD javítása? 2-3 hónap?
  • Istencsászár
    Semmi extra, silány, nem túl szép, közepes súter... idétlen mozgással és irányítással. Felejtős erősen, csak óriási fanoknak, mert nincs más.
  • Gideon Wieth
    valaki tud nekem mesélni milyen ezaz Iron Man játék ?? Érdemes letölteni a demot- vagy ne pazaroljak rá időt ? :)
  • Istencsászár
    65-ért kap prémiumot, vinyoval + kábellel... ha már esz boxot akkor ez a 15 ezer ide vagy oda teljesen mind1.
  • AntiHero
    Vagy vegyen mellé még 1 vinyót:)
  • Kandurex
    arcade? felejtős, winchester kell mindenképpen a gépbe (legalább is a jövőre nézve), keress prémium változatot
  • piamania
    Hello!

Szándékomban áll venni Xbox360-at,de nagyon nem értek hozzá.Segítségeteket szeretném kérni.
    Xbox 360

Szerintetek ez megérné?Demóval nem szoktam játszani,ezután se fogok.Előre is köszönöm a segítségeteket.
  • dienesoft
    És ha nem hajlamos a fagyásra/RROD-ra, akkor meg nem kell feltétlen hozzányúlni...
  • GyimiGábor
    Hali

XBOX 360-al lehet csatlakozni PC-re? (pl Gears of War)