176895
banner
  • mama2
    Nem tom, csak azt hogy Philips.
    Plazma vagy mittomén.
  • CSOCSO
    10 perc sem telt el ne turelmetlenkedjel mar hogy nem valaszolg meg senki.......................................

amugy meg milyen tv-d van???

• Istencsászár
    Objektumokat, texturákat késleltetve tölti a képre, vagyis előtted rakja ki riől tájm, ami szar dolog:)
  • arty
    Jeep eleinte tényleg idegtépő ... szerencsére én ezen a dühön átestem már az első résznél, még egérrel :D

halo3 érdekes, értetleül álltam a hype előtt, első és második részt unalom miatt hagytam abba ... a 3.at két nekiülésre letoltam, nagyon magával ragadott :) Helyenként szép a halo3 és a HDR pedig az eddigi talán legszebb, amit láttam. Sztem amig árulod cserére, adj neki esélyt.
  • Deviance
    ez xbox hiba? vagy mi ennek a hibaja?
  • CSOCSO
    popup

az amikor elotted jelenik meg valami a semmibol.. pl egy haz vagy a kerites vagy egy ember.. auto.. stb.. abrmi lehet az al enyeg hogy elfelejti odatenni az xbox es csak azutan rajzolja ki miutan mar odanezel...
  • mama2
    valaki válaszolna? Köszi.
  • Deviance
    miaz a poupup?
  • CSOCSO
    ne is torodj vele.. engem se erdekel...

halo 3 meg szvsz gagyi jatek volt...

turok jobban tetszett :D:D:D:D
  • fanatifo
    Sziasztok!Most vettem rá magam hogy livozzak!Van egy kis gond a modememt felismeri,ip-t is,dns-t is de az Mtu-nál failedet ír ki!Miért?és mi az?és hogyan lehetne ezen segíteni?

Köszi előre is a válaszokat
  • SlickAdam
    ööö... izé... én a Halo3-at véleményeztem.:)
  • mama2
    Hali. GTAIV-ért akarok venni boxot, de hallom vinyó nélkül poupup van rajta, na most az 576-ba néztem gépet. Egy:ilyet
    És egy:ilyet.
    Melyik lenne jobb? Ne legyen poupup meg ilyenek, tökéletesen fusson. Melyik gépet ajánlanátok?
  • Deviance
    ize... xbox360at hogy lehet rakotni uj fajta csatlakozoju lcdre?
  • CSOCSO
    a jarmuiranyitas nem al egjobb.. leginkabb a kezifekkel van a bajom..sokkal nagyobbat csuszik a segge mint kene,
    az oszlopokkal nincs bajom.. sokkal faszabb hogy igy kitorik minthogy mindig azert fogna meg a rendor mert nemtok elhajtani az oszlopba ragadva:(

a grafika neha fasza tud lenni.. nem kristalytiszta de sok objektumv an de grizes a hatter meg homalyos meg csikos :(((

zenektol annyira nem vagyok oda.. szvsz a san andreas jobb volt ilyen teren.. valtozatosabb zenek voltak.

multirol nemtok nyilatkozni

a kamerakezeles igenis neha idegesito.. fordulok az autoval es nem latom hova fordulok.. ugy kell egyszerre fordulnom es tekernem a kamerat hogy lassam mibe fordulok bele.. megszokhato de ettol nem pisilek be oromomben mint ragnar baratunk

a jatek kircsi amugy

szvsz 9/10 est megerdemel.

a kurvazas meg mar unalmas szvsz......... legalabb kapna el a csajtol valamit vagy mittom en:D
  • Johnny23
    Srácok mondjátok már el nekem lécci egyértelműen ,hogy érdemes lecserélnem egy eredeti (M$-os) HDMI kábelt VGA -ra,ha HDMIs Premium -om van és egy Samsung 32" HD Ready (720p, 1080i) LCD TVm ??

-szal jobb lesz a kép VGA-n egy ilyen tv-vel??

köszi, és sry, csakhát 10k egy ilyen kábel és nemszivesen dob ki az ember ennyit,ha nem éri meg.
  • sleepyhead
    hogy is mondják más fórumokon? ja..

you fail.
  • SlickAdam
    meghirdettem cserére a játékot, ha rajtam marad én is adok neki esélyt. nem mondtam hogy rossz lenne egyébként, lehet elkap majd a gépszíj, na de túl magas a pontszám és kész!
  • SlickAdam
    leírtam miért.:)
  • Istencsászár
    Nem vagyok haló fan!, csak a 3. toltam végig, számomra csak egy fps a sok közül volt az első órában aztán magával ragadott a szinte hibátlan játékmenete.
  • Istencsászár
    gémpléj balansz
    szeinrtem jó AL, taktikázni kell, vagy hirtelen halál
    kiegyensúlyozott játékmenet, nincs túlozva egyik rész sem, a járművek jol vannak adagolva
    látványos izgalmas harcok, hatalmas csaták
    porfi zene
    egy trilógia befejező része, ami egyedi és utánozhatatlan

miért ne lehetne 9.5 pontos?
  • SlickAdam
    végülis leszarom, de egy konzolos fórumnak erről (is) kell szólnia.:)
  • spammer
    Ez legyen az életben a legnagyobb problémád..
  • SlickAdam
    márpedig egy PS+ launch Resistance is sokkal jobban néz ki. ez a járműirányítás meg förtelem. jó multi? epikus? jól irányítható? zenéje is különleges? ok... 8.5 pont (max 9.0). de nehogymá 9.5 meg 9.8!!! apjuk f***át!
  • Istencsászár
    Mert a tavalyi év egyik legjobb FPS-e.
  • SlickAdam
    Assszondjátok már meg nekem, hogy hogy a picsába érhetett el 9.5 feletti pontszámot ez a Halo3??? Egyrészt ocsmány (inkább átlagos), meg a jármű... wááááá egyszerűen irányíthatatlan az a kurva Jeep vagy mi. Fos...
  • DanielT
    Most ez kb olyan kérdés amihez nem értesz. Olvass utána. Ez nem Pc.
  • DanielT
    720p

A játékoknak többnyire ez a natív felbontása. P mint progresszív, tehát nem váltottsoros gagyi mint az "i" Az 1080i egy hatalmas átkúrás, eszedbe ne jusson azt használni. Hiába hangzik a szám nagyobbnak, a játék engine úgysem abban számol.
  • DanielT
    Nem lehet.
  • Zsoltika 007
    Ha a készülék bírja akkor az 1080i-t. Most ez kb olyan kérdés hogy a monitoromat milyen módban használjam 800x600 vagy 1280x1024? Nagyobb felbontás, több részlet.
  • Zsoltika 007
    Laptopon inkább kimenet van mint bemenet úgyhogy nem hiszem.
  • kilyking
    Melyik felbontást jobb használni a 720p vagy az 1080i-t?És miért
  • Gyocsika
    Hali, lenne egy kérdésem.

Az a helyzet h nemsokára szeretnék egy laptopot, aminek ha minden jól megy ,akkor 17 colos képernyője lesz.
    A kérdésem pedig az, hogy a laptopra rálehet kötni az xbox 360 at?
    Valamilyen formában? Mert azon azért mégis szebb a game mint sima Tv-n nem?
  • Zsoltika 007
    Ismerősnek is lehalt a box gta4 alatt :D Nem lehet gyilkolja a kraftot? Gondolom kihajtja rendesen.
  • Pacal17
    Mikori volt a box?

Am. sztem küldd el garanciára és akkor lesz 2 működő xboxod XD
  • arty
    a multiplatform játékok általában MINIMÁLISAN szebbek/jobbak xboxon
    a kontroller sztem boxon jobb
    ps3 viszont bluray lejátszo is...

mire kötnéd?
    mert boxot lehet monitorra is, ps3-at viszont az átlag monitorra nem lehet kötni, csak lcdtv-re vagy HDCP képes DVI/HDMI bemenetes monitorra

és az árak: 47ezer versus 87ezer, árkádhoz gta4 esetén winyo sem árt, az +12-15ezer...
  • Zsoltika 007
    Ez még pár évig nem aktuális. Majd akkor visszatérünk a témára :D Találgatni meg fölösleges.
  • piamania
    www.uberkonzol.hu

Ezen kapsz Xbox premiumot 67000 Ft-ért.
  • AntiHero
    sztem ez hülyeség.
  • evil 007
    720 rol hallottatok már? azt mondják az lessz a kov xbox
  • AntiHero
    Hát nindendo dst:)