176895

-
Nem tom, csak azt hogy Philips.
Plazma vagy mittomén.
-
10 perc sem telt el ne turelmetlenkedjel mar hogy nem valaszolg meg senki.......................................
amugy meg milyen tv-d van???
-
Objektumokat, texturákat késleltetve tölti a képre, vagyis előtted rakja ki riől tájm, ami szar dolog:) -
Jeep eleinte tényleg idegtépő ... szerencsére én ezen a dühön átestem már az első résznél, még egérrel :D
halo3 érdekes, értetleül álltam a hype előtt, első és második részt unalom miatt hagytam abba ... a 3.at két nekiülésre letoltam, nagyon magával ragadott :) Helyenként szép a halo3 és a HDR pedig az eddigi talán legszebb, amit láttam. Sztem amig árulod cserére, adj neki esélyt. -
Deviance #41691 ez xbox hiba? vagy mi ennek a hibaja? -
popup
az amikor elotted jelenik meg valami a semmibol.. pl egy haz vagy a kerites vagy egy ember.. auto.. stb.. abrmi lehet az al enyeg hogy elfelejti odatenni az xbox es csak azutan rajzolja ki miutan mar odanezel... -
valaki válaszolna? Köszi.
-
Deviance #41688 miaz a poupup? -
ne is torodj vele.. engem se erdekel...
halo 3 meg szvsz gagyi jatek volt...
turok jobban tetszett :D:D:D:D -
fanatifo #41686 Sziasztok!Most vettem rá magam hogy livozzak!Van egy kis gond a modememt felismeri,ip-t is,dns-t is de az Mtu-nál failedet ír ki!Miért?és mi az?és hogyan lehetne ezen segíteni?
Köszi előre is a válaszokat -
SlickAdam #41685 ööö... izé... én a Halo3-at véleményeztem.:) -
Hali. GTAIV-ért akarok venni boxot, de hallom vinyó nélkül poupup van rajta, na most az 576-ba néztem gépet. Egy:ilyet
És egy:ilyet.
Melyik lenne jobb? Ne legyen poupup meg ilyenek, tökéletesen fusson. Melyik gépet ajánlanátok? -
Deviance #41683 ize... xbox360at hogy lehet rakotni uj fajta csatlakozoju lcdre? -
a jarmuiranyitas nem al egjobb.. leginkabb a kezifekkel van a bajom..sokkal nagyobbat csuszik a segge mint kene,
az oszlopokkal nincs bajom.. sokkal faszabb hogy igy kitorik minthogy mindig azert fogna meg a rendor mert nemtok elhajtani az oszlopba ragadva:(
a grafika neha fasza tud lenni.. nem kristalytiszta de sok objektumv an de grizes a hatter meg homalyos meg csikos :(((
zenektol annyira nem vagyok oda.. szvsz a san andreas jobb volt ilyen teren.. valtozatosabb zenek voltak.
multirol nemtok nyilatkozni
a kamerakezeles igenis neha idegesito.. fordulok az autoval es nem latom hova fordulok.. ugy kell egyszerre fordulnom es tekernem a kamerat hogy lassam mibe fordulok bele.. megszokhato de ettol nem pisilek be oromomben mint ragnar baratunk
a jatek kircsi amugy
szvsz 9/10 est megerdemel.
a kurvazas meg mar unalmas szvsz......... legalabb kapna el a csajtol valamit vagy mittom en:D -
Srácok mondjátok már el nekem lécci egyértelműen ,hogy érdemes lecserélnem egy eredeti (M$-os) HDMI kábelt VGA -ra,ha HDMIs Premium -om van és egy Samsung 32" HD Ready (720p, 1080i) LCD TVm ?? 
-szal jobb lesz a kép VGA-n egy ilyen tv-vel??
köszi, és sry, csakhát 10k egy ilyen kábel és nemszivesen dob ki az ember ennyit,ha nem éri meg. -
sleepyhead #41680 hogy is mondják más fórumokon? ja..
you fail. -
SlickAdam #41679 meghirdettem cserére a játékot, ha rajtam marad én is adok neki esélyt. nem mondtam hogy rossz lenne egyébként, lehet elkap majd a gépszíj, na de túl magas a pontszám és kész! -
SlickAdam #41678 leírtam miért.:) -
Nem vagyok haló fan!, csak a 3. toltam végig, számomra csak egy fps a sok közül volt az első órában aztán magával ragadott a szinte hibátlan játékmenete. -
gémpléj balansz
szeinrtem jó AL, taktikázni kell, vagy hirtelen halál
kiegyensúlyozott játékmenet, nincs túlozva egyik rész sem, a járművek jol vannak adagolva
látványos izgalmas harcok, hatalmas csaták
porfi zene
egy trilógia befejező része, ami egyedi és utánozhatatlan
miért ne lehetne 9.5 pontos? -
SlickAdam #41675 végülis leszarom, de egy konzolos fórumnak erről (is) kell szólnia.:) -
spammer #41674 Ez legyen az életben a legnagyobb problémád.. -
SlickAdam #41673 márpedig egy PS+ launch Resistance is sokkal jobban néz ki. ez a járműirányítás meg förtelem. jó multi? epikus? jól irányítható? zenéje is különleges? ok... 8.5 pont (max 9.0). de nehogymá 9.5 meg 9.8!!! apjuk f***át! -
Mert a tavalyi év egyik legjobb FPS-e. -
SlickAdam #41671 Assszondjátok már meg nekem, hogy hogy a picsába érhetett el 9.5 feletti pontszámot ez a Halo3??? Egyrészt ocsmány (inkább átlagos), meg a jármű... wááááá egyszerűen irányíthatatlan az a kurva Jeep vagy mi. Fos... -
Most ez kb olyan kérdés amihez nem értesz. Olvass utána. Ez nem Pc. -
720p
A játékoknak többnyire ez a natív felbontása. P mint progresszív, tehát nem váltottsoros gagyi mint az "i" Az 1080i egy hatalmas átkúrás, eszedbe ne jusson azt használni. Hiába hangzik a szám nagyobbnak, a játék engine úgysem abban számol. -
Nem lehet. -
Ha a készülék bírja akkor az 1080i-t. Most ez kb olyan kérdés hogy a monitoromat milyen módban használjam 800x600 vagy 1280x1024? Nagyobb felbontás, több részlet. -
Laptopon inkább kimenet van mint bemenet úgyhogy nem hiszem. -
Melyik felbontást jobb használni a 720p vagy az 1080i-t?És miért -
Hali, lenne egy kérdésem.
Az a helyzet h nemsokára szeretnék egy laptopot, aminek ha minden jól megy ,akkor 17 colos képernyője lesz.
A kérdésem pedig az, hogy a laptopra rálehet kötni az xbox 360 at?
Valamilyen formában? Mert azon azért mégis szebb a game mint sima Tv-n nem?
-
Ismerősnek is lehalt a box gta4 alatt :D Nem lehet gyilkolja a kraftot? Gondolom kihajtja rendesen. -
Mikori volt a box?
Am. sztem küldd el garanciára és akkor lesz 2 működő xboxod XD -
a multiplatform játékok általában MINIMÁLISAN szebbek/jobbak xboxon
a kontroller sztem boxon jobb
ps3 viszont bluray lejátszo is...
mire kötnéd?
mert boxot lehet monitorra is, ps3-at viszont az átlag monitorra nem lehet kötni, csak lcdtv-re vagy HDCP képes DVI/HDMI bemenetes monitorra
és az árak: 47ezer versus 87ezer, árkádhoz gta4 esetén winyo sem árt, az +12-15ezer... -
Ez még pár évig nem aktuális. Majd akkor visszatérünk a témára :D Találgatni meg fölösleges. -
piamania #41659 www.uberkonzol.hu
Ezen kapsz Xbox premiumot 67000 Ft-ért. -
sztem ez hülyeség. -
evil 007 #41657 720 rol hallottatok már? azt mondják az lessz a kov xbox -
Hát nindendo dst:)