176894

-
SlickAdam #42455 nem szeretek valótlant állítani, de felhívom sztem őket és nyomatékosabban előadom kvanta esetét. olyan nincs hogy neki hiba nálam nem hiba! ha meg nem csinálnak semmit, akkor szépen fogyasztóvédelem. ez egy táp, amit elvileg simán bedugva lehet hagyni. a sípoló hang meg nem normális. várjam meg míg leég a ház vagy mindíg huzogassam ki? na várjanak csak!:D -
mondjad azt, hogy nem világít a táp, hogy szar, vagy néha világít, meg ha világít olyan hangja van mint egy turbónak, erre tuti bekérik és küldik az újat! tessék túldramaizálni a dolgot -
SlickAdam #42453 képzeld, én is felhívtam őket, 15 percet pofáztam velük, és nekem NEM tudnak küldeni. ez volt a szöveg. nem is hallottak ilyen esetről, pedig utánad hívtam őket és mondtam is a te esetedet. fasza mi? -
mateh #42452 Valaki fifa 2008?
Gamertag: matelive -
kvanta #42451 Üdv mindenkinek. A táp zizegésem megoldódott, csak azóta nem tudtam jelentkezni, küldött MS új tápot így már megszűnt a hangos visítás. Azonban újabb problémával állok szembn. Leszeretném cserélni jelenlegi monitoromat egy újra, erre szeretném rákötni a Boxot (ez így költséghatékonyabb megoldás mint venni egy új TV-t) De nem igazán tudom mire figyeljek. Ha van valakinek tapasztalata, hogy mit éri meg venni, pl tudna pontos típust írni akkor sokat segítene.
A válaszokat előre is köszönöm
-
Annyira nem fos, de amihez szokva vagyok (KMPlayer) ahhoz képest sehol nincs. Nomeg nagyfelbontású képernyőn minden fos ami nem HD. -
régebben énis
de DanielT irta h fos, meg a leáldozottban volt link teszthez, ahol mindenféle deinterlész stb teszten valóban megbukott :(
5 perc és letesztelem... janem, a GTA lemez van bent, azt nem veszem ki semmiféle filmért :D (később igen)
de a dvdtől függetlenül, mint mediacenter, nagy bukta bármelyik konzol (xbox1 classic kivétel) -
Én pont azt hallottam, hogy szép képe van
-
Nem. És ne írj 80 kérdőjelet, ez nem a chat.hu tini szoba. -
Easy Csabesz #42446 jó a VGA-D-SUB cable cooool. PEN Drive-ot lehet használni játékok mentéseire?????? -
Dehogy húz le még egyet. A Live előfizu igen, de ez nem. -
sz*rul
dvd képe allitolag elég gyenge
divx támogatás van, de feliratok nincsenek
mp3, jpg - megy
ha nem játékra vennéd, szvsz ne vegyél :) -
Annyi a lényeg hogy végig a 3 kör alatt ne szakadjon meg a combo sor.Szal folyamatosan csúsztatni,és akkor majd a végén egybe szorozza meg az elért pontot.Ja meg amit el is mond,a kis zászlócskákhoz kell minél közelebb menni miközben csúsztatod az autót és akkor több pontot ad.
Amúgy 30 milla körüli pont az amivel elégedett lehet az ember,youtube-on van pár kemény arc.Persze határ a csillagos ég:)
Nekem is csak 21 milla körüli jött egyelőre össze,de ezt még fejlesztem majd:P -
srácok, Live-on érdemes pontkártyát venni?
elég jó áron van, csak félek h ha felhasználom mindet, lehúzna még egyet magától!
(mint a Live előfizu esetében is)
van ezzel valakinek tapasztalata?
cod4 map packot akarom amúgy megvenni, azért kéne 800MS pont -
jboones #42441 xbox360 masina médiacenteri mivoltában, hogyan teljesít? dvd lejátszás /upscaler/ milyen? divx-et eszi már? tudom hüje kérdések, de van némi pénzmagom, amit minőségi lejátszóba fektetnék, és mivel erősen esett a masina ára, így ez is bekerült a célpontok közé... -
Tomy Lee #42440 Full verziós gémek rajta:
- PaC-MAN Championship Edition
- UNO
- Boom Boom Rocket
- Feeding Frenzy
- Luxor 2
Trial gammák rajta:
-Zuma
-Marble Blast
-Ultra Minigolf
-Frogger + még shrek valami kártyás asszem.. -
Th0m #42439 hali! valaki megtudja mondani pontosan mit is tartalmaz ez a dvd? Xboxlive Arcade Compilation Disk.. -
jók megbízhatóak nagyon én is innen rendeltem -
Vagy ha nincs RCA bemenet akkor venned kell egy RCA-Jack átalakítót. Jobban lefordítani nincs energiám, ebből már illene érteni. -
Egy rohadt RCA kábeled lesz, azt kell beletuszkolnod erősítüőbe, vagy amibe akarod. -
Easy Csabesz #42435 Valaki helpeljen már mert nemsoká indulok a mÉdia Márktba és még semmit sem tudok:@. Na most van egy monitorom XBox-ot szeretnék csatlakoztatni egy VGA kábellel. Eddig oké kép biztos hogy lesz, de a hanggal mi a probléma hova dugjam a hangrészeket (MONITORON NINCSEN HANG CSATLAKOZÓ MONITOR nem TV) írjon már vki és cserébve megmondom a kenó számaimat. -
Rendben, meggyőztél! :) Köszi szépen a tanácsokat! ;) -
Nem. -
erdei1989 #42432 Sehogy sem lehet telepíteni jatekot Xbox360-ra?
-
Easy Csabesz #42431 Monitorra akkor csak úgy lehet csatlakoztatni hogy ne legyen hang(mert a moncsin nekem csak egy D-Sub és egy DVI csati van hangcsati nincs) akkor hpogyan lehet megoldani hogy monitoron menjen az xbox de ha ng is legyen mire kell csatzni a hang csatlakozót???? -
Van. -
demot néztél? (van egyáltalán pgr4ből?)
egyelőre a graw2-t rendezd le, az fix h bejön :) -
Easy Csabesz #42428 Már csak 1 vmi nem értek:
azt az audió kábel hova tudom dugni ( a monitoron nincs ilyen) de van hangfalam akkor abba??? : -
Premimumhoz 20 gigás vinyó van, Arcadehoz csak 256 megás memóriakártya. -
Dévids #42426 Sziasztok!
Lehet, hogy hülye kérdés de az X360 Arcade és mondjuk a premium között van vmi hardware-s különbség?Pl:kevesebb USB vagy ilyesmi?
Előre is köszi! -
Xbox 360 VGA kábel Media Marktban 3500 Ft, másol is hasonló áron van. Ezen van hang kimenet is.
Légyszi ne küldj thenkszeket.
-
Easy Csabesz #42424 Hy!
Most vettem 1box-ot és nem tudom a monitorhoz csatizni mert nincsen hozzá kábel. Milyen kábel kell hozzá??? Jah és hang hogyan lehet (azt is hogyan kell csatizni). Vki írja már le nekem és 10000000 THENKSZET Küldök neki. -
A karrier mód hangulatos, és jól össze van rakva, mindig változik a verseny típus, rengeteg a pálya, megannyi időjárás típus, sok autó, jópár motor, remek hangok, zenék, és a legszebb autós játék jelenleg boxra. -
Skyline #42422 Nemtom próbálkoztam restart,meg minden de szar....
Eddig jó volt..Minden más tökéletesen megy a vinyóval sincs baj...És mégis szar..Nagy sebességnél nem jönnek meg a textúrák és a kocsi is levegőbemegy.. -
Aham...hát köszi a tanácsot! ;)
Csak azt hallottam, hogy jónak jó a PGR4, viszont semmi késztetést nem érzel arra, hogy legközelebb újból játsz vele, és hogy a career mode is elég gány benne. Én meg mondjuk annyira nem rajongok az autós gamekért, meg nem is vagyok autóbuzi sem, de azért jó gammának tűnik tényleg. -
Erről a boltról tud valaki valamit?
Csak mert az áraik nagyon jók, de úgy láttom, hogy csak szállítással foglalkoznak, és mintha nem is lenne hivatalos "bolt"..
Valaki hallott már róluk valamit? -
nekem csak tegnap a betöltés után nem volt meg a lépcsőház pár másodpercig mikor kiléptem a lakásból, de kint már rendesen látszott a város -
Skyline #42418 No olyannal talkozott már vki hogy GTA 4 hibátlanul fut sehol egy textúrakimaradás,semmi...Aztán mareggel felkeltem indítom és hopp,mintha nemlenne benne vinyó textúrák lassanjönnek,kocsi néha levegőben stb...levettem a vinyót,visszaraktam,formáztam...nem segített semmi...És ez egy teljesen új box... -
Easy Csabesz #42417 De az a VGA kábel milyen??? -
1. van hdmi-dvi kábel is, de vga ajánlottabb és akkor a pc mehet a monitor DVI bemenetén
2. lehet, de CSAK zenéket és filmeket, képeket játszhatsz le róla, semmi más szerepe nincs
3. a vga kábeleken általában optikai digit kimenet és analog sztereo kimenet van