176892
banner
  • DanielT
    Eléggé.
  • CSOCSO
    akkor agyhugykoves a geped.. ..... az en gepemben a hutes hangosabb mint a drive mivel 5 ezren porog a harom venti... de igy sem zavar jatek kozben.. meg este sem ejfel korul mikor alig hangositom fel a tevet.. igenytelen vagyok-e?:D
  • SilverStone
    Tálcáról mikor nyitva van..
  • SilverStone
    Talán ehez még annyit,hogy 1 plazma tv surrond-ra állítva(olyan 40%-ra) is elveszi a box hangját.Sz.tem:)
  • SilverStone
    Nálam simán elnyeli a házi mozi + a Sennheiher füles az X hangját szal nem tudom miről beszélsz.
    Azt meg végképp nem feltételezné senki,hogy vedd erősebbre a tv hangját mivel írtad,hogy házi-mozi + fülessel hallgatod...
  • TNormi
    Sziasztok hogy tudom megnézni milyen meghajtó van a gépemben ?
  • Laza
    "lehet hogy masoknak van penze venni olyan tv amibol hang is jon ergo a ventillator zajat nem fogja hallani.."

Ez nagyon nem igy van. A Boxra mindent lehet mondani, de hogy halk lenne, azt NEM.

Nekem modositatlan Elit masinam van, mar a Dashboardon is szep hangot ad, de ha elkezdek vele jatszani, akkor a hangja egy gagyi LG DVD-ROM hanjat is ubereli.
    Napkozben hazimozin tolom, de kizart olyan hangosra allitani, hogy ne halljam a zugasat, ejszaka meg jo minosegu fejhallgatoval hasznalom, de akkor lehet am csak igazan hallani (ejszaka sokkal hangosabbnak hallatszik :)).

Azt nem ertem, hogy miert nem tudtak legalabb erre adni az MS-nel, hogy a kiba DVD-ROM ne legyen ilyen kva hangos. A PC-mben egy Pioneer DVD iro van, maga a gep halk, de meg igy sem hallod, mikor az dolgozik. Es kerult ~7eFt-ba.

Es nehogymar azt mondja valaki, hogy vegyem hangosabbra a TV-m, mert kirohogom :) Attol meg ugyanugy hallod, max keveredik a jatek zajaval.

Itt a kulonbseg mondjuk a kozott, mikor a PC-met tolom a TV-n meg a hazimozin, es az eg vilagon semmi zavaro zajforras nem zakatol mellette.
  • Aleksz
    megfogtál:Dlehet kiírom mégeccer
  • DanielT
    2 hét az már necces... gyanítom nem teljesen eredeti a lemez.
  • Aleksz
    Jó csak már ez kb hete 2 hete van. Az elején nem volt ilyen már fel kellett volna tölteni sztem. de köszi majd kiderül
  • CSOCSO
    :(
    egyutt erzek veled... esetleg ha kihuzod a falbol a boxot akkor nem lesz sok zaja es meg a villanyszamlad is olcsobb lesz hacsak nem lopod az aramot a szomszidto'
  • DanielT
    Sajnos nekem nincs rá pénzem. Marad a 20 éves walkmen fülesem amin áthallatszik a 360 zaja.
  • CSOCSO
    memkari nem lesz jo.. vincsi kell a patcheleshez.
  • CSOCSO
    lehet hogy masoknak van penze venni olyan tv amibol hang is jon ergo a ventillator zajat nem fogja hallani.. esetleg bar lehet hogy errol meg almodni se mertel de talan meg 5.1 es cuccra is van manija ami tudod milyen hangos?? NAGYON!!!! ha meg fullhalgatot vesz.. nem olyan pici ful ekszert amit adtak 20 eve a walkamnhoz. hanem olyan fejrerakhatosdit akkor szinten nem fogja hallani a venti zajat..... ha esetleg a kutyajat macskajat meg az oruletbe kergetne akkor max atkoltozik hozzad.. ennyi.
  • DanielT
    Ezt látod nem tudom. Kevés ilyen dolog van, de a memkaris patchelésről nincs BIZTOS infóm.
  • SlickAdam
    jójó, de memkari is jó hozzá vajon?:S
  • DanielT
    Kb 2 mega szerintem. 5 másodperc alatt lejött.
  • SlickAdam
    figyuzzatok már. a Bully-hoz mekkora a patch? és le lehet tölteni a memória kártyára is vagy csak vinyó jó? mert patch nélkül szar, nekem meg arcade gépem van...:S
  • arty
    felesleges, miért nem jo a közös topik a 'játékosok fórumán' ?

ugyan az a játék minden gépen...
  • DanielT
    Idővel javul ahogy szépen feltölti a cache-t.
  • Aleksz
    Hello
    Az a problémám h mióta megformáztam a hdd cachet azóta gtaIV-be később tölt be az épületek, emberek, út és minden más. Ez lehet a baja v valami más véletlen egybeesés
  • Voltan
    Való igaz. Sok időt töltöttem próbatermekben, érzéketlen vagyok a zajra :)
    A lakásunk is egy zeneiskola mellett van, úgyhogy képzelheted. Jól megtanultam kiszűrni az érdeketelen háttérzajokat :D
  • DanielT
    A hangerőre igen ezek szerint :)
  • Voltan
    Erről szó sincs.
  • DanielT
    Á! Szóval igénytelen vagy :D Értem én :DD
  • Voltan
    Qrvára nem érdekel a hangereje, csak hűtse, mint az állat.
    A gépem is rohadt hangos, szóval megszoktam :P
  • Kaplan
    Eladó egy Xbox360 Premium pack, minden tartozékával. 20 GB-os HDD, komponens kábelek, headset, doboz, papírok. Adok mellé egy VGA kábelt, FIFA 08, PGR3, X-men játékokat. Nem flashelt, LIVE-on lehet vele kacérkodni. (A gépre már nincs garancia.)

Kípróbálni Budapesten, a kilencedik kerületben lehet.

Irányár : 67k

PM vagy mail, thx.
  • DanielT
    Jah, akkor már legyen elviselhetetlenül hangos a venti is, igazad van :D
  • Voltan
    Amúgy is flashelve van, szóval...
  • DanielT
    És szétgányoltattad a hűtést? Fogadd gratulációmat!
  • Voltan
    Mostani széria, tegnap vettem...
  • DanielT
    Tökmindegy. Úgyis meghal, ha régi széria. Lehet, hogy 1 év, lehet, hogy 2, lehet, hogy 3. Nem mindegy? Olyan olcsó már, hogy vesző másikat majd.
  • Th0m
    Hali! nem tudjátok miért kapcsol ki általában a kontrollerem? állandoan "reconnectelni" kell... elég sűrűn előfordul
  • Voltan
    Megkérdezném, hogy mennyire árt az X-boxnak a ki-bekapcsolgatás?
    Nem túl durván persze, de ha mondjuk játszok vele 1-2 órát, kikapcsolom, aztán 20 perc, fél óra múlva megint be, az árt neki?
    (Turbósított ventillátor van benne, meg utóhűtés is.
  • DanielT
    Licsmi :D
  • Laza
    Pf, ezt neked :)
  • Zsoltika 007
    Lol már hogy még mindíg a tv-vel vagytok el :) Több a tv téma itt mint az xbox360. :)
  • Denes888
    Az tök mind1, mert attol még ugyan úgy 1280x720ban mennek a játékok. Megnéztem a tv-men, mert amikor belépek a beállításokhoz akkor látom hogy mmekkora felbontás fut a monitoron, és írja hogy 1280x720p. De én is vgat használok:D.
  • Denes888
    Srácok valaki csinál, egy konzolos Race Driver Grid topicot? Én nem tudnék nagyon foglalkozni vele, ezért írtam, hogy hátha valaki akar-e.
  • DanielT
    Hmm.. oda is a VGA kábel a megoldás :D