176890
banner
  • dienesoft
    Nekem karácsony óta egyszer sem fagyott le és tökéletesen játszok vele. /kopp-kopp/
  • Gideon Wieth
    sajnos közelében sincsenek a kijövetelnek :( leghamarabb karácsony
  • Gideon Wieth
    volt, de csak a halo 3nál...
    nagyon nem is erőltettem meg nem is tetszett annyira :) Belenéztem szép is jó is de nem az én világom :)

Fagyáshoz meg annyit hogy nekem egyszer fagyott le a box, egy demonál még tél körül :) azóta még mindig hibátlanul megy///lekopogom////
  • dienesoft
    Hát őőő...nem.
  • deka82
    A Resident evil 5 ,Far cray2,meg a Dead Island kijött már szerintetek Boxra?Böngésztem de nem jutottam düllőre.
  • itharius
    hali!
    kicsit aggasztó hibája van a boxomnak, néha recseg a meghajtó amikor tölt egy game (pl halo3 map töltése multinál), és ritkán le is áll h piszkos a lemez, de ha kiveszem visszateszem normálisan megy tovább.
    Valakinek volt hasonló? Tapasztalatok?
  • warass
    256MB memkari eladó, 4500. Akit érdekel írjon PÜ-t.
  • PoisonChihuahua
    Miért, a lemez melegíti???
  • deka82
    helló.Szerintetek minden játékkal ugyanúgy melegszik az xbox?
  • butyokanime
    Egyszer már nekem is fagyott a gép, de mint utolag kiderült 2 oka lehetett, karcos volt a dvd alja az bebachatott neki, a másik meg van mikor megszakad a netem és live-on vagy okakkor disconnectál a gép, és akkor az én gépemen olyan volt mintha fagyna, nos én amikor megfagyott nemvártam kapcsoltam is ki, azonban mikor másodjára megijedtem hogy elfagyott, akkor vártam egy picit már és kiírta h disconnected from xbox live vagy vmi ilyesmi és aztán tovább vitte.Szóval nekem ez volt anno a baj (úgynézki) vagy a lemez alja.Azóta széfben vannak a lemezek
  • Th0m
    oh jaj, lefagytam Ninja Gaiden 2 zés közben:/ utána toltam még egy negyed órát de nem jelentkezett többször a probléma.. egyelőre.. félek :S:(
  • Örm
    Nekem nincs bajom a WW2-vel. Főleg, hogy ez a rész a csendes-óceáni hadszíntéren fog játszódni ami még nem igazán volt feldolgozva eddig.
  • Örm
    Majd a 6 vagy a 7 ott fog játszódni.
  • DanielT
    Rohadt WW2. Legalább Vietnám lenne.
  • Örm
    Hello!
    Ezt mos olvastam:
    "A Call of Duty 5: World at War című új részről az angol gamesTM újság szellőztette meg az első részleteket. A már bejelentett új hadszíntér a Csendes-óceán a II. világháború idején, de a játékba bekerült a Berlin elfoglalására indított orosz offenzíva is. A stílus jóval keményebb lesz (brutális kivégzések a japánok részéről, katanával elvágott torokból sprickol a vér), az ellenfelek félelmetesebbek és újszerű taktikákat alkalmaznak (az ellenfél hullának tetteti magát majd közelről váratlanul támad). A fődesigner szerint itt-ott már inkább egy túlélő horrorra emlékeztet a játék, ami igyekszik a hűen visszaadni a háború borzalmait. Bemutatkozik a lángszóró, amely kiválóan használható ellenséges bunkerek kifüstölésére. A lángoló, üvöltő katonák megjelenítése igencsak naturalisztikus és sokkoló. A környezet részlegesen rombolható lesz, a nádkunyhók oldalában egy jól irányzott sorozattal lyukat üthetünk és azonnal át is bújhatunk rajta. Ezúttal már megtanultak az amerikai katonák úszni, egyes objektumokat akár víz alatt úszva is észrevétlenül megközelíthetünk. A COD sorozatban elsőként co-op módot is tartalmazni fog a játék. A multi részben lesz járműves harc és csapatirányítási funkciók is helyet kapnak. Platformok: PC, PS3, 360 and Wii. A Wii verzió állítólag meglepően jól néz ki és támogatja a Wii Zappert."
  • trogerzsiger
    Két xboxod van? arty, ő akkor te most a vga-s kábelt ajánlod mert az tűéles képet ad?
  • Gideon Wieth
    Igen lehet:) Van egy versus mód és ott van h player vs player :)
  • Gideon Wieth
    ha eredeti vegyél fel segítek. Ha nem akkor is elmondom amit tudok
    Msn: [email protected]
    email [email protected]
  • kriszadon1985
    Akkor hülyeséget beszélt nekem a boltos szaki? Ő elvileg a 1366x768-at ajánlotta, hogy az lenne a legjobb. Akkor valószínűleg zöldségeket beszélt:)
  • zole72
    Kösz a segítséget már megoldódott lekellett szedni egy fájlt mert ez konvertált xbox-os játék volt.
  • arty
    ha eredeti, PAL lemezről nézed, akkor: #43674
    ha nem eredeti, akkor az a gond
    ha nem PAL, ... nos, akkor más lenne a hibaüzenet :D
  • zole72
    Sajnos még olvasni sem tudok, de megesküszöm, hogy nem wareztémázok itt többet, mert kibanolnak! Köszönöm!
  • arty
    1280x720ban hajtsd a monitort, igy egyszer lesz átméretezés, a monitor végzi majd: az 1280x720as képet méretezi a saját 1680x1050-ére, ha nincs ascpect korrekcio, akkor picit nyujtva is lesz(169->1610)

vga kábelt javaslom, hdmi tűéles, nagyon recés lesz a kép
  • Kandurex
    egyéb ok ok, egyébként már 1 éve van boxom és persze lesz is boxom ;)
  • Naxos
    DBZ: Burst Limitben lehet egymás ellen játszani?
  • kriszadon1985
    Van benne 1080p s tamogatas is
  • kriszadon1985
    a vga hd kabellel elvileg jobb kepet ad.Ha hdmi kabellel nyomod ra akkor 720p aztan kész?
  • Denes888
    Hogy hogy eladod boxod? GTA miatt vetted?
  • Denes888
    Nekem 2032MW-m van, ugyan ez a felállás. AZ a megoldás, hogy vagy componensen, vagy hdmi kábelen kötöd rá a boxot.
  • kriszadon1985
    samsung syncmaster 225MW t monitorom van, elvileg tud 1:1 et
  • DöflingR
    Nekem is kezdetben F1-től F5-ig voltak a színek,de nem váltbe mert nálam is van kis távólság az F4-F5 között xD (kb 1 cm)
  • greyfox
    Milyen a monitorod típusa? Nem tud véletlenül 1:1 pixel mappingot?
  • kriszadon1985
    Szisztok! Neten sikerült körbejárnom ezt a problémát, de azért gondoltam nektek is felteszem ezt a kérdést, hogy egy 22" monitoron ugye 1680x1050 es a nativ felbontas, ami (16:10 widescreen) nem nagyon fer ossze az xbox360 felbontasaval (nem tudok ilyet kivalasztani, egyebkent vga hd kabelem van). A boltban egy szakitól is megkérdeztem és úgy is olvastam, hogy az 1366x768 a megfelelő erre a képernyőre. Az xbox oldalán az 1280x1024 van megadva mint 16:10 es widescreen felbontás. Melyik lenne a legjobb (nem össze-vissza nagyitott, nyujtott) felbontás erre a monitorra?
    Elore is koszi a segitseget
  • kratoska
    Ez szerintetek fake?
    http://www.youtube.com/watch?v=JShtVa0230M
    Tud valaki konkrétumot róla?
  • Kandurex
    Van egy eladó Xbox360 prémium minden cuccal, hibátlan, nem volt módosítva 40.000 Ft + két eredeti játék

akit érdekel privizzen!
  • butyokanime
    Aham, kipróbáltam, érdekes :) ez gitáron biztos fasza, de gépen nem valami előnyös szerintem :) nemlehet vhol kikapcsolni?Mi hawerokkal joy-al nyomatjuk és naygon feelinges.
  • RedDevilsza
    Igen gépen is úgy van mint gitáron: van 5 gomb amik a színek, ha azokat lenyomod, nem játssza el a hangod csak "lefogos a hangot" és kell még pengetni egy másik gombbal. Ha hosszú hang van, akkor meg lenyomod, pengetsz, és elég ha csak a színt tartod lenyomva utána!
  • butyokanime
    Hát ez érdekes :S azadurva hogy boxon ha joy-al tolod akkor nemkell ilyet csinálni ezért néztem én hogy EEE miez már.Viszont valamit megfigyeltem amire kív vvok.Ha mondjuk van baloldalt vagy 35db zöld amit nyomatni kell akkor azt gitárral vagy a gépen ugy kell nyomatni hogy 1x lenyomod a zöldet aztán pengetsz? Meg láttam hogy a hosszú lenyomva tartottaknál is lehet nyomatni.... ez tök durva szerintem joy-al ilyeneket nemis lehet.Mindjárt kipróbálommár ez érdekel...Jah és egy gombal pengetsz gépen vagy 2-vel?
  • RedDevilsza
    http://img.godlike.cl/images/fretsocuy.jpg
    itt F1-F5ig a színek, pengetni meg bármivel ami kézre áll. Kipróbáltam csak zavaró hogy az F5 és az F4 között van hely a billemen
  • RedDevilsza
    Énis toltam gépen, és tök érdekes, amikor ugyanolyan részek mennek azonos ritmusra egymás után, énis uggyanígy emlgettem a kezemet :) (pl 0:53nál)
    Úgy látszik ez valami akaratlan dolog