176890
banner
  • rastaman
    itt van egy kis segítség hozzá:
    Assa achievements guide
    remélem érthető, ha nem akkor pedig pm-be megírom mert nem akarok itt floodolni...
  • Istencsászár
    Nagyon helyes az MStől
  • FZoleee
    Ismét újfajta DVD olvasó az XBOX 360-ban
    Az Xbox-Scene-n fellelhető hírek szerint a MS ismét lépett, de nem is picit.
    A szervizbe beköüldött gépekbe újfajta DVD meghajtó panelt varázsolnak. Aminek az adatai a kövekezőek:

Model no. DG-16D2S
    HW Version. A0A1
    FW Version. 74850

Az olvasó jelenlegi helyzete az, hogy nem lehet flash-elni. Ami pedig a legszomorúbb, hogy egyszer írható eprommal van felszerelve. Sőt megfejelve mindazzal, hogy az eprom bele lett építve a Mediatek chipbe, amit még szépen körbe is epoxy gyantáztak. És a legszebb, hogy bár BENQ olvasónak néz ki, mégis Lite On...

Tanulság: ne cseszd szét az xboxodat, hogy ne kelljen szervízbe vinni xD
  • Skyline
    Hogy kell befrissíteni a boxot hogy divx-et tudjon? Mert az látom hogy tavaly év végén jelent meg rendszerfrissítés...De live-ra felmentem amikor megvettem a boxot frissített vmit,amúgy azóta sem játszik le divx-et..:)
  • CSOCSO
    hat elegge szanalom ez a zene.. meg ugy az egesz stilus.. inkabb rock pedig ahhoz is annyi kozom mint ehhez a niggerzajhoz
  • Zozo76
    jolvanna, elirtam. TEGNAP ELOTT. :)
  • Örm
    Hello!
    Az Unreal Tournamet 3-nak van sinlge része?
  • TVelvet
    eez kibasszot farasztó, ki nem álhatom az ilyen "gecinagyvagyokombre" zenét.
  • Kandurex
    "ma tegnap elott vettem meg"

most végül is mikor? :))
  • Zozo76
    A jatek szuper, ma tegnap elott vettem meg, azota meg csak jarkalok a varosban annyira lenyugoz. Ragnar, ez a nigger zaj borzalmas!
  • Ragnar360
    NA gyerekek ez a GTA!
    Csekkoljátok
    (nagyon durva...és ez nem fan videó, hanem ez a szám hiv. klippe...ALÁZ a szöveg, a dallam MEG MINDEN - ENNYI :P)!

Qadir - Nickname

EGYRE JOBBAN (!) IMADOM EZT A JÁTÉKOT !!!
  • Ragnar360
    Ja sztem is nagyonjó...ma esetleg nyomhatjuk, nemsoká megyek fel...multiba kib.jó...singlebe nem fogja sztem ütni a COD4-ét (single jatekmenet), single demo nem hozott lázba, de a multi mondom nagyon tetszik benne, pálya is szép (oasis) bár nyilván az 1ik legjobbat pakolták bele, meg asszem a bétába is ez volt...többire kíváncsi leszek...na majd nyomhatjuk, DE VAN E MÁN HEDSETeD ???
  • Ragnar360
    hi all. Már múltkor is mondani akartam, de végre kezd tettszeni a topik -.-
  • Aspyrin
    Valahol 66.900Ft és adnak mellé két játékot is, ami nem rossz ajánlat.
    Azt viszont nem értem, hogyha valami csak 720/1080/1900 pixeles játékként van megjelölve, akkor az én mezei televíziómon is menni fog, vagy széthúzza majd a képet?
  • trogerzsiger
    Hali!

Nekem holnapután lesz szintén premiumom. Szerintem a www.konzolstudio.hu-ben vegyél ott a legolcsóbb 60 ezer.
  • Aspyrin
    Üdv!

Egy ideje már figyelem ezt a topikot is, látom, hogy sok szaki jár ide, ezért fordulok segítségért hozzátok.
    Úgy döntöttem befejezem a pc-m hardveres etetését és befektetek egy x360-ba ( remélem a későbbiek során ezt nem fogom megbánni). Nem vagyok hc játékos, de alkalmasint szeretek egy-két órát eltölteni a monitor előtt, és ahogy tapasztalom egyre több és szebb játék jön ki a konzolra.
    Szóval, a három lehetséges X360 konfig variáció közül a középsőt vásárolnám meg (a 20Gb-os merevlemezest).
    Ehhez kapcsolódóan tennék fel pár kérdést:

-Melyik budapesti üzletet ajánljátok?
    -Azt figyeltem, hogy ethernet kártya és valamilyen internet hozzáférés is jár a géphez, ez használható mondjuk kábeltévés előfizetés esetén (chello), és ha igen, mit takar pontosan a próbaidő?
    -Szükségem lenne egy második gamepadra is (asszony is kipróbálná néha), érdemes vezeték nélkülire gyűjteni, vagy nincs gond a vezetékessel sem?
    -Meglestem a fenti linket (játékaim.hu), használja itt valaki és milyen tapasztalatai vannak róla?

Nos, röviden ennyi, előre is köszi a válaszokat!
  • Piko888
    43960-ra tud valaki megoldást?
  • arty
    bannerben van egy "kijelző FAQ" ;)
  • james69holden
    bad company demot nem nyomjatok online? szerintem kurva jó
    cod4-re már úgyis kicsit ráuntam :)
  • Örm
    Honnan tudom, hogy melyik melyik?
  • Piko888
    Látok rajt a hálozati csatlakozó felett, de szerintem az usb, ha HD AV kábelel kötöm a a tv-hez, akkor is full hd lesz a kép?
  • Atika :o)
    van olyan premium amin van es van olyan amin meg nincs (oregebb kiadas)
  • Aleksz
    mér nem hézed meg?:D
  • Piko888
    Még egy kérdésem lenne, xbox360 premiumom van, van rajta hdmi kimenet?
  • Piko888
    Srácok összekötöttem az xbox360-at a pc-vel windows media centerrel, de sajna pár videót nem akar a box lejátszani, kodek hiba miatt, hogy tudok kodeket rakni a boxra, mert a pc-n van fenn és ott le is játssza a videókat? Köszi
  • rastaman
    bizony az 50 combo kill a legnehezebb. csak próbálkozz mert nem könnyű a megfelelő időzítést eltalálni. a videóbejátszásosak közül azonban 2 féle van: 1.combo kill 2.counter kill - nem összetévesztendők!
  • butyokanime
    Számít, mert igen olcsóbb az US mint az UK, és másak a pontszámok is.
    Ebayes vásárláshoz meg egy paypal kártya és kész.
  • Denes888
    Az usa-s olcsóbb. Azt viszont nem tudom, hogy ilyenkor ntsc-re vált, vagy marad palos.
  • PoisonChihuahua
    De tudtommal e-bayes vásárláshoz is kell internet-alkalmas bankkártya, akkor meg ugyan ott vagyok és inkább veszem meg a boxon, mint az e-bayen. Legalábbis az előbbit én biztonságosabbnak érzem. Egyébként számít az, hogy UK vagy US a reg? Mert nekem United Kingdome van megadva.
  • butyokanime
    Szerintem inkább vegyél ebayen egy 1000pontos kártyát azt küldik is mailben a kódot és kész.Beütöd marketplace-en és letöltöd.Énis akartam venni de UK reghez nincs sehol ahol meg van 7000ft, US reghez meg a 800 pontos valami 1000ft csak.
  • PoisonChihuahua
    Letöltöttem pár arcade demót és nagyon megtetszettek, ilyenek pl. mint Prince of Persia, Aces of the Galaxy, Geometry Wars, gondoltam ezek vannak annyira jók, hogy a teljes játékot megvásároljam. Árfolyamok alapján úgy számoltam, hogy igazából nem is drágák, sőt elég olcsók ahhoz képest, hogy milyen jó játékok. 500, 1000, 2000, 5000 MS point-os csomagok vannak, ebből egy 1000-est szeretnék venni. OTP junior MAX kártyám az OTP weboldala szerint használható internetes vásárlásra, pénz is van rajta, de gondoltam mielőtt belevágok megkérdezlek titeket, vásárolt-e így valaki boxon keresztül MS Pontot esetleg ezzel a kártyával(J-MAX) van-e valakinek tapasztalata?
  • daneszbaby
    Ezt szerintem a PS3 topikba kellene kérdezni.
  • k7000i
    Az XBOX Live ért fizetni kell h tudd használni a PSNetwork on csak a letöltésekért kell vagy az online gémelésnél is?
  • DanielT
    A wc tartály tartó fali konzol.
  • daneszbaby
    Sztem az Xbox360 =)
  • k7000i
    Lehet hogy már sokadszorra halljátok ezt a kérdést ,de mégis melyik konzol éri meg legjobban az árát a Featurokat és a szolgáltatásokat tekintve??
  • arty
    Kijelző FAQ bővült a 'mit érdemes venni' szekcioval, de nagyon alap lett. tapasztalatok jöhetnek - PRIVIBEN, ne offoljunk, hiszen ezért lett a FAQ :)

Aki tudja GREYFOX dell monitorjának tipusát, az irjon hamar :)
  • DanielT
    Ok, bár szerintem HDMI nél nem kötelező az expanded, hacsak nem a Pc kompatibilis benmeneten van. Sima HDMI bemeneten elég a normál, mert élénk.
  • Örm
    Hello!
    Az Assassin's Creedben az 50 kombós archievementet, hogy lehet előhozni? Már egy csomó olyan ölést csináltam ami video bejátszásos.
  • arty
    kész!