176889
banner
  • Freedy
    De belerakom ezt is a FAQ-ba, mert elég sokan kérdezik, hogy hol érdemes GOLD-ot kapni.
  • Freedy
    Nem éri meg live-on venni, mert körülményes lemondani:( Ebay-en nagyon olcsón lehet venni, és emailben 1napon belül elküldik a kódot.
  • Victorpictor
    Egyetértek az Army of Two jellemzéseddel :) Veteran pack-et próbáltad már?
  • trogerzsiger
    Köszi!

A gta4 már beszerzés alatt, a pgr4 nagyon bejött, a forza annyira nem :) a gears of war csábít az army of twonak láttam a demóját :-)
    Köszi a segítséget! Megéri a liveon venni a gold hozzáférést?
  • kaviar1
    Eladó Xbox360 jeredeti játékaim
    Call of duty2:4500ft
    Gears of war:5000ft
    Hour of victory:4500ft
    Dead rising:4500ft
    Csere is érdekell.
  • Skyline
    Army of two...Cooperatívban az egyik leghangulatosabb TPS (szerintem a GOW-nál is jóval hangulatosabb,főleg a figyelemelterelés,és egyéb okosságok miatt) 1 gépen osztott képernyőn...
    Fps: Condemned 2,Darkness, Halo3 (eleje lapos aztán beindul faszahangulat 2-3 pályán át a vége pedig szadizmus,és 5lettelenség,de nemrossz,spec engem nem fogott meg nagyon)
    Kocsi: Ha szimulációkell Forza2,Ha szimus árkád PGR4,vagy GRID,ha full árkád akkor Burnout vagy Ridge racer
  • dienesoft
    TPS: Bourne:Consiracy, Ninja Gaiden 2, GTA IV kötelezően, GOW kötelezően
    Autós: GRID(nagyon árkád, nagyon jó), Forza Motorsport 2 (szimulátor)
    Fps: Bioshock, Condemned 2
  • Freedy
    Autós: Forza2, PGR4, DiRT, Grid
    Tps: GoW, Army of Two(ketten ajánlott játszani), GTA:D
    Fps: Bioshock, Halo3(de ne várj tőle túl sokat) The Orange box

Remélem tetszeni fognak:D
  • trogerzsiger
    Hali!

Milyen játékot ajánlotok autós játék és tps kategóriában? esetleg fps :-) olyat keresek amivel egy gépen többen is tudunk játszani.
  • turho
    AV in legyen rajta, és megy :) EUROSCART vagy BNC-RCA vagy RCA-RCA. Többnyire ez teljesül, ha nem régi fakávás Videoton vagy feketefehér szenzoros Mátra tv :D
  • cenobite
    Még egy 9 évesre is!
  • miki13
    egy 8 éves tv re rá lehet csatlakoztatni egy xbox 360 at?
  • Pisszty
    és már lehet kapni a 65nm es gépeket? mert oolvatsam hogy majd augusztustól lesz majd piacon...!?
  • Freedy
    A FAQ-ban lehet, hogy egy kicsit jobban kitérek a gta4-re:D

A falcon 175W-os:D
  • Istencsászár
    Hardwerileg egy az egyben ugyan az minden kiszerelés, csak különböző revíziók jelentek meg az évek során.. a legutóbbi a falcon, HDMIs, 165wos gép.

GTA4hez erősen ajánlott a HDD vagyis a Prémium mert gyorsítótártkétn használja azt... anélkül anomáliák, popupok lehetnek a játékban mert a DVD olvasó adatolvasási sebessége nem elég gyors ahhoz hogy az igencsak komplex GTA4et hiba nélkül tudja futtatni. ( tyű milyen mondant:D )
  • kakaoskalacs
    jesus power -.-

Arcade-on is elindul csak vannak popup-ok
    én lattam Arcade gépen nem olyan veszed a helyzet (nekemis arcade van de gta4 meg nincs :( ) persze HDD-vel a beszt
  • miki13
    azért mert egy honlapon ezt olvastam

2. Melyik csomagot érdemes megvenni?

Amelyik legjobban megfelel igényeidnek. De mégis a Premiumot ajánlom a merevlemez miatt. Régebben csak azoknak volt szükséges, akik Live!-ról letöltöttek demokat, videókat, filmeket stb. Egyes játékoknál nem volt visszajátszás merevlemez nélkül. Pl.: Forza motorsport 2. De a GTA4 merevlemez nélkül nagyon sok gépen játszhatatlan, mert a játék a szemünk láttára rajzolja ki a tárgyakat/házakat stb. A jövőben egyre több játék fog megjelenni, amik igényelni fogják a HDD-t. De a mai állás szerint csak a GTA4-hez nélkülözhetetlen, és mentésekhez, játékfrissítésekhez bőven elég a 256mb-os memóriakártya.

Nézzük meg a dobozokon, hogy 175W-os-e a gép, mert ez azt jelenti, hogy újabb kiadás, és kisebb a meghibásodás.

kinek van xbox 360 arcade systeme és el indul rajta a GTA IV?
  • tomi890125
    ugyan miért ne vinné az arcade xbox a gta4-et?
  • kakaoskalacs

miki13 lol elindul :D és az arcade 48 ezer
  • miki13
    it lenne az amit ,eg szeretnék venni
    http://bookline.hu/control/producthome?id=56489&type=1116
    nem tudom hogy jó-e
    nézétek meg hogy érdemes-e meg veni

elöre kösz
  • MaSzKa
    nem mert 50eFt-ért is kapni bárhol HDMI Arcade-t
  • miki13
    serintetek érdemes venni egy xbox 360 arcade systemet 60 000Ft ért?

és el indul a GTA IV az xbox 360 arceda systemen?

• james69holden
    tányleg ezt már akartam is kérdezni!
    van valamilyen oldal (webshop pl.) ahol a monitorok e szerint vannak "szűrve"?
  • RedDevilsza
    Ottvan :
    "Mielőtt feltennél egy kérdést, előtte olvasd el az FAQ -t !!"
    és éáss csodát, pont vann benn válasz a kérdésedre...
  • ágybanalvó
    szevasztok!
    lehet, hogy már baromi sokan kérdezték, (és nem akar működni a kereső) de lehet xbox 360-on sima xbox-os játékokat futattni?
  • guardian hero
    Csak akkor lehet megoldani, ha a monitorod tud 1:1 pixel mappingot.
  • AMDFan
    Sziasztok!

XBOX360-nál hogy oldaható meg az, hogy ha 24"-os monitorra kötöm rá (1920*1200 a natív felbontása) akkor az 1920*1080-at úgy jelenítse meg, hogy két fekete csíkot tesz a tetejére és az aljára? VGA kábellel próbáltam de így annyit értem el, hogy jobb és bal oldalon is levágta a képet a cucc. Esetleg DVI-vel vagy HDMI-vel meg lehet oldani?

Köszi!
  • Brash
    A rondaságról vitatkozni lehetne. De ne menjünk bele. :)

Gsx-r: Amúgy ne vegyél Elitet, hacsak nincs valami jó akció.
  • Istencsászár
    Végéjátszás amugy minek hozzá? nagyon nehéz benne elakadni:)
  • Soldiers
    Hi nem tudtok olyan oldalt ahol az új játékokhoz gondolok a Mass effecre hogy van végigjátszás (magyar lenne jó)
  • Piko888
    igen
  • Gsx-r
    akkor itt a masik kerdes erdemes premiumot venni?
  • Istencsászár
    Elsősorban annak érdemes aki HD filmeket akar Lájvról vásárolni és letölteni, amugy szerintem felesleges annyival több pénzt kiadni érte... és a fekete box randa.
  • Gsx-r
    Erdemes Elitet venni. Ki lehet majd valamikor hasznalni a 120-as hdd-t?
  • deep
    Nem alkuszik a snecie:)
    Elvileg 1 óra múlva veszem át, állítólag hibátlan. Reméjjük:)
  • Istencsászár
    Újonnan 24 ezer. Hogyha tényleg semmi baja akkor ja, de próbálj alkudni egy ezrest:)
  • deep
    Aha, mert? Sok?
  • deep
    Aha, mert? Sok?
  • Istencsászár
    Kinézted magadnak azt a 18 ezrest a jatekaimon?:)
  • guardian hero
    Ha internetes fizetésre alkalmas kártyád van csinálj egy paypal accountot hozzá, azon keresztül gyorsan és biztonságosan tudsz majd ebay-en keresni. Keress olyan eladót, akinek sok üzlete volt már és jók az értékelései (powerseller), tőle nyugodtan vehetsz e-mailes kódküldéssel, gyorsabb, kényelmesebb és olcsóbb a postánál.