176889

-
Freedy #44103 De belerakom ezt is a FAQ-ba, mert elég sokan kérdezik, hogy hol érdemes GOLD-ot kapni. -
Freedy #44102 Nem éri meg live-on venni, mert körülményes lemondani:( Ebay-en nagyon olcsón lehet venni, és emailben 1napon belül elküldik a kódot. -
Victorpictor #44101 Egyetértek az Army of Two jellemzéseddel :) Veteran pack-et próbáltad már? -
Köszi!
A gta4 már beszerzés alatt, a pgr4 nagyon bejött, a forza annyira nem :) a gears of war csábít az army of twonak láttam a demóját :-)
Köszi a segítséget! Megéri a liveon venni a gold hozzáférést? -
kaviar1 #44099 Eladó Xbox360 jeredeti játékaim
Call of duty2:4500ft
Gears of war:5000ft
Hour of victory:4500ft
Dead rising:4500ft
Csere is érdekell. -
Skyline #44098 Army of two...Cooperatívban az egyik leghangulatosabb TPS (szerintem a GOW-nál is jóval hangulatosabb,főleg a figyelemelterelés,és egyéb okosságok miatt) 1 gépen osztott képernyőn...
Fps: Condemned 2,Darkness, Halo3 (eleje lapos aztán beindul faszahangulat 2-3 pályán át a vége pedig szadizmus,és 5lettelenség,de nemrossz,spec engem nem fogott meg nagyon)
Kocsi: Ha szimulációkell Forza2,Ha szimus árkád PGR4,vagy GRID,ha full árkád akkor Burnout vagy Ridge racer
-
TPS: Bourne:Consiracy, Ninja Gaiden 2, GTA IV kötelezően, GOW kötelezően
Autós: GRID(nagyon árkád, nagyon jó), Forza Motorsport 2 (szimulátor)
Fps: Bioshock, Condemned 2 -
Freedy #44096 Autós: Forza2, PGR4, DiRT, Grid
Tps: GoW, Army of Two(ketten ajánlott játszani), GTA:D
Fps: Bioshock, Halo3(de ne várj tőle túl sokat) The Orange box
Remélem tetszeni fognak:D -
Hali!
Milyen játékot ajánlotok autós játék és tps kategóriában? esetleg fps :-) olyat keresek amivel egy gépen többen is tudunk játszani. -
turho #44094 AV in legyen rajta, és megy :) EUROSCART vagy BNC-RCA vagy RCA-RCA. Többnyire ez teljesül, ha nem régi fakávás Videoton vagy feketefehér szenzoros Mátra tv :D -
Még egy 9 évesre is! -
miki13 #44092 egy 8 éves tv re rá lehet csatlakoztatni egy xbox 360 at? -
Pisszty #44091 és már lehet kapni a 65nm es gépeket? mert oolvatsam hogy majd augusztustól lesz majd piacon...!? -
Freedy #44090 A FAQ-ban lehet, hogy egy kicsit jobban kitérek a gta4-re:D
A falcon 175W-os:D -
Hardwerileg egy az egyben ugyan az minden kiszerelés, csak különböző revíziók jelentek meg az évek során.. a legutóbbi a falcon, HDMIs, 165wos gép.
GTA4hez erősen ajánlott a HDD vagyis a Prémium mert gyorsítótártkétn használja azt... anélkül anomáliák, popupok lehetnek a játékban mert a DVD olvasó adatolvasási sebessége nem elég gyors ahhoz hogy az igencsak komplex GTA4et hiba nélkül tudja futtatni. ( tyű milyen mondant:D ) -
jesus power -.-
Arcade-on is elindul csak vannak popup-ok
én lattam Arcade gépen nem olyan veszed a helyzet (nekemis arcade van de gta4 meg nincs :( ) persze HDD-vel a beszt -
miki13 #44087 azért mert egy honlapon ezt olvastam
2. Melyik csomagot érdemes megvenni?
Amelyik legjobban megfelel igényeidnek. De mégis a Premiumot ajánlom a merevlemez miatt. Régebben csak azoknak volt szükséges, akik Live!-ról letöltöttek demokat, videókat, filmeket stb. Egyes játékoknál nem volt visszajátszás merevlemez nélkül. Pl.: Forza motorsport 2. De a GTA4 merevlemez nélkül nagyon sok gépen játszhatatlan, mert a játék a szemünk láttára rajzolja ki a tárgyakat/házakat stb. A jövőben egyre több játék fog megjelenni, amik igényelni fogják a HDD-t. De a mai állás szerint csak a GTA4-hez nélkülözhetetlen, és mentésekhez, játékfrissítésekhez bőven elég a 256mb-os memóriakártya.
Nézzük meg a dobozokon, hogy 175W-os-e a gép, mert ez azt jelenti, hogy újabb kiadás, és kisebb a meghibásodás.
kinek van xbox 360 arcade systeme és el indul rajta a GTA IV? -
ugyan miért ne vinné az arcade xbox a gta4-et? -
miki13 lol elindul :D és az arcade 48 ezer -
miki13 #44084 it lenne az amit ,eg szeretnék venni
http://bookline.hu/control/producthome?id=56489&type=1116
nem tudom hogy jó-e
nézétek meg hogy érdemes-e meg veni
elöre kösz -
nem mert 50eFt-ért is kapni bárhol HDMI Arcade-t -
miki13 #44082 serintetek érdemes venni egy xbox 360 arcade systemet 60 000Ft ért?
és el indul a GTA IV az xbox 360 arceda systemen?
-
tányleg ezt már akartam is kérdezni!
van valamilyen oldal (webshop pl.) ahol a monitorok e szerint vannak "szűrve"? -
Ottvan :
"Mielőtt feltennél egy kérdést, előtte olvasd el az FAQ -t !!"
és éáss csodát, pont vann benn válasz a kérdésedre... -
ágybanalvó #44079 szevasztok!
lehet, hogy már baromi sokan kérdezték, (és nem akar működni a kereső) de lehet xbox 360-on sima xbox-os játékokat futattni? -
Csak akkor lehet megoldani, ha a monitorod tud 1:1 pixel mappingot. -
AMDFan #44077 Sziasztok!
XBOX360-nál hogy oldaható meg az, hogy ha 24"-os monitorra kötöm rá (1920*1200 a natív felbontása) akkor az 1920*1080-at úgy jelenítse meg, hogy két fekete csíkot tesz a tetejére és az aljára? VGA kábellel próbáltam de így annyit értem el, hogy jobb és bal oldalon is levágta a képet a cucc. Esetleg DVI-vel vagy HDMI-vel meg lehet oldani?
Köszi! -
Brash #44076 A rondaságról vitatkozni lehetne. De ne menjünk bele. :)
Gsx-r: Amúgy ne vegyél Elitet, hacsak nincs valami jó akció. -
Végéjátszás amugy minek hozzá? nagyon nehéz benne elakadni:) -
Hi nem tudtok olyan oldalt ahol az új játékokhoz gondolok a Mass effecre hogy van végigjátszás (magyar lenne jó) -
Piko888 #44073 igen -
Gsx-r #44072 akkor itt a masik kerdes erdemes premiumot venni? -
Elsősorban annak érdemes aki HD filmeket akar Lájvról vásárolni és letölteni, amugy szerintem felesleges annyival több pénzt kiadni érte... és a fekete box randa. -
Gsx-r #44070 Erdemes Elitet venni. Ki lehet majd valamikor hasznalni a 120-as hdd-t? -
Nem alkuszik a snecie:)
Elvileg 1 óra múlva veszem át, állítólag hibátlan. Reméjjük:) -
Újonnan 24 ezer. Hogyha tényleg semmi baja akkor ja, de próbálj alkudni egy ezrest:) -
Aha, mert? Sok? -
Aha, mert? Sok? -
Kinézted magadnak azt a 18 ezrest a jatekaimon?:) -
Ha internetes fizetésre alkalmas kártyád van csinálj egy paypal accountot hozzá, azon keresztül gyorsan és biztonságosan tudsz majd ebay-en keresni. Keress olyan eladót, akinek sok üzlete volt már és jók az értékelései (powerseller), tőle nyugodtan vehetsz e-mailes kódküldéssel, gyorsabb, kényelmesebb és olcsóbb a postánál.