176889
banner
  • DanielT
    Igénytelen vagy. De komolyan, ha neked a PGR4 fizikája rosszabb mint a 3-é, a GRiD-del meg 5 percnél képes vagy többet eltölteni, akkor egyszerűen ez az igazság :D
  • Pacal17
    lilpac17 - live XDD

ááááá bocs de most olyan vagyok mint egy nyócéves
  • CSOCSO
    jatszottam mindket jatekkal szvsz a negyedik reszben elbasztak az iranyitast a 3 hoz kepest PONT

kezdve ott hogy 2 masodpercig is loghatok a kezifeken akkor sem fog kicsuszni.. szar fika.. ezert sem jatszok a pgr4 el
  • Pacal17
    Uhh, ne is mondd, néha hangosan fel anyáztam a látottak alapján! Ja és Kibaszott furcsa volt a Test Drive unlimited demo sima framemateje és gyönyörű grafikája. (PC-n egyik sem volt meg)

- Vegyetek fel livera!! :D -
  • Pacal17
    Köszönöm szépem my friend. Kár hogy te nem tudsz liveozni =( Nyomhatnánk 1 kis GTAIVet..
  • Pacal17
    Na, aki akar lécci vegyel fel Live-ra :D Jelenleg GTAIV-el multizok csak. De nagyon fasza ez a Live cucc.
    Izé most kapcsoltam ki a gépet, gondoltam felállitom (nem a farkamat hanem az xboxot) a cuccost, és a stokedlivel érintkező része... hát elég meleg volt... Tegyel alá valamit hogy magasabban legyen?
  • Istencsászár
    Aztmeg végkép nemértem hogy minek kell a visszajátszásokba ez a mutatom a kocsit 2 cmérről minden nézetből, mert értelme nemsok... nemhogy kidolgozták volna a pálya széli kamerákat hogy mutassa végig az, vagy leglábbis legyen választható... de ez már a Forza2ben is ilyen okádék volt, nemértem ez kinek jó vagy miért jó... én reális visszajátszásokat, tv közvetítéseket akarok nézni, akarom nézni hogy mentem és gyönyörködni benne nem pedig mást...
  • Istencsászár
    A PGR3 árkéd, de a PGR4 fejlődött, a kocsik ugy viselkednek mint ahogy kell nekik, persze ettől még a játék árkéd. Ebbe megadott egy jó motor, egy jó verseny hangulat, pocsék belső nézettel ( egyátalán nemértem mi abban a logikus hogy kidogozzák a belsőket a vezetői animációkat, de zéró G hatás, a kamera olyan fixen áll a chockpitbe mint ha muszáj lenne, a kormány mozgása meg röhelyes... )egészet elbaszták az alapoknál mint pl a pocsék irányítás, de ez is olyan hogy van amikor jól regál de van amikor szarul, mert érződik hogy a motor tudnak jobbat, reálisabbat... ettől még nem rossz gém, de nem is jó.
  • CSOCSO
    lehet en csinalok valamit rosszul, de nemtom milyen bloom effektrol beszelsz.. nem vettem eszre hogy nalam akarmelyik palyan is vakitana a feny. az iranyitast fikazni meg pont akkora faszsag mintha az nfs meg a pgr szeriat fikaznad. egy szint az egesz.. arcade "fos"
  • CSOCSO
    az utcso ket nfs rohadtul nem erdekelt.. nem vartam oket es nem is jatszottam veluk... csak arra akartam ravilagitani hogy ha tetszik az arcados nfs akkor a grid is be fog jonni...

ha gt5 meg forza2 re buksz akkor ne probald ki a gridet
  • kill3r21
    jaja könnyen :d
  • Istencsászár
    Szerencsére könnyen.
  • DöflingR
    Ember a gta4-et hogy lehet eladni?>:D
  • SpeedXHUN
    Vegyétek jó ár!:D
  • kill3r21
    GTA4 eladó még mindig nálam. hibátlan 8000huf :D
  • DanielT
    Jaja. Hihetetlen elkúrt mocsok lesz. Codemasters a leglaja. Kurvajó grafikai enginet szétb*sznak bloom effektel, az irányítást meg úgy ahogy van.
  • Istencsászár
    Nem pecsselt ez semmit.
  • arty
    felpecselted? kicsuszásokon sokat tweakelgettek allitolag :)

a rövid féktáv amugy valoban az, ami megöli az egészet :(
  • Istencsászár
    Aszonták az okosok hogy a full jobb:D, amint alkalmam lett bepattantam egy Formula autóba! hát az érzés... az valami hihetetlen:) rfactor ezmellett riől drájving szimulátor, a leg ótvarabb moddal is:DD hogy ebből milyen szar F1es játék lesz jövőre))))
  • Fido4life
    apropó ha valakinek lenne eladó vinyója és esetleg egy KOTORja a prevgenből privizhetne, htx
  • Fido4life
    Welcome in the Xbox World !
  • DanielT
    A szó amit keresel: Undorító.
  • Istencsászár
    Játszogatok ezzel a Griddel... hogy lehet ennyire elbaszni valamit a fékezésekkel és a kigyorsításokkal? nagy sebességnél állat az irányítás, amint a kanyarba ér az ember megbolondul, ragad mint a ragasztó, kigyorsít mint a rakéta, ha megcsúszik akkor olyan sután viselkedik az egész hogy leírhatatlan stb... kár érte pedig jó játék lenne.
  • Gideon Wieth
    Alone in the dark-hoz kérnék segítséget, az lemaradt :)
  • Gideon Wieth
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Sziasztok!
    Annál a résznél amikor a múzeumba kell bemenni mit kell csinálni ? mert átjutottam a szörny is eltünt de a WC-be egyszerűen nem enged be a játék. Valaki valami megoldás ? A tetőre meg nem visz fel a lift
  • arty

GTA hogytetszik? gondolom már nyomod :)
  • Freedy
    A box hátulján.
  • Pacal17
    kofi XD
  • Pacal17
    Hol lehet megnézni hogy mi a gyártás pontos dátuma? Szerintem 1 hetes sincs a gép..
  • Bogdogege
    Jó a sámlid
  • Pacal17
    Távolabb raktam kicsit. Kösz a tippet.
  • Istencsászár
    Rakd távolabb a faltól, vagy fordítsd át az egyik oldalra hogy a levegő távozni tudjon.
  • Pacal17
    Nem árt az neki. Leaglább jobban érzem magam játék közben. Mondjuk itt a fölső szinten tényleg szauna van :D Persze megy a ventillátor, plussz háték közbe 2 szor is megnéztem és végig hideg levegő jött ki a boxból. A jéték után a Dashboarban hagytam még kicsit hülni. Pro vagyok.
  • guardian hero
    Lehet, hogy ez már új modell, de én azért nem a szaunában használnám... :)
  • Pacal17
    Na, végre megjött... Kicsit furcsa még. De KURVA JÓ :D
    (tudom hogy utáljátok a képeket de én meg azt leszarom)

(kicsit olyan mintha minden pink lenne)
  • PoisonChihuahua
    Van valakinek kedve BF:BC-zni?
  • Minstrel
    mindenhol keres, nem csak ott amit megadtál lakhelynek, keress tovább, vagy mittudomén', nekem se talált mindig elsőre, ha meg talált sokszor ledobott
  • DöflingR
  • Pacal17
    ja oké
  • trogerzsiger
    #44382 valaki?