176887

-
Ja egy nagy 2 ajtós hűtő van benne..
Szted az ilyen gépekbe nem tesznek hűtést?
-
Zozo76 #44879 Mindent lehet, csak akarni kell... 

-
Brash #44878 Van benne hűtő és annyit játszol amennyi jólesik. -
Djemba #44877 elolvastam de valami nem világos ha veszek egy arcade gépet akkor kb. mennyi időt játszhatok vele egyfolytában???és van benne hűtő??? -
ugyanaz a grafika
amúgy meg: Mielőtt feltennél egy kérdést, előtte olvasd el az FAQ -t !! -
FAQ ill. eredeti játékokhoz minek chip(ami mellesleg nem létezik)? -
Djemba #44874 ja és az elit miben különbözik az arcadetől?(jobb a grafikája vagy mi) -
Djemba #44873 ciao!
most akarok venni egy xbox360 arcade gépet és azt szeretném megtudni, hogy bármilyen tv jó neki????
és a chipeltetés kb. mennyibe kerül???
és a demók amik kijönnek azokat ha leszedem a netről és kiírom akkor fog menni???
-
tudom hogy magyar de akkor se találtam :D na majd megnézem ezt a karrier főmenüt :) thx -
Na megnéztem a kézikönyvét:
Karrier főmenü > Autó átfestése -
Pedig ott kell lennie valahol, egyébként is magyar az egész. -
hol? nem találom azt az opciót :S pedig fél óráig a menüben meg a saját kocsijaim között a funkciókat nézegettem de az istennek se találtam -
Hogyne lehetne....
-
(akkor keress a neten a csucs Gilette után és tedd azt a hasonlatba...szőrszálhasogatás rlz) -
na sikerült beszereznem a forza 2 játékot
megmondom őszintén elég kurva jó :D
őő a kocsikat nem lehet matricázni vagy valami? csak színt lehet választani neki azt ennyi? -
Szeszmester #44865 Milyen hülye hasonlat már ez, főleg, hogy az ezüst viszonylag puha fém (abból pengét?), nem is túlságosan értékes és korródálódik.
Én pl nem tartanék becsben egy csak a külsőségekre adó, de használhatatlan dolgot, ami rövid időn belül amúgy is megfakul.
Parttalan vita, ő nyugodtabb az olcsóbb lemezzel, mert sosem rakja vissza a tokba és mindegyiket összekarcolja. Te meg szereted nézegetni a kézikönyvet és a dobozt, neki ez nem ér 10e Forintot. -
Nekem is ez jött le belőle.. -
a lopott Gilette nem került pénzedbe... holott az irhato lemez nem ingyen van
a tartalom meg ugyan az, mindkettő levágja a szőrt a képedről, csak az érzés más ... :D
---
fido4life: akkor magyarázd el, hogyan kellett volna értelmeznem ezt, amit ugye nem titkoltam a warezzal kapcsolatban irtál:
"sokkal jobban elvagy egy olyan játékkal amiért kiadtál 1000 huf-ot mint egy olyannal amiért 10+ ezret "
- tehát kihuzhatom azt, h a használtan vett origi viva pinata ezresért jobb játék számodra, mint a zsirujan 13ezerért vett gta4
- kihuzhatom azt is, h a százforintos ördöglakat jobb játék és tovább elvagy vele, mint a 13ezresért megvett gta4
sztem egyértelmüen egy játék irt és origi állapota között tettel különbséget, azaz számodra az irt változat "értékesebb" -> erre irtam a példámat
btw, a szövegértelmezés = dizlexia, de azt nem a pszichonéni gyógyitja ;) -
Freedy #44862 FAQ eleje-->táblázat -
miki10 #44861 ha veszek xbox 360 at ahoz adnak mindent?gamepad...meg iyeneket? -
Itt a hasonlat inkább úgy szólna, hogy 100 Ft-ért vett (lopott) ezüstpengés Gilette, vagy 16000 Ft-ért vett ezüstpengés Gilette. :)
Amúgy erről nem is érdemes vitát nyitni, mert ez már ízlés dolga. Van akinek az okoz örömet h a pénzkiadás miatt megbecsüli, és van akinek pedig az, hogy megspórolt nem kevés pénzt. -
pszichonéni engem már látott, bár mivel értelmezési zavarokban küzködhetsz így neked se ártana.
Az /Elvagy vele,valamivel/, és a /becsben tartod(azt a valamit)/ bármilyen meglepő két külömböző fogalom. Az Oblivionomat azóta is úgy örzöm mint egy ereklyét, mint első eredeti játékom. -
Wini #44858 Hali! Hogyan lehet profilokat letörölni?... Vettem egy konzolt használtan, és van rajta 5 profil + a sajátom, és kicsit zavarnak. -
"az igazság az hogy sokkal jobban elvagy egy olyan játékkal amiért kiadtál 1000 huf-ot mint egy olyannal amiért 10+ ezret (tapasztalatból mondom)"
tehát jobban becsben tartasz egy eldobható, 100forintos borotvát, mint egy 16 ezer forintos, ezüstpengés Gilette-t ?
hűha... pszichonéni látott már? :D
---
szvsz a bf:bad company helyenként gyönyörű és a szingli is egész játszhato - én élvezem még ezzel a 'szar kontrollerrel' is :D -
neeeem hizsem el. Ez szopi. Ezt gondlom akkor kijátszani se lehet. :/ -
Vannak bizonyos tartalmak amik ún. régiózárasak (region lock), ezeket nem fogod tudni letölteni, teljesen mindegy milyen tartózkodási helyet adtál mag vagy milyen account-od van, mert nem ezektől függ. -
Brash #44854 És nekem.. :D Köszönöm! :) -
a nyomtatott borítós, tokos játék is jól mutat a polcon. Másrészt a Mass Effectet harmadszorra kezdtem el végigjátszani, tehát azt se lehet mondani hogy amit megszerzek, végigjátszás után kiis dobom.(mert ugye a legtöbb warez játéknál így van) Tudom hogy ezért vagy 600-an leugattok de az igazság az hogy sokkal jobban elvagy egy olyan játékkal amiért kiadtál 1000 huf-ot mint egy olyannal amiért 10+ ezret (tapasztalatból mondom)
Viszont hogy beszéljek is a warez ellen, valószínűleg az otthoni írás miatt sok játéknál előfordul hogy a játék akad, lassan tölti be a textúrákat tehát mintha egy pc-n játszanál. Tehát gyerekek: NE WAREZOLJATOK (hagyjátok meg nekem) -
Megpróbálom holnap, thx :] -
Ádi dobd ki az írott TDK lemezt a szemétbe:P
Amúgyx nem ártana felvenni eg talizmánt és beszélni a táborban a varázsló nővel , majd a sárkány felélesztéséhez mind a 3 cuccot szedd össze, utána meg mehetsz harcolni::P -
Srácok, valalki segítsen Vikingben!
Az első sziget utolsó részénél járok, ahol azt írja a játék, hogy a Battle Arena-ba kéne "gyakorolni" a harcot mielőtt a Darkwaternél összecsapunk. A baj az, hogy egyszerűen nemtudom mit kell csinálni azon a részen, van valami "Summon the Dragon" de nem tudom mit kell vele kezdeni. Nyílván egyedül nem ugorhatok neki egy egész városnak, viszont háborút meg nem indíthatok. A Battle Arenaba megvettem már az összes kombót, ami elérhető, de nem lép rá a játék és ráadásul pénzem is van... ezen kívül már mindent meg tudtam oldani. Légyszi segítsen, aki tud! Köszi! -
Anyád a Mazoista, és ha nem tudsz vele játszani ne mást lámázzal csezdmeg!
Különben meg ahogy elnézem, csak te nem szereted, szóval nem tudom, mi vagyunke a lámák páran, vagy te egyedül... -
Scott8 #44848 xD beszélj még le róla -
amúgy rossz topikban vagy:) neked nem eza konzol kell:) -
Én meg nem tudom mért van, azért nem írtam rá:D -
Scott8 #44845 Bocsi!
De nekem még nincs is meg a konzolom
-
#44830-re tudtok nekem válaszolni? Elég kényelmetlenül érint :-( -
Scott8 #44843 sorry
-
Nekem régi SDTV-m van, nyílván HDTV-n nem fájna a szemem. Amúgy a TV-nek a "vibrálása" tud kikészíteni. -
Tisszi #44841 ő nem ilyen hangnemben irt
kicsit kultúráltabban is lehetetne