176890

-
Piros színü Hdd mentes Rrod-os elite pakkot árkád csomaggal flesselve hol lehet venni újba 40ezer forintért? 

-
Na ez szép gyűjtemény :) -
Skyline #44961 Ha 14-es Crt monitorra kötöm a 360-at akkor full hd minőségben tolhatom a játékokat? Vagy erre csak az Elite és a Premium képes,Arcade nem? A vezetékes zsojsztikk miben más a wireless zsojsztikktól? A HDD mire való,mert hd dvd-ről és Bluerayről már hallottam,de ez új...Arcade csomaghoz nem adják? Azt hallottam hogy az új gépeket nem lehet flesselni (HDD-s gépek??)...Ha nem HDD-s gépet veszek és flesseltetem akkor vinni fogja az írott játékokat? Sok helyen írták hogy Rrod...Az is valami formátum? Flesselt hdd-s rrodos gépet lehet kapni valahol? Ha elite pakkot akarok venni és flesselni akarom akkor hdd nélkküli elit pakkot is lehet kapni? Fognak rajta futni az arcade pakkhoz beszerezhető játékok? És a legfontosabb: mivel sem a fehér sem a fekete nem áll közel a szívemhez...Piros színü Hdd mentes Rrod-os elite pakkot árkád csomaggal flesselve hol lehet venni újba 40ezer forintért?
-
bobbyewing #44960 Na én megrendeltem. -
Scott8 #44959 Ezekszerint nem csak én akarok most venni boxot 
-
Sehogy, megfested magadtól. -
Ezt nem hiszem el! Direkt készült FAQ, de mindenki leszarja! Nem arról van szó, szívesen segítek bárkinek, de ezeket a kérdéseket már milliószor kitárgyaltuk, ennek ellenére mindig betéved egy-egy láma akik UGYANAZOKAT a kérdéseket teszik fel és mit ne mondjak már a könyökömön jönnek ki a "hol lehet az xbox 360-at chippeltetni?", "mi a különbség az Arcade meg a Premium között?", "mire kell a HDD?", "az új box mennyire megbízható?", "bármilyen TV-re rá lehet kötni?", "az elite-nek jobb a grafikája?" meg a hasonló baromságok.
De tessék itt van:
"még 1 kérdés a arcaden is minden játék úgy maegy mint az eliten????"
IGEN, ugyanúgy megy minden játék, mert hardware tekintetében mindkét gép UGYANAZ, csupán [hatlmas]FELSZERELTSÉGÜKBEN[/hatalmas] különböznek. Ott a link a kép alatt (Xbox 360 kiszerelések), VEDD MÁR ÉSZRE! -

igazából az arcade nem visz xbox360os játékokat! Az arcade gépet azért tervezték hogy az xbox 1es játékokat legyen min futtatni!
-
**** nem ajánlott állva használni -
nem teljesen. az árkád igazából bizonyos játékokban 0,4%-al lassabb, de ezt kompenzálandó a premiumokon fényvisszaverős, futtatott ezüst bevonatú, dvd-tálca-előlap vakítja el időnként a játékost
*
(tényleg ennyire lusta vagy a fenti FAQ-kat átolvasni ???)
* a kép csak illusztráció, a valóságban 56,7%-al csillogóbb**
** csak enyhén polarizált fény esetén***
*** NEM! -
2 kép kurva jó!:D:D HAHAHAHA
Viszont, h teszel fel boxra képet? pendrive-ról?? -
Djemba #44952 még 1 kérdés a arcaden is minden játék úgy maegy mint az eliten???? -
Én a Premiumhoz nem kaptam. -
bobbyewing #44950 Lehet, hülye kérdés, de csak az Arcade-hoz adják az öt darab Xbox Live Arcade játékot, a Premium-hoz nem? -
Gyors hajtsd be a lóvéd, az xbox nem várhat
-
Scott8 #44948 Majd ha visszakapon a lóvém..... -
-
Ne gondolkodj, VEGYED!!!
-
lehet rossz cím :D amúgy fogalmam nincs
itt lehet generálni fake címeket
fake name generator -
Scott8 #44944 Akkor: Arcade + Halo 3
-
Valaki mondja már meg hogy mit rontok el. US profilt akarok csinálni, de
probáltam regelni de mindig megfagy az xbox360 mikor Az "Use terms ....." le acceptelem -
Dehogyis...könyörgöm
-
ugyanmár! miért lenne más? arcadeba gyengébb a gpu vagy a cpu szerinted? ugyan olyan minden xbox adottsága csak más kiegészítők járnak hozzá -
Scott8 #44940 ? -
Scott8 #44939 Ez igaz hogy ott más a grafika, mert én arcade-t akarok venni.
-
daneszbaby #44938 A monitoron van a VGA bemenet vagyis D-sub van odaírva.Meg van mellette egy kis hely ahova egy világoszöldizé megy.Az nemtudom hogy mi. -
Ja, Árkádét ne vegyen, "mert ott más a grafika"
-
A Premium 27.4%-al jobban megérné neked, a rrodra 4,9-5,5% esélyed van.
De mindjárt csinálok egy "mi éri meg vs. esélyek faq"-t :D -

-
Premium vagy Arcade gépet vegyek? Abból is melyiket? Mennyi esély van a RRoD-ra? Köszi
-
bemész a boltba, veszel egy premiumot ujonnan/boltban, az sztem kihuzza a generácio végéig :) moddolni nem lehet, tehát 3 év garid lesz rá... -
Ha "régebbi", azaz nem HDMI-s a Premium, ne vedd meg, mert azok között találsz inkább RRODra hajlamos darabokat, nagyobb a meghibásodási esélyed. Bár sokakkal ellentétben én nem tartom feleslegesnek a hűtésmodot, de azt is mindenképp az újabb szériával ajánlom. -
kicsit visszaolvastam, de vagy átugrottam vhogy vagy nem kaptam konkrét választ a kérdésemre. am nem hiszem h te válaszoltál volna 5x egy nap. ami valljuk be, hihetetlenül nagy szám! 5!!! -.-'' egyébként ha meg nem akarsz válaszolni ne tedd. nem a te dolgod senkise kötelezett. -
Th0m #44930 nem vagyok szemétkedős meg kötekedős sem.. de már kicsit idegesít h naponta 5ször megkérdezik ugyanazokat a kérdéseket... kicsit olvass vissza léccives. -
Helo. Gondolkodom egy Box vásárlásában.
Valaki leirná nekem hogy a Premium csomag most mennyire megbizhato? Tehát milyen hosszu életet képes leélni FOLYAMATOS nyüstöléssel? :D És hogy van e olyan verzio Premiumbol ami esetleg régebbi és nem éri meg megvenni. Válaszokat Köszi :D -
Mo. nem európa ;) -
Nos igen, elég sok JRPG jelent meg mostanába a boxra. Sajnos, mondom ezt úgy, mint PS3 tulaj. Jöhetne már nekünk is valami jó, mert ilyen téren mindig a Sony volt az erősebb, de sajnos kezd lemaradni. Remélem az FFXIII kárpótol bennünket egy kicsit. Ideje lenne már lassan erősíteni, mert ezen a téren előzhet nagyot a PS3, remélem néhány éven belül megérkeznek az igazán "húzócímek", mint most az MGS4. -
Nekem is főleg a japán fejlesztésű játékok jönnek be :D
Anno az Ace Combat 6 miatt választottam a boxot..
túl vagyok a Ninja gaiden 1-en, most már a 2. részt tolom párhuzamosan a Lost odyssey-vel. A star ocean last hopeot is nagyon várom, ami szintén box exlusive, kb. még 3-4 (sok square enixes) jrpg-vel karöltve, amikről lemaradtam volna ps3-on...
Nekem ezt a kört a microsoft nyerte, mondom ezt mint nagy ps2, Final Fantasy, és Metal Gear fan.
Várjuk a következő kört kb 2011-ben ;) -
Nos igen, ha fiatal is van a családban, akkor mindenképp a box a nyerő, és 3 évig lesz MS garanciád a 3ledes hibára, szóval nincs vesztenivalód. Mellesleg Live-val kapcsolatban találsz sok infót a bannerben található linek. -
bobbyewing #44924 A kontrollert nekem is szokni kell majd, mert sok-sok éve bill+egérrel játszok. Már próbálgattam, de még nem állt rá a kezem.
*