176883
banner
  • Freedy
    http://www.sg.hu/forumkepek/2008_07/mysad360setup8fi.jpg zolcsi linkelte be tegnap.
  • 22Barna22
    nem tud vki küldeni képet amin a box sima TV-n megy? :S emrt OLVASTAM FAQ-ban hogy nem lesz vmi jo a képe de kiváncsi vok mégis milyen lesz. Van 1 PS2-öm és azután azért gondolom sokkal szebb lesz de akk is kiváncsi vok :S
  • Tinman #44994
    Ok, kérdezd meg mert komolyan érdekel!

Zala... nem félek a DVD olvasó zajtól, mert amíg nem volt C2Duo gépen előtte mindig zajban éltem, majd most feltekerem a hangot az 5.1-en és ennyi. 15 game van rá összesen ami érdekel!!!
    +2 db majd ha kijönnek /GoW2, Fable 2/
  • dextr
    http://www.play-asia.com/paOS-00-3-xbox360_compatibility_guide-49-en.html
  • Freedy
    úgy tudom, hogy memókarit, hdd-t lekell szedni a gépről, és akkor valami kis felbontáson indul a gép, és akkor kipróbálhatod, hogy mit bír a tv-d. a mi tv-nk vga-n sajnos csak 1024*768-at tud:'(
  • arty
    merre laksz? haver pécs környéki, ő ott 56ezerért talált zsiruj premiumot :) majd megkérdem hol látta!

amugy nem félsz a dvd olvaso hangjátol? nem tulzás a 15 game egyből? és ha nem jön be a gép? :D

---

vki segitsen a vga gondomban plz!!! :)
  • Tinman #44990
    Köszönöm!

Ja-ja... megmondtam, hogy kell 15 box cím egyelőre, ezek beszerzése in progress :-) Nehogy már ne tudjak miből válogatni.

Megvehetném akár holnap is, de a "közelben" /50km/ csak MM-ban van, ott meg túlzóan drága... szvsz Pest lesz, talán konzolstúdió, csak személyesen kéne.
  • Tinman #44989
    Baz, már 4 legál box címem van, és egyet sem töltöttem le.

Apropó már megint láma vagyok :-/

Ebay rendelésnél egy power sellertől, hogy lehet egyszerre 2 cuccot venni. Mert leütöm az egyiket és már mehetek is kasszához... vagy ezt külön kell nekem jeleznem felé?
  • arty
    Tinman VÁSÁROL :) és sztem gépet is vesz :)
  • DöflingR
    Haver is leszedett rengeteg játékot de aztán mégse vett box-ot
  • arty
    abgx.net

warezosoknak van alapbol, de regioság jó szolgálatot tehet :)
    amugy rendesen felkészülsz vagy 3 honapnyi játékkal, mire meglesz a box :D
  • arty
    vki help! uj box lcd-re kötve (vga) mode not supported

vki elmondaná gépbekapcs után miket nyomjak a kontrolleren vakon, h átálljon 1360x768ra? erről nincs FAQ!!! :D

örök hálám!
  • dienesoft
    Neeeeem, sajnos az elite mivel fekete színű, így a GPU forrasztások egy erősebb játéknál (amikor melegedik a gép és a fekete szín "bentarcsaja meleget"), könnyebben felolvadhatnak és kifolyhat az xbox oldalán a cucc, mint a fából a gyanta! Ezért gondold át az Xbox vásárlását erőteljesen. :]
  • Seth
    Közben rájöttem hogy nem ezt kérdezted, de már nem törlöm,mert esetleg másnak is hasznos lehet :)
  • Seth
  • Tinman #44981
    Köszi!

Volt egy jó link, valami playnemtudom mi, ahol leírták szépen hogy melyik játék milyen régióval van megáldva, melyik regionfree, etc.

Nem tudja véletlenül valaki? Csak, hogy ne kérdezzek többet :-)
  • james69holden
    Ausztrália is PAL régió, szal mehet a vétel
  • Tinman #44979
    HELP!

Ausztrál Eternal Sonata jó áron lenne, elvinném, de félek gond lehet a NEM wrz képes Boxon vele. Ne aggódjak?
  • trogerzsiger
    Én hasznát vettem a kijelző faqnak^^
  • arty
    Nem. Igen. Igen. Nem. Nem. Igen. FAQ!!44. Nem. Nem. Nem. Nem. Igen. Nem.

---

amugymeg 2 percig fetrengtem a beirásodon, jol összefoglaltad az elmult 3 napot :DDDD
  • PoisonChihuahua
    Ez mind nagyon sajnálatos, de akkor mi a fenének van FAQ? Ráadásul szerencsétlen arty is összedobott egy fasza kis kijelző FAQ-t akkor azt is hiába tette? Mi mindent megteszünk a kezdő konzolosokért, de ők annyit nem tudnak megtenni, hogy elolvassák azt a rohadt FAQ-t amit ismétlem az Ő érdekükben állítottunk össze nagy gonddal! Nem csak dísznek van az kinnt, úgy látszik ideje váltani nagyobb betűméretre....
  • warass
    Rátapintottál a lényegre! A lámák attól lammerek, h nem tudják mi az a FAQ Mert ha tudnák, elolvasnák, és nem tennének fel lammer kérdéseket, következésképp nem lennének lámák
  • james69holden
    Összes eddig megjelent Xbox360 játék kronológiai sorrendben

ha lenne hely, mehetne a bannerbe :)
  • 22Barna22
    ááá nem occsóak a játékok. :( olyan játékokat is be lehet általában szerezni amik nem 16 hanem 6-8ezer forintok? :S tehát még személyesen boltban általában megtalálom v azokat már csak rendelni tom netröl? :S
  • Brash
    Semmi hűtés nélkül, azaz a gyári nélkül is olyan meleg, hogy ne fogd meg. Valamit megsül és RROD lesz, szóval gondolhatod milyen meleg.
  • tomi890125
    na csak vicc :D játéklista
    ám már lehet bővült ezt csak ugy találtam
  • tomi890125
    xbox360 game lista
  • tomi890125
    őő a gpu alapból hány fokos a boxban? semmi hűtésmodd meg egyéb nélkül csak ugy tisztán
  • 22Barna22
    kösz a válaszokat. létezik olyan lista ami magába foglalja szinte az összes eddig megjelent játékot boxra?
  • 22Barna22
    L O L
  • PoisonChihuahua
  • Skyline
    Nagy a hajtás...Melóvan...
  • Scotty99
    Azért unatkozhatsz rendesen
  • deep
    Piros színü Hdd mentes Rrod-os elite pakkot árkád csomaggal flesselve hol lehet venni újba 40ezer forintért?
  • DanielT
    Na ez szép gyűjtemény :)
  • Skyline
    Ha 14-es Crt monitorra kötöm a 360-at akkor full hd minőségben tolhatom a játékokat? Vagy erre csak az Elite és a Premium képes,Arcade nem? A vezetékes zsojsztikk miben más a wireless zsojsztikktól? A HDD mire való,mert hd dvd-ről és Bluerayről már hallottam,de ez új...Arcade csomaghoz nem adják? Azt hallottam hogy az új gépeket nem lehet flesselni (HDD-s gépek??)...Ha nem HDD-s gépet veszek és flesseltetem akkor vinni fogja az írott játékokat? Sok helyen írták hogy Rrod...Az is valami formátum? Flesselt hdd-s rrodos gépet lehet kapni valahol? Ha elite pakkot akarok venni és flesselni akarom akkor hdd nélkküli elit pakkot is lehet kapni? Fognak rajta futni az arcade pakkhoz beszerezhető játékok? És a legfontosabb: mivel sem a fehér sem a fekete nem áll közel a szívemhez...Piros színü Hdd mentes Rrod-os elite pakkot árkád csomaggal flesselve hol lehet venni újba 40ezer forintért?
  • bobbyewing
    Na én megrendeltem.
  • Scott8
    Ezekszerint nem csak én akarok most venni boxot
  • PoisonChihuahua
    Sehogy, megfested magadtól.
  • PoisonChihuahua
    Ezt nem hiszem el! Direkt készült FAQ, de mindenki leszarja! Nem arról van szó, szívesen segítek bárkinek, de ezeket a kérdéseket már milliószor kitárgyaltuk, ennek ellenére mindig betéved egy-egy láma akik UGYANAZOKAT a kérdéseket teszik fel és mit ne mondjak már a könyökömön jönnek ki a "hol lehet az xbox 360-at chippeltetni?", "mi a különbség az Arcade meg a Premium között?", "mire kell a HDD?", "az új box mennyire megbízható?", "bármilyen TV-re rá lehet kötni?", "az elite-nek jobb a grafikája?" meg a hasonló baromságok.

De tessék itt van:
    "még 1 kérdés a arcaden is minden játék úgy maegy mint az eliten????"
    IGEN, ugyanúgy megy minden játék, mert hardware tekintetében mindkét gép UGYANAZ, csupán [hatlmas]FELSZERELTSÉGÜKBEN[/hatalmas] különböznek. Ott a link a kép alatt (Xbox 360 kiszerelések), VEDD MÁR ÉSZRE!