176882

-
Ilyet nem tudsz Boxon, webezni!
Tudtommal...
Max ha fel telepítesz rá, Windows Media Edition-t vagy Linuxot. -
Különben csak, hogy válaszoljak azért erre is, én próbáltam az integrált SP3-as WindowsXP4ever-t, de nekem nagyon sz*r volt...
Össze vissza ismerte fel a driverokat, én mondom neked, tapasztalatból, me már egy pár ilyen buherált XP-t használtam, ne HASZNÁL!
Csak a síma XP SP2 v. 3-al. -
Lol, így internetezni ott a számítógép.. Ilyenek,hogy myvip ne akarj a boxon, mért is lehetne? A gold előfizetésért fizetni kell, a silver az ingyenes. -
hm.. -
gecsus #45031 Hali lenne egy olyan kérdésem hogy az Xbox 360 liv az hogy müködik? fizeni kell érte pl:a böngészésért vagy a myvip hasolok megnézéséért? vagy csak ráteszem a nete és müködik is? előre is köszi!
-
Légyszi töröljétek mert nem ide szántam! -
Hello!
A WindowsXP4ever-t próbálta már valaki? Nekem az lenne a gondom, hogy a laptopomat Vista támogatással gyártják csak. A XP telepítők nagy része nem lát benne HDD-t (a Daytonát sem tudtam feltenni). Most XP-van rajta, de azt a telepítőt nem találom amiben benne volt a HDD driver. Szerintetek ez felmenni a SATA HDD-re? -
live-on keresztül feltudod tölteni és itt megtalálod ha bejelentkezel a profiloddal -
őő forza 2ből hogy szeditek ki a kocsiról készült képeket? mármint a pcre a box hdd-ről? :) -
de amikor PS2-n játszottam és megkérdezte játék elött hogy 60hz vagy 50hz legyen és 60-at nyomtam nem volt baja. nem tudom RGB kábelnek van e hozzá köze. mert az van. mmint kábel
-
Skyline #45025 Én speciel a FAQ-t nem értem (mármegin egy formátum????),de van akinek a = jel nem tiszta...
-
Nemtudom hogy az emberek melyik szót nem értik.. a warez-t? a ban-t? Vagy ennyire vakok és nem látják? -
amugy meg ban :D -
gyühet a pm csak meglesem :P -
portable #45021 ha kell privát üzi -
portable #45020 találtam egy jó lapot ahol van egy csomó x-box360 játék -
nem, 5.1 hang csak optikán/hdmi-n jön ki, USB-n nem -
Skyline #45018 No akkó egy komoly kérdés:)
Usb-s 5.1-es fülhallgatót lekezeli a box? Vagyis jönne azon át hang? -
BuktaXbox360 #45017 Semeddig nem tartott googleval megtalálni a tvdet: http://www.orionelec.com.cn/pro_show.asp?bid=50
Ez mezei 50Hz-es tv. RTLKlub-Tv2 párosra tökéletes
-
tényleg nem sok minden van róla, írj az Orion-nak egy emailt, hátha tudnak küldeni infót. -
hát egyszerűen nem találok a tv-mhez vmi leirást ami megmondja tud-e 100hz-t
tudom h lámaság de vki nem segitene kideriteni? T2150 STX silver flat -> ez van a hátulján
-

-
az odavan irva? xD -
Freedy #45012 csak poénból mutattam azt a képet:D -
... és gondolom szögesdrót akadályozza, h megnézd a hátulján a tipust ... -
ma este végre tudtam foglalkozni a két boxommal
régiben hűtésmod idegelte a füleimet, dvd drive hangtalan (samsung 4x)
uj árkád szinte hangtalan, dvd drive letépi a fejem :( (benq 12x)
holott a párom is főleg azért ment bele a cserébe, h halkuljon a gép (nappali ugye...)
... és akkor ne moddoljam át 5x/8x-re a gépet ... thx MS :(
... és ha moddolom, mi lesz a visszatartó erő, h végre ne warezoljak? :( -
az a baj h fogalmam sincs milyen tv-m van xD nem mostani és én ugy kaptam mikor lett uj tv a nappaliba. -
Samsung cw-29z306t SD tévén használom a boxot, nem vibrál, nem zavaró és sokkal szebb, mint a régi xbox, lcd-n tuti szebb lenne, de ezzel is jó egyelőre :) Videót vehetek fel ha akarod, de sdtv-t nem jó kamerázni, mert vibrál nagyon a videón.
Mondjuk régi xbox-ot nem értem, mert ha PAL-ra állítom akkor a színek furák és a képarányok rosszak, ha NTSC-re akkor meg minden jónak látszik, viszont az egész kép fakó. -
a CRT tévék nem a bemenő jel alapján nyomták a kimenőt: mindenképpen 100(ill 60hz bemenő esetén talán 120?) Hz-en tették ki a képet
22Barna22: olvasd el a tévéd kézikönyvét, esetleg google a tipusszám alapján ;)
-
ezt én értem, láttam is de vmi normálisabb méretü tv-re gondoltam. meg gondolom nem ilyen zöld xar lesz ha rákötöm 70cm-es sd-re :S -
dextr #45005
http://youtube.com/watch?v=L75fSZIYECs
nyugi szabad szemmel nem ilyen, de zavaró egy kicsit -
sajnos vszeg olyankor ????x???/50hz-en indulna, amit nem eszik a tévém :( csak 60hz vga-n.
rárakom a régi gépem winyoját, de azzal sem indul el jól. tehát a beállitások nem a winyon vannak :( megpróbálom kihuzni éjjelre, akkor a dátumot is és talán ezt a hülyeségét is elfelejti ... hátha ... -
Freedy #45003 tök mindegy, hogy tud-e, akkor is csak 60Hz-n fog menni, ha jól tudom -
oppá bocsi -
és azt tudjátok hogy tom megnézni h a tv-m tud-e 100hz-et? :(
am mit értetek vibrálás alatt? nincs vmi ilyen video? xD -
és azt tudjátok hogy tom megnézni h a tv-m tud-e 100hz-et? :( -
Freedy #44999 kipróbáltad, amit mondtam? -
sokkal szebb, mint az előző konzolgenerácio, 100hz tévén a vibrálás sem lesz zavaro
de ha van egy LCD monitorod, lehet érdemesebb lenne arra kötni ... -
dextr #44997 SD tv-n igazán a vibrálás tud zavarni, de az nagyon... amúgy nem lesz csúnya úgy se, csak nem olyan jó mint egy akármilyen lcd monitoron/tv-n -
Freedy #44996 http://www.sg.hu/forumkepek/2008_07/mysad360setup8fi.jpg zolcsi linkelte be tegnap.