176884
banner
  • Istencsászár
    Nemigazán:)
  • arty
    amcsiban 399$ a 40g-s ps3, ami 60k - sztem az is rendben van. sőt, igy már a 360 számit 'drágának' :)

jahogy itthon nem ez a helyzet? noigen :(
  • tomi890125
    Istencsászár te véletlenül nem tolod a swat4et online? :)
  • tomi890125
    hát remélem lekopogtad nehogy holnap beköszöntsön nálad a rrod :D
  • Pacal17
    Az a legrosszabb ha 3 pirod led világít

DE NEKEM MÉG MOST IS MŰKÖDIK HAHAHA!!!!!4444négy
  • DöflingR
    Srácok este jópáran összeülünk gta multira, ha valaki szeretne jönni akkor dobjon egy tag-et privátban! (kb 22 - 23 óra között kezdjük)
  • Istencsászár
    Igen annyi led világít ahány kontroller van a géppel kapcsolatban:)
  • FZoleee
    Tényleg? Ilyen egyszerű? Bocs a hülye kérdést
    remélem nem kamuzol
  • Istencsászár
    4 kontroller :)
  • FZoleee
    A 4 zöld led miből tevődik össze? Azt tudom, hogy a kontroller 1 zöld led :D A többi 3 mikor "gyullad" ki?
  • Display
    Ennyiért érdemes venni =) Korábban volt már Xbox-om, és meg voltam vele elégedve.
  • tarti19
    jó de azt is olvasssátok el miért megy le az ára:) Mondjuk nem bánom mert szerintem beszerzek eyg x360-t is a fenábe:)
  • Display
    PS3 árcsökkentésről egyenlőre semmi hír. Előbb utóbb biztos lesz valami, mert semmiképp sem mondható olcsónak. Úgy tűnik jelenleg tartja az árát.
  • Display
    a cikk a Prohardver-en olvashatóxbox árcsökkentés

x-cuse me a helyesírási hubákért :)
  • Istencsászár
    Jó-jó, de a PS3 mikor lesz ennyi?
  • Display

"Az újabb Xbox 360 árcsökkenéssel kapcsolatban már júniusban felröppentek különböző híresztelések, ezeket azonban hivatalos források nem erősítették meg. Most a GameStop videojáték-áruházlánc egyik menedzsere nyilvánosságra hozott egy Xbox reklámplakátot, amely már a konzol új árát tartalmazza. Ez alapján a Pro változat 50 dollárral lesz olcsóbb, tehát 299,99 dollárért lehet majd megvásárolni az Egyesült Államokban. Kérdés, hogy ennek megfelelően a legolcsóbb, merevlemez nélküli Arcade változat árát is csökkenti-e a Microsoft? Ha nem, akkor csupán 20 dollárral fog kevesebbe kerülni, mint Pro testvére az árváltozása után, ami nem nevezhető jelentős különbségnek. Hivatalos bejelentésre július 13-án számíthatunk."

44.000 Ft egész baráti ár egy Xbox 360 Pro/Premium pack-ért egész baráti lenni :)

• Istencsászár
    Egy utcával feljebb:)
  • Örm
    Hello!
    A Battlefield Bad Companyban a trophykat csak akkor leher megnyítni ha egy játék alatt csinálom meg a feladatokat vagy egybe számolja?
  • Zarache
    hali all meg lenne egy olyan kerdesem esetleg ha vennek egy elitet honnet tudom nem e melegsziktul vagy nem e jonnek a szokasos hibak?
    elore is ty
  • rooney8
    Oké köszi...:]
  • arty
    jogos, az kimaradt :) pótolom! és igen, 1280x720at állits a dashboardon, VGA-ra igy boxot, DVI bemenetre pedig a PC-t kösd

pacal :D
  • rooney8
    Akkor marad a vga kábel. Viszont a kijelző faq-ban nincs benne hogy egy 19' wide (1440x900)-as monitoron mit álítsak be :) De gondolom akkor is 1280x720-at kell, nem?
  • Pacal17
    arty kedvéért:

Képzeljétek ma sem halt be a gépem!!!!!44444néégy
  • bobbyewing
    Csak múlt héten vettem a gépet, és akkor szebesültem ezekkel a problémákkal, nekem is valami hasonló megoldás jutott eszembe, csak most nem volt időm vele foglalkozni, mert dolgozok most is.
  • arty
    kijelzőfaq ;)

bobbyewing: mert a HDMI-t gyorsba csak behekkelték a gépbe, az alapváltozat anélkül jött ki, siettek a rajtnál :( bé verzio: lehuzás, MS erre is képes. cé: arra gondoltak, h aki HDMI-t köt be valahova, akkor a hangot is azon hallgatja - DVI monitorokon van, arra pedig általában a VGA ugyis jobb képet ad
  • bobbyewing
    RT: pont ilyesmin töröm és is a fejem.
    Nemtudom miért nem bírtak külön rárakni egy analog sztereo, vagy egy digitális hang kimenetet. Neaggyisten egy optikait.
  • rooney8
    Ööö igazábol az is monitorba menne, de a dvi szebb képet ad, nem? :D
  • arty
    - az x360 seggén, a hdmi fölé, a nagy csatlakozoba kell egy spec kábel, amin csak hang jön ki: optikai és analog-sztereo = bazi drága
    - szétkapod a meglévő kompozitos/komponenses kábeled müanyag boritását és akkor befér az is a HDMI fölé, ha épp be van dugva a HDMI. igy lesz analog sztereo hangot és digitális is ...

nemtom milyen kijelződ van, VGA-val biztos nem járnál jobban? ;)
  • Zarache
    ty a helpet :)
    mostmar ezeket is tudom igy megtudom beszelni haveral mi legyen :D koszi meg1*
  • DöflingR
    Hát nem debrecenbi az üzlet:D
  • Scooby87
    és az hol van?
  • DöflingR
    Én ahol az írót vettem ott szoktam venni lemezt is, ott mindíg van minden fajta :) [olcsón]
  • Scooby87
    tom,hogy nem a legjobb,de a médiában sincs verbatim dl lemez Debrecenben
  • DöflingR
    Egy csapatban vagyunk, de csak azután hallom őket miután felvettem friendbe, ők is aztmondják,hogy valami beállítási hiba, de én a voice-ban is keresgéltem és ott nincs ilyesmi.

Scooby87 - Teszkó egy fos:D Az itteniben semmi boxos cucc sincs. Jó van 1 Premium pack 85.900-ért xD
  • Scooby87
    nem tudja vki véletlenül,hogy a tescoban lehet-e kapni verbatim DL lemezt?
  • Istencsászár
    hogyha egy csapatba vagytok akkor mindenki hall mindenkit, elvileg
  • DöflingR
    Ő lehet rosszul fogalmaztam. Na például a játék szobában vagyunk 5-en de abbol csak azt a 3 embert hallom aki fennvan friendben, azonkívül mindenki hall mindenkit csak én azokat akik nincsenek friendben és őkse engem. Remélem így már érted mi a problémám.
  • Istencsászár
    Sajnos itthun:)

Annak a hangját hallod akit szeretnél, hogy ha többen multiztok akkor be kell lépni a játék szobájába ( és akkor hallod a csapattársakat is ) ha pedig 1 valakival szeretnél akkor privát csetbe hívod.
  • DöflingR
    Újra itthon Istencsászár?:D Lenne egy kérdésem lejjebb de felhozom,hogy ne kelljen keresgélned!

Amikor Multiplayerezek akkor csak annak a hangját hallom headset-en aki felvan véve a friend listára. Aztmondják,hogy valami el van állítva,de ők se tudják hogy mi. Valaki tudja mit kell beállítanom ahoz hogy mást is haljak ne csak a friendeket???

Ja és felvettelek live-ra :D
  • Istencsászár
    Tekken 6 - nemlesz
    Virtua Fighter 5 - DOA4 sokkal jobb ennél
    DoA 4 - alapmű, jelenlegi legjobb verekedős téma 360ra
    Street Fighter 4 - majd lesz nemsoká, biztos jólesz
    Soul Calibur 4 - jónak tünik
    Mortal Kombat VS DC - gagyiság lesz
    Dragon Ball Z Burst limit - jó kis gém érdemes beszerezni
    Ninja Gaiden 2 - ebbe nincs multi