176882

-
vajon a ps3 tulajok megkapják valaha az opciot, h NE kelljen installálni, hanem ha AKARJÁK, csak lemez be és game? :D ;)
bocsi, nem hagyhattam ki ;)
---
winyoval az a gond, h a fat32 miatt 4 gigásnál nagyob fájlokat nem tudsz rámásolni :( tehát a OSX filerendszerére kell formázni, ami a HFS. vannak rá programok, akár windowsra is...
---
kakaóskalács: nézted a MEDIA részen és pl az mp3-akat nem látod rajta? elvileg egyébként mennie kell :) -
heló!
sajnos engem is elkapott a red ring of death nemrég, és regeltem is magam az xbox szervízbe, és küldtek egy visszaigazolást h oké, meg küldtek egy UPS levelet is (gondolom ők a szállítók)
Aki volt már hasonló helyzetben az meg tudja mondani h vagy e még valami teednőm? vagy megkaptam a leveleket és ennyi, majd jönnek valamikor.. ? -
szerintetek ez jó vétel lenne?? ez vajon a legújabb HDMI-s készülék?? -
30gb-s(fat32) Ipod-ot usbn keresztul kotottem Xbox-ra remelve hogy felismeri merevlemezként de hiába :( -
nincs valakinek eladó xcom xfps kiegészítője? megvenném :) -
Leglább nem erőltetik rád hanem ha akarod akkor majd válaszhtatod. Ez egy extra opció, de nekem eddig sem fájt hogy nincs, ha lesz akkor lehet használom majd. A csomag összes tartalma tetszik, az uj desbórd elég pofás meg egyebek. -
az a pár perc másolás nem sok a gyors betöltésért meg halk működésért cserébe :) -
Menj vissza a PS3 topikba... htxbye -
És végre ti is másolhattok HDD-re, a gyors lemezcsere helyett! 
(Bocsi, ezt nem hagyhattam ki) -
Aleksz #45390 ez jól hangzik kár h livera nem tok menni de gondolom nem csak liveról lehet majd frissíteni. a gém hddről nagyon jó ötlet amit végre megvalósítanak. lehet veszek egy nagyobb hddt -
Megvagyok elégedve a MS törekvéseivel, ez egy korrekt határozott update lesz előrelépésekkel. -
Várhatóan még egy idei "Fall Update" után megláthatjuk, mit is jelent valójában a cím: a frissítést követő újraindítás után valóban új élményben lesz részünk vagy csak egy ráncfelvarráson esik majd át a jelenlegi Xbox LIVE.
Marc Whitten friss blogbejegyzése szerint a Microsoft az elmúlt 2 és fél év tapasztalatai, visszajelzései alapján újragondolta az egész LIVE élményvilágot, azaz alapvetően változik majd meg a megszokott dashboardunk és a benne található funkciók.
Néhány bevezetendő újdonság:
* Játék HDD-ről. Lehetővé válik, hogy felmásoljuk DVD-ről a játékokat a HDD-re, melyek így gyorsabb betöltést eredményeznek, arról nem is beszélve, hogy kímélik a meghajtót.
* Az Xbox LIVE Marketplace elérése a webről. Azaz egy böngészőből - bárhonnan - kiválaszthatjuk a kívánt filmet, játékot, kiegészítőt.
* Xbox Guide, az új dashboard. Mely természetesen tartalmazza a jelenlegi blade interface-t is, azaz a jól megszokot funkciók továbbra is elérhetők maradnak.
* LIVE Party. Közös játék (akár több is egymás után), mozizás akár egyszerre nyolcadmagaddal.
* Xbox LIVE Primetime. Ezen új játékkategória esetén a megszokott achievementeken és listákon kívül valós díjakat is szerezhetsz.
* Avatar. Gamertag -> Gamercard -> Avatar. Még inkább személyre szabhatóbb mint eddig. Már persze, ha eddigit egyáltalán lehetett...
* Új megjelenítési módok. 16:10-es felbontás VGA és HDMI esetén, továbbá 1440x900-as és 1680x1050-as felbontások (4:3).
Ennyit árult el nekünk Marc Whitten előre, a konkrétumokkal az ősz és a tél folyamán találkozhatunk majd.
Na lehet ezért lesz 60 gigás merevlemez...
Ja, és két videó:
egyik
másik -
waspika #45387 Simán ebay.co.uk a keresőbe meg beírod a film címet. -
melyik oldal? bár lejátszó lévén engem csak 2 db dvd érdekelne mert itthon nemjelenik meg -
waspika #45385 Akkor ha érdekelt vagy nézz utána. Most már ugyan azokkal a speckókkal vannak a filmek kint is mint itthon. Szal magyar hang, felirat a palos lemezeken rajta van. Max 1 hét alatt ide is ér. -
Játékokat tudom, énis szereztem be kintről sokkal olcsóbban, de a filmeket nem néztem soha hogy mennyi... -
waspika #45383 jaja...
Amúgy a játékokat is kintről rendelem, azon is lehet 5-6 eft-t nyerni/db. Ps-nél ugye mindegy, box meg marad itthonról. -
3000? akkor nemszótam... -
waspika #45381 Csak tudod mi a röhely. Az összes bd-met ebayról veszem. Angliából postával együtt 3300 ft egy film. Aki nem hiszi nézzen utána.
Pl. Spiderman trilogy 8500 ft volt (nem rég jöt meg), itthon ugyan ez 26 ropi.
Egyszerűen nem értem mi a faszért kerül itthon egy film 9eft-ba, mikor kint 9 font. Miért kerül rá 300% nyereség?? Szóval kintről egyáltalán nem nagy befektetés filmet rendelni, olcsóbb mint ithhon egy dvd. -
Sőt akkor a legjobb hogy ha egy Wii és még egy PSP-t is hozzácsapunk:) mivel minden platfromra megvannak azok a nagy nevek, és ez alapján kell választani, bár igy hülyeség mondani mert aki vásárol az választ, választott amellett amit ő szeretne.
Itt csak annyiban van feszültség hogy a nagy Sony Ps ma nem tündököl fényesen, és a tendencia az nem akar javulni, az MS Xbox árnyékába szorult, ezért is kár ajnározni a cuccot... persze neked tökéeltes mert az exluzív címek neked azok a gémek melyeket kedveled és amiért te PS3on jétszol többet, meg te Bluréj fogyasztó vagy igy teljesen triviális hogy a PS3at használod, bár ennek nemsok köze van a géminghez és kevés emberke használja erre a PS3at, mert a filmek drágák és inkább játékokra költi a pénzt mintsem egy filmre, amit DVDn 2ezerért megtud venni, ami persze nem HD feeling de nemhal bele:) -
waspika #45379 Még sok mindent írhatnék, de nem teszem. Nem az a fajta vagyok. Csak egy kicsit felb*szott "Pff.. pénzes a srác.. " ez a megjegyzés.
Bocs, hogy tanultam és tisztességes a fizum. -
Zsolcz #45378 ugybeszélsz róluk mintha élőlények lennének:D(közben meg csak az xbox az:D) -
Zsolcz #45377 Aztmondták hogy a lemez csak akkor karcssze ha a box mozog, de a nővérem (akkor ő játszott) aztmondta hogy nemmozgatta meg ilyesmi, de azér majd beviszik kivizsgálni, a GTA4-el meg nem tudnak mit kezdeni mer nem MS-os játék ugyhogy azt polirozóba kell vinni, és a Rockstarnál kell reklamáli. -
waspika #45376 Véleményem szerint mindkét gép jó, de aki megteheti az vegye meg mindkettőt ugyanis sok egyedi cím van és nagyon jól megférnek egymás mellett. Ők legalább nem fikázzák egymást (bár ha beszélni tudnának, ki tudja??). -
"sajnos az lcd-m is full hd és 46-os" Ezzekkel nem leszel ám nagyobb arc ha irogálod mid van.. -
A PSt nem mi írjuk le hanem a Sony teszi:) amugy ha neked az a jó akkor élvezd. -
waspika #45373 Tipikus, hogy ilyenkor mindenki nekiugrik az embernek. Bár az előző srácot aki a ps3-t tette félre istenítettétek, én aki az x-et pihenteti egyből mindenki elküld a p-be.
Hogy minden kérdésre válaszoljak (bár tudom senkit nem érdekel).
X-em megjelenés napjától van ps3 meg egy éve. Mivel tisztességesen dolgozom és még az adót is rendesen fizetem állam bácsi felé, igen van pénz a 2 gép fenntartására és havonta igen sokat költök rájuk, ez a hobbim (elnézést kérek).
Igen képzeld el nézek bd filmeket méghozzá 1080p-ben (sajnos az lcd-m is full hd és 46-os). Szándékosan azért lett a második konzol ps, hogy ne kelljen már még egy polcot elfoglalnia a bd lejátszónak.
Jelenleg 14 db bd filmem van.
Mindegy, ugye akinek csak az egyik van az mindig is fikázni fogja a másikat.Én csak azért írtam a kommentemet, hogy nem kéne leírni a ps-t.
Részemről is vége. Megyek dobolni. -
Tomy Lee #45372 :DD -
Én is ilyen lelkesedéssel indultam neki, aztán napról napra jobban felbasztak a ps3 idiótaságai, 1 hétig bírtam, büszkén :D -
usb vinyot lehet hasznalni xbox HDD-nek? -
Scott8 #45369 Ha Final Fantasy 13, akkor említem, biztos mindenki tudja, de jön a Halo 4 Master Chief nélkül.

-
Skyline #45368 fasza thx:D -
kezel usb vinyót is, de csak akkor ha fat32 a fájlrendszer rajta -
Skyline #45366 Kb ittottamott 8-20k..:)
-
Kb hol-és menyiért kapok x360-hoz 20G-vinyót ??? -
Skyline #45364 őőő...USB-s vinyót lekezel ez a "szar"?:)
Mert tegnap pendrive-ról nézgelődtem filmet és gondoltam ha lekezelné a vinyót akkor talán usb vinyóról is tudnám csapatni a filmeket..:) -
hát igen... annó a clasics-x vs ps2 közt nemvolt ekkora szakadék mert majdnem 1-árba voltak ami nagy eltérés volt akkor köztük az a ezkluziv gamek voltak most-meg :többfajta kiszerelés mind a 2-nél ,40-30 ezer eltérés a két rivális közt , dual-layer vs blu-ray -
gondolom tegnapelőtt vetted a ps3-at :) de eltelik 1 hét, meglátod hiányzni fognak a Játékok :D -
Pff.. pénzes a srác.. -
Some of the features in the new Xbox experience