176883

-
Igen, annyira hangos amennyire bármilyen DVD olvasó ilyen sebességnél. Ne melléd pakold hanem rakd a tévé alá és akkor nem fogod hallani... -
hangosabbra állítod a hangfalat... Van rajta hdmi? ha van új ha nem nincs. -
hello, van most nálam kölcsönben egy masina, hogyan tudom megnézni melyik tipus a gép, ujabb széria vagy régi.... ez ugyanis irto hangos, még PCm se volt soha ilyen hangos , és nem birok mellette játszani, szoval jo lenne tudni hogy az ujabbak is ilyen zajosak e vagy sem, mert akkor nem veszek ha igen.... -
erősen gondolkodom a játékon. Nagy battlefieldes vagyok, pcn megvan az összes rész kivéve a 2142 :-) igen úgy bocs elírtam :-) -
nem azt irták, h szingle miatt csak nem érdemes? (mert az allitolag rövid... nade a bf multi ált fixen leköt 3 évre :) ld még 42-bfv-bf2) -
de nemérdekel!!!!! látom h jött 4 uj üzi, katt és erre műgengszter fasságok ... n.e.m. é.r.d.e.k.e.l.
ha érdekelne, nem az x360 topikot 'frissitgetném', ráadásul az elsőt még átléptem, de két ujabbtól a f*sz kivan. ha nem szolnak rád, benyomsz még 27-et??? :( bazz, debil vagy???? -
ettől féltem :/ mert csábít a játék, és sok helyen láttam azt írva hogy multi miatt nem érdemes csak megvenni, de így most hogy próbálja ki ember?.. -
Esetleg a GOW4, mert még a 3ra is exkluzív szerződése van a Microfosnak
-
Ha a goldod nemjárt le akkor valszeg lekapcsolták a demo szervereket, mivel a full már elérhető... -
Halljátok a bad company demoval mért nem tudok multizni ?:'(( -
Szép ez is mint a múltkori, de akkora TBA-s mint a FF13 :( Mikor jönnek már? :) Kiegyeznénk sztem ha jövöre ilyenkor tolhatnánk ezeket. -
Nem. -
PS3-ra nem jön ez se? 
-
Jah a hip-hop policet ismerem nagy szám volt egy old-skool rapperel (Slick Rick)-el -
Darth Razor #45431 Ez szvsz nagyon jóra sikeredett!
-
Off\
ilyen zenét akkor se hallgatnék ha érteném amit mond.. nem azért mert hülye vagyok az angolhoz, hanem mert szegény négerálat a gettóban nem tanult meg rendesen beszélni.
most őszintén van valaki aki érti miről beszélnek?
On\
tudja valaki hogy mikor jön a 65nm-es gpu-s xbox? szeretnék venni egy újat mert a mostani már nem lájvos sajna :( -
Ragnar360 #45429 Fáj tőle a szemed ?
Egyébként a szar max te lehetsz, mert ha még nem is jön be vmi ,- attól még nem xar, csak neked nem jön be, elég nagy különbség - árty, FATTY! -
Nem szoktam bekapcsolodni az 'oltásodba' de pliz huzz el a sok szarral a niggatopikba. köszönöm. -
Oké, lehet menni a "szeretemeztaszámotnagyonkirály" topikba
-
:) első és egyetlen RTS konzolra amit velszeg megveszek -
RTS.
Fejőstehén. -
h megéri-e, azon mulik mikori...
ha uj, 175-os, HDMI-s a gép, akkor nem rossz vétel
ha régi, akkor ez sok érte
---
foxhound: lehet neki kéne állnom az első résznek? :D
---
scotty: ha sony fanboikodsz, sztem az sem gáz, max birni kell a strapát utána :D -
Halo Wars gémpléj! -
Foxhound1980 #45420 offisöl
-
FoToS #45419 Ja a kis muksókat elnézve tényleg iagazad van.
Próbált mind a 2-ből elcsipni valamit az ms ahogy elnézem,de nem látom át,hogy mi is lesz itt valójában. -
Inkább olyan Wiis cuccnak tünik... ez nemigen tetszik. -
FoToS #45417 Kicsit olyan PS3 home érzés kapott el amikor megnéztem a videókat:viszont lehet,hogy jó is lesz. Pláne,ha majd live visoin kamerával a saját arcodat rá teheted majd a kismuksóra. -
Persze, a demo install, az MGS install mizéria meg mindennek a kötelező felinstallálása nem pont a leg tökéletesebb megoldás... ha opcionális az más tészta, mert van is meg nincs is, lehet dönteni vagyis ez a legjobb amit ezügyben meglehet valósítani. -
jó szám nálam most ez a favorit :
http://www.youtube.com/watch?v=CPHPYWQS5bc -
:DDD meglehet -
Nem rosszindulatból mondtam, csak te szoktad szajkózni a másolást mindig. Az új dashboard viszont tényleg pofás, egy rossz szavan nem lehet. Várom én is kíváncsian, milyen lesz, ha elkészül teljesen.
FZolee: Köszönöm, Eltudom dönteni, hogy hova írjak. Nincs kinnt sehol, hogy nem írhatok ide. Köszönöm.
arty: Ez talált :) Jó lenne, ha megkapnánk az opciót. Kíváncsi vagyok mi lesz a Sony nagy bejelentése, mert ha nem villant valamit, akkor nagy bajban lesz...
És mielőtt megint elküldene valaki a PS3 topicba, el tudom dönteni hol írok. Nem fanboykodom és Istencsászár gondolom értette miért írtam ezt pont neki...ugye? :) -
OFF -
Brash #45411 Ragnar "bro"-nál ez megszokott. Biztos otthon XBOX-on is van valami bling-bling. :D -
én főleg arra voltam kíváncsi, hogy ennyiért megéri-e a gép.... -
Jujj de jó 
16:10 képarány, 1440x900-as felbontás...
-
régi gép (203W), de ez még nem változtat rajta h mikor jönnek érte (remélem) -
Ragnar360 #45405 . -
terminator39 #45404 thx Rt:D de az a baj hogymár kivannak írva a vob file -ok és erre kár lenne dvdket pazarolni vagy xboxra nincs olyan update ami támogatja a vob -ot ? -
Media részen latom . Akkor mukodik? -
gondoltál rá, hogy az eladótól kérdezd meg? mi honnan tudnánk? ;)
(uj gép: 175W szerepeljen a dobozon)