176884

-
Sund #45500 Utólag is köszönöm a kedves topiclakóknak, hogy válaszolgattatok a kérdéseimre, tegnap sikerült ráraknom a mancsom egy Arcade-ra.

Tudtok valami módszert, hogy lehet a barátnőmet letiltani a Viva Pinátáról? :))))
-
Kornelka00 #45499 Most már nem kell válaszolni a kérdésre:)Megoldottam a problémát:)Végre!! -
Kornelka00 #45498 Hello!!
Az lenne a gondom hogy amikor a Liveot regisztrálom nem fogad el semmilyen windows live id cimet pedig regisztráltam is,megadtam a régi cimem de semmi nem fogad!!Ilyekor mit lehet csinálni??
Elöre is kössza választ!! -
Tomy Lee #45497 Van más helyette bőven arra,ami X360-ra nincs:DD -
XD a pc-sek mekkorát ... a star wars uj részével mindenre kijön csak arra nem.
Más: suol calibur 4 nemsoká jön hát akármilyen legyen ezt tuti nem hagyom ki sokat nyomtam az 1-2-is a 3 nem mert az csak ps2-re volt
aki azt kitalálta hogy x-re ne legyen a 3.része ,Azt hátulrol lecsapnám ,rászarnék a melkasára és a papucsával elpaskolnám rajta
-
Ha jó a game "ha joo" akkor tölem még Ozzy usburne is lehetne 
és havymetal-ra lövöldöznék XD .Vagy marlin manson
de akkor már fps legyen és MP3-rol nyomom az x-re a zenét
-
Alapból hülyeségnek tartom + gagyiság lesz az borítékolható... amugyis minek 100% nigga lövölde fehér embernek? max azt érdekli akinek ő a példaképe, nade az meg no comment. -
Ragnar-nak + (gondolom ) chamillionaire
-
Hát a gameplay trailer alapján ez a 50 cent game elsölátásra nemnaon fogot meg de jobbnak tünik mint a réggebbi .DE jobban birtam volna ha 50-helyet (Trick Daddy
) let volna a game-ben.
-
http://www.gametrailers.com/player/usermovies/240539.html?playlist=featured
Az activision NEW !! game ahogy levettem egy hajon fog jácódni,remélem nem ugy leszek töle mint én a hajón
-
DEAD SPACE
FABLE 2
FINAL FANTASY XIII
HALO WARS
RED FACTION: GUERILLA
TOMB RAIDER UNDERWORLD
-
8.-hó 26.-án Álitolag Én is a MC4-et naon vártam az E-3-mon :( de még aszhem van 1 nap (remény)
-
a hells highway mikor is jön? A mindnight club los angelesről nincs semmi infó?:/ -
ja.. fallout3 ,too humán, the whelman, Stb....... -
Mennnyyi nagy game az idei E-3-rol
Brothers...:hells higway
Gears of war 2
Soul calibur 4
saints row 2
resident evil5
prince...:next gen
star wars :force ...
call of duty:world at war
+ 50 cent most jött a vid meg is lesem XD
UFC 2009
Nba live 09
Mortal Kombat:vs DC
Mercenaries 2
-
Dobozon rajta van :D -
megvan,de még nem kutattam elő a lomok közül.talán azon lenne?:O amúgy ami dátum a gép hátulján van az a gyártás időpontja? mondjuk én nem hinném... -
Xbox 360 Premium csomagot keresek megvetelre. HDMI kotelezo. Ajanlatokat privibe.
Koce! -
doboza nincs meg a boxnak? azon is rajta kell legyen, matricán -
A buta fizika miatt a kocsik mozgása suta és nem elég kiszámítható... nem a te hibád, a játék szar, vagyis a játék remek csak a fizika szar. -
Tomy Lee #45480 Drift-nél jól irányítható de más versenynél már nem.Kormánnyal sokkal jobb használni de messze a tökéletestől főleg ha 1 GT Prologue gém után ülök át:)
szvsz az iráníyításon még dolgozhattak volna amúgy jó játék Grid(elég nehézre sikeredett ez jó)! -
Scooby87 #45479 modosítva az előző kommenet..lehet használni más gémekben is a sima irányzékot(fegyverváltás assasinbe,tárazás bioshockba),de a mozgást általában mindig az analogra van rakva és optionsba sem lehet minmdig át állítani. -
Lekopogom nem volt azon kívül semmi probléma, csak néha a live szokott megfagyni a Fifa 08nál. De ott is inkább csak napközben, éjszaka nem. De ez is csak akkor jelentkezik, mikor tölti a szervert. -
Nah nekem 203W van rajta, mármint a tápon. Ez állítólag a régit jelenti. Azonban mikor a Media Marktban megvettem 2007 December elején, 5 nap múlva zárlatos lett a táp. telefonáltam, vártam 1 7végét(mert akkor nincs ügyfélszolgálatuk :/) és 3 nap alatt hoztak egy újat, kábellel együtt. Nos ezen a tápon van a 203W.Előzőt nem tudom. Tehát vásárlás idejét tekintve az új van nekem, de az új táp szerint a régi. ... ?? -
Scooby87 #45476 üdv
amúgy csak nekem nehéz a gridben akocsikat írányítani vagy másnak sem megy könnyen....
más:
amúgy a sima nem analog irányzékot elég kevés játékban lehet használni,mondjuk erősebben is kell nyomni...,de a pc-s múltból az jobban megvan az emberben...amúgy másnak is ha lefele és jobba nyomja a sima nyilakat akkor katanó hangot ad,de ha fel és balra akkor meg semmi ilyesmi? -
kinai dvd olvaso: 1x
xbox dvd olvaso: 12x
---
fido4life: igen! (ha winyod nincs...) -
a gép a profilomat memókártyára menti ? meg az achivementeket ? -
hát a tápon
-
már nem. -
Elvileg a dobozon van rajta -
Ragnar360 #45469 Haha, azért még a Won't Let You Down bentmaradt :D -
És milyen sebességnél nézted a knínai dvdt?:) lehetett volna hangszigetelni kicsit, de ez ilyen... ha ott van a tévénél és játszol akkor észre sem veszed mert a hang elnyomja... pár hónap és jön a frissítés amivel lehet majd installálni a gémeket és akkor a dvd olvasó nemfog pörögni. -
Hol tudom megnézni h 175 vagy 203W??? A gép hátulján egyáltalán nem találok arról leírást. -
ezt most viccből irtad remélem, még a kinain vásárolt dvd olvaso sem ilyen hangos, ne hulyéskedj már.Ha a TV alá rakom akkor elnyelődik a hang vagy mi? :) Van egy 40cm átmérőjű szélkeverő a nappaliban, annak van olyan hangja teljes sebbeségen mint az Xnek...
egyébként megnéztem, régebbi modell, 203W-os..., megprobálok szerezni egy 175Wos gépet, és majd aztuán döntök. Köszi -
Jó, törlök mindent hogygha ennyire zavar... de inkább ez legyen mint anyázás meg vérre menő flém de töröltem mindent, csak 2 gombnyomás. -
...najo, topik repül a kedvencekből, azt hittem Te képes leszel rendet tartani, de látom nem megy :(
semmi kedvem zenés linkeket, videokat "kerülgetni", nem ezért jártam ide - ennyi erővel warez is lehetne, az jóval kevésbé OFFtopik -
Elvileg igen, de az új játékoknál jobb, ha van hdd is :) -
red13 #45455 Ha én csak játék mentésre használnám az Xbox-ot. Semmi online játékra akkor elég az Arcade pack? -
terminator39 #45449 RT ez a program amit mondtál TMPGenc mégcsak fel se ismeri a vob fájl-t ezt télneg jó progi XD -
Valszeg hűtésmódosított.