176884
banner
  • Sund
    Utólag is köszönöm a kedves topiclakóknak, hogy válaszolgattatok a kérdéseimre, tegnap sikerült ráraknom a mancsom egy Arcade-ra.

Tudtok valami módszert, hogy lehet a barátnőmet letiltani a Viva Pinátáról? :))))

• Kornelka00
    Most már nem kell válaszolni a kérdésre:)Megoldottam a problémát:)Végre!!
  • Kornelka00
    Hello!!
    Az lenne a gondom hogy amikor a Liveot regisztrálom nem fogad el semmilyen windows live id cimet pedig regisztráltam is,megadtam a régi cimem de semmi nem fogad!!Ilyekor mit lehet csinálni??
    Elöre is kössza választ!!
  • Tomy Lee
    Van más helyette bőven arra,ami X360-ra nincs:DD
  • trick daddy
    XD a pc-sek mekkorát ... a star wars uj részével mindenre kijön csak arra nem.
    Más: suol calibur 4 nemsoká jön hát akármilyen legyen ezt tuti nem hagyom ki sokat nyomtam az 1-2-is a 3 nem mert az csak ps2-re volt aki azt kitalálta hogy x-re ne legyen a 3.része ,Azt hátulrol lecsapnám ,rászarnék a melkasára és a papucsával elpaskolnám rajta
  • trick daddy
    Ha jó a game "ha joo" akkor tölem még Ozzy usburne is lehetne
    és havymetal-ra lövöldöznék XD .Vagy marlin manson de akkor már fps legyen és MP3-rol nyomom az x-re a zenét
  • Istencsászár
    Alapból hülyeségnek tartom + gagyiság lesz az borítékolható... amugyis minek 100% nigga lövölde fehér embernek? max azt érdekli akinek ő a példaképe, nade az meg no comment.
  • trick daddy
    Ragnar-nak + (gondolom ) chamillionaire
  • trick daddy
    Hát a gameplay trailer alapján ez a 50 cent game elsölátásra nemnaon fogot meg de jobbnak tünik mint a réggebbi .DE jobban birtam volna ha 50-helyet (Trick Daddy ) let volna a game-ben.
  • trick daddy
    http://www.gametrailers.com/player/usermovies/240539.html?playlist=featured
    Az activision NEW !! game ahogy levettem egy hajon fog jácódni,remélem nem ugy leszek töle mint én a hajón
  • Istencsászár
    DEAD SPACE
    FABLE 2
    FINAL FANTASY XIII
    HALO WARS
    RED FACTION: GUERILLA
    TOMB RAIDER UNDERWORLD
  • trick daddy
    8.-hó 26.-án Álitolag Én is a MC4-et naon vártam az E-3-mon :( de még aszhem van 1 nap (remény)
  • trogerzsiger
    a hells highway mikor is jön? A mindnight club los angelesről nincs semmi infó?:/
  • trick daddy
    ja.. fallout3 ,too humán, the whelman, Stb.......
  • trick daddy
    Mennnyyi nagy game az idei E-3-rol
    Brothers...:hells higway
    Gears of war 2
    Soul calibur 4
    saints row 2
    resident evil5
    prince...:next gen
    star wars :force ...
    call of duty:world at war
    + 50 cent most jött a vid meg is lesem XD
    UFC 2009
    Nba live 09
    Mortal Kombat:vs DC
    Mercenaries 2
  • kakaoskalacs
    Dobozon rajta van :D
  • bexinho
    megvan,de még nem kutattam elő a lomok közül.talán azon lenne?:O amúgy ami dátum a gép hátulján van az a gyártás időpontja? mondjuk én nem hinném...
  • Sephi
    Xbox 360 Premium csomagot keresek megvetelre. HDMI kotelezo. Ajanlatokat privibe.

Koce!
  • arty
    doboza nincs meg a boxnak? azon is rajta kell legyen, matricán
  • Istencsászár
    A buta fizika miatt a kocsik mozgása suta és nem elég kiszámítható... nem a te hibád, a játék szar, vagyis a játék remek csak a fizika szar.
  • Tomy Lee
    Drift-nél jól irányítható de más versenynél már nem.Kormánnyal sokkal jobb használni de messze a tökéletestől főleg ha 1 GT Prologue gém után ülök át:)
    szvsz az iráníyításon még dolgozhattak volna amúgy jó játék Grid(elég nehézre sikeredett ez jó)!
  • Scooby87
    modosítva az előző kommenet..lehet használni más gémekben is a sima irányzékot(fegyverváltás assasinbe,tárazás bioshockba),de a mozgást általában mindig az analogra van rakva és optionsba sem lehet minmdig át állítani.
  • bexinho
    Lekopogom nem volt azon kívül semmi probléma, csak néha a live szokott megfagyni a Fifa 08nál. De ott is inkább csak napközben, éjszaka nem. De ez is csak akkor jelentkezik, mikor tölti a szervert.
  • bexinho
    Nah nekem 203W van rajta, mármint a tápon. Ez állítólag a régit jelenti. Azonban mikor a Media Marktban megvettem 2007 December elején, 5 nap múlva zárlatos lett a táp. telefonáltam, vártam 1 7végét(mert akkor nincs ügyfélszolgálatuk :/) és 3 nap alatt hoztak egy újat, kábellel együtt. Nos ezen a tápon van a 203W.Előzőt nem tudom. Tehát vásárlás idejét tekintve az új van nekem, de az új táp szerint a régi. ... ??
  • Scooby87
    üdv
    amúgy csak nekem nehéz a gridben akocsikat írányítani vagy másnak sem megy könnyen....

más:
    amúgy a sima nem analog irányzékot elég kevés játékban lehet használni,mondjuk erősebben is kell nyomni...,de a pc-s múltból az jobban megvan az emberben...amúgy másnak is ha lefele és jobba nyomja a sima nyilakat akkor katanó hangot ad,de ha fel és balra akkor meg semmi ilyesmi?
  • arty
    kinai dvd olvaso: 1x
    xbox dvd olvaso: 12x

---

fido4life: igen! (ha winyod nincs...)
  • Fido4life
    a gép a profilomat memókártyára menti ? meg az achivementeket ?
  • tomi890125
    hát a tápon
  • Istencsászár
    már nem.
  • rooney8
    Elvileg a dobozon van rajta
  • Ragnar360
    Haha, azért még a Won't Let You Down bentmaradt :D
  • Istencsászár
    És milyen sebességnél nézted a knínai dvdt?:) lehetett volna hangszigetelni kicsit, de ez ilyen... ha ott van a tévénél és játszol akkor észre sem veszed mert a hang elnyomja... pár hónap és jön a frissítés amivel lehet majd installálni a gémeket és akkor a dvd olvasó nemfog pörögni.
  • bexinho
    Hol tudom megnézni h 175 vagy 203W??? A gép hátulján egyáltalán nem találok arról leírást.
  • Tikal #45466
    ezt most viccből irtad remélem, még a kinain vásárolt dvd olvaso sem ilyen hangos, ne hulyéskedj már.Ha a TV alá rakom akkor elnyelődik a hang vagy mi? :) Van egy 40cm átmérőjű szélkeverő a nappaliban, annak van olyan hangja teljes sebbeségen mint az Xnek...

egyébként megnéztem, régebbi modell, 203W-os..., megprobálok szerezni egy 175Wos gépet, és majd aztuán döntök. Köszi
  • Istencsászár
    Jó, törlök mindent hogygha ennyire zavar... de inkább ez legyen mint anyázás meg vérre menő flém de töröltem mindent, csak 2 gombnyomás.
  • arty
    ...najo, topik repül a kedvencekből, azt hittem Te képes leszel rendet tartani, de látom nem megy :(

semmi kedvem zenés linkeket, videokat "kerülgetni", nem ezért jártam ide - ennyi erővel warez is lehetne, az jóval kevésbé OFFtopik
  • FZoleee
    Elvileg igen, de az új játékoknál jobb, ha van hdd is :)
  • red13
    Ha én csak játék mentésre használnám az Xbox-ot. Semmi online játékra akkor elég az Arcade pack?
  • terminator39
    RT ez a program amit mondtál TMPGenc mégcsak fel se ismeri a vob fájl-t ezt télneg jó progi XD
  • PoisonChihuahua
    Valszeg hűtésmódosított.