176881
banner
  • DanielT
    Bazmeg... vakok gyülekezete.
  • trick daddy
    nekem jóez 1-ideig utána full hd és ready-t felejtem .
  • Aleksz
    figyelj nem azt mondom h minden sdn jó a kép de van amelyiken nem sokkal marad le a hdtől. Nem tom te jáccottále már ilyen tvn de sztem nem.
  • trogerzsiger
    22-es moncsin játszok, de én annyira nem veszem ezeket észre.
  • Istencsászár
    Miez itt, a vakok gyölekezete?:) tegyetek be egy gémet pécén 800*600ba + a vga driverbe butítsátok le az élességet, aztán rakd vissza 1024be, vissza élesség, és 2*es AA... tényleg ugyan az majdnem? :DDDD
  • trick daddy
    nekem is 72cm,100hz sd tv-m van nekem nem gáz sok kül nincs .
    DE lehet veszek 24" full-hd-s monitort, aszhem már 75-110-E közt már tudok venni 1 faxát.
  • Aleksz
    Egy ideig én se HDn nyomtam. Ha a TV 16:9-es és van rajta rgb bemenet akkor télleg nem sokkal rosszabb a kép. Szal itt mindenki igazat mondd csak mindenki másra gondol
  • trogerzsiger
    huh, mert én multkor nővéremnél kiprobáltam hdtvn és nem láttam különbséget, igaz csak a gta4el. Na majd valamikor szemügyre veszem más játékkal is :-)
    Most jut eszembe hogy az az ace combat pöttyet sem semmi :O
  • DanielT
    Na te is csak kapán játszottál eddig...
  • Istencsászár
    Egyátalán nem... a HD lényege hogy a részletek is látszódjanak, amit SDN sose fogsz látni mivel kisebb felbontás butább kijelző stb... ég és föld.
  • trogerzsiger
    ha nem 2mről játszassz nemkurvára mindeggy min játszol?:D akkor elvesznek a részketek sztem.
  • arty
    SDTV - nem rossz
    HDTV - elég jó
    nem létező, 1280x720as 100hz-es megjelenítő - királyság (lenne, ha lenne ilyen)

;)
  • deep
    Amennyiben az 1% nálad az "ég és föld" különbséget takarja, akkor igazad van:D
  • arty
    Te nem érted.

Nincs boxod, nem is lesz soha, csak fikázod. Korábban az egyszerüséged az aláirásodban is tükröződött, most már csak jössz és trollkodsz, ráadásul rém átlátszo és primitiv modon. Mit tudsz hozzátenni a topikhoz? Hogy ha valakinek bármilyen kontextusban gondja van, akkor röhögsz rajta egyet meg flémelsz 2-3 hsz-ben?

Miért nem játszol inkább a tökéletes pécéddel és forumozol azzal kapcsolatos témákban?
  • Istencsászár
    "1%al szebb a hdtvn"

Ugyanmár...

SDTV => SZAR
    HDTV => KIRÁLYSÁG
  • dienesoft
    én sokáig egy 62cm-s sdtv-n toltam, 2 hónap alatt annyit romlott a szemem, hogy már magától a tv-től is kikészült..sajnos a tv-nek azt a bizonyos vibrálását nem bírom elviselni. Nem tudom elképzelni, hogy pl. te hogyan bírsz úgy koncentrálni a játékra. Azóta egy 17"-es LCD monitoron játszok, és azóta semmi baja a szememnek. Pedig sosem voltam hozzászokva a "luxushoz".
  • cenobite
    Ja elnézést, az enyém nem atomkicsit (csak sima 72-es) Nagyon kicsin még nem láttam 360-at muzsikálni.
  • cenobite
    Én is SDtv-n játszom és tökéletesen meg vagyok elégedve. Igaz nem vagyok hightech grafbuzi aki a recéket és pixeleket vadássza, én JÁTSZANI szeretek, úgyhogy ez betudható az én nyomoromnak is.
  • MaSzKa
    2db eredeti játék is van hozzá és Arcade PAck
    ennyi lemaradt
  • kakaoskalacs
    Atomkicsi SDtv-n is probaltad? én igen siralom
  • MaSzKa
    kakaoskalacs-nak

van 1 eladó x360-asa ha érdekel valakit
  • Örm
    A LED-es javított gépek mennyire lesznek megbízhatóak?
  • Th0m
    "SDtv-n nem az igazi..."

énis azon nyomom, és nekem teljesen megfelel minden játék.. 16:9 és kész.. atomjó^^ pl : ninja gaiden 2-t és Dbz burstlimitet láttam hdtvn meg sdtvn is különbség 1%al szebb a hdtvn:)
  • kakaoskalacs
    nincs :D 19"-es van de az nem lcd
    nem vettem kaptam :)
  • Istencsászár
    Amugy miért vetted meg? nincs LCD monitorod se?
  • DöflingR
    az aztán igen
  • kakaoskalacs
    ha lenne HDTV-m nem adnam el de igy nekem nemsokat ér

GTa4 10% , pgr3 20% kiporgetve
  • cenobite
    " 5-ször volt bakepcsolva öszvissz "

Ennyi idő alatt kipörgetted a GTA-t és a PGR-t?

(no offense... :) )
  • Örm
    Hello!
    Az X-media szervizről tudna valaki írni véleményt? Megbízhaatóak? Tesómnak 3led-es lett a gépe és oda szeretné vinni megcsináltatni.
  • kakaoskalacs
    Xbox 360 Arcade pack + Gta4 + pgr3 48ezer Ft Postan is mehet de csak utanvettel ,
    Gép hibatlan 5-ször volt bakepcsolva öszvissz
    Gyári nem buzerált, nincs cooler nincs mod

SDTv-vel nem az igaz ..
  • dienesoft
    Már nem szűz a kicsike:D
  • PoisonChihuahua
    ~50k
  • kakaoskalacs
    1 honapos alighasznalt Arcade pack mennyit ér kb? gta4 meg pg3-al?
  • bertino
    az ilyenek leperegnek, nem érted ?
    magyarul csak értesz.
  • Casper007
    Vagy is így: http://www.uk-consoles.co.uk/shop/images/official_xbox_360_vga_hd_av_cable_360.jpg Ez volt bajom. :) Mert az internetes áruházak képein csak két csatlakozója volt. Ezért zavarodtam össze. :)
  • Casper007
    Köszi. :) Akkor a VGa kábelen van egy csatlakozó, ami a boxba megy, van egy, ami a monitorba, és van ez a két RCA.
  • SD456
    Egyszerű. Fogsz egy ilyen kábelt, ebbe bele dugod az rca-t ami kijön a VGA kábelből és utána bedugod az erősítőbe, vagy amilyen hangfalad van. Ha még kell valami segítség írj nyugodtan PM-et.
  • Casper007
    Persze, csak mondták, hogy a hangot kicsit macerás megoldani.
  • arty
    mindent oda-dugj, ahova belemegy erőltetés nélkül, akkor nem lesz gond ;) (ha a cipődet be tudod fűzni, az 'összedugás is menni fog)
  • arty
    A világ legszimplább trollja vagy.