176883
banner
  • james69holden
    akkor miért nem nézed meg a pesti konzolboltok árlistáit?
  • Adi
    vmi bp-i bolt kénne...
  • james69holden
    ebay pl.
  • Adi
    Szerintetek hol tudok legolcsobban joy-t venni?
  • luckyboi
    Ok, köszi! Holnap megy haver Bécsbe, ott is szétnéz nekem. Nem tudom vidékről elég nehéz beszerezni jó áron és részletre konzolt. Ja 'múgy a leginkább várt nálam, amit kihagytam, az a SW: Force Unleashed!! Az ütni fog .
  • warass
    Tényleg sok, az elite a legtöbb konzolboltban 78-80 körül mozog, régebbi gémeket nézz jó állapotban, használtan, Halo 3-at 5k körül, Forza 2-őt már 3kért láttam.
  • tarti19
    minek HDMI? Komponens kábel bőségsen tud Hd-t ergo én nem bánom, hogy nincs rajta HDMI...
    HD-TV nélkül meg nem tudom:P
  • tarti19
    igazad van nálam a kis 360 azt a célt szolgálja, hogy vigye azt amit a ps3 nem tud:) PC-re költeni ilyen konzolok mellett? Merész 1 bivaly pc-ből kijön a másik 2 konzol cakk-pakk:D
  • luckyboi
    Az a helyzet, hogy a héten lett volna eksünben 59-ért Premium, de nem hdmi-s. Nekem meg részletre kellett a gép, uh maradt az Elite, csak az volt a boltnak. ( ELectro World) Amúgy nekem még megéri. De nem vagyok tele. Még HDTV-m sincs !
  • luckyboi
    Gondolom ez nekem jött, nade a PS3 az nem Xbox360! És nekem ez a bejövősebb. Ha másért nem akkor a haverokért, akik már tolják egy ideje Live-on és nem unatkoznak. Ha a hírek igazak, akkor 2012 körül jön az új gen, addig meg nem fogok unatkozni szvsz. PS3 szóba se jöhetett volna nálam, vagy pc, vagy Box.
  • tarti19
    Ha nem tudod hova költeni a delládat , akkor megértem:)
    Jó kis gémek lesznek, cask multi részleget nem tudom mire vegyem majd meg:)
    Premium csomagot már 58K-ba kapsz vagy szeirntem olcsóbban is hozáádvágnak eyg ilyen masinát---Yjatekaim.hu-ról meg tudsz venni gémeket bőségesen ólcsón...
  • luckyboi
    Lehet , akár még jó is lehet , én a következőkre gyúrok idén még vásárlás ügyben: HALO3, COD4, Forza2, GOW2, Ninja Gaiden2, Fable2, SoulCalibur4, FarCry2... stb kábé ezeket szeretném.
  • tarti19
    ennyiért már GTA 4 vagy MGS4 kiszerelésű PS3-t is vehetnél:D:D::D
    vagyx ha box akkor premium és hozzá vagy 2 -3 új gémet:D
  • Istencsászár
    Jóak gém!
  • SD456
    Na jövő héten megveszem az Alone In The Dark-ot. Remélem jó játék, nekem a videók alapján nagyon tetszik.
  • luckyboi
    Najó , hagytam magam rábeszélni és holnap veszek egy Elite-et , ajándékba kapok egy Tiberium Wars bontatlant. Mindez 99.990 HUF-ért. Lehet nem vagyok normális, de mégis jobb mint Pc-re gyűjtögetni életem végéig. Ja és soha nem fogom flasheltetni, mert a Multi a lényeg, nemigaz?! Na minden jót, hamarosan találkozunk Live!-on!!! Písz
  • Minstrel
    én bekapcsolás előtt hősugárzóval melegítem, hogy a hideg xbox ne hirtelen melegedjen be
  • bexinho
    én 5 percet szoktam kb futtatni indulás előtt és kikapcsolás után. Azidő alatt letöltök videokat, van mikor elkezdek demot letölteni. Szóval aki jól használja ki, annak tök mind1. Szerintem is érdemes azért így csinálni, mert ugye nem olyan ERŐS a hűtésrendszere.
  • Istencsászár
    Sablonszöveg ami eléjük van rakva és mindenkitől mindent végigkérdeznek, te lehet hogy tudod hogy nem az a baja, de vannak akik nem...
  • bexinho
    Nekem mikor bedöglött a tápom, zárlatos lett, akkor a nő a telefonba kérdezte, hogy hogyan volt használva. Tápba, vagy közvetlen a falba volt kötve? Mondom a hosszabbítóba. Azt mondja,az úgy nem jó, mert a tápot közvetlen a falba kell kötni. Mondom elnézést hölgyem, de a tv-t,hifit,lámpát... és nem sorolom még mit, hova kössem akkor??!?!? Aztán csak makogott meg h hát akkor is úgykell használni. Szal nem értem miért ilyen embert (NŐŐŐŐT!!!!) tesznek oda...
  • Istencsászár
    Persze logikus, de nem ez fogja megmenteni vagy megölni... mondjuk én ezekre az 5-12 perces várakozásokra értettem.
  • DanielT
    Nem teljesen hülyeség, mert ha megfigyeled, játék közben sokkal jobban pörögnek a gép ventijei és a dashboardon szépen lassan visszalassulnak pár perc után, ahogy már nem kellenek annyira. Azonnali kikapcsolással a csúcsforró ponton veszed el a teljes hűtést. 2 perc járatás nem árt, ha valaki jobban érzi magát tőle.
  • Istencsászár
    Valaki kitalálta aztán terjed a hülyeség, nemkell semmit, kilépsz a gémből és kikapcsolod.
  • trick daddy
    gratula az x-ed hez

hát sztem igen kb:8-12 percet minden game után
    de ha a 175w-s x-ed van akkor szerintem nemnaon
  • DöflingR
    Én mikor abbahagyom a játékot még körülbelül 5 percig járatom dashboard-ban aztán kapcsolom ki :)
  • Scotty99
    Szerintem játsz vele nyugodtan és kapcsold ki, ha jól esik. Ha elromlik majd kicserélik, nem kell parázni.
  • SD456
    Hi all!

A box ot érdemes kicsit járatni a dashboard-ban játék után mielőtt kikapcsolom ?
  • Zozo76
    Furcsa is volt hogy agyonmagyarazta mit csinaljak, mondom jolvan, meg oke, de mar a vege fele elfelejtettem mit mondott a csaj az elejen. Azert igy magyarorszagon csak magyarul kene kikuldeni az UPS dolgait, nem?
  • Zozo76
    Ja meg hogy probaljam ki merevlemez nelkul is hatha attol 3ledes, meg hogy hosszabitoba van-e dugva az xbox tapja meg ilyenek. Mondom mindent kiprobaltam, szar mindenhogy. :)
  • Zozo76
    Na, felhivtam ma az ugyfelszolgalatot, regisztraltam a gepet, mondja a csak hogy kapok egy levelet amiben lesz egy nyomtatvany, azt nyomtassam ki es ragasszam ra a dobozra. Meg is jott a level, hoot angol az egesz. :)
  • SD456
    Hi all!

Megvan a box :) Nagyon jó. Valami játékot még venni kell hozzá mert az még nem vettem :D Nagyon tetszik a controller, meg a konzol külseje. SpeedLink es vga kábellel van bekötve a monitorba, adtak hozzá rca to jack kábelt. Nagyon szép a kép. Most éppen a Too Human demót szedem lefelé.
  • Skyline
    Ez a dsub....Ezenkívül ha nincs a monitorodon egy hasonló,de hosszabb csatlakozó akko niccs DVI rajta...
  • rooney8
    Akkor lehet majd én is dvi-t fogok venni :)
  • Vinsanity15
    pedig itt oda van irva
  • Vinsanity15
    Features-DVI input
  • Vinsanity15
    ehhez nemkéne vmi redukcio ? mert ahogy nézem a dvi nemnagyobb ennél ?
  • Vinsanity15
    Már biztos a pokolba kivántok , de lenne még egy kérdésem. most megnéztem a monitort és ilyennel csatlakozik a pc hez :

• Vinsanity15
    ok, nagyon király, igen várom már h meglegyen . köszi szépen a segitséget
  • Skyline
    Mellékelik,csak dvi-hdmi-t kell venned..
  • Vinsanity15
    fasza , egye a gyári kábelt mindenképp mellékelik a boxhoz ? vadiuj premiumot veszek..