176880
banner
  • nono77
    szoval:komponens és kompozit kébelt bedugod az xboxba és a házimozit kötöm össze...(lesz a hang) és a hdmi kábellel is összekötöm az xboxot a tv-vel (jó minőség miatt)
  • tarti19
    ott van a gyári komponens és kompozit kébelen... Komponens kábellal hd minőség míg a másikkal csak sd minőséget érsz el...:
  • nono77
    aha,de jo ez...csak az xboxban nincs is optikai kábel...xbox hátulján semminincs kivéve egy enthernet meg usb és HDMI/A/V meg a táp...vagyis?
    Bocsi hogy láma vagyok,ha kérdezek és választ kapok akkor énis megtanulom már:)
  • tarti19
    ezt kérlek szépen egy ismerősömnél láttam és ilyet fogok venni a jövő hónap elején :) Optikai kábellal
  • nono77
    aha...és ezta hangrendszert hogy kötötted xboxra?
  • tarti19
    a helyedbe vennék egy logitech Z-5500 Digital hangrendszert amivel már azért el vagy látva egy ideig némi hangzással:) 5.1-es a cucc és minedössze 55k
  • nono77
    Kinéztem magamnak egy ilyen fejhallgatót: http://www.uberkonzol.hu/index.php?data[mid]=2&data[id]=426

Véleményetek? pl azt hova tudnám bedugni? tv-en nincs jack...xbox - lcdtv hdmi vel van összekötve...akkor hova megy eza fejes? erősitőbe?-nemár olyanom sincs...házimozim sincs...ill van,csak koplett LG...
  • nono77
    Bocsi...

Nah hazaértem...nagy fülesem van szal minden basszut hallgatnék a játéknál,gondolom a játékbeállitásokban lehet maxra nyomni vagy a fules hangerőn...
    Ti probáltátok,akkor ugynézki hogy igy semmit se ér...:(
  • nono77
    Nah hazaértem...nagy fülesem van szal minden basszut hallgatnék a játéknál,gondolom a játékbeállitásokban lehet maxra nyomni vagy a fules hangerőn...
    Ti probáltátok,akkor ugynézki hogy igy semmit se ér...:(
  • LeWyTy
    ok
  • Minstrel
    nincsen
  • LeWyTy
    Van működő emulátor?(Ha szabad erről kérdezni egyáltalnán)
    Ha nem akkó sorrrrrrry!
  • arty
    nekem ilyen fülbenyomhatoval nem volt gond a hangerővel :) lehet h egy nagyobb fülest nem hajt meg, de az aproságokhoz elég!
  • Örm
    Vista. És az a baj, hogy a box azt írja ki, hogy nem találja a pc-t.
  • shenmuedc #46325
    Hát ha közvetlenül a boxról szeded a hangot akkor fülessel ne sok jóra számíts! Az még ugyanis csak vonalkimenet. Lehet hogy hallani fogsz valami ciripelést a fejhallgatón de elég halk lesz azt garantálom, plusz a hangerőszabályzást sem tudod megoldani, bár nem hiszem ha annál is halkabbra vennéd akkor hallanál valamit. A vonalkimeneti jelet még fülesre is némiképp erősíteni kell amit a tv, vagy esetedben egy aux bemenetes mini hifi vagy házimozi ill. sima erősítő elvégez.
  • arty
    sipki: felesleges, ha van sztereo bemenet az 5.1 szetteden, kösd arra! ez az átalakito egy 0, ugyan azt kapod, mint ha az 5.1es szetted keverné fel: az eredmény ál-5.1 - valod 5.1-hez optikai bemenet kell ...

lewyty: HDMI: bármihez jo, amin van HDMI vagy HDCP képes DVI bemenet. lcd, plazma, monitor ...

Sund: amugy, ha komolyabb routered van (pl linksys wrt54gl) akkor csak egy buta, ócsó wireless bridge kell a box mellé ... (mivel a komolyabb routereken a komolyabb firmwarek mehetnek wireless bridgeként is!)
  • sipki
    sziasztok

Én 5.1 es hangrendszert szeretnék a boxra kötni és monitoron játszok. Mondták vegyek ilyen
    átalakítót de nem tudom hol lehet kapni? Légyszi segítsetek
    köszi
  • LeWyTy
    Majd venni szándékozom egy gépet de namnagyon vagyok a témában ezé lenne egy-két kérdésem:
    A HDMI a plazmatévékhez van?vagy minekaz??
    És meik szettet éri meg megvenni?Gondolok az árra meg a hűtésre.
  • PoisonChihuahua
    Vista vagy XP?
  • MaSzKa

hol kapható ez?
  • Sund
    azt a fineszes mindeneteket. ez nem is rossz ötlet...

kicsit továbbgondoltam és most már 7-8 ezerér használt MS wifi cuccot fogok keresni.
  • Örm
    Hello!
    Nekem is ezt írja ki és el sem tudom indítani a Media Centert. Neked milyen beállítások vannak a gépeden?
  • PoisonChihuahua
    Oké, mert nekem is sikerült, csak meglepően egyszerűen ment...
    Illetve Test Media Connection alatt Failed-et ír ki, ennek ellenére minden (Zene, Kép, Videó) tökéletesen működik.
  • DanielT
    Fasza.
  • jaszy
    Vááááá. Ok, most tájékozatlan voltam. Tudni róla valamit? Milyen lesz?
  • DanielT
    NANANANA!
  • deep
    Hálozati ismeretek se kell, elég ha olvasni tud:D
  • arty
    olcsobban akarsz wifi adaptert? 3 dolog kell hozzá, feltételezve, hogy már van egy WIFI routered:

- hálozati ismeretek
    - AP client módban működő wifi router
    - egy 5-10 centis ethernet kábel

röviden: megveszed az uj routert (7-8ezer) és beállitod, hogy AP kliensként felcsatlakozzon a már meglévő wifi hálozatodra/routeredre. utána a routerre rádugod az xboxod és voilá... :)
  • DanielT
    Ötezer milliárd helyen minimum.

Feature listán első
  • jaszy
    Hol olvasható?
  • warass
  • DanielT
    Hivatalos közlemény.
  • nono77
    Mennem kell dolgozni,veszek RCA+1 jack dugó átalakitót és szétszedem a komponens kábel muanyag részét rádugom a boxra és aztán az átalakitot aztána fejhallgató dugot és remélem lesz hang! köszi a válaszokat és a segitséget! este ittlezsek!
  • warass
    Olcsón sehol nem úszod meg. Tudod ez egy olyan dolog amiért maguk az X tulajok is utálják az MS-t. Az átlagember pénzes gennyládának hívja őket, gazdasági aspektusból nézve azonban kiváló üzletemberek
  • Istencsászár
    ??
  • Sund
    Tudtok egy jó helyet mondani, ahol lehet kapni ilyen WIFI-s kiegészítő cuccot a géphez? Ahol én láttam ott méregdrága volt.

köszi

• jaszy
    Mert már sokszor hallottam erröl de egyszer sem volt valós.
  • nono77
    őőő...és akkor kell a RCA+Jack átalakitő azt bedugni a komponens/kompozit kábel RCA-ba és igy lesz a hang? jolértem?
    amugy nagyon köszönöm!
  • Scotty99
    Miért ne lenne hibátlan? Mostaninak van baja? A 2.40-et szúrták el, a többinek semmo gondja.
  • arty
    szétszeded a komponens/kompozit kábeled müanyag részét, igy azt be tudod dugni a boxba a hdmi kábel fölé. azon pedig már jön is a sztereo hang RCA-kon ...