176880

-
nono77 #46339 szoval:komponens és kompozit kébelt bedugod az xboxba és a házimozit kötöm össze...(lesz a hang) és a hdmi kábellel is összekötöm az xboxot a tv-vel (jó minőség miatt) -
ott van a gyári komponens és kompozit kébelen... Komponens kábellal hd minőség míg a másikkal csak sd minőséget érsz el...: -
nono77 #46337 aha,de jo ez...csak az xboxban nincs is optikai kábel...xbox hátulján semminincs kivéve egy enthernet meg usb és HDMI/A/V meg a táp...vagyis?
Bocsi hogy láma vagyok,ha kérdezek és választ kapok akkor énis megtanulom már:) -
ezt kérlek szépen egy ismerősömnél láttam és ilyet fogok venni a jövő hónap elején :) Optikai kábellal -
nono77 #46335 aha...és ezta hangrendszert hogy kötötted xboxra? -
a helyedbe vennék egy logitech Z-5500 Digital hangrendszert amivel már azért el vagy látva egy ideig némi hangzással:) 5.1-es a cucc és minedössze 55k -
nono77 #46333 Kinéztem magamnak egy ilyen fejhallgatót: http://www.uberkonzol.hu/index.php?data[mid]=2&data[id]=426
Véleményetek? pl azt hova tudnám bedugni? tv-en nincs jack...xbox - lcdtv hdmi vel van összekötve...akkor hova megy eza fejes? erősitőbe?-nemár olyanom sincs...házimozim sincs...ill van,csak koplett LG... -
nono77 #46332 Bocsi...
Nah hazaértem...nagy fülesem van szal minden basszut hallgatnék a játéknál,gondolom a játékbeállitásokban lehet maxra nyomni vagy a fules hangerőn...
Ti probáltátok,akkor ugynézki hogy igy semmit se ér...:( -
nono77 #46331 Nah hazaértem...nagy fülesem van szal minden basszut hallgatnék a játéknál,gondolom a játékbeállitásokban lehet maxra nyomni vagy a fules hangerőn...
Ti probáltátok,akkor ugynézki hogy igy semmit se ér...:( -
ok
-
nincsen -
Van működő emulátor?(Ha szabad erről kérdezni egyáltalnán)
Ha nem akkó sorrrrrrry! -
nekem ilyen fülbenyomhatoval nem volt gond a hangerővel :) lehet h egy nagyobb fülest nem hajt meg, de az aproságokhoz elég! -
Vista. És az a baj, hogy a box azt írja ki, hogy nem találja a pc-t. -
Hát ha közvetlenül a boxról szeded a hangot akkor fülessel ne sok jóra számíts! Az még ugyanis csak vonalkimenet. Lehet hogy hallani fogsz valami ciripelést a fejhallgatón de elég halk lesz azt garantálom, plusz a hangerőszabályzást sem tudod megoldani, bár nem hiszem ha annál is halkabbra vennéd akkor hallanál valamit. A vonalkimeneti jelet még fülesre is némiképp erősíteni kell amit a tv, vagy esetedben egy aux bemenetes mini hifi vagy házimozi ill. sima erősítő elvégez. -
sipki: felesleges, ha van sztereo bemenet az 5.1 szetteden, kösd arra! ez az átalakito egy 0, ugyan azt kapod, mint ha az 5.1es szetted keverné fel: az eredmény ál-5.1 - valod 5.1-hez optikai bemenet kell ...
lewyty: HDMI: bármihez jo, amin van HDMI vagy HDCP képes DVI bemenet. lcd, plazma, monitor ...
Sund: amugy, ha komolyabb routered van (pl linksys wrt54gl) akkor csak egy buta, ócsó wireless bridge kell a box mellé ... (mivel a komolyabb routereken a komolyabb firmwarek mehetnek wireless bridgeként is!) -
sipki #46323 sziasztok
Én 5.1 es hangrendszert szeretnék a boxra kötni és monitoron játszok. Mondták vegyek ilyen
átalakítót de nem tudom hol lehet kapni? Légyszi segítsetek
köszi -
Majd venni szándékozom egy gépet de namnagyon vagyok a témában ezé lenne egy-két kérdésem:
A HDMI a plazmatévékhez van?vagy minekaz??
És meik szettet éri meg megvenni?Gondolok az árra meg a hűtésre. -
Vista vagy XP? -
hol kapható ez?
-
Sund #46319 azt a fineszes mindeneteket. ez nem is rossz ötlet...
kicsit továbbgondoltam és most már 7-8 ezerér használt MS wifi cuccot fogok keresni.
-
Hello!
Nekem is ezt írja ki és el sem tudom indítani a Media Centert. Neked milyen beállítások vannak a gépeden? -
Oké, mert nekem is sikerült, csak meglepően egyszerűen ment... 
Illetve Test Media Connection alatt Failed-et ír ki, ennek ellenére minden (Zene, Kép, Videó) tökéletesen működik.
-
Fasza. -
Vááááá. Ok, most tájékozatlan voltam. Tudni róla valamit? Milyen lesz? -
NANANANA!
-
Hálozati ismeretek se kell, elég ha olvasni tud:D -
olcsobban akarsz wifi adaptert? 3 dolog kell hozzá, feltételezve, hogy már van egy WIFI routered:
- hálozati ismeretek
- AP client módban működő wifi router
- egy 5-10 centis ethernet kábel
röviden: megveszed az uj routert (7-8ezer) és beállitod, hogy AP kliensként felcsatlakozzon a már meglévő wifi hálozatodra/routeredre. utána a routerre rádugod az xboxod és voilá... :) -
Ötezer milliárd helyen minimum.
Feature listán első -
Hol olvasható? -
-
Hivatalos közlemény. -
nono77 #46307 Mennem kell dolgozni,veszek RCA+1 jack dugó átalakitót és szétszedem a komponens kábel muanyag részét rádugom a boxra és aztán az átalakitot aztána fejhallgató dugot és remélem lesz hang! köszi a válaszokat és a segitséget! este ittlezsek! -
Olcsón sehol nem úszod meg. Tudod ez egy olyan dolog amiért maguk az X tulajok is utálják az MS-t. Az átlagember pénzes gennyládának hívja őket, gazdasági aspektusból nézve azonban kiváló üzletemberek
-
?? -
Sund #46304 Tudtok egy jó helyet mondani, ahol lehet kapni ilyen WIFI-s kiegészítő cuccot a géphez? Ahol én láttam ott méregdrága volt.
köszi
-
Mert már sokszor hallottam erröl de egyszer sem volt valós. -
nono77 #46302 őőő...és akkor kell a RCA+Jack átalakitő azt bedugni a komponens/kompozit kábel RCA-ba és igy lesz a hang? jolértem?
amugy nagyon köszönöm! -
Miért ne lenne hibátlan? Mostaninak van baja? A 2.40-et szúrták el, a többinek semmo gondja. -
szétszeded a komponens/kompozit kábeled müanyag részét, igy azt be tudod dugni a boxba a hdmi kábel fölé. azon pedig már jön is a sztereo hang RCA-kon ...