176880
banner
  • james69holden
    2 bannidőszak volt eddig tudtommal
    2007. május 17.-től pár nap
    2007. november 18.-tól pár nap
  • trogerzsiger
    hülye vagy.
  • DöflingR
    jaja :)
  • Istencsászár
    remélhetőleg azonnal minden warezhuszárt
  • Fido4life
    kedves microsoft milyen gyakran bannolgat mostanság ?
  • DöflingR
    Ha Tony Hawk régebbi részeit toltad sztem a Skate kvára bejövős. :)
  • warass
    Tökéletes keveréke az árkadnak és a szimulátornak. Szinte tökéletes vezetési modell, és a hangulat az ami inkább árkád. Ültem pár versenyautóban, vezetek mindennap, minden autósgémmel játszottam, és a pgr emlékeztet leginkább arra a fizikára amit a valóságban tapasztaltam. Mindez nem csak az én véleményem, és nem könnyű kijelenteni olyan nevek mellett, mint a GTR1,2, vagy az rFactor...Szal ez a gém tud vmit, és hogy unalmas-e? LETEHETETLEN.
  • Fido4life
    Mass Effectet ajánlom leginkább, hiszen Bioware termék ami garancia a tökéletességre. Kétszer végigvittem, most kezdtem el harmadjára és még rengedek felfedezetlen terület, és dialógus maradt hátra számomra a játékban. Ha szeretted a KOTORT kötelező.

Skate.re érdemes úgy felkészülni hogy folytatja a TOny HAwk komolytalan hangulatát, zseniális trükk rendszerrel. Én jobban szerettem volna egy inkább reálisabb város hangulatott a játékban, az jobban illett volna az innovatív trükkrendszerhez.
  • trogerzsiger
    hümmm kedvet kaptam hozzá. Live-on nyomják még rendesen a játékot?
  • Istencsászár
    Minden autónak motornak egyedi valós hangja van, brutális:)
  • SpeedXHUN
    Rendben köszi!
    Amúgy hangok terén jó a kidolgozás benne?
  • Istencsászár
    PGR4nél jobb árkéd autós gémet nemtalálsz a piacon, de próbáld ki a demot, abból sok minden leszűrhető.

PGR4 teszt
  • SpeedXHUN
    megnehezítetted a dolgom:D
    PGr4 tényleg olyan jó?mert videókon olyan túl arcadosnak tűnik mintha unalmas lenne érdemes kipróbálni?
  • Istencsászár
    Project Gotham Racing 4 - legjobb autóverseny
    Tomb Radier:Anniversary - legjobb Tomb Réder
    Skate - legjobb gördeszka szim
    Carckdown - passz
    Mass Effect - nagyon jó scifi RPG

szvsz mind kötelező:)
  • SpeedXHUN
    Szerintetek melyik a legjobb közülük:
    Project Gotham Racing 4
    Tomb Radier:Anniversary
    Skate
    Carckdown
    Mass Effect
    ?
  • trogerzsiger
    Valaki nem jön innen a gowot végigtólni co-opban? :-)
  • arty
    jaok, félreolvastam az előző hsz-ed és máris paprikás lett a hangolatom :) sry
  • DöflingR
    Az mondjuk egyedi, de lehet venni ilyesmi házakat.. Volt is itt nem egy ember aki akart rendelni..
  • LeWyTy
    rambuu/DöfingR:Csak azémontam me teccik.Úgyse lessz ienem.Honnan is lenne mikor ez egyedi.
    MaSzKa:Csak ezt talátam.
  • tarti19
    szinte egy kaptafa a ps3 és a 360 játékbeli élménye
  • arty
    tehát a 360 nem ad élményt? :D
  • DöflingR
    NEAKARD!NEAKARD!NEAKARD!

Szerintem amíg van gari a gépen, felesleges az ilyen jellegű átalakítás.. Utána sincs túl sok értelme, de mindenki maga dönti el.
  • tarti19
    Bárhogy nézem ez a ps3 nagyon vad a 40"-os tv-n. 3-3 gémet toltam tegnap este be x360-on és ps3-on... mit mondjak, az egyik hangja oylan mint valami felrobbanni készülű ősrégi kazána másiké meg olyan mint egy doromboló cica hangja:)
    Egyik oldalaon ott áll a moddolás lehetősége meg a kötelező hűtésdolog és a finomság míg a másik oldalona megíbzhatóság , minőség és az élmény.
    Egyetlen pozitív dolog számomra a 360-ba a kontroller:) persze ettől j konzol csak valahol leszarták a userket ezekkel eltervezett kostrukciókkal anno :(
  • warass
    Ja jó kis szonyifanboifröcsögés amcsi középiskolarokkkörítéssel, biztos készülőben a ps-fanboyZ awaiting forever and ever című dalocska
  • warass
    óemgé
  • MaSzKa
    piros leddel ugyanez a kép? :P
  • trogerzsiger
    ez hót gagyi, az xbox így jó ahogy van
  • trogerzsiger
    :DDD
  • rambuu
    Ez szép meg minden, csak nem ér ennyit a gép...
    Me ha bemurdel, és mondjuk nem moddolt, hanem még Garis, akkor gondolom elviteted a MS-al, azok meg adnak egy másik gépet és úszott az egész gép...
    Ha meg moddolt, akkor meg egyszer csak ugy be halhat a gép, hogy mehet a kukába, és akkor megint cseszheted a moddot.

Bár nekem is tetszik, nekem moddolt a gépem, de azé elfogadnák egy ilyen moddolást, avagy gépet!
  • LeWyTy
    Énis ilyen leszek :D
  • LeWyTy
    Ari :D
  • LeWyTy
    XP-360 desktop
  • nono77
    küldmán el a hátteret,nagyon jó :D vagy honnan szedted le? :D
    nekem xboxon van de ilyenem nincs (deskop):D
  • LeWyTy
    Na jó8
  • LeWyTy
    Még boxom sincs!(Csak érdeklődök hogy mit,hogy?)[November körül veszek!100%]
    De tulajdonképpen vanis meg nincs is:
  • bertino
    :DDDDDDDDDDDDDddd
  • LeWyTy
    fogok
  • Sippie
    ha fizetsz livért, persze ;)
  • LeWyTy
    Neszójjatok be!
    Szerintem se tom mit írtam
  • LeWyTy
    Nemvagyokmég anyira a témában de ha joltom a HD a 2rétegű dvd.
    Ha az akkor (gondolom a külső meghajtóra gondolsz) azt az alap gépnek nemkéne vinnie?