176878
banner
  • deep
    Ennyi:)
  • ThugEdge
    aszem legegyszerűbb megoldás lerántom mind2 demot
  • warass
    Én próbáltam tegnap este, jó is lenne minden, de az irányítás+kamerakezelés az igencsak problémás, TPS-nézet így csak egy fícsör(pedig így hangulatosabb lenne a gém), de használhatatlannak tűnt. Szal a kérdés, h meglehet-e szokni. Megmondom őszintén úgy tűnt nem :(
  • deep
    A PGR4 köröket ver a Grid-re.
  • ThugEdge
    na csak úgy értettem,hogy nem vagyok nagy racer,szal az érdekelt volna mennyire könnyű az irányítás,burnout sztem elég baráti ebből a szempontból
    lehet küldeni neki, vagy szépen lehet csúszkálni,pördülni?
    mondom nem vagyok nagy versenyzős:)
  • theone91
    Értem, köszi!
  • warass
    Árkád vagy szimulátor, ezek a skatulyák lassan csak az ember megtévesztésére jók...Maradjunk egyszerűen sztem annál, h jó/legjobb autósjáték, és akkor azt mondom a PGR3, 4-nél jobbat nem találsz sztem ;)
  • ThugEdge
    lassan kipörgetem a burnoutot, kéne egy új race gém,de 2 közt hezitálok:
    pgr4 vagy grid
    melyik az arcadosabb?-nekem az ilyen tetszik jobban,mint a sim(ez van:)
  • arty
    minden szempontbol (legalábbis ha játszol is...)
  • rambuu
    Hát igen, ha már fel tették, volna megjelenés előtt, akkor én sem szereztem volna be...
    De ha már megvolt/megvan végig játszottam!
  • theone91
    Szóval kábellel jobban járok?
  • arty
    banner, kiszerelések... egyikben sincs wifi. 17k vagy router+buhera egy wifi 'adapter'
  • Ragnar360
    Gears of War 2 Limited Ed. Exclusive Gold Lancer!

sry, fuck the frog^^
  • Ragnar360

• theone91
    Csak az Elite-ben van integrált Wifi?
  • Skyline
    Azzabaaaj...Nemtom mivan a demóban..De van egy sanda gyanúm hogy az agyonerőltetett kocsis részeket ami a mélypontba taszítja a játékot kihagyták,és a maxihangulatos első fejezet van benne:D
    Én bewarezoltam,első fejezetet megcsináltam,nagyonbejövős volt,kapásból berendeltem a játékot,megjött kb 1 óra alatt eltoltam a 4-5. fejezetig és az addigi véleményem rendesen megváltozott,idegesítő bugok,idegesítő beerőltetett gagyi kocsisrészek...10k-ért gyorsan meg is szabadultam tőle amint végigtoltam...
  • Ragnar360
    na végre AiTD demo ....nem csúsztak vele ááá ááá nem is :)
  • theone91
    Köszönöm a választ!
  • DöflingR
    Sztem ne 576-tól rendeld, vannak olcsóbb helyek is.
  • Pacal17
    fél 3 kor?

Nem éjfél volt megbeszélve? :D
  • FoToS
    ebay!!
  • deep
    Az oblivion vinyóval és tökéletes lemezzel is meg-megakad, szóval koránt sem biztos.
  • CSOCSO
    igen
  • Fido4life
    Ha fagyogat, illetve akad a játék az már nagyon a konzolom halálát jelenti ? Leginkább Oblivionnál fordul elő, de mivel nincs vinyó így cachelni ni se tud a gép ráadásul a dvd is elég karcos.
  • Skyline
    Hát ha újszériás a gép,akkor elméletileg nem,de totál felesleges a para,ha szarnimegy szarnimegy,nem tehetsz ellen nagyon semmit,a neten még vízhűtéses rrod-os gépek is vannak eladóak...
    Hogy lesz-e baja: elméletileg nem gyakorlatilag a franc tudja...
    Esetleg ha nagyon nembírsz a paráddal akkor játékkezdés elött hagyd a boxot a live menüben pár percre hogy lassan bemelegedjen,majd game,és játék után hagy a boxot hogy lassan lehüljön szintén pár percig live menüben (ezzel elméletileg kiküszöbölöd pontosabban lassítod az extrém hőingadozást ami a box elméletileg legnagyobb ellenfele),majd kikapcs..
    Hűtésmodot felejtsd el,felesleges pénzkidobás,van ismerősöm akinek elsőszériás flashelt géppel semmibaja lassan másfél éve (no hűtésmod),csak biztiből betartja a kikapcs/bekapcs várakozósdit,meg nagymelegbe nem játszik 10 órákat...Van másik ismerős akinek szintén elsőszériás gép,2 hét alatt szarniment,azóta vagy 5ször volt szervízben és színig van pakolva a gépe hűtésmoddal,mégis mindig behal..:)
    Elméletileg a te géped új szériás,jobb hűtéssel,ritkább a gond (avagy nincs),de mint mondtam hűtésmod pénzkidobás,a para meg felesleges.
  • theone91
    Vagyiteszemaszt, a most 576 megvásárolt 360-nál nem kell félnem?
  • Skyline
    Elméletileg:
    A gyengeminőségű hűtés miatt kialakuló hatalmas hőingadozás miatt felpúposodó,videóprocit magáról lelökő alaplap:)
    Állítólag:
    Az elméleti cucc,de csak flashelt gépeken (hahaha:) )
    Gyakorlatilag:
    Teljesen mind1 a régi szériásoknál sűrű volt,az újabbaknál ritka,a legújabbaknál állítólag megszüntetik,ne törődj vele amíg nem jön elő örülj.:)
  • theone91
    Mi okozza a "Red Ring of Death"-t?
  • LeWyTy
  • Blekk Síp

Lécci nézzétek el nekem, hisz olyan késő van már :D
  • rooney8
    10 cm-el följebb megtalálod amit keresel :D
  • Blekk Síp
    Tudtok olyan jó oldalt, ahol használt, eredeti játékok vannak?
    Ti szoktatok használt játékot venni?
  • LeWyTy
    Nemtud valaki Hasonlóoldalt ahol ieneket lehet rendelni?
  • LeWyTy
    Ez ugyebár matrica?Magyarországon lehet hasonlót szerezni?
  • trogerzsiger
    bocs nem olvastam át. :-)
  • CHEAPBOY
    Szerintem várj amíg kijönnek a 60 gigás prémiumok, hátha árzuhanásba kezdenek a 20asok.
  • Fido4life
    Jóvan ember, tied a Nobel-csont -.-
  • theone91
    Ok megvan... Kb. 15e...
  • theone91
    Mennyibe fáj egy 20 GB-os HDD?
  • Istencsászár
    majd írj:)