176878

-
Ennyi:) -
aszem legegyszerűbb megoldás lerántom mind2 demot -
Én próbáltam tegnap este, jó is lenne minden, de az irányítás+kamerakezelés az igencsak problémás, TPS-nézet így csak egy fícsör(pedig így hangulatosabb lenne a gém), de használhatatlannak tűnt. Szal a kérdés, h meglehet-e szokni. Megmondom őszintén úgy tűnt nem :( -
A PGR4 köröket ver a Grid-re. -
na csak úgy értettem,hogy nem vagyok nagy racer,szal az érdekelt volna mennyire könnyű az irányítás,burnout sztem elég baráti ebből a szempontból
lehet küldeni neki, vagy szépen lehet csúszkálni,pördülni?
mondom nem vagyok nagy versenyzős:) -
Értem, köszi! -
Árkád vagy szimulátor, ezek a skatulyák lassan csak az ember megtévesztésére jók...Maradjunk egyszerűen sztem annál, h jó/legjobb autósjáték, és akkor azt mondom a PGR3, 4-nél jobbat nem találsz sztem ;) -
lassan kipörgetem a burnoutot, kéne egy új race gém,de 2 közt hezitálok:
pgr4 vagy grid
melyik az arcadosabb?-nekem az ilyen tetszik jobban,mint a sim(ez van:) -
minden szempontbol (legalábbis ha játszol is...) -
Hát igen, ha már fel tették, volna megjelenés előtt, akkor én sem szereztem volna be...
De ha már megvolt/megvan végig játszottam! -
Szóval kábellel jobban járok? -
banner, kiszerelések... egyikben sincs wifi. 17k vagy router+buhera egy wifi 'adapter' -
Ragnar360 #46526 Gears of War 2 Limited Ed. Exclusive Gold Lancer!
sry, fuck the frog^^ -
Ragnar360 #46525 

-
Csak az Elite-ben van integrált Wifi? -
Skyline #46523 Azzabaaaj...Nemtom mivan a demóban..De van egy sanda gyanúm hogy az agyonerőltetett kocsis részeket ami a mélypontba taszítja a játékot kihagyták,és a maxihangulatos első fejezet van benne:D
Én bewarezoltam,első fejezetet megcsináltam,nagyonbejövős volt,kapásból berendeltem a játékot,megjött kb 1 óra alatt eltoltam a 4-5. fejezetig és az addigi véleményem rendesen megváltozott,idegesítő bugok,idegesítő beerőltetett gagyi kocsisrészek...10k-ért gyorsan meg is szabadultam tőle amint végigtoltam...
-
Ragnar360 #46522 na végre AiTD demo ....nem csúsztak vele ááá ááá nem is :) -
Köszönöm a választ! -
Sztem ne 576-tól rendeld, vannak olcsóbb helyek is. -
fél 3 kor?
Nem éjfél volt megbeszélve? :D -
FoToS #46518 ebay!! -
Az oblivion vinyóval és tökéletes lemezzel is meg-megakad, szóval koránt sem biztos. -
igen -
Ha fagyogat, illetve akad a játék az már nagyon a konzolom halálát jelenti ? Leginkább Oblivionnál fordul elő, de mivel nincs vinyó így cachelni ni se tud a gép ráadásul a dvd is elég karcos. -
Skyline #46514 Hát ha újszériás a gép,akkor elméletileg nem,de totál felesleges a para,ha szarnimegy szarnimegy,nem tehetsz ellen nagyon semmit,a neten még vízhűtéses rrod-os gépek is vannak eladóak...
Hogy lesz-e baja: elméletileg nem gyakorlatilag a franc tudja...
Esetleg ha nagyon nembírsz a paráddal akkor játékkezdés elött hagyd a boxot a live menüben pár percre hogy lassan bemelegedjen,majd game,és játék után hagy a boxot hogy lassan lehüljön szintén pár percig live menüben (ezzel elméletileg kiküszöbölöd pontosabban lassítod az extrém hőingadozást ami a box elméletileg legnagyobb ellenfele),majd kikapcs..
Hűtésmodot felejtsd el,felesleges pénzkidobás,van ismerősöm akinek elsőszériás flashelt géppel semmibaja lassan másfél éve (no hűtésmod),csak biztiből betartja a kikapcs/bekapcs várakozósdit,meg nagymelegbe nem játszik 10 órákat...Van másik ismerős akinek szintén elsőszériás gép,2 hét alatt szarniment,azóta vagy 5ször volt szervízben és színig van pakolva a gépe hűtésmoddal,mégis mindig behal..:)
Elméletileg a te géped új szériás,jobb hűtéssel,ritkább a gond (avagy nincs),de mint mondtam hűtésmod pénzkidobás,a para meg felesleges. -
Vagyiteszemaszt, a most 576 megvásárolt 360-nál nem kell félnem? -
Skyline #46512 Elméletileg:
A gyengeminőségű hűtés miatt kialakuló hatalmas hőingadozás miatt felpúposodó,videóprocit magáról lelökő alaplap:)
Állítólag:
Az elméleti cucc,de csak flashelt gépeken (hahaha:) )
Gyakorlatilag:
Teljesen mind1 a régi szériásoknál sűrű volt,az újabbaknál ritka,a legújabbaknál állítólag megszüntetik,ne törődj vele amíg nem jön elő örülj.:)
-
Mi okozza a "Red Ring of Death"-t? -
-

Lécci nézzétek el nekem, hisz olyan késő van már :D -
10 cm-el följebb megtalálod amit keresel :D -
Tudtok olyan jó oldalt, ahol használt, eredeti játékok vannak?
Ti szoktatok használt játékot venni? -
Nemtud valaki Hasonlóoldalt ahol ieneket lehet rendelni? -
Ez ugyebár matrica?Magyarországon lehet hasonlót szerezni?
-
bocs nem olvastam át. :-) -
Szerintem várj amíg kijönnek a 60 gigás prémiumok, hátha árzuhanásba kezdenek a 20asok. -
Jóvan ember, tied a Nobel-csont -.- -
Ok megvan... Kb. 15e... -
Mennyibe fáj egy 20 GB-os HDD? -
majd írj:)