176878
banner
  • cenobite
    MIndenkit ütni kell, aki hülye.

Vagyis globálisan az egész földgolyót. De ez már más téma.
  • theone91
    Nekem egyedül az nem világos, hogy minek jön ide bárki, hogy: "képzeljétek, a PS3 sokkalta jobb"... Csak nem azt hiszi, hogy majd nem fognak rá így-úgy válaszolni.

Ne a konzolosokat, hanem azokat kell ütni akik konzol-átiratokot játszanak PC-n! :D
  • Voltan
    Nem értem, mire jó ez a parttalan PS3 vs. Xbox hacacáré, nevetséges.

Én egyszerűen a játékok miatt vettem Boxot kizárólag single playeren.
    Én letojom a Blu-Rayt, zenét nem hallgatok konzolon, filmet sem azon nézek, a multi nem érdekel. Így egyértelmű volt számomra az ikszbox: olcsóbb, és jobb rá a játékkínálat (ezen kár vitázni, ez tény :D) Tehát számomra jobb. De attól még nyilván sok más ember igényeinek meg pont a PS3 felel meg.
  • Istencsászár
    Akkor sok sikert a ps3hoz, többek közt a te hozzáállásod nem idevaló... warezolsz, és még hangoztatod is büszkén, mintha olyan nagy tett lenne mert nem ps3at vettél.
  • warass
    Hát ezzel nem mondtál semmit, ugyanis amit itt leírtál, leírhattad volna a PS3 topicban is...Kivéve a végén a warezxarságot
  • Istencsászár
    nem is volt... valamit ez EAsok rontottak el
  • Blekk Síp
    Ja tudom, hogy használtan vannak occsóér játékok, de az a tényen nem változtat, hogy nem azt kapja az ember a pénzéért amit érdemelne. (most szigórúan játékokról van szó)
  • Blekk Síp
    Ha vki egy játék gépigényét kérdezi, szoktak olyan észlények lenni, akik ennyit válaszolnak: Xbox 360/PS3
    Egyébként tényleg elég igényes minden, ami a boxot illeti menu, kontroller stb. Összességében nem rossz dolog, csak ha már 10ezrekért vesz az ember rá játékot, akkor elvárná, hogy az röccenés mentesen fusson.
    Tudom ez nem a box hibája, hanem jelen esetben az EA sara.
  • Fido4life
    Te mindig is xbox fan voltál, szóval ne is próbáld megjátszani a korrektet ebben a témában.

Amúgy véig olvasva most az utolsó pár száz hozzászólást egyszerűen szánalmas ez a fanboyosság. Más leszólja a kedvenc konzolotokat ezért pedig a személyes dolgaiba köttök bele, főleg úgy hogy egy olyan cég konzolját véditek ami minden egyes pillanatban arra hajt hogy minnél több pénzt lehúzzon az emberekből. Persze mondom ezt én is Xbox userként, de csak az anyagi helyzet miatt döntöttem mellete. Ha nem lehetne xboxon flashelni, ezerszer jobb döntés lenne a PS3.
  • arty
    fifa08-ban ilyet nem láttam :O

EA-sux
  • Istencsászár
    mondjuk nem egy EA sport gémből kell ítéltet mondani... az olyan amilyen, ígyis ez az EURO a legszeb legjobb focis gém ami valaha készült, de van megannyi gém ami sokkal de sokkal szebb és meg se reccen
  • Istencsászár
    Kaptál nextgen fifát gyönyörű grafikával. Átvezetők mindig is kevesebb fpsel mentek ( azért érzed annak mert a gémpléj közbe fix fps van hogy mennyi azt nemtudom de folyik az a lényeg:) ), amugy nem csak ebbe a fifába ilyen ( előző részekben is ), de még azt is megkockáztatom hogy a többi EA sport játékba is ilyenek az átvezetők...
  • Istencsászár
    Közjátékoknál egy picit elvan csúszva a dolog ( hamarabb van pály mint rajta a karakterek )remélem a 09be javítják, vagy majd az install, bár engem nemizgat, ezek az átvezetők 1 hétig voltak ujak, utána ugyis ismétlődnek most már el is nyomom azonnal ( kár hogy kikapcsolni nemlehet )
  • james69holden
    ki mondta, hogy nem szaggat 1-2 játék xbox-on?
    vagy nem is értem emberek ezeken hogy lepődnek meg...
    minden konzol generációban megfigyelhető volt ez
  • arty
    :O

(istencsászár: nálad is popupolt az uefa, de komolyan? fifa08ban sosem láttam ilyet...)
  • Blekk Síp
    Nah, haver megvette a boxot, játszottam rajta és hááát...
    A varázs elszállt kb 1 óra játék után. Lehet bennem van a hiba, de egy idő után már egyre jobban kezdtek idegesíteni olyan hibák, mint pl. szaggatás, belassulás és látható volt, ahogy betöltés után az emberek csak úgy ott teremtek a pályán... (UEFA 08)
    Új gép, premium pack, minden eredeti.
    Sztem az a kijelentés, hogy nem szaggatnak a játékok boxon, nem igazán helytálló.
    Mondom mindezt úgy, hogy én is fogok venni ha lejjebb megy az ára/60GB-os verzió lesz. Én jobbra számítottam.
  • Darth Razor
    A Story és az Arcade mód meglehetősen könnyű, de a "Tower of Lost Souls" mód kb. a felétől elég nehéz tud lenni. (folyamatosan haladva kell leverni ellenfeleket és aztán mindig egy bosst, de egyik körben sem gyógyulsz fel, bár általában használhatsz több karaktert) A Versus mód élvezetes, a grafika szép, plusz nekem a Star Wars karakterek is bejöttek (csak jönne már a Vader DLC). Szerintem jól sikerült.
  • jaszy

• Scotty99
    Hmm, erről nem is tudtam. És garivesztéssel jár? Hogy vitelezik ki?
  • avengir
    Bármilyen winyot beletehetsz amúgy, csak kicsit bonyolultabb mint a ps3as noti winyo csere, viszont cserébe olcsobb :D
  • Scotty99
    Egyébként érdekes ez a vita az emberek között. Én naponta olvasom a fórumot, mindkettőt és látom, hogy ebbe jönnek az emberek fikázni a boxot, a másikba mennek a boxosok fikázni a PS-t. Szerintem cseréljünk topicot, és mindenki boldog lesz.
  • Scotty99
    De csak szabványos X360 HDD-re, PS-be pedig bármilyen notebook vinyót tehetsz, garivesztés nélkül.De igazad van, PoisonC azt írta, hogy Boxban nem kivitelezhető, ez így tényleg hülyeség.
  • avengir
    Sztem olvass előbb és aztán kérdezz.... Ugyanúgy cserélhető opcionálisan a winyo az X360anba, mint a PS3be.
  • Scotty99
    "Orbitális faszságot írtál ezzel."

Miért is írt azt? Talán nem cserélhető?
  • arty
    , na valami ilyesmit vártam/tunk volna a fléminditotol is, aki bejött a BMW szalonba, elorditotta magát, h jobb az AUDI, aztán elfutott és az utca másik feléről néha átkiabál, h hülyék vagyunk, mert ő 25 éve vezet, rengeteg AUDIS-s haverja van és mindenki szerint jobb az AUDI...

Egyébként az mp3+borito valoban mediacenter szolgáltatás, a fizetős live aligha ... (az csak egy MS genyoság). Viszont elfelejtetted szembeállitani az egyszerű windowsos streamelés, a HFS+ filerendszer támogatottságát a borítós hiányossággal. Sztem nem ettől lesz egy mediacenter igazán használható, hanem a támogatott formátumoktól, feliratkezeléstől, stb. Ott pedig egyik sem jeleskedik.

Mondhatnám, jelenleg vezethetek egy háromkerekű BMW-t vagy egy fék nélküli AUDI-t...
  • ThugEdge
    mondjuk sztem baromság volt belenyomni a sw karikat,de gyanítom itt vmi biznisz dolog van a háttérben ugye az ápkámin gémhez,akár egy kiadó akár nem vagy mitomén,de végül úgyis lukács bátyó zsebébe landol érte a della:)
  • avengir
    Nekem kevesebb mint 10 perc volt a story mod normalba, szval nem nehéz. Szépnek szép, nem annyira dinamikusak benne a mozgások, mint az előző részbe ill. Joda flash :D
  • avengir
    ". A PS3-ban cserélhető a hdd garivesztés nélkül, ez 360 esetében nem kivitelezhető"

Orbitális faszságot írtál ezzel.

"Telepíthetsz rá legálisan linuxot"

A PS3on alapból linux van, amire ráraktak egy psp menu skint. És igen, szarabb a médialejátszója a ps3nak, rosszabb az achivement rendszere és én nem sajnálok havi 500 FT az Xbox Livera ugyanis szvsz mérföldekkel jobb mint a PS store. De ez csak az én meglátásom.
  • gazgoblin
    de széép!
  • ThugEdge
    na akkor inkább beszéljünk játékról
    soul calibur 4-et űzi vki?
    megmondom őszintén,hogy nem vagyok nagy fightingos,de igen jókat írnak,csak nemtom nem túl nehéz-e esetleg
    mondjuk-tudom nem ua,de-dmc4 és ng2 is ugye kardos hentelős móka és azok igen bejöttek
    de tudom ez face2face játék,de végülis itt is vannak kombók:)
    szal?vélemény?
  • FZoleee
    MONDOM FLAME OFF
  • Istencsászár
    pechedre pont nekem válaszoltál...

"Mérföldekkel jobbak a szolgáltatásai a Ps3 nak."

azóta sem tudjuk hogy mi a jobb:)
  • FZoleee
    Flame off és kész...
  • jaszy
    Harmadszor írom egy hozzászólásra reagáltam........
    1 napja nem érted meg
  • Istencsászár
    Engem igazán hidegen hagy a téma, próbáltam belőled kiszedni azokat a dolgokat melyeket felvetettél az első hszedben, mert érdekelt volna azért ( had tanuljak énis valamit ) ez 1 nap után sem sikerült... csak tudnám akkor minek kellett ide jönnöd irogatni.
  • jaszy
    Még mindig nem vagyok felháborodva, harmadszor írtom.
    Nem vagyok a legnagyobb és nem vagyok tapasztaltabb. Esetleg idősebb, de az mindegy.

Ja és nem neked válaszoltam!

Már vicc ez az egész, jókat nevetek, csak passzióbol írok.
    Ha nem kötekednél rég sz@rnék rá.
    Tetszik ahogy háborogsz.
  • Istencsászár
    Éreztem hogy ez jön. Mindig ezvan... először a levegőbe beszélés, aztán az értetlenkedés, utána én vagyok a tapasztaltabb, én vagyok az idősebb, én f@szom a nagyobb és az illető van felháborodva a dolgokon
  • jaszy
    Nálunk még fekete fehér képcsöves TV van a keverőtárcsás mosógép mellett.
    De a fő az hogy mult héten kaptuk az első Comodore 64 es, nagyon jó!
  • ThugEdge
    nem akarok senkinek igazat adni
    csak 2 dolog:
    1. x360 ára
    2. játékok palettája

na jó még1:

3. médiacenter??? mint annó music center??? muhahahaa,aki komolyan vette a zenehallgatást az már anno is deckeket vett,ennyi
    ha komolyan szeretnék filmet nézni megveszem egységenként,komoly kábelekkel

médiacenter...na hagggyyyad má
  • deep
    Nem az évek döntenek, a kilóméterek.