176877
banner
  • tarti19
  • mergal
    Sziasztok! Ha nincs neten a Boxom akkor le lehet tölteni dashboard frissítést valahonnan, kiírni cd-re és frissíteni?
  • tarti19
    Ebben minden benne volt amiért nem érdemes boxot venni:D:D:
    Jáj Isetenem az MS szénné húzza a tudatlan kis júzereket:) Grat-grat
  • avengir
    Nálunk talán októbertől megy le az ára 30e HUF alá az Arcade pakoknak, amikhez nem lesz winyo, tehát Core. Készletet pedig a mostani Premiumokból pucolnak, mert jönn helyette a 60Gs széria, azok ára van most USAba 40 alatt.
  • balljuggler
    Bazz...mi mindenütt ott vagyunk???Bővebben golvágőkám...a cselkirály nem érti tisztán...
  • tarti19
    SIma core fos lesz Janikám:) AMi ugyebár a régi szériák kipucolása a raktárból című művelet lesz:D
    ARcodba lökik amire még kell költened 40k-t hogy élvezhetően tudjál majd gémelni:D:D:D:D
    MS Grat ----> Megcsináltátok
  • balljuggler
    Hali!
    Tudnátok bővebb infót adni erről a : az xbox360 30k lesz....mizériárol???!
    És vinyós is lesz?
    Ide várom az infokat!
    Előre is köszi...(a konkurencia)
  • LeWyTy
  • morgomedve
    Ma két piros ledes lett a boxom, egy rövid időre:)
    Játszottam már vagy egy órája, és a macskám odafeküdt a gép mögé pont ahol a gép fújja ki a meleg levegőt.
    Annyira szorosan rátapadt,(biztos élvezte a kicsike) hogy egy deka levegő se jött ki gondolom, mert játék közben egyszer csak eltűnt minden a képernyőről, és két piros led villogot veszettül!
    Nem tudtam kikapcsolni se, nem reagált.
    A macskát gyorsan arréb rúgtam, és egy két perc villogás után rendbejött a box.
    Gondolom kihűlt:)
    Azóta sincs semmi baja, hál istennek:)
  • Blekk Síp
    Még jó, hogy ezt én is írtam.
  • arty
    ha angol lenne a windowsod, mondanám h keress a hibaüzenet után guglin :)
  • drater
    Sziasztok!! lenne 1 problémám amire nem találok megoldást. A boxom össze van kötve 1 vista alapú géppel és a media centert beállítottam de amikor filmet akarok nézni mindig ezt írja ki a gép!! Ha valakinek van vmi ötlete pls mondja meg mert már nagyon idegesít!!
  • theone91
    Nem is akartam, a PS2-mhöz is volt Vertical-Stand-em, de nem mertem használni.
  • Istencsászár
    Ne emelgesd a gépet miközbe pörög a lemez, ne állítva használd és nemlesz...
  • theone91
    Pang a topic, így talán megkérdezem újra:
    Volt valakinél "DVD-agyonkarc"-probléma?
  • theone91
    A Sony Ericssonosoknak is megy.
  • Ragnar360
    Na szal akkor ma du. 3 kor kezdjük, este 7-ig kb, aztán vacsi, kaja pia aztán folytatjuk vakulásig :D

Kisebb eltérések várhatóak az időpontban :)
  • Ragnar360
    ja looáááááááááál :D
  • Pacal17
    azt nem mondtad hogy GTAIV XD
  • Ragnar360
    akkor ide is :)

gt: xl Ragnar lx

ma odabas*unk neki, zúzós multi lesz, aki akar jöjjön :p
  • Pacal17
    nincsmit :) Ha valamire szükséged van akkor csak szólj bátran.

Pupesz: Háésakkómivan? :D
  • trogerzsiger
    még is van boxod :D
  • avengir
    Köszönjük intelligens és értelmes hozzászólásod.
  • Pacal17
    PC Forever
  • LeWyTy
    Azé unatkozom mer novemberig kb várnomkell arra a kurva gépre:'(((((
    Ha sulilenne legalább délelőt nem unatkoznák..
  • arty
    ... a Sony maga a máltai szeretetszolgálat, biztos azért adja olcson a konzolját europában... Ne röhögtess már, mindenki tisztában van vele, h mint minden cég, az MS is úgy nyúz minket, ahogy bír. Ahogy hagyjuk.

Az meg h érvekkel megvédtük a konzolunkat, ugyan ne legyen már probléma az XBOX360 topikban!
  • arty
    én árkádot vennék most, aztán egy 120g winyot később, feltéve, h szeretnél csendben játszani: nemsokára fel lehet installálni a játékokat a winchesterre, igy a dvd olvaso erős hangja nem okoz többé gondot. mert bizony a box hangos...

esetleg ha még tudsz várni, akkor tedd azt, jön az árcsökkentés és a 60g winyos premium nemsokára! (bár lehet h 1-2 honap is lesz)

szoval, a 20g premiumot én nem ajánlom, ha hosszabb távra is tervezel
  • jaszy
    Már a most kapható gépek nem átalakíthatók, csak gyári lemezzel tudod használni. Megjegyzem már ideje volt!
    Fel is lendült a gyári lemezek iránti keresket
  • trogerzsiger
    rosszul tudod nem lehet flashelni. Premium szerintem jobban megéri hiszen ahhoz ott a hdd, a mikrofon. külön pedig 15-20 ezereket kérnek hddért, szal ha mondjuk bejön valami demó megtudod leszeded, szeptembertól fel tudod másolni majd a winyáóra a játékokat..
  • vixo
    Sziasztok!
    Most nyáron szeretnék beruházni egy xbox 360-as gépre csak nem tudok választani és ebben kérném ki a véleményeteket illetve tapasztalataitokat.
    Tehát az egyik az az xbox 360 arcade pack,a másik pedig az xbox 360premium pack,eddig ps2em van így nem nagyon értek az xboxhoz,árban csak egy 10sel tér el az arcade pack a premium-tól,de mi a különbség a kettő pack között? Mert ha annyival jobb a premium pack akkor nem spórolnék rajta.
    Szóval akinek van egy kis ideje,az leírhatná egy kezdő számára a két pack részletes ismertetését,de télleg így nagyon leegyszerűsítve,hogy még én is megértsem :D
    Ezt nagyon megköszönném!
    Illetve xbox 360-nál nem tudom,h hogyan zajlik a chippeltetés-vagy hackelés,nem tudom,h mi van nála és hogy ez még mennyi lenne?
    Előre is THX a helpet!
  • avengir
    A szarul megírt program nem a konzol hibája.... Ez kb olyan mint pcn az optimalizálatlan dolgok...
  • FoToS
    Samsungosok akkor előnyben mert nekik támogatja nokiásoknak nem :(
  • theone91
    Kihalt MSN és Fórum, így marad a photoshop...

Mobilháttér 360-usereknek... ;)
  • Denes888
    Mér unatkozol? Most hogy nincs suli. Írd azt, hogy végre unatkozom!!!!! :D
  • LeWyTy
    Azám
  • theone91
    *paint :D
  • theone91
    MSpaont rulz!
  • LeWyTy
    Unatkozooom:S
  • bexinho
    Én laptopon zenézek,filmezek.Játszani xboxon szoktam.Azért vettem, mert sokkal több minőségi játékot adnak ki (ps3 sok szart ad ki), egyedül csak az MSG4-et hiányolom :S. PS3 annak jó, akinek az van, xbox pedig annak, akinek az van. 1 céljuk van(lévén h konzolok): játékélmény kielégítés! És mind2 teljesíti is!
  • cenobite
    MIndenkit ütni kell, aki hülye.

Vagyis globálisan az egész földgolyót. De ez már más téma.