176879
banner
  • Minstrel
    amúgy szeptember-október körül már jön, talán.
  • Scotty99
    ThugEdge, bocsánat, elírtam a neved.
  • Scotty99
    Pacal: Miért, nem a Blu-ray a jövő? Ha nem, akkor mi, a jelenlegi állás szerint?

avengir: Nem 60 játék van PS3-ra, azért valótlan ne állítsunk már, ennyi van jelenleg, és ez nem 60.

Egyébként szerintem a konzolok már ebben a generációban nem csak a játékról szólnak, ám sajnos a média funkciók még gyerekcipőben járnak.

ThigEdge: Nem, MGS4 nem lesz, kizártnak tartom. Tény, hogy sok exkluzív címet vesztett a Sony, de szerintem azt nem fogja.
  • theone91
    *CD-s

Csakösszejön... :D
  • theone91
    Mármint a DVD-s/SD-s frissítéshez.
  • theone91
    A frissítéshez kell HDD?
  • Foxhound1980
  • Scooby87
    csak nekem nincs neten a box....ezért is pendrivról szeretnék frissiteni.
  • Minstrel
    még nem, ha letölthető lesz akkor kapod a figyelmeztetést live-ról :)
  • balljuggler
    kizárt dolog mert én nem tudom..
    szóval lehet hogy nem biztos
    én csak segíteni akartam ..nekem a konkurencia van..
  • Scooby87
    de az új dashboard még nem tölthető vagy igen?
  • balljuggler
  • Scooby87
    mikor tölthető le az új frissités?....azt is lehet majd pendriveról felrakni?
  • avengir
    Kis csillagom indokold meg nekem a konzolok eredeti szempontját tekintve (tudod játék), hogy miért is jobb a PS3 mint az x360? Mibe is veri oda? Az egy exkluziv címével (MGS) és a kb 60 játékával? Mintha 360on kicsit több exkluzív és játék lenne....
  • balljuggler
    kivéve a magyar foci...
  • tarti19
    Azért nem ártana egy - egy konzolba belelesni:D Belső szerkezetétét kicsit átvizslatni meg egyébb és egyébb, de ezek nem itt kezdődnek, hanem a mérnökök agyában akiknek megvan szabva mennyi pénz van a fejlesztésre...
    Meg azért ne szomorítsalak el de viszafelé nem fog fejlődni a technológia a mai állás szerint
  • balljuggler
    gyerekek!
    menjetek szépen ki és szívjatok el 1-1 szál kék multit....
  • ThugEdge
    mondtam vagy a pénz vagy egyébb
    te elmebeteg vagy mikor azt hiszed,hogy egy szaros videójáték konzol tulajának lenni vmiféle tru pride
    én tisztába vagyok vele,hogy pénz,pénz és pénz
    de mit hangoztatod,hogy a te által birtokolt konzol jobb, mé tán te fejlesztetted?részt vettél a gyártásában?marketingben?
    akkor meg mi a retkes f@sz közöd van a gépedhez azon kívül, hogy ugyanolyan birka fogyasztó vagy,mint bármelyikünk
    mi ez vmi féle konzolhuliganizmus? hooligans..hooligans!! vagy mi???
  • tarti19
    Szerinted ezek ingyen vannak az MS-nek?:D:D:D:D:
  • balljuggler
    na jo...de...a faxomé kell veszekedni ilyen szarságokrol...
    én ps párti vagyok és az is leszek amíg a föld kerek...csakhogy van egy záradék az elvi rendszeremben: nehogymá ne legyen boxom is....
  • ThugEdge
    hát barátom szerintem a lényeg itt van:

Final Fantasy XIII
    DMC4
    Resi5
    ha jól tudom ezek húzó címek a sonynál

és hallod sztem nem adok 1 max 1,5 évet és jön boxra az mgs is, mégha állandóan csak azt tudják hangoztatni,hogy a dupla rétegű dvd-n nem fér el ez+az

tehát ha a pénz miatt, ha a hw miatt fos mind1, szépen a fejlesztők viszik át vagy legalábbis ide is fejlesztik a cuccokat

• tarti19
    Szebbek? neked minden stuffról van hd minőségű összehasonlító vidid, illetve olyan szakmai szemekklel vagy felvértezve, hogy az összes multiplatform játék közt egyből külüönbséget tudsz tenni?
    Olcsó? 400$-os ps3-hoz képest amiben BD és 80G-s winyó kukucskál?
    Játékok? 12, 5 éáv előnnyel és warezhuszárkodással is már a Sony van előnyben.
    Most tényekről vagy fanoskodásról beszálünk? MErt a kettő nem mindegy, de látom azért sokaknál eza két ügy egy s uyganaz:)
  • Pacal17
    blúréj. abba van a fjúcsör.
  • avengir
  • balljuggler
    ... mi kell még? ;)
    ---hát....az hogy nekem is legyen boxom(is)
  • arty
    a régi szériáról beszélsz, amit majdnem 1 éve nem gyártanak?
    mondom én, nem vagy Te képben :) (egyébként sztem az a 20% volt 33% is...)

uj szériás boxosok meg elvétve számolnak be problémárol :) (de tény, h még mindig joval nagyobb a hibaszázalék, mint a ps3 esetén - vitatta ezt valaki?)

viszont a gép olcsó(és nemsokára még olcsóbb lesz), a multiplatform játékok szebbek és jobban futnak boxon, hatalmas a választék olcsó, használt játékokból már itthon is ... mi kell még? ;)
  • avengir
    Élj csak a képzeld kis mesevilágodba nyugodtan és ne vedd figyelembe a valós tényeket.
  • balljuggler
    tisztelet a kivételnek mi.....gondolok itt....na kire is???
  • tarti19
    a hibás készülékek szám a ténylegesen megközelítik a hw 20%-t:D
    tudod te mit takar ez?:D remélem ezt nem kell ecsetelnem:D
    nem vagyok zabos mert a PS3 sajos nem sajnos alávert a boxnak, lehet kapaszkodni az utolsó fűszálba , de a MS egyszerűen a SOny malmára hajt:)
    Köszönjük:Pű
  • balljuggler
    Beszólunk egymásnak és mindenkit utálunk című rovatunkat láthattuk...
    Tarti lehet jövö hét végén beiktatunk a cserekészülékemmel(ha lesz egyátalán) egy feszkólevezető meccset rankedben...Mit szolsz hozzás tesó?
  • avengir
    B+ te hülye vagy. Ezen nincs mit firtatni. Uncsitesom első szériás boxa vígan megvan hűtésmod és egyéb faszságok nélül, furcsa mod az én boxomba sincsenek ilyen szarok és mégis vígan fut.
  • arty
    jajistenem ... overcoolt rakattam be, mivel moddolt a konzolom és ezt a példányt szeretném a generácio végéig használni és párszor bekapcsolvafelejtettem a gépet, amikor otthagytam a dashboardon hűlni :)

---

tartit ignoráljátok, kicsit zabos mert 3ledes lett a moddolt, nemgaris konzolja és itt probálja levezetni a frusztráltságát ...
  • tarti19
    nem???? EZa világg legjobb vicce volna:D:D:D: + led az a 360 védjegye lesz...
    Piont te mondod aki vízhűtésért sírt WAdarrnak:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • arty
    pléjsztésönhöz 150k egy HDCP képes megjelenitő.. hagyjukmár a hülyeségedet plz, ahogyan a ps3.hoz sem kell hűtésmod meg flash, ugy a 360hoz sem

pont.
  • Pacal17
    ez most télleg a saját pöcsét rakta be képnek?

omg..
    Ha van itt modi akkor bann plz
  • tarti19
    jah 15k
    hűtésmód 7k esetleg +3k
    okosítás ami szintén della... de ezt nem is említem a többivel egy lapon
    meg az apróbb dolgok:d
  • trogerzsiger
  • balljuggler
  • arty
    ne halgass tartira, nem ért a boxhoz... nyugodtan megveheted az árkádot és ha ugyérzed, veszel bele később egy winyot :)

HA ugyérzed ...
  • gyurmanc
    sziasztok.

tudna segíteni valaki? hogy kell a második controllert beüzemelni? kábel nélküli

köszönöm