176877
banner
  • Pacal17
    most a warezosokról nem beszélek, csak az origisekről.
  • Speedy86
    azért sajnos azt számold hozzá, hogy a pc 1M pildány semmit nem jelent. joval többen nyomják vele mint 6M. ilyen ez a warez PC:)
    De ez végülis így normális:D a PC a hardware-böl él a konzol meg a játékbol:)
  • ThugEdge
    osztom,sőt megmondom őszintén,nekem a hátrafelé irány-beleértve hátra jobbra/balra-karral sokkal egyszerűbb,mert klavin ugye ehhez 3 billentyűt kell használni és nagy heves akcióban ezek bizony néha összeakadtak:)
  • Istencsászár
    Ha tippelni kell akkor október.
  • theone91
    2008 őszén...
  • joshua
    Az őszi dashboard frissítés pontosan mikor érkezik, vagy csak vmikor ősszel?:D
  • Pacal17
    szegény mestert mit taperja az az idióta japán pöcs

ezt nem hagyhattam ki
  • Pacal17
    azt játszák a legtöbben. mostgondolj bele, PC-n 1 millió eladott példáy, boxon aszem 4 vagy 6 millió... de én PC-n tolom mert számomra fps konzolon még mindig játszhatatlan
  • arty
    Jockey: nekem hónapok kellettek ... és most igy 1 év után érzem, h zsigerből megy (persze pécéhez képest még mindig lámulok)

deep: outfittel ugyan igy szoptam, anno elfelejtettem beirni a megoldást :) (azhért hálistennek első 3 találatban ott a kb article MS-nél)

mondjuk elég gagyizás ez a BUG :(
  • deep
    Hehe, elvileg megtaláltam a megoldást nagy nehezen. Hátha valakinek lesz még ilyen gondja. A bibi a HDMI kábel miatt van, kompnonens-el kell beállítani rendesen a 60Hz-et és utána már jó lesz HDMI-vel is elvileg.
  • Jockey
    és mennyire könnyű találni xbox-n pl szervereket? sokan játszák pl cod4-et?
  • Istencsászár
    Egy fps kijátszol és már bele is jössz, utána édes mindegy hogy egér vagy kontroller... talán még arra is rájössz hogy a kontrollerrel fpsezni fotelból, kanapéról Hdtévén, házimozin sokkal de sokkal élvezetesebb:)
  • bardocz
    Hát,csak gyakorlás kérdése,amikor én először játszottam fps-t konzolon akkor elég nehéz volt,de aztán belejöttem.Persze gépen még jobb vagyok:D
  • deep
    Nem csinálsz rosszul semmit. Szokni kell. Pár nap és belejössz, észre se fogod venni hogy joyt fogsz.
  • Sir Quno Jedi
    Szokni kell a kontrollert, mintahogy bármi más irányító alkalmatosságot. Idővel bele lehet jönni szvsz. bőven. FPS-eket ugyanúgy lehet nyomni konzolon, csak kevesebb lesz az instanat heccsát. :D
  • Jockey
    egy kérdés ha belefér a topikba:
    Világ életembe pc-ztem, most is csúcs gépem van, de barátnőm miatt vettem egy xbox 360 prémiumot. Lassan kezdek én is rácsúszni, de a gondom, hogy pl fps-eknél abszolúte nem érzem a játékokat az irányítást. Nekem ez kurva furcsa pc után, lehet én vagyok a béna? úgy árzem magam mint egy 6éves aki most vett kezébe elsősnek ilyet. A gond, hogy pl a cod4et terveznám megvenni xbpx-ra, is több barátom mondta jó feeling xboxon is (n pc eredetivel toltam szintén), de kételkedem megvegyem-e.
    Én csinálok valamit rosszul?:)
  • gazgoblin
    az vagyok! meg kepet is csinaltam a mesterrol:
  • deep
    Egy érdekes problémával találkoztam a Hitman Blood Money játéknál. Egy elite gépen nem indul el, arra hivatkozva, hogy csak 60Hz-en megy. Annak rendje s módja szerint át is állítottam, de sehogy sem óhajt indulni. Az én gépemen simán megy (arcade+20Gb HDD). Valami ötlet?
  • ThugEdge
    na így már más,kezdtem azt hinni,hogy bálványimádó vagy:)
    de ezt most ne vedd sértésnek,viccelek
  • gazgoblin

én csak idezek a nagyoktol:

Burnout Paradise - coming to PSN

This fall, we’ll be making the entire game available for download via the US PLAYSTATION Store. You’ll finally be able to join us in Paradise City without leaving the comfort of your home, and you won’t have to get up to put the disk in!

A big thanks to the folks at Sony for making the future of video games a reality now.

Jeremy Chubb // Producer, Criterion Games
  • ThugEdge
    A big thanks to the folks at Sony for making the future of video games a reality now.
    :)
  • ThugEdge
    van hozzá jogod, mint,ahogy nekem is BABÁM:)
  • gazgoblin
    "ha nem akkor meg kushadásba legyél babám"

engedelmeddel tartanam a velemenyemet
  • arty
    demo alapján a fizika nem ANNYIRA szar, mint a korábbi mx vs atv játékok :)) olcsón kéne, ha épp nem lenne mivel körözni ... (de persze van, sosem érek a forza vagy a pgr végére ugyse... fo:uc/segarally ami reálisan befejeződik nálam ebben a konzolgenerácioban :D )
  • ThugEdge
    jaja,de ahogy itt már előttem mondták páran-röhejesen hangzik,de csak a vita kedvéért-én ITTHON vagyok, ti NEM
    és a pöcsfej válasz volt arra,ami lentebb zajlott vmi ps3 tulaj részéről,olvassál utána ha akarsz ha nem akkor meg kushadásba legyél babám
    a bizonyos "ki adta az elsőt" nem üres frázis
  • Istencsászár
    MX vs ATV Untamed a rossz fele közelít:) , a PRUE majd elválik, de ha valakinek ilyen agyament száguldozás kell akkor Flatout vagy Motorstorm 1-2... vagy még a Colin Dirt is befigyelhet, abba is vannak ilyen sivatagos száguldozások buggyval meg egyebekkel, és még kicsit igényes is.
  • theone91
    Támogatva...!

Én sem tettem be egyszer sem a lábam a PS3-topicba, plánenem ócsárolni azt (vagyis a konzolt). Mindenki maradjon a "saját" topicjánál, és hagyja a konkurenst békében.

(Inkább szidjuk a PC-eket!)
  • arty
    ha olcson meglenne az untamed, akkor nyugodtan :) demo alapján nem rossz, a pure viszont ha másban nem is, de grafban tuti elhagyja, szal ez alapján mérlegelhetsz, h érdemes e közel 1 hónapot várni és drágábban venni egy PURE-t :)
  • Istencsászár
    Ha egy árban lenne... de nincs és nem is lesz a közeljövőben, az MS szorítja lejebb az árait a Sony szarik bele, a Nintendóról nem is beszélve:). Amugy a játékínálat és az abból származó bevételek a lényegek, és ebben a generációban az MS nyerte ezt.. most a nyáriu időszakban lehet kicsit visszaesett a box, de most jönnek csak az év nagy durranásai... Fable2, GOW2, 1-2 jrpg stb... PS3ra mi jön? Motorstorm 2? KZ2? csak jövőre, FF? majd valamikor, GT5? 2010... nemrossz a PS3 de most gyengébb lett, igaz most akadt először ezen a fronton erős ellenfele, kicsit el voltak szállva a sikertől meg ment a nagy kamuzás meg a misztérium a PS3 mindent alázni fog körül... aláz főleg a PS3 tulajokat és a japókat lévén jogy jrpgk 90% amcsi kopnzolra jön, a Sony meg elvesztette az exluzív fejlesztőit, sok PS1-2 játékok mára már multi és jobban teljesít Xboxon, eladásban, minőségben... nade mind1...

Ha a PS3 normális árba lesz és kijön a GT5 akkor nekem kell, erre van még másfél évük, addig csak faragnak ebből az árból, olyan 50-60 ezerre
  • Silius
    Szerintetek MX vs ATV Untamed vagy inkább várjak a Pure-ra?
  • Speedy86
    Annyit tennék hozzá az xbox vs ps csatához, hogy vita nélkül a ps minőségibb kicsit mint a box de véleményem szerint akinél nem áll hegyekbe a pénz fölösleges többet adni érte. ha egy árban lenne a két gép akkor a box-nak esélye nem lenne mondom ezt ugy, hogy most akarok venni xbox-ot:)
  • Scotty99
    Egyetértek.
  • FZoleee
    jó, ezzel egyetértek, de akkor se itt kéne vitázni. és ez nem csak neked, illetve a ps3 usereknek szól, hanem az xbox360 tulajoknak is...
  • Scotty99
    Ebben teljes mértékben igazad van, ez egy Xbox 360 topic. Csak tudod, mikor megsért valaki, aki nem is ismer, akkor nem szeretem szó nélkül hagyni. Itt most nem ez a néhány PS3 felhasználó jött hírdetni, hogy a PS3 jobb, hanem ebben a topicban alázzák meg a PS3 tulajokat, ok nélkül. Én is azt mondom, hogy nem egymásnak kellene bizonygatni, hogy melyik a jobb, hanem használni, amelyik van. De azt továbbra sem fogom szó nélkül hagyni, ha valaki ócsárolja a PS3 úgy, hogy még az életben nem használta.
  • Scotty99
    Akkor csak jól emlékeztem, hogy valakinek innen a fórumról volt hasonló gondja vele. :)
  • Istencsászár
    Lehet, ha veszel bolti feltöltőt és annak a kódja kitüti a bankártya használatot, amugy tényleg geciség főleg az is hogy beirod a adatokat és ha belépsz szerkeszteni vagy valamiért akkor a bank levonogat 200 forintokat autómatikusan:) próbáltuk kitörölni az enyéből a haver kártyáját ( hisz ő adta meg nekem, mert nekem nincs ), de kb 2000 huf arra ment el hogy próbáltuk kiszedni, sikertelenül:) kárán tanul az ember, soha senki se adja meg a boxra a kártya adatait, vegye meg ebayről 7-8 ezerért a 12+1 hónaposat...
  • Istencsászár
    Igazad van. A pöcsfejezést meg ez egyéb agresszív hszeket mellőzni kéne, a vitával nincs baj, amig nem durvul el... ugy flémeljetek hogy cenzurázni fogok mindent, egy kis személyes sértés és már törlődik is a hsz szó nélkül:)
  • FZoleee
    Na jó... -fav lesz, ha nem tudjátok abbahagyni ezt a k*rva flame-t. Ez XBOX 360 topik, szóval nincs helye semmilyen "XBOX 360 vagy PS3 a jobb" vitának. Menjetek a pc-s játékoknak leáldozott topikba vagy nyissatok ennek is egy topikot, csak húzzatok már innen...
  • gazgoblin
    "mert az összes többiért aki ps3-at vesz vagy fanboy vagy pöcsfej"

te bizony faszparaszt vagy...
  • Scotty99
    Bizony! Hamarosan kiépítenek egy birodalmat is és ők fognak uralkodni az emberiség felett. Az összes PS tulajt máglyán elégetik, a boxosok meg helytartók lesznek a szép új világban...én már kezdek parázni :S

Viccet félretéve engem az lep meg, hogy Microsoft még nem kapkod a Blu-ray után, vagy csak nem hallottam még róla. Hamarosan ideje lenne kiadni egy külön megvásárolható lejátszót, ahogy tette ezt a HD DVD esetében is.