176877

-
Speedy86 #47631 na valaki nemtudja megmondani mik ezek? -
Ragnar360 #47630 Itta vidi, töltsétek, nemsok! -
Én így veszem, nekem ez az ebay annyira nem jön be:-) Habár ti onnanveszitek.. -
Ragnar360 #47628 Na itten van a e faja kis kép :D
A videó is mindjárt fel lesz töltve...azt méginkább érdemes lesz megnézni :)
Amugy 2x ennyien voltunk - csak azok ott voltak lennt a vízbe, jobb felsö sarok :DDD - jajaja ott a pixelek közt, ott lesz valahol :)
AHUNE!
_____
PS: JA ÉS NEM FOTOSOPP
-
Innen:) -
ment PM -
Victorpictor #47625 Microsoft Wireless Racing Wheel, keveset használt, makulátlan állapotban eladó, PGR3-al, dobozában. Pesten kipróbálható a következő játékokkal: PGR3, PGR4, Forza 2, GRiD, DiRT. Hozzácsapok ajándékba egy egyszer használt Max Payne 2-őt. Ára: 17e Ft.
Tel: 20-370-2126 -
Nyilaknak már rég leáldozott:) csakis az analog az ami mindenre tökéletesen használható... ( talán 1-2 XBLA játékhoz jól jön a nyíl, de ez az egy dolog ami a 360 kontrolleren elvan cseszve ), skillek váltogatására meg ilyesmi dolgokra viszont tökéletes:) -
SpeedyX #47623 Sziasztok tudnátok nekem segíteni mert nem tudok livera kapcsolódni mert nem megfelelő az mtu-m valaki legyen szives elmagyarázni h hogyan kell ezt beállítani.
A válaszokat előre is kösz -
Speedy86 #47622 akkr félre értettem a dolgokat. sajnos nem nagyon vágom mi mi.
Included audio/video cables/adapters van ez a sor itt néztem, hogy az arcadhoz más van írva. ez mit jelent?
HDMI 1.2 (HD)
Hybrid Component/Composite (HD/SD) prof.
Composite (SD) arcade -
Wikin ez is oda van írva:)
HDMI port Yes (included from July 2007 onward) -
Scooby87 #47620 amúgy fpsnél elég sok játék nem támogatja a nyilakkal irányitást....marad az analog..nekem még 1hó után is néha szokni kell....bad company is ilyen. -
én extra béna vagyok :) tehát ez a legrosszabb eset forgatókönyve :)))) -
Teljesen egyetértek Ragnarral, ma már mindenféle rásegítés van a játékokban (acceleration, target lock, stb), szal tökéletesen lehet őket irányítani. Nekem személy szerint a kontroller jobban bejön mint az egér + bill. páros. -
Ragnar360 #47617 Pacal jóvót tegnap a GTAIV multi - meddigis toltuk, hajnali 1-2 ? 
Elég sokan voltunk, de van még hely...szívesen levadászunk + egy pár rosszfiút C'N'C -ben :P -
"merrt a wiki nem írja"
Tényleg nem írja?
Arcade-->HDMI Port : Yes
-
Ragnar360 #47615 Én azt mondom mindenképp szerezd be! (COD4 - nagyon sokan tolják:p)
Hamar belelehet jönni az irányításba, ez a idő embertől függ :) nekem asszem viszonylag gyorsan ment, habár idestova 1 éve van meg a gépem...
A játékélmény sztem sokkal jobb boxon, főleg ha tv-n játszol, LCD
- Xbox360 joya tökéletes minden téren, élvezetes vele játszani, jobban átjön a hangulat ,- és nemcsak a forcefeedback-nek köszönhetöen, hanem véleményem szerint sokkal jobb joyt nyomogatni mint egérrel kattintgatni meg billentyüt ütögetni, érzed, h FOGSZ vmit a kezedbe és ez sokat dob a feelingen!
Lehet nagyon profin játszani joy-al, akárki akérmit mond :) , szívesen kiálnék egy fps-ben, pl UT3 v COD4 - pc sek ellen (ha lehetne) v akár GoW-ban :P ugyanugy lehet rántani nagyokat és pontosan jobb analóggal is, mint az egérrel - nagyon minimális a különbség!
XBOX 360 FTW!!!

-
Van HDMI kimenet. Mindegyiken 2007 óta. -
Speedy86 #47613 akkor azt állítof, hogy nincs hdmi kimenet? merrt a wiki nem írja de a konzolstudio igen
Xbox 360 Arcade Pack (XBOX360)
Termék: Microsoft Xbox 360 Arcade Pack
Model szám: -
Tartozékok:
- Digitális HDMI kimenet!
- Microsoft Xbox360 256MB memóriakártya!
- Microsoft Xbox360 vezeték nélküli joypad
- Microsoft Xbox360 Av kábel
- 5db Arcade játék!
Garancia: 2+1 év -
Ragnar360 #47612 Xbox 360 20GB HDD vaccsi új eladó! i.á: 11k + pk (ez maxi 1 ezres elsöbbségi utánvéttel)
Akit érdekel pm, köszi -
Ragnar360 #47611 Na meggyütt a Bioshock-om origi - alap verzió, de olyan fasza állapotba van, mintha most lett volna kibontba :p -
A wiki és az Ms oldala hivatalosan állítja a tényeket:), azt hogy egyes üzletek esetleg még mit adnak hozzá vagy mit írnak el már más tészta... -
Speedy86 #47609 xbox3 emulátor lol:D
ps2 emulátor a mai rendszerek kezd stabilan menni. Nemtudom mivel akar emulálni egy 3 magos procis gépet:D -
A nevedben a 13, ugye a korodra utal? -
sehonnan. bye -
miki13 #47606 nem tudjátok hogy honnan lehet letölteni xbox 360 emulatort? -
Speedy86 #47605 megnéztem azt is de valahol láttam mást. pl egy cégnél írja az arcadhoz a hdmi-t máshol meg nem. akkor most van vagy nincs? -
Banner alatt "Xbox 360 kiszerelések" minden fontos infot próbáltam, próbáltunk kirakni, kár hogy előbb kérdez valaki és szólni kell neki hogy ott van az orra előtt:) -
Nézelődj:
-
csoola #47602 csak a vinyo -
Speedy86 #47601 és minőségbeli külömbség van pl aaz arcade meg a prof. között? vagy csak a vinyó? -
45 e... A konzolstúdióban... -
Speedy86 #47599 amugy mennyiért lehet venni egy arcade-t ujjonan legjobb áron?:) -
De:D Ha már van itthon,akkor ne csak fifa,forza2 meg viva pinata legyen hozzá:D -
Csak nem megtértél? :D -
Sikerült vaterán nyernem,úgyhogy ha minden jól megy már csütörtökön tudok is vele játszani:) Ha lehetne sg-t nézni konzolon más nem is nagyon kéne szerintem:D -
Elég egy hét is ;) -
Kezd a Halo3al:) az a tökéletes fps konzolon... -
2 hónap alatt már menni fog;) -
1év? jesszusom:-p
el akarok menni megvenni a játékot kifejezetten multi miatt, de így félek rettentő égés lesz belőle:-p
mind1, letöltöttem a bad company demóját live-ról, megpróbálom azon begyakorolni a dolgot és ha úgy érzerm ok, akkor nekiugrok, mert annak sok értelmét nem látom most elrobogok megvenni és 2 hónap múlva is a szomszéd házat lövöldözöm az ellenség helyett:-)