176877
banner
  • Speedy86
    na valaki nemtudja megmondani mik ezek?
  • Ragnar360
    Itta vidi, töltsétek, nemsok!
  • trogerzsiger
    Én így veszem, nekem ez az ebay annyira nem jön be:-) Habár ti onnanveszitek..
  • Ragnar360
    Na itten van a e faja kis kép :D

A videó is mindjárt fel lesz töltve...azt méginkább érdemes lesz megnézni :)

Amugy 2x ennyien voltunk - csak azok ott voltak lennt a vízbe, jobb felsö sarok :DDD - jajaja ott a pixelek közt, ott lesz valahol :)

AHUNE!

_____

PS: JA ÉS NEM FOTOSOPP
  • Istencsászár
    Innen:)
  • Hyder
    ment PM
  • Victorpictor
    Microsoft Wireless Racing Wheel, keveset használt, makulátlan állapotban eladó, PGR3-al, dobozában. Pesten kipróbálható a következő játékokkal: PGR3, PGR4, Forza 2, GRiD, DiRT. Hozzácsapok ajándékba egy egyszer használt Max Payne 2-őt. Ára: 17e Ft.
    Tel: 20-370-2126
  • Istencsászár
    Nyilaknak már rég leáldozott:) csakis az analog az ami mindenre tökéletesen használható... ( talán 1-2 XBLA játékhoz jól jön a nyíl, de ez az egy dolog ami a 360 kontrolleren elvan cseszve ), skillek váltogatására meg ilyesmi dolgokra viszont tökéletes:)
  • SpeedyX
    Sziasztok tudnátok nekem segíteni mert nem tudok livera kapcsolódni mert nem megfelelő az mtu-m valaki legyen szives elmagyarázni h hogyan kell ezt beállítani.

A válaszokat előre is kösz
  • Speedy86
    akkr félre értettem a dolgokat. sajnos nem nagyon vágom mi mi.
    Included audio/video cables/adapters van ez a sor itt néztem, hogy az arcadhoz más van írva. ez mit jelent?

HDMI 1.2 (HD)
    Hybrid Component/Composite (HD/SD) prof.

Composite (SD) arcade
  • Istencsászár
    Wikin ez is oda van írva:)

HDMI port Yes (included from July 2007 onward)
  • Scooby87
    amúgy fpsnél elég sok játék nem támogatja a nyilakkal irányitást....marad az analog..nekem még 1hó után is néha szokni kell....bad company is ilyen.
  • arty
    én extra béna vagyok :) tehát ez a legrosszabb eset forgatókönyve :))))
  • PoisonChihuahua
    Teljesen egyetértek Ragnarral, ma már mindenféle rásegítés van a játékokban (acceleration, target lock, stb), szal tökéletesen lehet őket irányítani. Nekem személy szerint a kontroller jobban bejön mint az egér + bill. páros.
  • Ragnar360
    Pacal jóvót tegnap a GTAIV multi - meddigis toltuk, hajnali 1-2 ?
    Elég sokan voltunk, de van még hely...szívesen levadászunk + egy pár rosszfiút C'N'C -ben :P
  • PoisonChihuahua
    "merrt a wiki nem írja"

Tényleg nem írja?

Arcade-->HDMI Port : Yes
  • Ragnar360
    Én azt mondom mindenképp szerezd be! (COD4 - nagyon sokan tolják:p)

Hamar belelehet jönni az irányításba, ez a idő embertől függ :) nekem asszem viszonylag gyorsan ment, habár idestova 1 éve van meg a gépem...

A játékélmény sztem sokkal jobb boxon, főleg ha tv-n játszol, LCD - Xbox360 joya tökéletes minden téren, élvezetes vele játszani, jobban átjön a hangulat ,- és nemcsak a forcefeedback-nek köszönhetöen, hanem véleményem szerint sokkal jobb joyt nyomogatni mint egérrel kattintgatni meg billentyüt ütögetni, érzed, h FOGSZ vmit a kezedbe és ez sokat dob a feelingen!

Lehet nagyon profin játszani joy-al, akárki akérmit mond :) , szívesen kiálnék egy fps-ben, pl UT3 v COD4 - pc sek ellen (ha lehetne) v akár GoW-ban :P ugyanugy lehet rántani nagyokat és pontosan jobb analóggal is, mint az egérrel - nagyon minimális a különbség!

XBOX 360 FTW!!!
  • DanielT
    Van HDMI kimenet. Mindegyiken 2007 óta.
  • Speedy86
    akkor azt állítof, hogy nincs hdmi kimenet? merrt a wiki nem írja de a konzolstudio igen

Xbox 360 Arcade Pack (XBOX360)
    Termék: Microsoft Xbox 360 Arcade Pack
    Model szám: -
    Tartozékok:
    - Digitális HDMI kimenet!
    - Microsoft Xbox360 256MB memóriakártya!
    - Microsoft Xbox360 vezeték nélküli joypad
    - Microsoft Xbox360 Av kábel
    - 5db Arcade játék!
    Garancia: 2+1 év
  • Ragnar360
    Xbox 360 20GB HDD vaccsi új eladó! i.á: 11k + pk (ez maxi 1 ezres elsöbbségi utánvéttel)

Akit érdekel pm, köszi
  • Ragnar360
    Na meggyütt a Bioshock-om origi - alap verzió, de olyan fasza állapotba van, mintha most lett volna kibontba :p
  • Istencsászár
    A wiki és az Ms oldala hivatalosan állítja a tényeket:), azt hogy egyes üzletek esetleg még mit adnak hozzá vagy mit írnak el már más tészta...
  • Speedy86
    xbox3 emulátor lol:D
    ps2 emulátor a mai rendszerek kezd stabilan menni. Nemtudom mivel akar emulálni egy 3 magos procis gépet:D
  • theone91
    A nevedben a 13, ugye a korodra utal?
  • FZoleee
    sehonnan. bye
  • miki13
    nem tudjátok hogy honnan lehet letölteni xbox 360 emulatort?
  • Speedy86
    megnéztem azt is de valahol láttam mást. pl egy cégnél írja az arcadhoz a hdmi-t máshol meg nem. akkor most van vagy nincs?
  • Istencsászár
    Banner alatt "Xbox 360 kiszerelések" minden fontos infot próbáltam, próbáltunk kirakni, kár hogy előbb kérdez valaki és szólni kell neki hogy ott van az orra előtt:)
  • theone91
    Nézelődj:
  • csoola
    csak a vinyo
  • Speedy86
    és minőségbeli külömbség van pl aaz arcade meg a prof. között? vagy csak a vinyó?
  • theone91
    45 e... A konzolstúdióban...
  • Speedy86
    amugy mennyiért lehet venni egy arcade-t ujjonan legjobb áron?:)
  • bardocz
    De:D Ha már van itthon,akkor ne csak fifa,forza2 meg viva pinata legyen hozzá:D
  • theone91
    Csak nem megtértél? :D
  • bardocz
    Sikerült vaterán nyernem,úgyhogy ha minden jól megy már csütörtökön tudok is vele játszani:) Ha lehetne sg-t nézni konzolon más nem is nagyon kéne szerintem:D
  • theone91
    Elég egy hét is ;)
  • Istencsászár
    Kezd a Halo3al:) az a tökéletes fps konzolon...
  • bardocz
    2 hónap alatt már menni fog;)
  • Jockey
    1év? jesszusom:-p
    el akarok menni megvenni a játékot kifejezetten multi miatt, de így félek rettentő égés lesz belőle:-p
    mind1, letöltöttem a bad company demóját live-ról, megpróbálom azon begyakorolni a dolgot és ha úgy érzerm ok, akkor nekiugrok, mert annak sok értelmét nem látom most elrobogok megvenni és 2 hónap múlva is a szomszéd házat lövöldözöm az ellenség helyett:-)