176877

-
te tudod egyáltalán miről beszéltünk de/du-n?
azon mit lehet ferdíteni,hogy fizetsz olyanért,amiért alapból nem kéne,vagy legyen ráírva a dobozra,hogy helló seggfej mi adunk neked textúrákat meg miegymás és fizess az ms-nek,ha használni is akarod,amúgy meg ki vagy vmi microfos belső ember?
ember ne beszélj már a saját pénztárcád ellen vagy tudod mit le is szarom,felőlem éhen is hallhatsz,mikor már csak egy rohadt dzsoj lesz a kezedben meg a szar tv-d előtted és játszol a multis szaroddal, mert semmi nem számít csak,hogy a világon néhány szaros megamultinak a profiton felül is profitja legyen és amig lesznek ilyenek mint te sokan,addig majd szarnak ingyenessé tenni
..jó ezt kicsit kisarkítottam,de a véleményem kb ez -
Ez a ninjáááááá Gájden 2 valami nagyon vakhangya ötlete lehetett, mert vér és vér s ha ez nem elég még egy kis vér:)
-
Azt már trélerből nem láttam,de ha még a történet is jó hozzá,akkor fasza játék lesz/már az. -
de ezzel velem is kibaszol :D
8 ezerért inkább veszek 1-2 játékot ... -
De én multizni akarok, szóval befizetem 1 évre az aprópénzt, és játszok:( az ms meg bekaphatja. -
ha senki nem fizetne a lájvért, már 360on is régen ingyenes lenne (ld. pécés lájv esete...) -
Nincs vkinek rá meghívója? Ad?
-
Te meg ferdítsd tovább a valóságot áligazságokkal vagy menekülj vissza a mesebirodalmadba. -
Hát ja, meg hogy bírsz ténleg ilyen RPG szinten, pakolni magadra, mindig újabbnál-újabb armorokat, fegyvereket stb. -
ÉN csak a trailerét láttam,de jónak tűnik ez az agyatlan hentelés hangsebességgel:D -
nincs még jasper -
Na kipróbáltam a Too Human-t, a Force Unleashednek most jön a Demoja, de haljátok annyira nem rossz ez a Too Human, bár nem igazán szeretem az ilyeneket, de ennek a Demoja valamilyen szinten megfogott.
Bár azé még végig futtatom egy párszor a Demot, más classokkal is és majd utánna eldöntöm. -
köszönöm a tartalmas hozzászólásodat,te meg gyarapítsad még jobban a multi profitját
LÁMA -
Hülye vagy már megint. -
box 60GB-s az Falconos vagy Jasperes? -
na erről beszéltem lentebb,előrébb drága barátaim, free demoért pénzt?
lószart:) -
Jaja mostmár szedem én is! -
Ez az 1 napos Gold engem is érdekel. -
ja kicsit szokni kell. bár én videók alapján rosszabbra számítottam -
Nekem adtak 48 órás bónuszt játékhoz. -
Scofield #47932 xbox sky-on fen van a star wars demo -
tihibaby #47931 Akkor lehet az lesz,Én is arra gyanakszom!
Köszi! -
Hali most a box 60GB-s az Falconos vagy Jasperes?? -
Engem is érdekel, bár most másik profilon tolom a live-ot:D -
Ki lett tolva párszor, nemrossz cucc, bár az irányításon lehetett volna mit finomítani ( az analógos kardozás olyan semmilyen, nem érzem át hogy kardot forgatok:( ) 8-9ért veveő leszek rá. -
engem is érdekelne majd az 1 napos live :) -
ez ilyen hekkelt winyo vagy gyári, bontatlan MS cucc? :) mert hekkelt winyo esetén 'ismert' hiba ...
rastaman: néztem, csodaszép de nekem repetitivnek tünt :( plusz nem szeretem az 'RPG' elemeket egy játékban :) -
Hát csak az a gond hogy már kipörgettem a 3 hónapot...
De emerről ha tud valaki valamit, arrol az 1 napos goldról akkor azt megköszönném! -
3szor tudsz 1 hónapos goldot csinálni, ha még nemhasználtad el akkor itt az idő, vagy vannak ilyen 1 napos goldok, valaki talán tudja a linket ha még működik... -
Én pont most töltöm le, mivel a Force Unleashedot nem birom, me az Goldos, emez meg már Silveres.
A Forcet megvárom torrenten! -
Ragnar360 #47922 rengetegen -.- csak nem innen a forumrol :p (magyarok) -
Szóval letöltöd a polcról:P -
próbálta már valaki rajtam kívül a too human demot? -
tihibaby #47919 Már megvolt....semmi!
Ezért kérdeztem,hogy olyasvalakinek akinek van 120gb-os winyója,válaszoljon.
A többi maszlagon már túl vagyok.... -
rakd fel ujra az xbox1 kompatibilitási updatet! -
fenéket - a gravitácio mindenkire vonatkozik, ahogyan a kontroller is mindenkit lelassit és kicsit jobban kiegyenliti az esélyeket :) -
Hi all!
A SW Force Unleashed-et biztos megveszem. Nagyon tetszett a demó! -
tihibaby #47915 Srácok,ha valakinek van itt 120gb-os winyóval szerelt X360-ja,árulja már el nekem:mennek rajta az xbox1-es játékok?
Eddig egy 20gb-s winyóm volt,nem volt ilyen problémám,viszont most lecseréltem egy 120-asra,és nem mennek a régi Xbox játékok.
Előre is kösz! -
Be GOLD member, enjoy demos
-
Dettó :D