176877

-
Hát gémpléj alapján sehol nincs mondjuk az Infinity-hez képest, úgyhogy jobb lesz ha igyekszik az MS az új szállítmánnyal, különben egy kamikaze-csapat megindul Redmond irányába
-
MGS4hez nemkell angol tudás? -
Akkor csak az év második feléből, hogy ne kelljen a naptárba keresgélni, mint neked. Too Human, Force Unleashed. Afrika only Japan, GT5P egy demo, MGS4 miatt majdnem becsődölt a cég, Ratchet flash de én szeretem a platformot és boxra még mindig több ilyen stílusú van van. JRPG tömege és ne a 10 évesekből indulj ki vagy a 40+osokból angol tudás szinten, ha meg önamagad angol tudása 0 az elég szomorú. -
PGR
Halo3
GoW 1
GoW 2 majd
Ace Combat 6
Fable 2 majd
Mass Effect
Lost Odysey és a többi jrpg...
-
Jimanszky #47987 Amúgy elég jó az első benyomásom erről a konkurens topikról
Szépen rendben tartod Istencsászár!!Grat!
-
Ne menjünk ebbe bele, merrt olyan példát hozok fel aki Világszabadalmaival javítgatja a 360 mai napig elkúrt konstrukcióit:)
Jut is eszembe... -
Jimanszky #47985 Amúgy mi tetszik neked a Ps3-ban?Már ha van ilyen..csak érdekelne,semmi flém -
Hány MB a Force Unleashed demo? -
Jrgp, japóknak japánba... persze hogy jó hiszen megőrülnek érte, főleg akkor amikor 360ra jelenik meg halomra havonta:) -
Jimanszky #47982 Ezt a hírt én is olastam,de mégcsak a címe se ismerős a játéknak.Ezek a japóók... -
Uncharted
MGS4
RAtchet CLank
GT5P
Ittbe is fejezem mert idén csak 3 olyan gém jelenik meg amit az ms jövőre se fog tudni überelni:D:D
AFRica áhhhh nem íbromLBP KZ2, RESistance ne már sorljad az ellenpéldákat... halo 3? khm... GOW talán ez még ér valamit a szemembe, JRPG nulla angol tudással? (sajnos 10-ből 7 magyar nem beszél angolul se nem, hogy idegen nyelvet) ULTRAszánalom... -
Mi lesz az Infinite Undiscovery-nál?
-
sisaxisból kispórolták a rezgő motort... amugy tényleg hihetetlen könnyű és emiatt nekem nem is állt kézre, szeretem érezni hogy van benne anyag... -
Annyira jó játék az? -
Az SW demóban az Y-al lehet lightningolni
-
"A Microsoft megerősítette, hogy az ázsiai országban a megnövekedett igények miatt kifogytak az Xbox 360-készletek. Nem derül ki, hogy pontosan mekkora forgalom után ürült ki a raktár, de a közlemény szerint az átmeneti hiány mindegyik modellt érinti. A vállalat azzal próbálja meg lenyugtatni a kedélyeket, hogy biztosította a lakosságot arról, több gép is Japán felé tart, de az első nagyobb szállítmányra szeptemberig kell várni.
A kifogyás oka egyébként nyilvánvaló: mint arról már beszámoltunk, az Xbox 360-ra megjelent Tales of Vesperia óriási siker lett Japánban, aminek következtében a konzolok történetében először sikeresebb volt az ázsiai országban a Microsoft játékgépe, mint a Sony-é.
"
forrás:index -
Mintha RROD kapott volna egy első szériás flashelt boxod olyan hévvel nyilatkozol... ha nem flashelt lett volna akkor boldog lennél az újjal és 3 ajándék játékkal, mert sokáig tartott a javítás... -
nem így hívjuk ezt:)
Mellesleg a 360 padja 2-szer nehezebb egy akssival mint a sisaxis:( brrrrr
-
Jimanszky #47973 :O.Akkor sorry.Pedig jó lenne és nem azért,hogy ne támogassam a studiókat,de én se vagyok milliomos.Azért lássuk be,hogy egy premier játék ára olyan 4-5k,ha reálisan néznénk.Nekem még a kintről behozott is sok:( -
Az a nagy helyzet, hogy eljutott és tud faragni az árain. -
?? -
Warezhuszárokat nemszeressük
-
Jól van majd ha az ms 2 év után esetleg eljut oda, hogy megbízható konzolt adjon ki a kezei közül akkor még dícsdéretet is kaphatnának... -
... ez megint hogy jön ide
...
-
Jimanszky #47967 Na ki vagyoook?:D.Gondoltam átnézek mi van erre.Lehet,sőt tuti h veszek majd egy Boxot,ha nem lesz Ps3-ra warez. -
Én is mondhatok szóval ez fals téma:)
Amugy EUban élünk e e e? :) -
EUban élünk e? -
Játék... 5 olyan játékot mondok amit az ms nem tudott eddig überelni ...
hagyjuk már ezt... -
AZ EU-s verza...
-
Nem élek ott:) DE k..ra élvezem az MS által nyújtott hibákat:) Ilyen gyengeségeket örömteli kihasználni:) -
Valóban de ez 499 euró lesz. -
Te is amerikában élsz, ahol 100$ már kapsz premium boxot?
-
Haver az 500$ az kemény 80K... -
Majd ha lesz PSre játék, akkor veszünk olyat is
-
Milyen?:) ezvan... a Sony sem szeretszolgálat, ahelyett hogy csökkentené a gépe árát piacra dob egy 120 ezres masinát LOL... mert kő a pénz. -
Hm.... látom igazat adsz nekem, hogy te is csak ferdíted a valóságot... -
Ez van haver , ilyen hurka ez az ms :) de azt már meg sem merem emílteni milyen a PSN mert el se hiszik... -
Óccsó volt:P -
ja ha demo dologra gondolsz,akkor sincs igazad,mivel ha nem szeretnél egy hetet várni azt mondják a barátaid:FIZESSSS!!!!
so? -
hát az tuti hogy keményebb a legvéresebb horror film-töl is
de azé igy valósághübb mint ha nemlenne.