176877

-
Jimanszky #48031 Óóó de sügér vagyok
-
Scooby87 #48030 ú gyerekek....most kezdtem el tolni a cod4et....hát tényleg van egy hangulata....mondjuk azért volt unalmas rész...,de az orosz küldetés amikor mesterlövész pusival megyünk az valami nagyon állat....2rész jött be eddig az elsőküldetés meg ez....,de ez olyan szinten,hogy na......remélem innentől kezdve végig ilyen lesz...kb most hol tartok?....most fejeztem be ezt az orosz,ukrán pályát...most megyek vsza a jelenbe. -
Ugyértve hogy pár percesek csak a félidők:) -
http://www.gametrailers.com/player/38858.html
Ez lol !!! jobb lett volna az MC4-et látni inkább -
Jimanszky #48027 De jó,pont ma lesz 23:15kor Eu2-n!!!Szeretem nézni,ahogy mások játszanak
Tökre kikapcsol!!
-
Jimanszky #48026
Nézem is a műsorújságot STB-n.
-
hát sztem hetente v-miko ilyentájt adják csak nemtoom melyik nap ,már 2x láttam -
Jimanszky #48024 Hogy érted,hogy felgyorsítva??
Ja igen,meg CS-ztek is:)Lesz még valamikor ilyen? -
azt én is láttam ja azokat nyomták + a CS-t. -
fifa is van. Külön erre a versenyre felgyosítva. -
Jimanszky #48021 Pontosan.Ha a GoW lett volna előbb,akkor most ő lenne a GOW:).Múltkor láttam Eurosport2-n videojáték versenyt USA-ból.X360-on toltál a DOA4-et,PGR 3-at(?),Asszem Fifa is volt,már nem emlékszem.Kár,hogy nem az elejétől láttam. -
Igazából ami megjelent 360-ra vagy x-re annak 70%-t már valamilyen formában láthattunk a SOny előző masináin:P -
ezt gondolom azért javitottad mert a god of war réggebi ,és nem azért mert ps párti vagy.
-
Jimanszky #48018 GOW-God Of War
GoW-Gears of War
Azt hiszem így a helyes és nem azért,mert ps párti vagyok
-
Ez még igaz is volna csak, hogy legalább 5 évvel doa előtt volt már Tekken:P -
Nekem jó a DOA:) azt se tudták még. -
Basszus haver a Tekken sorozatokat mai napig nem tudták überelni:) pedig nem ma kezdték -
ez jo GOW=Gears Of War,God Of War 
Am :a god of war jó játék. -
Mondjuk a Halo széria kapta a legnagyobb hype-t az xbox létezése óta... -
Halo3 semmivel sem rosszabb mint pl egy Kz2 lesz... meglássuk minden esetre a Kz2nek kell felnőnie a konzolon elérhető legjobb fpshez mint irányításban mint online kidolgozásban... akinek nem tetszik a Halo világ annak nem tetszik, de a többi dolgot nemlehet megcáfolni hiszen ezek tények, csak játszani kell vele. -
ha pedig ps3-ra megérkezik a GOW akkor írgalmazzon mindenkinek az ég:)
PGR4-t sajnos nem tudtam megkedvelni, pedig igyekeztem -
Az ellenségek is változatosak, nagyon sok van benne, a fejlesztőknek volt fantáziája. -
Jimanszky #48009 Téged is jól megtaláltalak:DNa mindegy;) -
minnesota vikings 
-
A PGR árkéd játék, semmi köze a GT avagy Forza csatához. -
Nekem tetszett, látványos ötletes volt:) amugy nem nehéz, csak jól kell időzíteni és felépíteni a támadás sorozatot, 6.ra sikerült kinyírni:) -
A videó alapján nagyon unalmasnak tűnt,de így leírva már nem az.Ott ugyebár egy fajta ellenségből van sok,aztán annyi. -
Ebből a Fable kiemelkedik a GOW egy utánzat de legalább jó utón halad... ACE COmbat szintén utánzat ami jó utón halad, PGR... GT5P féldemo szintjét se közelíti meg.
Halo 3... hagyjuk
Mass Effect nagyon KOTOR utánzat, de nem rossz, mondjuk nyelvtudás kötelező mellé.
JRPG igen ez valami, csak sajnos nema aa mi kis hazánkba, ettől eltekintve húzóágazata a gépezetnek
MGS4-hez is kell nyelvtudás, de itt a nem a végigjátszásához szükséges hanem a külön történet egyvelegének megértéséhez.
Meg bárki bármit mond amit az anyanyelvemen hallok vissza az máris pluszt ad legyen bármilyen is a játék... LÁSd HArry Potter avgy CRackdown -
A jrpgk jórésze ilyen, pl az Eternal Sonata kicsit ríl tájam de körökre osztott, olyan hybrid féle, de most fog kijönni 2 hét mulva az Infinite Undiscovery ami pl ríl tájm harcos lesz -
Colts!
-
És a DVD 1 végéről a ganalytúró férgeket kihagyhatták volna. -
Jimanszky #48000 Bocsáss meg,kedves amcsifoci drukker,de ez erős túlzás:)Hajrá New England:)(3 éve) -
Nekem nemtünik soknak, de szerencsére nagyon sok varázslat és lehetőség van igy nem laposodik el, sok skill van benne amit folyamaotsan megtanulnak a karakterek aztán tudod használni, a többi már csak kísérletezés hogy mi ellen mi kell... attól függ hogy az ellenfél milyen beállítottságú ( föld, víz, szél, tűz vagy sima ), vannak melyekre csak fizikai támadás hat, van amikre csak varázslat, van amiket kombinálni kell, szóval változatos. -
Jimanszky #47998 Helyes,jó az ízlésed
-
Hát elvileg a 360 hamarabb kifut majd, mint a ps3, szval hosszabb távon jobb befektetés egy ps jelenleg, csak még rohadtul nincs rá játék. -
Nem ismerem,sose vót ps-em,x-box-ra meg csak kevés játék volt. -
A Final Fantasy harcrendszere pont ugyanilyen. -
hát remélem nemkezdtek-el vitázni mert állitólag ezek a next-gen konzolok most jóideig a piacon lesznek XD. -
Engem csak pár dolog érdekel amikor játszok... a kontroller és a játék.
Ps3ba? GT5, Uncharted, Siren, KZ2 is mert szeressük az fpst meg még pár only Ps cím. -
Lost Odysey-ben sok olyan csata van,mint ami trélerben van?Mert az nekem unalmasnak tűnik,persze lehet azért csak,mert abból annyit látni,hogy kiválsztja kit üt,üti,gépüt,és ugyan így.